Min lille Chica bebis


Her var lille Chica bare valp, aner ikke hvor mange uker. Men på bildet til høyre er hu ikke så veldig gammel, det er tatt ikke så lenge etter at jeg fikk hun og da var hu 8 uker gammel. Tiden har gått så utrolig fort, nå har Chica bodd hos oss i 1/5 år, hu er vel 1 år og 8 mnder om jeg ikke tar feil. Jeg angrer hvertfall ikke et sekund på at valgte henne. Jeg, mamma og pappa reiste jo helt til Linköping i Sverige for og hente bebisen min, altså 6 timer med bil hver vei.

Dette bildet tok jeg idag, så sånn ser Chica ut nå! Utrolig skjønn. Hu har en veldig sær og rar personlighet, det som er så gøy med dyr er at alle av de har så forskjellige personligheter. Jeg som alltid har vært kattemennekse var redd for at jeg kom til og savne katter altfort mye når jeg fikk hund. Men Chica føler jeg er en blanding av katt og hund. Så da har jeg så og si begge deler. For dere som ikke ser hvilken rase det er så er det en Chihuahua!
Er faktisk mange som har spurt om jeg kan blogge om Chica osv, nå gjør jeg det! Er sikkert masse jeg har glemt, men om det er noe spessielt dere lurer på, bare spør? Tenkte også jeg skulle lage et innlegg om henne en dag,vise masse forskjellige bilder jeg har tatt av Chica.

For dere som driver å kler ut hundene deres, ikke snilt. Det er ikke dokker, det er en hund. På vinteren når det er kaldt ta på dem no varmt slik at de ikke fryser eller om det regner, ta på de regndress. Men kle på en kjole osv bare fordi det ser fancy ut, er ikke snilt! Dyra blir rett og slett flaue å føler det ukomfertabelt. Chihuahua har i grunn fått det rykte på seg at de er veskehunder og skal bæres konstant. Men det er så feil, de er hunder de er like glad i å gå tur som andre hunder. Chica f.eks vil ikke være i veske i det hele tatt, men såklart blir de sliten en gang iblandt vis du har de med på shopping i byn osv. Da går det helt fint og løfte de opp og holde de på armen en liten stund. Det er jo faktisk ikke bra for beina dems og bare ligge i en trang veske, de trenger å røre på beina og bruke musklene.
♥Vero

11 søtinger

ztonje

07.06.2011 kl.17:49

aww, den var SYKT søt! :)

oda hawk osv osv

07.06.2011 kl.18:05

søt søt søt søt!!! = ^_^ =

elmo

07.06.2011 kl.18:20

åh, blir så overlykkelig når du blogger mye<3

nydelig hund har du òg <3

cassie

07.06.2011 kl.18:58

naaw <3 sååå søt ;*

Sandra Berge

07.06.2011 kl.19:44

aww, omg *-* Så søøøt! ♥

A l i c e.

07.06.2011 kl.19:51

Så utrolig bra at du tar vare på hunden din, og forteller dette med tur osv! Før var jeg ofte med noen folk jeg kjenner på hytta, og de hadde en Chihuahua, den var med på skiturer og alt som var av turer. Og den elsket det! At mennesker kan ta så feil av dyr og hvordan de skal behandles er skremmende...Jeg liker virkelig at du har den innstillingen :)

Nicolinets

08.06.2011 kl.11:05

Har en yorkshire terrier her i hus, skal ikke si jeg er spesielt glad i den, holder meg unna. Det er flaut hvordan hun blir behandlet, og ihvertfall når jeg ser at det blir kjøpt klær til henne, som er alt annet enn nyttige ting som da f.eks en regnjakke. Jeg gremmes hver eneste gang....

kozzibamse(susan)

08.06.2011 kl.15:22

omg såå søøøt <33333333

har skikkelig lyst på en chiauaua men mamma nekter -.-

cassiecore

08.06.2011 kl.21:58

kjempesøt! n__n

og jeg er HELT enig i hva du skriver, det er få store hunder som blir kledd opp og når chihuahuaer som blir det ser det så blir dem såklart flaue! de føler jo at det ikke er vanlig, syntes litt synd i dem :c

10.06.2011 kl.00:09

så utrolig søt hund! og jeg synes det er bra du ikke driver å kler henne opp. det er en mild versjon av dyremishandling. nå understreker vi _mild_ her folkens, så ikke ta av, dere forstår hva jeg prøver å si. og det du nevnte om at det er en hund, ikke en dukke, var også veldig bra sagt.

og ja, legg ut masse bilder av henne! :D jeg har lyst å kjøpe chihuahua selv så jeg elsker å se bilder av de små rakkerne.

Hennie Lyngstad

11.06.2011 kl.14:55

Linköping <3 er født der :-)

Skriv en ny kommentar

hits