Rødt hår "drama"


Mine ansiktsutrykk er noen ganger helt ubeskrivelig, hihi.

Tenkte jeg bare skulle gjøre det klart i en del av kommentarene jeg fikk i forje innlegg. Jeg mente overhode ikke at
det var jeg som startet rødt hår trenden. Som jeg skreiv i teksten sa jeg VET at ikke jeg var den som fant opp å ha rødt hår er klar over at det er mange andre som har hatt det før meg. Det jeg egentlig mente å si er at flere av mine venner som jeg henger med til vanlig har farget håret sitt rødt. Synes liksom det er litt kjipt å være veldig lik de personenene jeg er med mest, tror de fleste synes det er ganske kjipt å være veldig lik sine gode venner eller hva? Gjore meg kanskje utydelig i forje innlegg, men orker ikke masse missforståelser om at dere tror at jeg mener at ALLE andre farger håret rødt pga meg, for det gjør jeg overhode ikke. Noen som også nevnte at "du herma jo etter Sandra", lol altså jeg har ønska meg rødt hår lenge før jeg så Sandra. Men jeg har alltid vært utrolig redd for forandiringer på mitt hår som sier litt når jeg hadde det brune håret mitt med blondt under i over 2 år? Men ja det var Sandra som ga meg  inspirasjonen til å farge håret rødt, tenkte endelig det ser drit bra ut. Ble skikkelig sjuk på å farge håret rødt snakka ikke om noe annet, spør Børre haha. I tillegg ville jeg virkelig ha en forandring, men har alltid vært veldig redd for forandinger. Med tanke på at håret mitt er så lang har jeg alltid vært redd for å gjøre noe galt med det slik at jeg måtte klippe meg kort. Åja, driter ganske kraftig i at alle farger håret rødt nå. Jeg trives utrolig bra i rødt, kommer nok ikke til å ha det for evig og alltid, en forandring i fremtiden er nok ikke umulig nei. Må bare si takk til alle de postitive kommentarene jeg fikk da, veldig koslig blir så glad av dere♥ Håper jeg gjore meg klarere i dette innlegget og at missforståelsene er glemt.
♥Vero

17 søtinger

linn

02.12.2010 kl.23:36

Jeg har nylig farget håret rødt, kanskje litt ved et uhell. Deet var absolutt ikke meningen å få det RØDT. Jeg var mer på utkikk etter den gamle fargen til ashlee simpson, men ja, det ble rødt. Og nå digger jeg det. Og jeg har ikke fått noe inntrykk av at det er mange som farger håret rødt. OG jeg føler meg dødsanderledes med rødt hår. Folk stirrer, mest negativt (føler jeg).

Men som du skriver, mange du er med har farget håret rødt, og da skjønner jeg det. Jeg er den eneste av vennene mine som har en "crazy" farge. Så jeg skjønner deg skikkelig liksom! MEN du burde ikke farge håret tilbake, absoutt ikke. Du er dødskul på håret, og selvom du har rødt hår ser det anderledes ut fordi du har de fete, svarte stripene i håret :)

chickofnorway

02.12.2010 kl.23:48

Haha digger stilen din, og digger at du kjenner Gard.

morten

03.12.2010 kl.01:08

haha, I get you. Jeg hadde rødt hår en stund, og jeg følte også at folk rundt meg begynte å farge håret sitt rødt, lignende av mitt hår :c Så jeg gikk tilbake til svart... Men uansett, übersøtt bilde, awesome blogg. Kjør på!!! n__n

elisejohnsen

03.12.2010 kl.07:52

skjønner hva du mener :/ jeg pierca nesa mi i mai, så begynte alle på skolen min å si at de skulle pierce nesa. Så pierca jeg navelen i Juli, og etter det sa alle at de skulle også gjøre det. og det gjorde de. og nå, for en månde siden, pierca jeg tunga. Nå sier ALLe at de også skal gjøre det! tilogmed de i byene rundt meg :s blir så irritert, de er så jæævelig copycats. åh.

