Svar del 3

Hvordan i all verden holder du håret ditt så sunt og naturlig langt?
- Jeg er veldig forsiktig med håret mitt, kurer det masse. Også har jeg aldri farget håret mitt masse osv, retter håret mitt ganske sjeldent og når jeg retter det bruker jeg varmebeskyttende spray.
Hva spiser du gjennom en dag ?
- Altså det varierer jo fra dag til dag. Spiser som regel frokost, middag og kveldsmat. Når jeg er på skolen bruker jeg å spise lunsj også. Mens andre ganger småspiser jeg masse gjennom dagen og andre dager spiser jeg ingen ting.
Trener du ?
- Nei det gjør jeg ikke. Men har tenkt en del på å begynne å trene, trenger å stramme opp litt også er det jo sunt å trene. Jeg er bare veldig lat og trenger motivasjon;)
Hvordan fikser du håret ditt ?
- Var det en spessiell frisyre du mener? for jeg fikser håret mitt ganske forskjellig fra dag til dag. Har hvertfall tenkt til å lage hårvideo, så skal vise hvordan jeg lager stort hår med masse volum.
er du flink til og synge ? :-)
- Hahah, selv så synes jeg ikke det. Men Børre har faktisk sagt at jeg ikke er så værst, selvom jeg tror han bare sier det for å være snill;)
Jeg må bare si jeg er drit sjalu på kroppen din, er du fornøyd med den selv?
- Nthåw, takk eller hva jeg skal si! Nei, jeg er i grunn ikke så veldig fornøyd med kroppen min.
Har du noen spessielle interesser bortsett fra å være med venner ogsånn?
- Shoppe, elsker å shoppe. Men har ingen sånne interesser som f.eks ri eller spille fotball.
Hvordan liker du best å sminke deg?
- Elsker å eksprimentere med sminke. Har liksom ingen favoritt sminkning, noen dager vil jeg ha eksrem sminke mens andre dager helt naturlig. Kan ta bilder av noen av sminkningene mine å vise dere!
Har du noen tips til hvordan å gå ned i vekt?
- Har aldri slanka meg, så nei. Men har hørt fra andre at trening og sunt kosthold skal hjelpe.
Er du overtroisk?
- Ja jeg er veldig overtroisk, facineres veldig av det som ikke kan forklares, finnes så masse mellom himmel og jord. Og jeg synes det er super spennende.
Hva syns du om at endel tror du er overlegen?
- Synes bare det er morsomt, det sier bare at dem ikke kjenner meg ;)
Er du fornøyd med utseendet ditt?
- Nei, men er jo ikke noe jeg kan gjøre med det.
Om du kunne sett ut som hvem som helst, hvem ville du sett ut som?
- Oi vanskelig, finnes så mange pene mennesker. Men hadde ikke hatt noe imot å sett ut som Megan Fox.

