Too Faced


Jeg har så utrolig lyst på dette sjokolade pudderet fra Too Faced, veldig lyst til å prøve det hvertfall. Åja, du leste riktig, sjokolade pudder, det er laget av kakao. Det sies også at det skal tilpasse seg alle sin hudtype, det er et matt solpudder, noe som jeg synes er helt supert. Hater solpudder med masse glitter, liker ikke å se ut som et vandrende juletre. Det skal også dekke røde ujevne partier i ansiktet, jeg er jo smålig rosa i kinnene noe som jeg liker og skjule. Jeg har prøvd utrolig mange solpuddere, blir aldri fornøyd, derfor blir jeg til å teste nye hver gang jeg er tom. Men jeg skulle virkelig ønske jeg fant meg en favoritt, en jeg var helt fornøyd med. Ikke tenkte "shit, pudderet mitt er snart tomt, hvilket pudder skal jeg kjøpe denne gangen?" Hadde vært utrolig kult om noen av dere lesere har testet ut dette pudderet. Om dere har hva synes dere?

Jeg fikk dessverre ikke tak i den genseren jeg hadde så lyst på, var veldig mange som lurte på hvor den er fra. Den er fra Monki. Skal ta meg en tur på Storo senteret imorgen og se om de kanskje har den der, hvis ikke skal jeg høre om de kanskje kan ringe til noen av butikkene i Sverige og kanskje få sendt den over!
♥Vero

6 søtinger

Ine

13.09.2011 kl.05:57

Elsker det solpudderet fra too faced, eneste solpudderet jeg har testet som ikke gir meg kviser/urenheter :) pluss brunfargen ser veldig ekte ut, siden det ikke er oransj :)den lukter himmelsk i tillegg!

Marianne

13.09.2011 kl.06:23

Har aldri prøvd den, men hørt at den er bra :3

SakuraPloy

13.09.2011 kl.18:39

Den så god ut, både funksjonelt og spiselig ment. xD

THEA

13.09.2011 kl.20:15

sv; er glad i den selv da : c

Åshild

13.09.2011 kl.22:23

Jeg har det, og jeg elsker det! Bruker det hver dag, i over ett år nå og ser nesten ubrukt! Smaker også som sjokolade, heheeh

Sara

13.09.2011 kl.22:38

Har ikke det solpudderet selv (har alltid hatt lyst på det, men aldri tatt meg tid til å kjøpe det, haha), men alle omtalene jeg har lest av den har vært kjempebra; aldri hørt noe negativt om det, så tror du kommer til å like det! Om du er i tvil kan du jo lese reviews på makeupalley:

http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=114584/Chocolate_Soleil/Too_Faced/Bronzers

Skriv en ny kommentar

hits