Takk for støttende kommentarer!

Heihei alle kjære blogg lesere!

Har fått flere spørsmål om det går bra med meg, og om jeg ikke skal blogge ordentlig snart igjen osv.
Nei det går ikke sånn utrolig bra med meg, men dette er en prosses jeg må komme meg i gjennom. De fleste har vel vært i gjennom det allerede og vet hvordan det er. Dette er virkelig noe av det værste jeg har vært i gjennom. Men jeg skal klare meg, det vet jeg. Alle andre har gjort det så hvorfor ikke jeg? Når man sitter midt oppi det, kjennes det bare som verden står stille, man føler seg som om man ikke er verdt noen ting. Hvertfall slik jeg føler det. Ikke minst er det forferdelig tungt og miste en person jeg har vært så knyttet til i en så lang tid. Jeg har aldri klart å opne meg så mye for noen, tror ikke det er en eneste person som vet så mye om meg, som det Børre gjør. Jeg er hvertfall veldig taknemmlig for at jeg fikk være så heldig å møte han. Jeg kommer til å misunne den jenta som får han. Får bare prøve så godt jeg kan å se fremover og positivt på det som har vært.

Har fått veldig mange støttende og koslig kommentarer, tusen takk for det, det varmer. Godt og se at det er noen der for meg i en slik situasjon.
Jeg vet ikke helt når jeg kommer til å komme ordentlig igang med bloggingen, dette er veldig vanskelig for meg. Jeg skal prøve å komme med noen innlegg. Men håper dere forstår at jeg ikke har så mye motivasjon til verken blogging eller mitt virkelige liv generelt.

Det er 1. Desember idag, noe som vil si at det ikke er så forferdelig lenge til jul. Jeg ser frem til jul, julen er alltid så koslig. Elsker at familien samles, spiser god mat og får gaver. Egentlig noe av det beste med julen er alle de koslige filmene de viser på tv, jeg er den værste tv slaven rundt jule tider.

♥Vero

25 søtinger

Wynter Harlow Shaw

01.12.2011 kl.21:49

Vet hvordan det føles og uansett hvor umulig det kan føles nå, så kommer man seg gradvis over det etterhvert. Du er en fantastisk pen og nydelig jente Vero, som utrolig mange misunner ! Du er mer enn bra nok, ikke tro noe annet !

ida hanley

01.12.2011 kl.21:49

<3

ida

01.12.2011 kl.21:50

huff, du får bare holde på og gjøre så godt du kan.. vet hvordan du har det!

Sylvia

01.12.2011 kl.21:52

<3

Glamourdoll

01.12.2011 kl.22:00

Vet nøyaktig hvordan du har det. Men noe som hjalp meg, som kanskje kan hjelpe deg er at når ting treffer bund, så kan det bare gå oppover derfra. Ting snur seg til det positive etterhvert, sår gror, bare gi det tid. :') Og det med at du ikke føler deg bra nok er kun en følelse, du er mer enn bra nok! Krysser fingrene på at det ordner seg snart for deg.

RLHN

01.12.2011 kl.22:08

Vet hvordan du har det .. Men typen min var U mot meg, så da blir det kanskje enda litt verre.. Men vi kom oss igjennom det, og har nå et kjempe flott forhold! Men selvfølgelig så går det ikke en dag uten at jeg tenker på hu jenta og hva de sikkert sa til hverandre og så videre..

Men skjønner at du ikke har det noe godt for tiden, du får bruke den tiden du trenger!<3

Vi kommer til å være her uansett, håper alt ordner seg for deg Vero, du virker som en skikkelig god og snill jente! Utrolig pen er du også, Børre som går glipp av noe! Ikke glem det<3

Katharina Eva

01.12.2011 kl.22:37

<3 jeg kan forstå at du har det vanskelig.

Veronica

01.12.2011 kl.23:40

Vet akkurat hvordan det føles, ble slutt mellom meg og kjæresten i dag. Er en forferdelig følelse, men alle må gjennom det en gang i livet.. Er bare å se fremmover uansett hvor vanskelig det er. Ønsker deg "god bedring". En dag finner du den perfekte gutten for deg! :)

MajaPresthus :)

01.12.2011 kl.23:49

Ta deg den tid du trenger ♥

Linni Blystad

02.12.2011 kl.08:39

<3

Anne

02.12.2011 kl.12:31

Føler med deg, kjære <3 Håper det snart går oppover igjen, du fortjener det beste !

