Hjemme fra Thailand.

Jeg kom hjem fra Thailand natt til onsdsag, var vel hjemme 5 på natta eller noe rundt der.
Så jeg orket ikke blogge noe igår, for jeg var utrolig sliten etter flyturen. Flyturen var på 13 timer, vi mellomlandet i et sånt araberland som het Sharjah tror jeg det var. Men nå er dere vel nysjerrige på hvordan jeg har hatt det, ehe?
Jeg hadde det atlfor bra, det er seriøst den beste ferien jeg har vært på noen gang. Jeg anbefaler virkelig folk til å dra dit, man blir tatt veldig godt imot der nede?
Det blir nok kjedelig for dere lesere om jeg skriver de lange avhandlingene av hva jeg har gjort, så da tar jeg bare å skriver et kort sammendrag av det jeg gjore når jeg var i Thailand.

Jeg var i en sånn dyrepark der, det er det værste dyreplagerie jeg har sett på lenge. Dyrene hadde drit møkkete bur, vannet var helt grønt, burene var så trange at de hadde så vidt plass til å røre seg. Også gikk det ann å ta bilder sammen med tigere der.De vaktene stod å stakk den lille tiger ungen med en pinne for at den skulle se søt ut på bilder. Etter folk hadde tatt bilde med den nusselige lille tiger bebisen kasta de den inn i et bittelite bur, jeg begynte nesten å grine. Det var et jævlig syn. Elefantene var lenka til bakken, de kunne så vidt røre seg, den kjettingen de hadde rundt beine var så kort så de fikk bare ta et skritt.Så dere som drar til Thailand aldri dra til sånne dyreparker, hadde jeg vist hvordan det var hadde jeg aldri kjøpt billett for å støtte den dyreparken enda mer.

Jeg var for det meste på stranda også leide vi mopeder så vi kjørte litt rundt til mange forskjellige strender. Også kjørte vi bare rundt for å se på ting, det var spennende. Jeg shoppa jo også en del, tenkte jeg skulle ta bilde av det jeg shoppa å legge ut på bloggen om noen er interesserte?
Haha må le litt, guttene der nede var helt gale etter meg. Mamma og pappa var så dritt lei av og gå med meg siden vi kom oss aldri av sted, vi ble stoppa overalt siden det var så mange som snakket til meg.Til og med jentene der stoppa meg å sa oh beautiful, sexy og wow å sånt. I Norge er det langt fra sånn, synes noen jenter her i Norge at noen er pene blir det mer sånn her " åh fy faen hu er så stygg, hater hu " osv. Og den ene dagen klarte jeg å surre meg bort i en homse gate, det var fult av sånne homse barer og strippeshow. Og flere av de trodde jeg var modell eller skuespiller i Norge, så morsomt. Flere av de sa " Du har alt, kropp og ansikt" også sa de at jeg kunne gjort det stort her i Thailand om du hadde blitt modell. Han ene viste om et sånt modellbyrå greier i Bankok og han sa at jeg hadde tjent drit mye penger. Det var utrolig søtt, men jeg stoler såklart ikke helt på det.Så tok han ene å kyssa meg på hånda fulgte meg inn til et bord og satte seg sammen med meg og mamma, hihi.  Men jeg  må bare si at jeg elsker virkelig folkeslaget der nede, de er så utrolig søte,snille og hjelpsomme.
Når jeg skulle dra hjem ble jeg bombandert med lapper med mail, facebook og tlf nr. Synes det var så koslig hihi.
Så nå kan jeg snakke med mange thai folk :D wii.


Åjo, for dere som lurer på hvor  i Thailand jeg var så var jeg i Phuket, bodde på et sted som het Kathu det ligger 5-10 min med tuk tuk/moped til Patong Beach og Phuket Town ^-^
Dette ble kanskje et litt langt innlegg, men men håper det går greit. Forresten så legger jeg inn flere bilder senere.
Vero♥

17 søtinger

silje

01.04.2010 kl.20:20

jeg vil også dra til thailnad D:

♥ janne

01.04.2010 kl.20:22

hadde vært gøy om du la ut bilder av innkjøp, deg selv etter turen osv :D
så gøøøy :D

Iselin Amalie

01.04.2010 kl.20:41

Serriøst, at dyrene kan leve sånn er utrolig egentlig. Ille fælt :(

JAJAJA, du må legge ut bilder av hva du kjøpte, hihi

så koselig du hadde det bra da :D jeg var med i kofferten.

