Svar på spørsmålsrunden#1

Kan du lage hår-/sminkevideo?Jeg har prøvd å lage sminkevideo tusen ganger, det går rett vest alle gangene. Det funker bare ikke. Men jeg kan sikkert lage sånn step for step greie i bilder om jeg får til det. Hårvideo kan jeg sikkert få til en gang. Er du glad i meg ? <3 Jada, søti!Møtes snart ? *gladfjes* Yes, det skal vi nok få ti!:)Hvor høy er du ? 1.65-1.66, så vil vel heller si lav.Hva syntes du om at du er såkalt 'nettby kjendis'? Vet ikke hva jeg skal si, for jeg vil ikke akkuratt kalle meg det. Men vis noen ser på meg som det, så gøy da hihi.Og hva syntes du om folka som bare snakker med deg fordi du er pen eller de liker håret ditt? Det er jo litt spessielt eller hva jeg skal si, ehh. Jeg vil jo at folk skal like meg for personligheten ikke for håret eller fordi jeg er "pen".Hvofor er du så pen!!!?? Har ingen fasit, but thanks cutie;*Hvordan får du huden til å holde seg så pen? Jeg er veldig flink til å rense huden min, bruker dyre rensekremer og kremer. Sover veldig sjeldent med sminke, fjærner den hver dag hender i helgene at jeg blir litt sløv. Bruker kremer osv fra decleor.Har du slitt hår? Nei jeg har ikke spessielt slitt hår, jeg er veldig redd for håret mitt og tar godt vare på det!Hvor lang tid har det tatt å få så langt hår?? Jeg vet faktisk ikke helt, gikk egentlig aldri inn for å spare til langt hår, det ble bare langt. Klippte håret mitt til skuldrene for 5 eller 6 år siden,det vokste helt ut igjen på 1/5 år.Hva slags mascara bruker du? Hva er favoritten? Det varierer bruker mascara fra Max factor og Mac. De jeg liker best er faktisk Max factor false lash effect og Lash extension effect fra Max factor.Hva slags musikk hører du på?? Jeg hører faktisk på det meste, så lenge det fenger mine ører. Det kan være alt fra techno til screamo.Hvor bor du? (by) Jeg bor på Vinterbro, det er ingen by men et lite tettsted som ikke ligger så langt unna Oslo, heldigvis.har du gode karakterer? Fra 10. klasse hadde jeg ikke så veldig bra karakterer men 8-9 hadde jeg gjennomsnittskarakterer. Når jeg virkelig går inn for å jobbe for jeg bra karakterer.

hvor ofte dusjer du håret?
Det varierer fra annhverdag til hver 3 dag, kommer anpå hvor mye stæsj og sånn jeg har brukt i håret. favoritt butikk? Tror nesten det må være Gina Tricot, siden de har alt og får inn nye ting hele tiden. Hvor lenge har du å børre vært sammen? Til søndagen som kommer nå har vi vært sammen i 3 mnder<3.Har dere hatt sex? Det har dere ingen nytte av å vite, sry.liker du sukkerspinn? Det er helt greit.
hva syntes foreldrene dine om piercingene dine? De synes det er grusomt stygt, men det er min kropp/trynet så jeg gjør hva jeg vil med det. Og det går alltids ann å ta de ut, så null stress.Når kommer sminke videon du skulle lage for lenge siden? Som jeg sa over her, har prøvd å lage tusen ganger blir bare helt jævlig hver gang, men skal prøve sånn bilde greier selvom ikke det kanskje er like spennende.Hva er din favoritt farge? Rosa, helt klart!Hva liker du best med sommeren og hva liker du best med vinteren? Det jeg liker best med sommeren er at det er varmt og man kan bli bruuun. Det jeg liker best med vinteren, er at det alltid går så mye koslig filmer på tv.kan du legge ut flere videor av deg og andre? Yeah, det kan jeg prøve å få til vettu.legge ut bilder av hva du kjøper? Ja om dere lesere er interesserte i det så kan jeg gjøre det.hvor får du insperasjon fra? Fra andre bloggere, blader, tv osv.hvordan holder du deg så tynn? Sitter for det meste bare på rævva og med datan i fanget, dytter i meg masse godis og mat. Det er sånn jeg holder meg tynn, høy forbrenning tror jeg vi kaller det. Trener aldri ellernoe så.har du tenkt til å klippe deg kort en gang? Ikke med det første nei, er altfor glad i lengden på håret mitt.liker du sushi? Har aldri smakt så vet ikke, men tviler på at jeg liker det siden jeg brekker meg eller spyr vis jeg spiser sjømat.

Sånn håper det var greit besvart. Om det ble roteteom besvart, så skal jeg gjøre det annerledes i de andre delene av spørsmålsrunden. De kommer nok imorgen, dere kan fortsette å spørre om ting om det er noe dere lurer på!^-^
♥Vero

3 søtinger

Vanny

13.09.2010 kl.07:58

kjekkt å leser :)

menne spørrs from me 2 (aa') : hva bruker du til å vaska håret ditt? :)

vilde

13.09.2010 kl.21:33

Hvem er ditt forbilde/personen du henter mest inspirasjon fra?

Kan du legge ut bilder hvordan du så ut da du var yngre?

Hva er din yndlingsmat?

Hva er yndlingsband og yndlingssang?

Hvor ofte møter du Børre?

Har du regulering?

nathalia

13.09.2010 kl.22:23

er så koselig å lese, vet ikke hvorfor, det bare er det ^-^ gleder meg til del 2! <3

Skriv en ny kommentar

hits