Nytt hår

Igår var jeg hos frisøren, stripa håret og tok minicolorasjon. Ble super fornøyd, det ble overraskende lyst til at håret mitt hadde mye røde pigmenter igjen.Skal stripe det igjen før jul, da er jeg nok ikke langt ifra blond. For nå er håret mitt litt karamellbrun-blondt.Det blonde i luggen min er også borte, sykt uvandt å kun ha en farge på håret, har ikke hatt det på mange år. Har også bestilt masse hårprodukter fra bli vakker, fikk alle produktene igår, gleder meg til å teste ut. Skal legge ut bilde av det jeg bestilte ikveld. Har dessverre ingen bilder av håret mitt, så dere får vente i spenning. Prøvde å ta bilder av det igår, men man så ikke så godt på bildet. Fordi det var mørkt og blitsen juksa litt på fargen.

For en liten stund siden var jeg hos legen og tok masse blodprøver, jeg har vært syk i mange år. Men ikke turt å gått til legen. Fikk svar på prøvene for noen dager siden. Jeg har veldig lavt B12 og jernmangel, noe av det som har ført til at jeg er super slapp, lite ork, psykiske problemer osvosv... Så idag skal jeg begynne på B12 sprøyter, gruer meg helt sykt for jeg har sprøyte skrekk. Har også begynt og ta jenrtilskudd morgen og kveld. Kan ikke vente til jeg endelig skal føle meg bedre, skal bli godt.

Gammelt bilde av meg, savner og være så tynn :((((((((
♥Vero

11 søtinger

^^

16.10.2011 kl.17:37

Jeg mener du hadde et søskenbarn som het Izabell eller noe? Har hun blogg? ^^

Veronica

16.10.2011 kl.17:39

Har også jernmangel, det er et ork. tok jerntabletter en stund men sluttet til slutt med det fordi jeg syntes de smakte så vondt. nå angrer jeg skikkelig, hodepine hver dag og skikkelig slapp. humørsvingninger også forsåvidt. så har bestemt meg for å begynne igjen! God bedring til deg!

Syntes du fremdeles er like tynn jeg ? ;p

Susann

16.10.2011 kl.17:57

du er sykt pen Vero, utrulig <3

Anniken - alenemor til 2 <3

16.10.2011 kl.18:23

Åå, gleder meg til å se håret ditt :D Du er så utrolig pen, så det nye håret er nok nydelig uansett da :D Men gleder meg jo til å se fordiom :D Spennende!:)

Huff, da håper jeg det går bra til tross for sprøyteskrekken, og at du snart blir bedre! God bedring <3

Nydelig bilde av deg! :D Og som Veronica over her sier, synes du ser like tynn ut som alltid jeg, eller hva jeg skal si :) Pene du <3

LEGG MEG TILL SOM VENN

16.10.2011 kl.18:26

kremt har det samme shæl. orker omtrent ingen ting hvis jeg ikke tar jernpillene mine:(

Thyra

16.10.2011 kl.18:30

Fin!

Jeg har også jernmangel, så vet nok litt hvordan det er... Håper du får det under kontroll! Lykk til!

GlamourKills

16.10.2011 kl.18:59

slutt vero, ser ikke forskjell på kroppen din fra det bildet til nå.

johnseeeen

16.10.2011 kl.19:24

har også nettopp fått vite at jeg har jernmangel og litt B12mangel... ble faktisk innlagt på sykehuset noen dager fordi det var så lite jern i blodet mitt. Ble også superslapp, kunne sove 12 timer på natta og 4 timer på ettermiddagen, men fortsatt være litt trøtt å jævlig. Går utifra at du også har ''black out'' inni mellom, når du trener eller anstrenger deg fysiskt? Det har ihvertfall jeg, holdt på å besvime i gymmen en gang, hahah. Men fikk du vite jernprosenten din? 10-25 er normalt, jeg hadde 5!
Det var sinnsykt pent bilde av deg ! Jeg har forresten også jernmangel, jeg er konstant trøtt og sliten, jeg får ikke sove pga. depresjon. Så hvis jeg sovner (som jeg gjør hele tiden) er det pga. jernmangelen, men får absolutt ikke sove når jeg må. Har et par blackouts inni mellom, når jeg anstrenger meg for mye. Utrolig irriterede, jeg føler med deg så absolutt !

Elise Johnsen

16.10.2011 kl.20:58

slutt å tull!!! du har jo nydelig kropp!

Hege A*

18.10.2011 kl.21:42

Du har jo en nydelig kropp da:o Jeg blir jo "feit" iforhold til deg:P

Uansett så ønsker jeg deg god bedring! Håper du føler deg bedre snart! <3

Skriv en ny kommentar

hits