Vintersko problem.

Noe jeg virkelig trenger og egentlig ønsker meg til jul er, vintersko. Problemet er bare at jeg er sykt kresen på sko. Finner aldri sko som er helt min smak, er alltid noe som skal ødelegge vis jeg finner en sko som ser grei ut. Da er det enten for rund tupp, for spiss, for høye, for lave osv, blir aldri fornøyd. Så begynner nesten å lure på om jeg må gå med joggesko enda en vinter og nesten fryse av meg beina. Skjønner meg heller ikke på alle de som går med Ugg's, de er utrolig stygge, ikke vanntette, IKKE VINTERSKO og dette fører da til at skoene blir fort ødelagt. Ugg's er opprinnelig laget for surferne i Australia. De er ikke ment for å labbes rundt med i snøen. Surferne tok på seg skoene etter de er ferdig med å surfe, fordi de blir veldig kalde på føttene. Dette er noe jeg tipper de fleste Ugg's brukere ikke viste? så derfor blir du klissvåt på føttene når du går med de i snøen fordi de ikke tåler vann. Uansett, om noen har bra tips til noen steder som selger fine vintersko så skriv en kommentar. Har hvertfall et bilde av noen sko jeg synes er veldig fine. Det er vel i grunn ikke vintersko, mer høst og vår sko kanskje? men noe lignende til vintersko hadde ikke gjort noe, kanskje ikke så høye og tynn pinne å gå på, blir vel litt vanskelig å gå med i masse snø.

Jo forresten jeg har hatt Tumblr blogg en god stund bare ikke tatt den i bruk. Nå skal jeg begynne å bruke den, legge ut inspirasjonsbilder osv, gjør jo det her også men kommer nok til å bli mer av det på tumblr tror jeg. Er ikke helt fornøyd med designet mitt der, gjore bare noe fort med det idag kommer sikkert til å gjøre det om etterhvert.
Klikk her! For å komme til Tumblr bloggen.

Sliter du med å finne vintersko?
♥Vero

13 søtinger

ainakh

08.12.2010 kl.17:45

Hei, fin blogg.. Ha en fin dag videre :D

klem fra Ainakh

Maria Remøy

08.12.2010 kl.18:30

JEG sliter ja... derfor labber jeg rundt i uggs..

18

08.12.2010 kl.18:32

Jeg bruker UGS, og jeg viste at surfere brukte det. De er veeeldig varm på vinteren, den tørre vinteren. Ja, de blir våte i surpesnø, men det er det ikke nå.....så de er perfekt i minusgrader!

Du ser ut som en jente som tørr å være seg selv. Det er bra.

Da må du la andre være seg selv også. Folk har forskjellig stil og smak!

Jeg liker UGS, synes de fine.

Du synes de skoene du har bildet av er fine, jeg synes ikke de er fine.

Vi begge er forskjellige.

eChange

08.12.2010 kl.18:40

Har samme problem selv, vintersko er like umulig å finne! Og ja uggs, er UGLY til tusen! Har aldri hatt sånne skal aldri ha sånn heller!

Btw skoen på bildet var utrolig fin! ^^

carinalunden

08.12.2010 kl.18:45

JA, veldig, elsker tumblren din <3

psykobitch

08.12.2010 kl.20:51

Vanskelig å finne vintersko ja .__.

jeg har sånne fitflop sko modellen mukluk, hmm ja jeg møtte jo deg den dagen jeg kjøpte de! men du så de kanske

ikke så ordentlig x) men de ligner jo litt på UGG´s meen jeg synes at muklukene er mye kulere 8D

men det er min smak da, aldri likt selve UGG´sene sååe.

SynnøveFjelland

08.12.2010 kl.20:53

Eg også sliter! Men bruker Uggs, og eg visste kossen Uggs blei lagt til!

Men eg går med dem i snø og eg blir ikkje våt på beina, men da er ikkje så masse snø her eg er!

Men sjølv om dei er drittstygge (min mening) er dem fantastisk gode når det er kaldt! Men er på jakt etter noken skikkelige vintersko ;)

ans!

08.12.2010 kl.21:26

jaa jeg finner heller aldri vintersko! jeg labber rundt i noen vans som jeg har hatt i 2 år. de er dritstygge men så

fantastisk gode å gå i. håper du finner sko da:)

Sandra Jeanette

09.12.2010 kl.00:27

Enig med deg, uggs er ikke pen, men de som bruker det sier at de holder seg varme på beina, og det er jo det som teller.

Jeg jakta også på vintersko, endte opp med noen veldig fine, du kan se den på bloggen min om du vil. De ligner litt på uggs, men er mye penere og mye lavere på leggen. Og de er mye søtere på beina enn på bildet! De er fra din sko, 399,- ikke så ille. Men kjøpte de mest fordi jeg rett å slett MÅTTE ha noe som varmet beina mine.

Anine

09.12.2010 kl.10:14

Kjøp deg uggs da veeel! De er flotte.

Mimmi Sofia

09.12.2010 kl.20:39

Jeg bruker UGGs, og ja, jeg er fullt klar over at det ikke er vintersko og at de ikke tåler vann. Impregnering much? Men anyway - de er utrolig stygge, men de er så sinnsykt varme.

Sara

09.12.2010 kl.21:30

aaah, Burberry Prorsum lookalikes, fine<3<3
18: Nei daså, for de fleste jeg kjenner klager alltid på at de fryser på beina og er våte ;p

Jotakk :) sa aldri noe om at andre ikke får lov til å være seg selv, såklart vet jeg at alle har forskjellig smak. Dette er min blogg jeg fortalte bare hva jeg synes om Ugg's, de er sikkert varme osv men fine å se på er de ikke. Det kan se litt trendy ut på folk med litt sånn vintage aktig stil. Men men, som du sa alle liker forskjellig så lenge du er fornøyd og er varm på føttene er det det som teller.

Ans: Det hørtes ikke akkuratt supervarmt ut nei, lykke til med å finne noen vintersko du også da :)

Mimmi Sofia: Joda funker sikkert det, så lenge du er fornøyd med de og holder deg varm, så er det det som teller!:D

Sara: Jaa sykt også!!!*-*

Skriv en ny kommentar

hits