Svar på spørsmålsrunden#4

Hvordan går det egentelig med deg? Det går bra med meg, har det veldig fint for tiden.Hva er det største som har hent deg nå i tjueti? At jeg traff Børre.Har du lyst og komme en helg? Såklart har jeg det, du får si ifra en gang du kan Martine!Savner du ikke ridningen? Ja noen ganger gjør jeg det, er så koslig å være sammen med dyra.Hvem er yndlingsbloggen din? Om du har en? Har faktisk ikke en favoritt blogg.hvorfor kallte du bloggen får liposuction som betyr fettsuging ? Synes det var litt ironisk siden det er så mange som klager på at jeg er så tynn osv, tror det egentlig var derfor. Så et provoserende navn slo ikke feil.syntes du kjæresten din er den fineste i verden ? Det finnes mange fine folk, men må si at kjæresten min er noe av det fineste jeg har sett så svaret må nok bli ja.Hvordan møttes dere? Skal lage et innlegg om det ganske snart.Går du ofte med høye heler? Ja, hvertfall på sommeren.Har du lyst til å gjøre noe drastisk og annerledes med håret ditt noen ganger? Såklart har jeg det,men er veldig redd for håret mitt så har alltid bare latt det være "kjedelig". Men tenke jeg skulle gjøre noe med håret mitt ganske snart, trenger virkelig en forandring nå.Tar det langt tid før håret ditt tørker etter du har dusja? Det gjør det ja, siden jeg har så mye hår og det er ganske tjukkt i tillegg.Har du lyst på tattoveringer, hvis ja hvordan ? Stjerner ved buksekanten hoftebeina eller hvordan jeg skal forklare det.hvorfor er du s¨syyyyykt pen? Jeg er da ikke det*-* hvor gammel er Børre? 21.Hva er ditt EGENLTLIGE navn(fornavn&etternavn)?? Altså det har dere ingen behov for å vite, liker ikke etternavnet mitt, haha. Så heter bare Veronika.Har du en hobby/fritidsaktivitet? Nei faktisk ikke, være med venner og sitte på datan blir det vel.Hvordan sminker du deg daglig og hva slags sminke bruker du? Det er veldig forskjellig fra dag til dag, men kan lage et innlegg om hvordan sminke jeg bruker og hvordan jeg sminker meg. Om du va med i musikkvideon til Getting over you av David guetta og fergie? Nei det var jeg ikke, haha ånei jeg synes ikke hu ligna på meg i det hele tatt:oHvilken skole/linje går du på ? Går i Vestby, design og håndtverk. hva bruker du til å vaska håret ditt? Bruker redken shampoo, balsam og hårkur. Bruker all soft, extreme og real control bytter på med de tre. Hva er yndlingsband og yndlingssang? We came as romans og favoritt sang bytter jeg ganske ofte, har ingen favoritt atm.
Hvor ofte møter du Børre? Hverdag, annenhver dag, veldig ofte hvertfall.Har du regulering? Nei det har jeg ikke, men har hatt. Hvorfor tok du ikke med mine spørsmål? Har jeg ikke gjort det:o da får du unskylde, skriv spm på nytt så skal jeg svare.kunne du tatt et bilde av deg uten piercing, sminke eller fixa hår :- ) ? Oii, ehe nei det tror jeg faktisk ikke, hater meg helt naturlig så tror ikke det blir noe av.Kan du legge ut bilder hvordan du så ut da du var yngre? Vet ikke hvilken alder du tenker på. Men slenger ut bilder.

12-13

13-14

14-15

sånn og bilder fra nåtid har dere jo sett masse av så;) her er hvertfall en del gamle bilder av meg, er ikke helt sikker på om alderen stemmer på noen av de, men tror det stemmer ganske bra.
Da var forresten alle spørsmålene besvart, håper dere er fornøyd med svarene^-^
♥Vero

9 søtinger

Frøken Lund

19.09.2010 kl.14:22

Så søt du er : )

bollefisk

19.09.2010 kl.14:26

pen *w*

19.09.2010 kl.14:48

Jeg virkelig elsker dette bildet av deg! http://bloggfiler.no/liposuction.blogg.no/images/474539-9-1284897884371.jpg

Hvilket merke er jakken du har på deg fra, og skoene? :)

nathalia

19.09.2010 kl.16:21

det var sykt mange spørsmål, hehe. glad for at du svarte på alle, ikke mange som gjør det <3

Katharina

19.09.2010 kl.17:38

aww : D bra du svarte på alle! og du er så utrolig pen

hvordan har du tenkt til å ha håret ditt nå da?

synes du kler det du har nå kjempe godt jeg

men det er da min mening n_n

Carina :)

19.09.2010 kl.17:45

Du har alltid vært pen ! :O

silje

19.09.2010 kl.19:19

Hei, hvor har du kjøpt high five capsen

xmona

19.09.2010 kl.21:29

korr har du kjøpt den røde capsen som det står high five på? om den ikke er børre sin da :D

digger utseende ditt, du har vært pen hele tiden, uansett alder. det er det ikke mange som er!
Anonym: Nthåw, takk! :D det husker jeg ikke, tviler på at du hadde fått tak i den jakka nå uansett, er ganske mange år siden jeg kjøpte den. Skoene er fra new rock, så de kan du enda få tak i :)

Katharina: Yes n_n awii takktakk. Hmm, du får vente å se, forandringen gjøres ganske snart hvertfall gleder meg.Takk da, men jeg er veldig lei det *-* så trenger forandring.

Carina :): Aw, takk;*

silje: Det er bandcapsen til shot at dawn, så man får tak i den gjennom de ellerno tror jeg;p

xmona: Som jeg sa til hu over. Den var Børre sin, men jeg fikk den hihi<3 Awe, tusen takk, det var veldig koslig å høre<3

Skriv en ny kommentar

hits