Frk.Uheldig

Tusen takk til dere som linka til billigere versjoner av drømmeskoene mine, skal kjøpe de om ikke lenge! Tenkte jeg skulle oppdatere dere om noen få ting. Grunnen til veldig dårlig blogging de siste dagene er fordi jeg har vært hos Børre,som sagt han  har ikke nett. Og på torsdag var jeg med bestemoren min og shoppa, fikk kjempe masse fint, skal legge ut bilde av alt kanskje ikveld/natt.. Btw or ca en uke siden begynte jeg og klø helt sykt på brystet, dagene gikk og det kødde bare mer og mer intenst. På tirsdag begynte jeg og få blemmer på brystet og det var veldig rød flammete. Det klødde altså så mye at det forstyrret søvnen min, jeg fikk ikke sove om nettene lå bare og klødde. Det begynte å spre seg uttover magen, ryggen og armene mine. Så på fredags kveld var det så ille,  jeg hadde bare lyst til å rive av meg huden og grine til jeg drukna i mine egene tårer, rett og slett. Så jeg og Børre dro ned til legevakta litt over 1 på natta, satt i nesten 5 timer og venta før jeg kom inn. Måtte ta en blodprøve, vi fikk svar med en gang jeg hadde tatt den. Det viste seg at jeg har fått ELVEBLEST!! Så nå går jeg på noen allergi piller, antiklø piller og noen slags sove piller. Jeg føler meg helt grusom, så kommer nok til å bli lenge til neste gang jeg tar bilder av meg selv. For det har begynt og spre seg i ansiktet mitt, har på nesa, haka, panna og tinningen. Ser helt oppløklødd og jævlig ut. Men ja det jeg skulle si var at, jeg er helt utslitt av kløingen og pillene gjør meg veldig slapp. Så jeg har bare lyst til å sovesovesove. Igår holdt jeg på å sovne stående midt i byn, da sier det seg kanskje selv hvor trøtt jeg er.. Så om det ikke blir noe blogging fremover vet dere grunnen. Men skal prøve å komme tilbake så fort som mulig. 


Var forresten også på Ikea på fredag, kjøpte masse saker til rommet mitt. Har blitt litt forsinket med rommet mitt, pga at tapeten jeg har bestilt er spesialbestilt fra England. Får den forhåpentligvis på mandag eller tirsdag og da er jeg ferdig med hele rommet. Kommer til å legge ut før og etter bilde av rommet mitt.  Så gled dere, det blir drit nice!!
Legger ut litt inspirasjonsbilder.

♥Vero

11 søtinger

Sara - kommenterer tilbake!

26.06.2011 kl.21:31

uffda! god bedring ihvertfall! :(

btw: hadde aldri hørt om elveblest før du skrev det.. hihi. wikipedia-user! :-)

A

26.06.2011 kl.21:33

uff :( god bedring!

håper du blir bra igjen snart da :)

IN A BOX

26.06.2011 kl.21:36

uff ikke bra, håper det går fort over:)

Andrine<3

26.06.2011 kl.22:06

ikke bra... god bedring!

fine bilder btw<3

amalie

27.06.2011 kl.10:39

Jeg hadde elveblest når jeg var liten! Det var helt jævlig, synes skikkelig synd på deg, Vero! God bedring, fineste <333 Ååååh, tror rommet ditt blir kjempefint, må nesten komme å besøke deg så jeg får sett det, assaa! ;* iluu <3

Susann

27.06.2011 kl.14:19

Uff, høres ikke godt ut nei! Og det verste er jo at jo mer du klør, jo verre blir det også får du baselusker på fingrene også rører du andre steder på¨kroppen... Stakkars, det er kjipt D:
Fysj, det hørtes fælt ut. God bedring!

Hvilke sko er det du skal bestille?

karina

28.06.2011 kl.03:46

Jeg har det elveblest selv. Jeg går på talbetter, men jeg tok det ver dagen i starten og nå bare om jeg begynner og klø :-) Tablettene funker bra på meg, og jeg har nesten ingenting lenger! Fikk det i fjor. Men nå er det nesten helt vekke. Det starta jo på armene mine og gikk til magen ryggen, lårene og føttene :) Herligt etter jeg fikk tablettene!

Mailill Cesilie

29.06.2011 kl.00:59

Fint innkjøp! Ville bare stikke innom å si at jeg er en fast leser og synes bloggen din er kjempebra. :3 ♥

ann marion

30.06.2011 kl.19:46

god bedring, moren min slet med det samme!

ah, jeg elsker de mønstrene, sikler nesten! hihii

ann marion

18.07.2011 kl.13:14

hvor finner du de bildene? elsker de mønstrene, hih

Skriv en ny kommentar

hits