Dette gjore jeg i ferien + litt til.

Siden det har blitt lite blogging i ferien tenkte jeg at jeg kunne skrive litt nå om hva jeg har gjort, siden jeg har vært så opptatt.
Sara kom hvertfall til meg forje søndag og dro på fredag, det var utrolig koslig vi hadde det kjempe gøy.
Vi bakte muffins, dansa på sånn dansematte, spilte eyetoy, var i Oslo og ski.
Muffinsene vi bakte ble kjempe gode og store, har tatt bilde av dem, men orker ikke legge over bilder nå så dere kan få se senere.
Jeg savner hvertfall Sara utrolig masse, det må ikke bli lenge til jeg ser hu igjen.
På fredag når vi var på flyplassen i Rygge fant vi plutselig ut av flyet var forsinket, ordendlig bajs til sammen var vi på flyplassen i over 3 timer og Sara var jo der enda lenger stakkars siden hu måtte jo vente på flyet å det der. Det var nemmelig noen tekniske problemer med flyene. Når flyet kom måtte jeg si hejdå til søteste snilleste Sara♥
Når vi hadde fulgt Sara til flyet eller hva jeg skal si dro vi for å hente Isabell kusina mi på båten så ble hu med meg hjem, det var kjempe koslig at jeg ikke ble helt alene i helgen.

På lørdag var vi i Oslo, der møtte vi først Nichlas. Det er kjempe lenge siden jeg hadde sett Nichlas så det var  koslig å få vært med han igjen. Så møtte vi Dimitris og Johannes, de var vi med lenge på Sub og bare babla om alt mulig rart. Også kom til slutt Amy og jeg må bare legge til at jeg ELSKER latteren hennes.
Dette var egentlig et kort sammendrag av det jeg har gjort i ferien, det er sikkert ikke så utrolig spennende å lese det.


Nå er vinterferien over for iår, usch.
Så gi meg sommer og ferie nå, kanskje jeg blir lykkelig♥

Imorgen må jeg hvertfall fikse neglene mine. Så om jeg rekker å fikse de imorgen skal dere få se bilde, de kommer til å bli dailiggg.
Nå har jeg ikke mer å skrive, så hade for denne gang.
♥Vero

5 søtinger

noraemilie<3

28.02.2010 kl.21:01

jeg skal ikke på skolen i morra <3 FERIE! kul blogg forresten. kommentere tilbake? www.noraemilienilsen.blogg.no takk på forhånd<3

silje

28.02.2010 kl.22:04

æsj er lei av skole, vinter og jeg vil ikke at denne ferien skal slutte

Sara

28.02.2010 kl.22:25

aaaw, jeg savner deg så sykt mye :((((

nathalia

01.03.2010 kl.16:43

aw, virker som om det var skikkelig kos ! her har vi nettopp startet vinterferien, kanskje det blir baking av muffins her også :D

Isabell

01.03.2010 kl.20:31

Savn på vinterferien *-* Var kjempe kos å være med deg <3 Og ja Amy hadde søt latter :'D Kommer ikke over de stakkars svenskene som måtte dra igjen etter alle de timene xD!

Skriv en ny kommentar

hits