Luksusproblem

Ja, det store luksusproblemet mitt er at jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg imorgen. De fleste har det vel ganske enkelt, for de skal bare dra på seg en bunad. Er heller ikke helt sikker på hvordan været blir imorgen, tipper det blir sprutregn og iskaldt. Det er jo vanlig på 17.mai, alltid drittvær. Må nok rote igjennom alt jeg eier og har for å finne noe jeg kan ha på meg imorgen. Siden jeg ikke har farget håret mitt på en god stund, vært i Thailand, badet i saltvann osv. Så sier det seg selv at håret mitt har falma noe helt sykt, og har en stygg rødfarge med masse ettervekst. Iløpet av sommren skal rødfargen være borte, orker ikke mer ettervekst og stress. Vil ha tilbake brunt hår, selvom det er super kjedelig,  jeg føler meg som en liten unge som ser super uskyldig ut. Så imorgen er jeg veldig sikker på at jeg kommer til å føle meg som en dass, ingen spessielt fine klær og falma hår.
Dette ble vel det mest positive innlegget jeg har lagt ut på lenge hmm? ehe, nei ble vel litt negativt på slutten. Men man kan da ikke alltid være sprudlene og fornøyd med alt.

<- sånn farge kunne jeg godt tenkt meg på håret. Det er jo noe som aldri blir noe av, for det 1. det sliter utrolig mye på håret.Ogogog for det 2. koster mye penger og stripe/bleke. En positiv ting med sånn hårfarge er at det ikke gjør så mye med litt ettervekst, synes i grunn bare det er fint. Men som sagt blir nok aldri noe av, men går jo ann å ønske!

♥Vero
5 søtinger

Andrine<3

16.05.2011 kl.23:36

jeg liker også den fargen! meeen du har jo en helt fantastisk fin brun farge på det naturlige håret ditt da!

Malin

17.05.2011 kl.09:26

Blek håret da, hvis du har lyst på blondere hår! Hår vokser ut igjen, og du lever bare en gang så hvorfor ikke? :) tror det hadde vært helt forjævlig fint på deg!

elmo

17.05.2011 kl.14:21

jeg elsker bloggen din, du skriver så levende og utrolig bra!

bildene er fantastiske og veldig inspirerende, og du er jo bare helt nydelig!

ville ikke endret en eneste ting med bloggen din.

perfeksjon sier jeg bare.

bloggen din er også en stor inspirasjonskilde for meg, brukte å finne inspirasjon på weheartit før, men så fant jeg bloggen din.

takk, veronika! den er diggdiggdigg<3

When Plastic Flowers Wither.

17.05.2011 kl.20:48

tror du ville kledd det !

jeg brukte ca et år på å få håret mitt ordentlig blondt, jeg slet mye med gule og oransje nyanser. men altså, nå hadde jeg helt mørk brun da jeg startet blonderingen.

og som sagt, tror det ville blitt utrolig fint på deg !
Andrine: Awii, tusen takk n_n ja synes jo den er fin selv, men man blir jo så utrolig lei det man har og ønsker alltid det alle andre har:o huhu!

Malin: Som jeg sa over, er redd for å få super slitt hår ;/ det som er, er at bleking ødelegger hårrøttene og da blir hårkvaliteten dårlig, så da hjelper det ikke hvor mye at håret vokser ut igjen for da er hårkvaliteten ødelagt. Jeg vil i grunn ha et sunt og friskt hår. Men kanskje jeg kan gjøre det gradevis slik at det ikke vil slite noe særlig. Men tusen takk, kanskje jeg blir blondaktig en gang i tiden^^

Skriv en ny kommentar

hits