Bildet med jakka på


Bildet med jakka på, man ser jo ikke helt 100% hvordan den egentlig er på. Men et bedre inntrykk enn når det bare ligger helt  flatt på bildet. Digger den jakka hvertfall! Sorry for alt rotet i bakrunnen, men har ikke vært hjemme på hundre år og ikke har jeg hatt tid til å rydde, haha. Også så forresten beina mine mye større ut enn hva de egentlig er, har tynnere bein ;p
♥Vero

23 søtinger

~ Torunn Renate Hjulstad ~

16.02.2011 kl.00:28

awe, søte bilder! du er sykt fin som du er, jeg misunner deg! C:

Naima Borge

16.02.2011 kl.07:10

fin jakke!

bena dine ser ikke store ut i det hele tatt c:

Amor gameboywhore ♥

16.02.2011 kl.07:23

så søt jakke :33

FotobloggenbyLinn

16.02.2011 kl.08:53

Så fin den var :)

costcost

16.02.2011 kl.09:38

Hahah *Også så forresten beina mine mye større ut enn hva de egentlig er, har tynnere bein *

Du kan ikke være riktig god om du synes bena dine ser store ut på det bilde der! Du har for tynne ben på bilde og om du har tynnere ben i virkeligheten så ser du bare sjuk ut. Sorry.

16.02.2011 kl.11:07

loool fyfaen.

syns du oppfører deg utrolig overlegent, har sett mye på bloggen din oppigjennom, og det virker som om du hele tiden skryter INDIREKTE av at "ååh jeg er så tynn ååh alle syns jeg er så pen" tror virkelig ikke du er så tynn og perfekt som du skal ha det til, jeg har sett deg i virkeligheten.

get over yourself.

16.02.2011 kl.11:29

wow. vess det dær va tykke bein før dæ har du et særiøst problem :)

Zoe

16.02.2011 kl.11:59

Herregud, har dokke ikke noe bedre å gjør enn å rakke ned på andre? folk har lov å ha sine meninger, men gidd å si det da, blir bare for dumt.

meaaha

16.02.2011 kl.14:26

Fin jakke. :'))

Tror de menneskene over der ikke har klart å lese setningen din godt nok. Hun har skrevet at beina hennes ser større ut på bilde enn det de virkelig er. Altså, står at de er ser større ut, står ikke noe om at hun skriver hun har store bein i seg selv.

costcost

16.02.2011 kl.15:16

ja vi ser hva hun skriver! Å det hun skriver blir for dumt.. Er helt enig med deg anonym under meg!

Er lov til å si meningen sin!
Gah, ork å forklare meg til idioter som ikke forstår hva jeg skriver en gang. Med en gang det er noe folk kan vri på og gjøre om til noe annet, så gjør de det. Eller f.eks lage en krangler, vips rart det blir krig her i verden når sånne små bagateller blåser opp folk så masse. Jeg skreiv ALDRI at jeg hadde tjukke bein. Å såklart er det bare anonyme som skriver dette, hvorfor ikke stå for det dere sier å vise hvem dere er??

Costcost: Såklart er det lov til å si meningen sin, men det blir kanskje litt for dumt det du skriver også. Du tar jo helt av, starter med noe jeg overhode ikke skreiv. Men men som jeg sa over noen mennesker må bare vri og vende på alt. Og til du anonyme, hmm jaha du synes det virker sånn? skryter da aldri av at jeg er så tynn og pen, legger knapt ut bilder av meg selv så skjønner ikke helt hvordan du har kommet frem til det. Bloggen min består mest av inspirasjons bilder, kjæresten min,shopping og tips jeg gir til andre. Så nei den består ikke av at jeg skryter av meg selv, hvor tynn og pen jeg er.. Jeg har heller ikke skapt meg selv, så hvordan jeg skulle se ut bestemte ikke jeg. Hadde jeg bestemt hadde jeg nok aldri sett sånn her ut i det hele tatt, men det var sånn jeg ble skapt og får faktisk ikke gjort noe med det. Jeg gjør bare det beste ut av det utseendet jeg allerede har fått tildelt, jeg har ikke fått noen fordeler når jeg ble født, kunne ikke velge ossen øyenfarge, beinbygning osv jeg skulle ha. Så jeg har et utseendet som ALLE andre. Som sagt gjør bare det beste ut av det jeg ble skapt med, får ikke gjort noe annet enn det. Så om ikke du synes jeg er tynn eller perfekt i virkeligheten bryr ikke meg, forventer ikke at alle skal synes jeg er tynn og perfekt. Nå føler jeg at jeg har fått forklart nok, gidder ikke mer, er vel noen som skal komme å vri på alt jeg har sagt nå også tenker jeg, så sett igang!

16.02.2011 kl.16:28

En skjult skryte beskjed til alle med større bein en deg..

Du skriver det ikke direkte ,men alle forstår.

