Fobi og angst


Har laget et lignende innlegg som dette før, det finner dere her. 
Jeg som alle andre personer her i verden har vel fobier for ting og tang. Ibalndt føler jeg kanskje at jeg har merkelige fobier som ingen andre har. 

-Dette har vært en av mine største fobier siden jeg var bitteliten. 
Jeg har så sykt angst og fobi mot aviser, egentlig papir,papp og ark generelt. Men aviser er noe av det værste. Jeg takler ikke folk som sitter på bussen ved siden av meg å leser aviser. Den største angsten med aviser er vel lukta, jeg bare greier ikke trykksverte lukta. Dette har da vært et problem jeg har hatt siden jeg var veeeeldig liten. Når jeg var hos farmoren min sa jeg "Mimmi, legg bort den posten" og etterhvert skjønte hun at hun ikke kunne ha aviser fremme eller lese i aviser når jeg var på besøk. En annen hendelse som har skjedd også var en gang når jeg var hos Børre, han hadde hatt merk ordet hatt natt og dag avisen hjemme. Men han viste jo at jeg ikke takler aviser, så han hadde tatt den bort dagen før jeg kom. Det første jeg sa når jeg kom inn i leiligheten hans var "Her lukter det avis, har du hatt avis hjemme Børre?" han svarte jo ja og lo. Når jeg kom lenger inn i leiligheten lukta jeg rundt og til slutt fant jeg faktisk ut der hvor avisen hadde ligget. Jeg bare "BØØRRREE, har du seriøst hatt avisen i soffaen, det stinker avis i hele soffaen" Jeg klarte nesten ikke sitte i soffaen pga lukta. Jeg må jo være gal eller ha en super nese, klarer virkelig å lukte hvor en avis har ligget dagen etter at den er borte? Alle tenker sikkert herregud er det mulig, blablabla. Men alle har jo rare fobier, vil jeg tro? Kanskje jeg tar feil? Uansett dette er da en av mine største.

-Dere leste jo også over her at det var papir generelt. Men avisen går vel kanskje mest på lukta og i tillegg at jeg ikke takler papir. Nå skal jeg hvertfall fortelle dere mine rare ting angående papir. Hver gang jeg ser et papir eller tar på et, får jeg bilder i hode av at papiret bare skjærer seg igjennom øyet, herregud er dette virkelig normalt, hehe. Må le litt, kanskje det kommer av alle skrekkfileme jeg har sett oppigjennom årene. Papp på f.eks forkostblanding bokser får jeg bare helt noia av å ta på, synes konstistensen eller hva jeg skal kalle det er så forferdelig ekkel. Har ofte problem med å åpne sånne ting, youghurt pappen også. Så får takke at jeg har mine foreldre som kan ta av pappen på ting for meg:) 
Har du noen rare fobier, eller angst for noe spessielt?
♥Vero

24 søtinger

Naima Borge

18.10.2011 kl.21:28

den fobien var ny :)

idahanley

18.10.2011 kl.21:28

Liker ikke å gå ut egentlig. Og folk

Guro 三

18.10.2011 kl.21:39

Å se ut vinduene om natta. Jeg krabber som regel når jeg skal forbi.

Marianne

18.10.2011 kl.21:48

Jeg har angst for buss.

SakuraPloy

18.10.2011 kl.21:49

Har fobi mot å bli utstøtt. Min verste frykt er å bli utestengt fra noe.

TheSecretLifeOfCassandra

18.10.2011 kl.21:49

Hmm, den var ny ja..

ha en fin kveld:)

kozzibamse(susan)

18.10.2011 kl.21:51

fobi for edderkopper.

Sara-Ros

18.10.2011 kl.21:58

fobi og fobi, jeg liker ikke å åpne coca-cola bokser og bokser i det heletatt så spørr ofte om noen andre kan gjøre det for meg :)

Elise Johnsen

18.10.2011 kl.22:19

har fobi for sprøyter. Det syns jeg er rart i og med at jeg har masse piercinger! Menmen. Også HAAAAATER jeg å dele mat/drikke med andre. Klarer ikke det! Syns det er super ekkelt, bortsett fra hvis man deler det med kjæresten elns.

Mia

18.10.2011 kl.22:23

Awww :/ stakkars!!