Lost in a moment - Benedicte

03.12.2010 kl.09:30

Jeg syns du er kjempe nydelig :} å den rødfargen du har i håret er råkul.

carinalunden

03.12.2010 kl.10:56

Du er helt nydelig ^^

Madeleine

03.12.2010 kl.11:47

For å være helt ærlig kledde du det egentlig bedre enn Sandra, selvom hun kledde det bra!

Du er jo så søt jeg får hull i tennene, seriøst

Keep up the blogging<3 Neste gang jeg er i Ski vil jeg ta bilde av det ooog.

Søtii<3

Kitty Elèn

03.12.2010 kl.13:06

Sykt at folk styrer så jævli, kanskje alle andre ville ha rødt hår når de så noen som faktisk kledde det jævli bra - det er

jo ikke ofte folk kler rødt hår - når det ikke er natur fargen demmes - du burde bare være stolt over at alle hermer, de vill

snart innse at flesteparten ikke kler det x))

jeg hadde også rødt hår en gang - ville hatt det igjenn. men nå er jeg så gla i mitt blonde hår så de kan bare vente :))

men uansett er det teit å herme da? kan ikke folk bare tenke selv da .. !?! Provusrer meg så jævli når alle andre hermer ! !! xD

MEN DU KLEDDE DE SOM FAEN !

Charlene J.

03.12.2010 kl.14:00

Btw, syntes ikke du burde farge håret enda,du kler rødt veldig godt n_n

♔ Sandra Berge

03.12.2010 kl.15:02

jeg syns det er bra at du beholder den røde fargen ^^ Det er jo på en måte en del av deg, hvis du liker deg med det håret c: Og du trenger ikke bytte hårfarge hvis andre har det, men du liker det ^^ De vil bare ha det fordi at du passer det, og da er resten ivrige og tror at dem også vil passe det c:

↨ h e l e n e ↨

03.12.2010 kl.15:08

Behold den røde fargen, du kler den utrolig godt. Jeg har selv ønsket meg rødt hår kjempelenge, helt siden søstra mi farget det rødt for et par år siden. Men siden hun gjorde det gadd jeg ikke, for ja; det hadde ikke vært gøy å ha likt hår som sin søster. Men samtidig er jeg veldig ubesluttsom, og det har håret mitt fått erfare litt for godt.

Nå prøver jeg å få sånn hvitt blondt, men alle rundt meg påvirker meg med å ha så fint svart, rødt, blått, brunt, lilla og alle mulige farger på håret, jeg klarer ikke velge noe som skal være meg. Jeg skjønner deg hvert fall utrolig godt, haha.

elisejohnsen

03.12.2010 kl.22:26

drit i om folk farger håret rødt nå. Behold det røde håret, du kledde det kjempebra!

mais

04.12.2010 kl.11:14

Håret ditt er kjempe pent da! Tragisk at folk er så jantelov aktige og bare " ikke tro du er noe" liksom..tards

Og kan jeg spørre, hvor får man tak i en sånn uber kul caps som du har på deg på bildet?? Den er sykt nice <3

ans!

05.12.2010 kl.22:56

du kler rødt hår!

blogg oftere! :3

Susann

06.12.2010 kl.08:46

Håret ditt ser skikkelig tykt og fint ut ! :o

heldig!

Sisi

07.12.2010 kl.20:36

pfff ... care hva andre synes da! Du er dritfiin og hvis folk kopierer deg så trenger du bare å tenke "hey, jeg er unik! ingen andre vil bli som meg uansett hva de gjør med utseende sitt!" fordi du er drit skjønn Vero!

Så ... ja! Its only one you! :)
morten:Nthååw, tusen takk da ^-^ ja det blir vel kanskje sånn at man blir mer oppmerksom på hva andre har når man har det selv.

elisejohnsen: Aww, tusen takk da! :D

mais: Tusen takk cutie;* Det er bandcapsen til Shot At Dawn :)

ans!: Takktakk<3 ja skal prøve på det!

Susann: Håret mitt er ganske tykt, takk da :D

Skriv en ny kommentar

hits