Favoritt plass og kjøpe klær?
- Kommer egentlig anpå hva jeg skal ha, men er veldig glad i Bik Bok, Gina Tricot og H&M. Så klarer ikke bestemme meg, kanskje H&M siden de har aaalt!
Kjøper du klær på noen 'alternative' butikker lengre eller bare kjede butikker?
-  Er vel bare kjedebutikker det går i.
Hvor mye penger bruker du på klær/ sminke i mnd ca?
- Det er umulig å svare på, for noen mnder shopper jeg masse mens andre mnder ikke en dritt;p
Hvem er ditt forbilde?
- Har ikke noe forbilde tror jeg, henter litt inspirasjon overalt av alle.
Hva liker du best med deg selv, kan du si tre negative og positive?
- Mener du utseendet eller personlighetenen? Det jeg liker best ved meg selv utseendemessig er vel kanskje håret mitt. Det beste ved personligheten min, er vel at jeg er ganske omtenksom.
Hvor lenger har du og din kjæreste vært i lag nå?
- Vi har vært sammen i 9mnder<3
krangler dere mye?
- Nei faktisk ikke, krangler aldri.
Kan du starte å legge ut otfit bilder ofte?
- Ja skal prøve å bli flinkere til det!
Hvordan er det mulig at du er 94, da du ser ut som en 20 åring, hørt det ofte, fordi det gjør du!!
- Kan ikke skjønne hvorfor det er flere som sier det O.o jeg ser jo ikke så gammel ut, men jeg tar det som et kompliment. Å hvordan det er mulig det aner jeg virkelig ikke, for selv så synes jeg at jeg ser ganske ung ut.
Bruker du noe hårkurer eller noe på håret ditt?
- Bruker hårkur fra redken, fra extreme serien.
Hvordan ville du beskrevet deg selv?
- Vil beskrive meg selv som en veldig snill person. Omtenksom, veldig bestemt og sær på en god måte vil jeg si. Tror kanskje dette var en grei beskrivelse ;p
kossen musikk hører du på?
- Hører på alt mulig, liker veldig mye forskjellig.
Har du exstentions?
- Jeg har extensions ja, men bruker ikke. Eller bruker ikke extensions for å få lenger eller tykkere hår. Bruker bare extensions for å få litt liv i det. Så det svarte som er i lengden på håret mitt er extensions.
Når ble jomfrudommen din tatt? og av hvem?
- Det synes jeg er et ganske privatspørsmål, så velger å ikke svare på det. Dere har ingen hensikt av å vite det.
Har du hatt lesbesex?
- Nei det har jeg ikke.
hvilken sko størrelse bruker du ? :-D
- Bruker 36 og 37, kommer litt anpå ossen sko jeg skal ha og hvilken skobutikk de er fra.
Ikke rart du får mange spørsmål om du er anakoretisk, når du legger ut slike innlegg om "den perfekte kroppen". Synst det var dårlig "forbilde" for alle som leser bloggen din, så du får minus fra meg der. Trodde ikke du var så overfladisk som faktisk kalte innlegget for "Skinn and bones". Hahaha, latterlig og patetisk. Etter et slikt innlegg må jeg bare spørre da, har du anoreksi? Slik du med mat, sia synet på den perfekte kroppen din er så skadet?
- Jeg får faktisk ikke mange spørsmål om jeg er anorektiker. Altså, jeg må da få blogge om akkuratt det jeg vil, dette er min blogg, der jeg legger ut min inspirasjon og mine meninger. Liker ikke du det får du slutte å lese bloggen min og finne blogger som er mer deg. Er jeg overfladisk fordi innlegget heter skin and bones, det er faktisk tatt fra en sang jeg liker. Å jeg elsker fremtredene bein, hvorfor skal jeg legge skjul på hva jeg synes er vakkert? Å hvorfor er det alltid greit å rakke ned på folk som er tynne? Det er frekt å si til andre seriøst slank deg du er overrvektig, man bruker ikke si sånt til folk. Men hvorfor kan man si til tynne folk spis, du er for tynn. Herregud du er så tynn har du spiseforstyrrelser eller? det sårer faktisk like mye. Så du burde kanskje tenke på hva du sier også. Min kropp er ikke skadet i det hele tatt, jeg spiser alt jeg skal, slanker meg ikke jeg har bare veldig høy forbrenning og det er noe jeg vil si at jeg er heldig som er født med. Å en annen ting hvorfor skal ikke jeg få blogge om min definasjon på hva jeg synes er perfeksjon når andre blogger om dems drømmekropp og ting de synes er vakre. Er mange som blogger om kropper som har former osv, er ikke alle som er i stand til å få former så skal man begynne å si til de at de gir andre dårlig selvtillit osv fordi de blogger om det de synes er vakkert?? nei man kan ikke det, for uansett hvilken kropp man blogger om eller nevner som man selv anser som fin vil nok noen føle seg ille. Så jeg får nesten si til folk som rett og slett får problemer vis de hører om andre kropper, da får de slutte å se på tv, slutte å være på internett og slutte å lese blader! Ånei jeg har ikke anoreksia eller andre former for spiseforstyrrelser.

Nå orker jeg ikke svare på flere spørsmål, så resten av spørsmålene kommer imorgen. Det blir den siste delen, så om du følte at spørsmålene dine ikke var besvart er de garantert besvart imorgen.
♥Vero

8 søtinger

Svovel

16.03.2011 kl.23:15

Bra svart på det siste spørsmålet! :)

ÅSA

16.03.2011 kl.23:32

har du dysleksi da?
Åsa: Lol, nei det har jeg ikke. Men jeg fokuserer ikke så mye på rettskriving på bloggen. Folk skjønner hva jeg mener uansett og irriterer du deg over det, ja da får du la være å titte innom bloggen min;)

Ida Helen

17.03.2011 kl.07:43

Syntest det siste spøsmålet var unødvendig og spørr om.. Jeg syntest du har fin kropp jeg, og bloggen din er awesome foresten :D stå på vero ^^

Marianne

17.03.2011 kl.14:47

Kjempe bra svart på den siste kommentaren ^^ Den perfekte kroppen er de som du kan se kragebein på. Syyyyykt fint :D

skinnylittlebitch

17.03.2011 kl.21:02

Give me a break. Skikkelig unødvendig med det siste spørsmålet! Jeg er selv undervektig av samme grunn som deg, og har mange ganger fått spørsmål om jeg har spiseforstyrrelser. Og det tærer jo. Synes du virker som ei flott jente, og du er nydelig. Stå på :-D

Lisa Helene

27.03.2011 kl.13:47

å herregud, hvor teit folk er då. Syns du har en kjempe fin blogg å elske at du sier hva du syns er fin, det insperere jo folk, å gi de ikkje dårli sjøltillit.

Jeg syns også at det er pent å vær tynn, sjøl om jeg ikkje er det sjøl ^^

Du har jo en fantastisk kropp å hun/han så spørrde desse teite spørsmål er enten sjalu eller bare dom...

Jeg personlig lurte bare om du bruke noe spessiell til å ha så fin hud? liksom noen produkter du kan anbefaler eller ha du bare så reint hud? haha <3 LOVE YOU BLOGG <3 stå på .. å kos deg vidare i Tailand eller hvor du er :)

Anja Linnèa

03.04.2011 kl.15:09

Synes du har nydelig kropp! Men det er feil å si at feite/tynne folk er stygt, for alle har forskjellig oppfatninger. Beauty is in the eye of the beholder. Synes at du er nydelig, ikke bare fordi du har flott kropp, men du er også supersøt, og blogger veldig bra, slik at de som leser, føler at de får et slags vennskap til deg. Fortsett med det du gjør, Vero. Du inspirerer mange! :)

Skriv en ny kommentar

hits