Spørsmål.

Det gjentar seg en del spørsmål i kommentarfeltet ser jeg, så tenkte jeg skulle svare på de i et innlegg.

Hvordan får du rundte kanter rundt bloggen?

- Istede for å ha et bilde som header laget jeg en sånn avrundet sak i ps og brukte den som header. Det finnes helt sikkert en kode for det også, men den har dessverre ikke jeg så da får dere søke litt rundt etter koder så finner dere den helt sikkert :)

Hvilken rødfarge brukte du når du farga håret?

- Jeg aner ikke hva den heter, farget håret mitt hos frisør og vi blandet to forskjellige rødfarger med begge er veldig lett å finne på fargekartet. Om du bruker bildet av håret mitt eller no å tar med bildet vil nok en god frisør kunne se med en gang hvilke farger som er brukt på håret mitt, lykke til folkens^-^

Kan du lage sminkevideo?

- Jeg har prøvd tusen ganger før, det går rett vest hver gang jeg prøver. Men siden det er nytt år og alt, skal jeg faktisk prøve igjen. Er ikke sikkert det blir noe av, får se!

Hva er den hemmeligheten?

- Ja, det er veldig mange som fortsatt lurer på det. Får inboksmeldinger på blogg, kommentarer i kommentarfeltet og folk som skriver til meg på FB å spør hva det er. Sorry men jeg vil ikke si det før alt sammen er klart, vet at dere har ventet lenge osv. Jeg har faktisk begynt å tvile på om jeg takker ja til det så ja får se :)

Jeg har jo vært hos Børre i det siste og han har hatt en sang han skulle øve på som ble spilt om og om igjen. Og har alltid funnet den sangen litt fengende og nå har jeg fått litt hekta på den, nynner på den litt innimellom hihi.


♥Vero

 

6 søtinger

GlamourKills

11.01.2011 kl.23:44

duu mååå siii jaaaa

GlamourKills

12.01.2011 kl.00:09

SV: hahaha <3 syntes du skal si jaaa, jeg! si en dag istede<3 :P

frida andersen

12.01.2011 kl.14:45

du fortjener førsteplassen over blogger i ski! liker folk som tør å skille seg ut, og som KLER det. stå på :D

carinalunden

12.01.2011 kl.16:29

Aw,lurer på hemmeligheten, har en muligens en liiten anelse.. :]

elise johnsen

12.01.2011 kl.18:03

hemmeligheten e sikkert at du kan bli sponsa, være modell for nåkka, gjøre en reklame elns :D uansett, si snart, e utåmodig!

anette

12.01.2011 kl.23:57

jeg bare måå vite hemmeligheten!!! ;o

men kan du han en ordentlig spørrerunde? <3

Skriv en ny kommentar

hits