Inf3ct

02.12.2011 kl.17:13

Uansett hvor ofte sånne ting skjer, føles det alltid like ille. Det spiller ingen rolle om det er første gangen, eller om det har skjedd flere ganger, det suger balle uansett. Livet er aldri rettferdig, man aldri det man fortjener, man får det man tar. Men uansett; du fortjener bedre enn Børre. Han fortjente deg ikke. Det er kanskje ikke helt min rett å påpeke noe sånt, men ta det fra en som ikke er på noens side. Det suger å ikke være sammen med den du elsker, og det suger enda mer når folk rundt påpeker at man ikke passa sammen. Jeg har vært personen som har fått høre sånt før, og nå sier jeg det til deg. Selv om man kanskje ikke ser det selv nå, så gjør du det til slutt. Jeg vet du kommer til å finne en som er mye bedre enn han, tro meg. Det tar tid å komme over noe som har vart såpass lenge, men det går over. Drittprating pleier vanligvis å hjelpe den første tiden ihvertfall:p

Amor

03.12.2011 kl.00:33

vet jo ikke alle detaljer om hva som har skjedd, men jeg har i allefall opplevd kjærlighets sorg jeg også. Det er alltids like vondt, men jeg har ett tips til deg. Du vet det nok sikkert allerede men..

Tenk på deg selv! sjemm deg bort til 1000, vær med mange gode venner som muntrer deg opp og selvom verden kanskje ser dyster og mørk ut så må du huske at kanskje ikke børre var den riktige men selveste mister right er der ute i verden å leter etter deg akkuratt nå.

Å du må også huske at du er en nydelig jente, du er ett forbilde for mange, du har mange meninger og ikkeminst er du kjempe PEN! <3

Hilsen en støttende fast leser <3

malinva

03.12.2011 kl.00:56

huff, kjærlighet ender alltid med tårer..

03.12.2011 kl.03:56

herregud så sterk du er!

jeg klarte ikke gi opp min uansett om jeg prøvde så her sitter jeg da..

03.12.2011 kl.04:09

hvorfor slo dere opp egentlig?:s

Hennie Lyngstad

03.12.2011 kl.16:07

Første gang det skjedde for meg var nå i sommer.. Følte som om jeg aldri kom til å bli helt bra igjen, men med tiden bygger man seg opp og går videre :) Bare vær sterk!

birte

03.12.2011 kl.20:18

sjæl. det har skjedd meg å. jeg klarer det ikke

bare en

03.12.2011 kl.20:58

alt for deg vero.. lykke til vidre ^^ du er en herlig jente <3

DokiToki

04.12.2011 kl.14:34

Det er trist når ting slutter. Dette året har vært mitt værste samtidig som mitt beste. Alt begynte med at jeg fikk kjæretse, så kom faren min i Koma, og etter det mistet jeg min bestevenn som hadde bygd opp selvtilliten sin på meg og bare knuste meg helt da. Så ble det slutt mellom meg og kjæresten etter 7 måneder. Og bare en måned etterpå ble et av mine andre bestevenner sammen med han. Men jeg vet selv at det jeg har gått gjennom er lærerik, og for meg videre hjelper meg med andre ting som kommer til å skje. Etter at jeg begynte på videregående helt knust etter bare noen dager siden jeg og kjøresten hadde slått opp, så fikk jeg masse nye venner. Men livet er ikke rettferdig. Man må kjempe for å overleve. Men uasett hva som skjer, er dine venner de beste du kan bruke tiden med. De vet også oftest hva du går gjennom som gjør det lettere for deg å få trøst av. Og du må vite, Vero, Alle som leser bloggen din bryr seg. c: Du er en kjempe pen jente som mange vil være, du er heldig. Vi er alle glad i deg, Vero <3

-Toki c:

June

06.12.2011 kl.13:14

Veit hvordan du har det :/ det virker kanskje ikke sånn nå, men det blir bedere etterhvert :)

Tonjas

06.12.2011 kl.21:36

Vet åsen du har det. Det går over for hver dag som går :)

ans

06.12.2011 kl.22:05

håper du har det bedre:)

Mia

10.12.2011 kl.17:10

Uff, som du ser oppover her så er det mange som vet hvordan du har det, og det vet nok jeg også.

Men du har rett, det er en prosess som du må gjennom, og spør du meg så har du kommet ganske langt allerede som innser det. Du må bare tenke at alt skjer for en grunn, og hvis to personer er ment for hverandre så finner de hverandre til slutt. Uansett hvor vondt det er og hvor ille du føler deg, så går det over en dag!! Men ingen kan svare på når. Vær sterk, jeg unner ingen kjærlighetssorg, men dessverre så er det noe vi alle må gjennom mange ganger i livet for å kunne finne den rette!

Lykke til videre! :)

Jessica

14.12.2011 kl.23:25

Snygg!

Skriv en ny kommentar

hits