Jeg kunne gjort mye bare får å ha så tynne ben som deg,men dessverre har mye tjukkere. Sånne ting kan du spare deg å skrive :S

caroline emilie

16.02.2011 kl.16:44

Hey, people. Knask noen p-piller (eller, mange blir det vel) og ro dere ned. Vero har ikke skrytt over beina sine i det hele tatt, det hun derimot HAR skrevet er at beina hennes er tynnere enn det ser ut på bildet. Jeg skjønner at enkelte kan oppfatte det som indirekte skryting, men å ta helt av og SPESIELT kommentere negativt er lavmål. Om dere har så fryktelig mye imot hva Vero skriver, skjønner jeg ikke hvorfor dere leser bloggen hennes i det hele tatt. Har man noe negativt å si direkte til andre, kan man like gjerne holde kjeft. ;)

16.02.2011 kl.17:04

Tydelig at noen mennesker sliter ja :)

Kansje ikke rakke så veldig ned på andre da vettu.

Beviser bare hvor mye bedre Veronika er enn dere.

Og om dere skal være så tøffe i trynet, så kan dere i alle fall la være å skjule hvem dere er :)

Overse dem, Veronika, de har ikke bedre å gjøre n_n

god jul

Karoline

16.02.2011 kl.17:07

søt outfit ting :3 du har peent hååååår også ^o^

sv: dwah, thankju! ^o^

Martinewoop

16.02.2011 kl.17:09

Å herre gud, DRAMA DRAMA DRAMA! Kan dere ikke la Vero være i fred? Må dere rakke ned på alt dere kommer over?! Det er så utrulig feigt spessielt når dere ikke tørr å skrive navnet deres også! Men det sier bare en ting, dere er noen enkle tapere som trenger og få bedre selvtilit, har problemer med at andre er pene! Har kjent Veronika i all verdens tid og hun er ei flott jente som jeg er utrulig glad i. Det er mye bak fasaden dere ikke vet. Like greit også igrunn!

Hvis dere irriterer dere så utrulig mye over hva hun skriver osv. er det vel ikke verre enn å slutte å lese bloggen? Det er igrunn veldig enkelt!

Glad i deg søta<3

Karolina LOVE

16.02.2011 kl.17:26

Vero, du ser kjempe flott ut! Selvom du har veldig tynne bein, så betyr ikke det at du ikke har lov til å skrive at du syns de ser større ut på bildet, det er det mange som gjør, jeg kan selv skrive at beina mine ser drit feite ut og er egentlig tynnere i virkeligheten, det kan alle gjøre! Uansett om man er veldig tynn eller ikke, det har ikke noe å si. Følelsene for kroppen er det samme.. Du kan jo heller ikke noe for at du har høy forbrenning og er tynn? Med mindre du ikke spiser i det hele tatt, noe som du seff gjør, for mat er Digg digg digg! Fuck alle andre, hadde nettopp en som rakket ned på meg på bloggen min om innlegget "smiiil" . det er helt fuckings patetisk. Love you girl, du er ett vakkert menneske !

elmo

16.02.2011 kl.17:30

åh, jeg kunne ha dødd for utseende ditt vero<3 du er så ufattelig pen!

du erså nydelig, fyfaen. skulle ønske jeg var like tynn som deg.

men noen folk klarer tydeligvis ikke å takle dette, så da blir det sånn som dette over her. gah, modne personer.

fuck 'em!

elsker bloggen din!

<3

Stine

16.02.2011 kl.17:44

Jeg tror virkelig ikke at dere som skriver negative kommentarer forstår hvor tragiske dere egentlig fremstår som. Jeg fatter ikke at det faktisk er noen som gidder og gjøre seg selv til latter på den måten, for det er nemlig det dere gjør. Dere kommer med usaklige kommentarer som egentlig ikke har noen ting med innlegget og gjøre i det hele tatt. Og Selvom andre sier at dere skal la være, så tør dere faen meg og komme med noe ENDA DUMMERE og gjøre dere selv enda mer til latter! . Har dere ikke noe positivt og komme med, SÅ LA VÆRE! Ingen andre bryr seg om hva dere mener eller ikke. Gå og lek i trafikken shitkidz.

Dette kalles missunnelse små barn. Det er et perfekt eksempel på hvordan man IKKE skal oppføre seg over nett :) Takk for meg.

Martinewoop

16.02.2011 kl.17:52

SV: Ja ikke sant, det er helt på tryne, om du merker at det vil komme flere og det virker som samme person så burde du sjekke ut ip.adressa sånn at du kan ta dem, finne ut om det er noen du kjenner eller ikke, tilfelle om det skjer over lengere tid og det begynner å bli sikkelig ille så annmeld det! Det er helt tåplig og idiotisk! Gawd, jeg klikker på sånt!

Elvira

16.02.2011 kl.18:32

Du er ikke så pen som du tror du er ;P Til og med den styggeste personen i verden hadde blitt pen med all den sminken osv du bruker ;s

bulli-luma-ane

16.02.2011 kl.20:13

Digge bilder! :>

Hvordan kamera er det du bruker? sånn type og modell C:

andt

16.02.2011 kl.22:02

tynnere bein enn det der?? omg, sier jeg bare n_n

digger jakka di dåååå ^.^

Skriv en ny kommentar

hits