Emilie Autumn konserten.

Som sikkert en del av dere som leser bloggen min har fått med seg, at jeg var jo på konsert på lørdag.
Det var utrolig koslig, når jeg kom inn til Oslo møtte jeg Sara-Ros og Oda. Det var første gang jeg møtte Oda og hu var kjempe grei! Så  vi dro til Mc donalds på østbanehallen å spiste sånn chicken nuggets del med venner eller hva det nå enn heter.
Så satt vi kursen mot Sub Scene, der Emilie Autumn skulle spille. I køen møtte jeg Kim som jeg ikke har sett på en god stund, det var koslig å se han igjen. Siden køen var lang og det var litt kaldt ute bestemte vi oss for å snike, hihi. Så vi sneik oss helt foran i køen og kom ganske fort inn. Det første vi gjore når vi kom inn var å fikse på sminken og håret, kjempe sjokkerende ikke sant? haha.
Etter vi hadde fikset oss en stund, gikk vi inn til scenen og vi fikk plass helt foran, det var veldig bra. Det som ikke var fult så bra var at det tok en god stund før hu kom på scenen, så jeg fikk sykt vondt i beina eller det var nok ikke bare meg, sikkert alle andre jenter med høyhelte sko fikk det også.
Så ettervert kom Angelica og vennen hennes, så da stod vi med de helt til Angelica svimte av stakkars *-* men det gikk heldigvis bra.
Har egentlig ikke no mer å skrive om konserten bortsett fra at den var bra og jeg elsker sceneshowet de lager.
Også klarte jeg ikke gå derfra uten å bruke litt penger da, ehe. Så jeg kjøpte en skikkelig kul trøye eller hva jeg skal kalle det.
Her får dere hvertfall se bilde:
Slang også med et bilde av Sara-Ros, Oda og meg^^ svette vi er, haha.
Orker ikke legge ut flere bilder, hihi.
♥Vero

9 søtinger

Sara

08.02.2010 kl.23:29

Aw, du er så heldig<3

Skulle ønske jeg var der :(

Sara-Ros

08.02.2010 kl.23:41

awww konserten var skikkelig bra ^^ og jeg er enig med at jeg elsker nok også sceneshowet hennes :)

yeaah fikk også vondt i beina :(

men men var jo utrolig koos ;D

Susann

09.02.2010 kl.08:10

heldig!

Angelica

09.02.2010 kl.13:12

konserten var kjempe bra<3 bortsett fra at jeg svimte av, men gikk jo bra:3

Var koselig at vi fikk hilse på hunden din også *-* utrolig søt!

Benedicte

09.02.2010 kl.15:02

Stilig :-D Likte toppen som du kjøpte.

Carina:3

09.02.2010 kl.22:05

Naaw, så søte :3

Hadde sååå lyst til å gå der.. :/

Stilig topp!

Ida

11.02.2010 kl.15:18

Hah. Vedder på at du ikke egentlig er noe særlig stor Emilie Autumn fan. Du og resten av de overlegne vennene dine går der sikker bare for å bli sett, oppmerksomhetshorer! Og dere sniker bare for dere fryser!? Tenk å ødelegge kvelden på den måten for de som faktisk var der for å få med seg musikken.
Ida: Nei jeg er ikke STOR fan nei, men jeg liker en del av sangene hennes og jeg liker hu. Overlegene vennen mine wtf ? herregud, tror du vi/jeg drar på en konsert for å bli sett? nei jeg drar for å ha det morro, jeg elsker konserter, så om man velger å dra på en konsert for og bli sett da tar man litt gale valg. Ja vi ødala nok kvelden for utrolig mange, siden vi sneik oss litt lengre frem i køen.

Hadde ikke jeg likt musikken eller hu i det hele tatt hadde jeg jo ikke dratt, gidder ikke bruke penger på noe jeg ikke liker eller i det hele tatt tid.Så kommenter heller noe du vet noe om og ikke noe du ikke vet en dritt om.

frostroyk//aNE

16.02.2010 kl.21:19

Konserten var rå! Hvor solgte de trøyer? Jeg så det ingen steder ):

Skriv en ny kommentar

hits