Skojakt!

Grunnen til lite blogging er fordi jeg har vært og er syk, har ikke krefter igjen i kroppen. Verking og ryggsmerter så det holder etter. Jo hvertfall jeg har ønska meg noen sko drit lenge, så jeg måtte bare dra inn til byen idag for å få tak i de før de ble utsolg, de var jo allerede på god vei. Jeg og Børre var overalt for å prøve å få tak i de skoa, vi dro tilbake til den ene skobuttikken i karl johan for å høre om de kunne ringe til Storo og høre om de hadde de der. I det hu skulle ringe fant hu dama i buttikken ut av at noen hadde vært å levert tilbake skoene i 36, så jeg fikk de og jeg er så glad. Herregud, begynte å tvile et sekund om jeg kom til å få tak i de, men når det gjelder sånn bruker jeg alltid å ha flaks, får alltid tak i det jeg vil alikevell. Legger ut bilde av skoene imorgen, for jeg orker ikke ta bilde av de nå. Kjøpte også noen andre greier som dere skal få se ihii.


Åja, som sikkert veldig mange av dere har fått med dere så skal jo nettby legges ned, selv synes jeg det blir litt trist. Er så utrolig masse minner derfra. Er liksom alltid koslig og bla igjennom å lese noen av kommentarene man har fått for sånn drit lenge siden, det synes hvertfall jeg. Men nå med den siste tiden har jeg ikke vært så aktiv på nettby, det ble liksom kjedelig og alle vennene mine sletta seg derfra. Så det meste som er igjen på nettby nå er ekle gamle pedogriser som vil ha deg som slaven sin eller små 13 år gamle jenter som faker scene jenter. Det har jo også kommet en ny side som tilsvarer nettby? veldig lik var den hvertfall, skybyen.no heter hvertfall den. Såklart måtte jeg nesten bli medlem der, ehe holder liksom ikke bare med face, mye mer gøy med et åpent sted også får der kan alle mulig random folk skrive og det er ikke så lett for det på face siden alt skal være så privat osv. Jaja, heter billlover @ skybyen, så add meg. Nå har jeg nettopp spist, har jo ikke spist et ordentlig måltid på noen dager siden jeg ikke har hatt matlyst, men nå fikk jeg trua i meg litt mat og godt var det. Sitter her og venter på at Børre skal komme seg på msn men han kommer jo aldri så tror nesten jeg får ta å ringe han, jeje.


Hva synes du om at nettby skal legges ned?
Har du prøvd ut skybyen?
Hva synes du om skybyen?
♥Vero

 

7 søtinger

Sara

29.10.2010 kl.00:19

Nettby suger<3<3<3 he he he

Gleder meg til å se skoene :D

Death Massacre

29.10.2010 kl.06:51

jeg skjønner ikke skybyen >.< lol xD *skal lære seg* C:

carinalunden

29.10.2010 kl.07:41

peeene sko på bildene :) vil se dine !

Vil ikke at bettby skal legges ned -.-

malene nilsen

29.10.2010 kl.10:41

jeg har slettet nettby, men men har skybyen, men er så kjedelig der : (

elsker den sangen !<3 gleder meg til å se skoene du har kjøpt ! du har utrolig kul stil

MillahRøste ❤

29.10.2010 kl.12:53

jeg er nesten ikke innom nettby lenger, siden alle sletter seg hele tiden .. blir så kjedelig, som du selv sier.

ja, jeg har prøvd skybyen, og er bruker der enda. vifmillah@ skybyen :)

Audhild Skoglund

29.10.2010 kl.14:11

Åhh, jeg synes også det er litt trist at nettby skal legges ned!! :c
Åh, så bra at du fikk tak i de skoene, after all. Det hørtes ut som ett lykkelig øyeblikk, åh, herregud, jeg vil så ille ha nye sko jeg også, spesielt noen fine som passer til vinteren.

Jeg har never hheard of skybyen.

Skriv en ny kommentar

hits