Dreamcatcher


Jeg har hatt så lyst på tattovering i mange år. Men jeg er så pysete så har aldri hoppet i det. I det siste har jeg tenkt sykt mye på det, ideer og tanker har bare strømmet gjennom hodet mitt. Jeg har så utrolig lyst på en drømmefanger på insiden av overarmen. Drømmefangere er så fine, også går det jo faktisk ann å skjule den om den ikke alltid passer, siden jeg har den på insiden av overarmen. Men det store problemet er, jeg vet faktisk ikke om jeg tør å ta.. Tenker også smerten er vel kanskje verdt det? Også har jeg jo hørt at det gjør ekstra vondt og ta tattovering på insiden av overarmen siden det er så tynn hud, haha typisk at jeg vil ha akkuratt der det gjør vondest da.
Hva synes dere om ideen?
Har du tattovering, hva synes du, vondt,greit, verdt smerten?
♥Vero

13 søtinger

Oddname

29.10.2011 kl.22:18

Det med undermenyen(fb,twitter linker) skal jeg få fikset lett for deg ^^

Sendte deg en venneforespørsel her på blogg, så kan du sende meg andre ting du gjerne vil ha på bloggen osv på melding? =)

Nathalia

29.10.2011 kl.22:26

Jeg har veldig lyst på drømmefanger som tattovering også, de er så fine. Men sånn som deg er jeg veldig pysete når det kommer til nåler og slikt. Men om det er noe du virkelig vil og har lyst på, så er smerten verdt det - sier no bare jeg ^-^ ♥

Louise

29.10.2011 kl.22:38

Er sikker på at smerten er lett verdt det om du virkelig har lyst på det. Det gjør vondt i noen timer mens du tar den, og er sikkert litt ømt etterpå, men etter det har du et fint stykke kunst på deg resten av livet
Ha alltid hatt lyst på tattis, men har en tendens til å bruke opp penge så for jeg får dem i hånden så jeg ha aldri råd.
sv // å så gøy, haha! men håper virkelig det ikke stemmer at hun ikke kan snakke, hun har nå ihvertfall lært seg et par melodier og håper jeg kan lære henne ord og, litt morsomt at hun ser ut til å ha best kontakt til meg i huset, piper som bare det når hun hører stemmen min :)) <3

Sandra Jeanette

30.10.2011 kl.14:37

Jeg har på innsiden av underarmen, og det gjorde ikke så veldig vondt, men behagelig var det jo selvfølgelig ikke!

Det er en helt annerledes vondt, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men når de tørker av blekk med papir, er faktisk da det gjør vondest XD Men herregud, alle er forskjellig :) Jeg lurer på om jeg vil ha min neste på låret, kanskje. Men jeg skal ennå vente å se, jeg ombestememr meg jo hele tiden!

Caroline

30.10.2011 kl.14:48

Tok min første tatovering når jeg var knappe 15 år gammel, og jeg var livredd for at det skulle gjøre sykt vondt. Men det gikk overraskende greit, faktisk :) Såklart gjør det jo vondt, men det er absolutt verdt det! Synes du bare skal hoppe i det :)

malinva

30.10.2011 kl.18:43

Jeg har en liten stjerne på hver skulder, akkurat det gjorde ikke vondt, men andre plasser gjør det nok vondere..:b

30.10.2011 kl.22:12

Jeg har en del tatoveringer, men underarmen rett under armhulen er det jævligste stedet jeg har tatt, selvfølgelig var det verdt det, men det er et følsomt sted å begynne. Det er en fin idé, men hvis ikke du annser deg selv som utholden når det kommer til smerte, er ikke der jeg ville ha startet. Og egentlig, hvis du lurer på om smerten er verdt det, burde du i grunn ikke ta. Det er litt smerte for noe som varer livet ut.

tonje

31.10.2011 kl.06:22

Jeg har en tattovering nederst på leggen, så og si på ankelen, og den tok jeg i utlandet. Den er ikke så veldig stor, men det tok ca. 2 timer. Det kommer litt an på hvor mange små detaljer man skal ha i forhold til tykkelsen på nålen. Ja, man kjenner det, men man kommer seg gjennom smerten :) bare å bite tenna sammen! Det var da de små detaljene skulle lages det var litt pinefult, fordi nåla ble byttet ut til en mye tynnere, og da ble det litt mer smerte. Men det går over :-) syns du skal ta! jeg skal også kanskje ha drømmefanger, men muligens på låret :)

Maiken

31.10.2011 kl.22:24

Jeg tok min andre på undersiden av overarmen. Har et sitat der. Det gjorde vondt, men det var ikke problematisk i det hele tatt. Men, den du tenker på er jo mye større og vil ta lengere tid, så det blir nok litt verre ja. Du må lide for skjønnheten. Tenk for en bra følelse du kommer til å ha når du er ferdig :)

Sigrun

31.10.2011 kl.22:36

Jeg har selv hele 12 tattoveringer på forskjellige plasser på hele kroppen. Når det kommer til smerten så varierer det noe helt ekstremt fra plass til plass. Innsiden av overarmen og rett over pulsen på håndleddet er nok noen av de mest følsomme plassene å ta tattovering, så vil nok ikke anbefale det som første.

Men igjen, uansett smerten, så er det så utrulig verdt det når det er ferdig! :)

Drømmefager er noe jeg selv har vurdert å tattovere på meg, men jeg har så mange andre planer også at jeg må nok vente litt med den.

Ideen er kjempe bra! :)

veche

03.11.2011 kl.19:02

elsker bloggen din :)

Skriv en ny kommentar

hits