8mnder

For en utrolig dårlig blogger jeg er, unnskyld! Har vært med Børre og ville ha mest mulig tid med han siden vi hadde 8mnder på lørdag. Må virkelig si at tiden bare flyr av sted, føles nesten ut som om det var igår jeg så Børre på tv for første gang. Tror aldri jeg har hatt det så bra og åpent med en person før som nå, både jeg og Børre er jo ganske like så vi forstår hverandre bra og hva er bedre enn å føle seg forstått eller føle at man ikke trenger å forklare seg flere ganger enn èn. Uansett, elsker kjæresten min så utrolig masse! er virkelig den beste kjæresten som finnes. Så får jeg nesten slenge med et bilde av oss, det er ikke så veldig fint men er det nyeste bildet som er tatt. Er en uke gammelt eller no sånt.


Også tenkte jeg at jeg kunne ramse opp litt ting som vi har gjort i helgen og sånt. På torsdag var vi jo på shopping som jeg sa i det tidligere innlegget at vi skulle. Kjøpte meg masse fint, er storfornøyd, legger ut bilder av alt imorgen. På fredagen skulle vi kose oss så da kjøpte vi med to filmer hjem så vi skulle se. Trolljegeren og Jalla Jalla. Trolljegeren var utrolig skuffendes syntes jeg, men Børre var vel litt mer begeistret enn meg siden de filma 400 meter fra huset hans, altså nesten hele filmen er filma i Volda, der hvor Børre kommer ifra. Så skjønner jo da at det ble litt spennende for han, men ja han synes ikke den var sånn super bra han heller. Jalla Jalla derimot var fantastisk morsom, så den anbefaler jeg dere å se. Det er samme som Farsan filmen, bare at den andre kom ut før? så om dere verken har sett Jalla Jalla eller Farsan burde dere se de. På Lørdag ble det kose dag, vi satt inne og så på tv, spiste godis. Senere på dagen dro vi ut en tur i byn, så spiste vi kebab mmm. Det var egentlig det eneste vi gjore da, skulle jo egentlig på kino men utsatte det til mandag altså imorgen eller som blir idag?? ehe..
Såja imorgen skal vi faktisk på kino og se Jeg reiser alene eller hva den het igjen, gleder meg, tror det kommer til å bli super koslig! Nå orker jeg ikke skrive mer, skal ringe Børre og legge meg.
♥Vero

4 søtinger

Martinewoop

14.02.2011 kl.03:23

Haha, JallaJalla er så sinnsykt genial! Gratulerer så mye :) Er ikke mange dagene til jeg og Roberta har vært sammen ett halv år, så ser virkelig dette med tiden, den bare raser av gårde, merkelig nok! Savner deg!

Zoe

14.02.2011 kl.18:43

aww, dokke e kjempe søte daa ^^

L

14.02.2011 kl.19:23

Søtinger!
Zoe: Takk :DD

L: Takk n_n

Skriv en ny kommentar

hits