SONJA.

01.04.2010 kl.20:42

jeg er halvt thailandsk 8]

01.04.2010 kl.20:59

Håper du legger ut bilder av det du har kjøpt :D

nathalia .

01.04.2010 kl.21:17

du er så heldig som fikk reise til et så fint sted som Thailand. <3 men syns utrolig synd i dyr som blir behandlet slik. de fortjener mye bedre enn å leve et liv i bur hvor de så vidt får plass :/

D

01.04.2010 kl.21:28

Phuket Zoo? har vært der selv. De stikker jo ikke tigeren. De slår med en jævla stokk for at den skal brøle.

Så du mannen med en halv arm forresten? tigern som bet av :D Vel fortjent!

01.04.2010 kl.21:51

Jeg har sjekket blogget hverdag (som jeg bruker) for å se om du var tilbake og nå ble jeg glad ja! Du er utrolig heldig som har vært i Thailand! Uff jeg hadde ikke taklet det med dyrehagen! Det er så sykt dårlig gjort mot dyra!! Det er ikke rart du fikk komplimenter og slikt! Du er jo så utrolig pen! Jeg håper du blogger oftere, jeg sjekker nemlig bloggen din maaange ganger daglig! Utenom nå når du var i Thailand, da sjekka jeg bare 1 gang daglig. Håper du legger ut bilder av aaalt du har kjøpt og bilder du har tatt når du var dær.

Rikke :D

02.04.2010 kl.01:12

omg! jeg vil og til Thailand. til et varmt land :3 Du må legge ut bilder av hva du har kjøpt og andre randome bilder derifra!

eheh ehe *-*

:]

Sara

02.04.2010 kl.01:41

awiii så kos ^-^

jeg hater dyreplagere tho ><

Carina:3

02.04.2010 kl.15:27

Velkommen tilbake <3

Marte

02.04.2010 kl.16:34

Har du blitt tæn?

Håper du legger ut flere bilder :)))
Okej, da skal jeg legge ut bilde av det jeg har kjøpt, siden en del ønsket det ^-^

D: Det gjore de heldigvis ikke når jeg var der. De bare stakk den stokken på dem ikke slo, hadde de slått så hadde jeg klikka og da skulle de fått hørt. Det var nesten så jeg klikka bare ved å se på at de tok den stokken å dyttet borti med den. Ja jeg så han, det var det jeg tenkte når jeg så han at det var en tiger som hadde bitt den av. Som du da, vel fortjent ja ^^

Anonym: Aw takk takk!<3 jeg skal prøve å få blogget mer, men det er sånn at alltid så har jeg ikke noe spennende å blogge om så da lar jeg heller være istde for å bare skrive masse piss som verken interesserer meg eller andre. Men som sagt skal prøve så godt jeg kan^-^ Koslig at du liker bloggen min!

Marte: Jeg har ikke blitt sånn kjempe brun, men jeg har blitt brun til å være meg!:) nå flasser jeg en del så jeg tror ikke brunfargen min varer så lenge for å si det sånn. Skal legge ut fler bilder :D

Avanya

03.04.2010 kl.17:11

Hihi, jeg er halvt thai. :D Håper du koste deg der!

Anastassia

05.04.2010 kl.19:33

Haha...detsamme skjedde med meg....Jeg og Marianna bare rotet oss opp i deeeennnn homsegata,vi var i pattaya..

Jeg var i en møkkete dårlig dyreparkk og jaahhh....ting er bare såå billig dær,jeg kjøpte en masse drit jeg engang ikke trenger
Huff, blir lei meg bare av å se hva du skriver om det du opplevde i den dyreparken. Om jeg hadde vært deg så hadde jeg sikkert gått å snakka med sjefen der eller han mannen med stokken. Jeg hater det at enkelte mennesker er sånn mot dyr. Vi er jo faen meg dyr selv. Dyreplageri er noe av det grusomste jeg vet om...

Men utenom det hørtes det ut som du hadde det gøy.

Skriv en ny kommentar

hits