Jeg har fobi mot meitemark.. Ja, faktisk.. Jeg løper og gråter når jeg ser en, derfor hater jeg regn, jeg kjenner den lukta de lager og jeg vil ikke ut uten gassmaske omtrent :/ Veeeldig kjipt, men unngår å gå ut på regnværs dager og dagen etter :P Har også sprøyte skrekk til tusen og gråter på tanken å bli stikki, hater også blod noe som er et lite problem siden jeg går på Helse og Sosial.. Jaja, har fremdeles mamma med til tannlegen :P

Er ikke greit med forbier ..

Annce

18.10.2011 kl.22:25

fobi for gjenstander som har et hulerom under seg ... som seng, sofa osv :P

pleier å løpe forbi og sitter alltid med beina oppi sofaen.

Ine

18.10.2011 kl.23:04

Kjenner meg igjen i fobien din, takler virkelig ikke aviser selv. Hver gang jeg må ta på en avis, vasker jeg meg med en gang på hånda. Også har jeg ekstremt fobi mot enkelte mattyper, som kaviar, leverpostei osv. Det eneste jeg tenker på når jeg spiser det er at det ligger fiskeegg eller en diger lever på brødskiva mi og holder på å spy opp maten.. Fobier er merkelige greier :P

Amy

18.10.2011 kl.23:14

Speil for det meste. Kjenner meg igjen i den skjære gjennom øyet tingen! Du er ikke aleine!

malinva

19.10.2011 kl.04:18

har fobi for krypdyr, dør nesten når jeg ser et, haha

ans

19.10.2011 kl.08:36

åisann..

har også den der med ark.. har fobi mot klovner, jeg begynner å hyperventilere når jeg ser en. eller hvis folk tar tommelen under øynene og pekefingrene over å drar tommelen ned og fingeren opp, det er så skummelt at jeg griner å hyperventilerer nesten med en gang...

flaut.

Catrine

19.10.2011 kl.17:33

Det er kanskje ikke direkte fobier, men haater marker ute på bakken. Blir kvalm av lukta og av å se de.

Jeg hater også når folk ruller hodekråke, står på hodet osv. siden jeg blir livredd av å vite at de gjør det, men se på klarer jeg ikke! Det er fordi jeg tror de kommer til å brekke nakken. hadde ikke tatt hodekråke for en million en gang!

Den siste tingen er at jeg hater våte hårstrå, som for eksempel når jeg vasker håret så detter det av et hårstrå som sitter på fingrene.. Æsj! Full panikk med å få det av da, ja!

Maiz

19.10.2011 kl.23:31

Hei, Ville bare si at jeg synes du sminker deg utrolig fint! :)

Tror du at du kommer til å lage en tutorial en gang?

ELI

20.10.2011 kl.19:25

har forbi mot ispinner!

20.10.2011 kl.19:49

oi, :o

stinee

21.10.2011 kl.14:46

Smuler. Jeg takler ikke SMULER.. aah, værste jeg vet!

Spesielt varme fuktige smuler, som nystekt brødting!

knekkebrød.. og rista brød spesielt! får gåsehud bare av tanken..

Lukta av rista brød er noe av det værste jeg vet om, når jeg kjenner den dukker det opp tanker om at jeg har ristabrødsmuler over hele meg aah!

Må alltid skifte klær når jeg lukter rista brød, og ta av bh'en, helst ha på en genser som er høy i halsen, men ikke så høy at den kommer borti haka mi, hahha herregud.

okok, ikke snakk mer om smuler nå.

Marty

22.10.2011 kl.15:41

meitemark, maur, og rot, jeg hater rot, hvis det er rotete et sted så blir jeg helt panisk og får ryddenoia, sykt. Og meitemarker er så ekkelt, de liksom ligger der og venter på å bli tråkka på... og maur kryper over alt.....gggg

Amanda

22.10.2011 kl.16:58

Det kan være du kjenner avislukta ekstra godt siden du ikke liker lokta fra før.

Jeg hater om noen legger hånden sin over ansiktet mitt - ekkelt.

dani

25.10.2011 kl.22:41

høres nesten ut som meg. for noe år tilbake fikk jeg ikk puste når noen leste avisa, pga. det støvet som kommer ut av den. pluss at jeg har angst for å ha håndflata på papir, siden papirt er så tørt, å jeg har angst for tørre ting på hendene, eller når hendene mine blir tørre, så når jeg skla skrive noe må jeg legge genseren over hele hånda for å klare å skrive. men det værste er leire. sånn man lager figurer av,. når det tørker på hendene. herregud! panikk.

Madeleine

26.10.2011 kl.18:39

Trykksverten på aviser (og ukeblader) er faktisk helt ekstremt ekkel, og det har jeg alltid syntes jeg også.

Skriv en ny kommentar

hits