Spørsmål svar del 1


Hvem hårfarger har du hatt?
- Har faktisk ikke hatt så utrolig mange. Når jeg sånn ca 11-12år hadde jeg min naturlig hårfarge med svart i tuppene altså dip dye. Hadde det før det ble poppis, har desserre ingen bilder av det. Men om jeg finner skal jeg legge ut.Har du lyst på noen flere piercinger?
- Det har jeg, har planer om å ta nå i nermeste fremtid. Har tenkt til å ta ut piercingen i leppa og ta vertical labret også skal jeg ha micro dermals ved kragebeinet.


Noen spesielle artister du liker?
- Kommer ikke på så mange artister er vel fler band, men det er kanskje det samme? Liker Lana Del Rey veldig godt!

Hvilken sminke bruker du?
- Spørsmålet skulle vært litt mer konkret. Mener du merke eller foundation, pudder osv. Uansett så er dette veldig forskjellig, hvertfall når det kommer til merker. Kommer veldig anpå hva det er jeg skal ha også, synes jo maybelline sin mascara funker superbra, men sånn alt i alt er mine favoritt sminkemerker MAC og makeup store! Min vanlige sminke rutine er litt foundation, solpudder, rouge, mascara, eyeliner og øyenbrynspenn, om jeg har litt tid til overs bruker jeg øyenskygge.


Hvor mange piercinger har du?
- Om jeg teller med de jeg har i ørene har jeg 9 piercinger.

Bruker du extensions?
- Noen ganger, men det er ikke for å få lenger hår. De helt blonde som er i lengden på innsiden av håret er extensions, de er faktisk kortere enn håret mitt også.

Hva plager deg mest i dagens samfunn?
- Egentlig ganske mye, men skal nevne en ting.
Vi lever i 2012 og folk har enda ikke lært seg å akseptere at alle er forskjellig. Jeg mener det er bilder overalt på nettet der bilder er satt sammen så man kan sammenligne en jente som er formfull og en jente som ikke er fult så formfull, altså veldig tynn. Teksten til bilde er slik " Former er fint, dette er stygt". Er det rart jenter nå til dags sliter med selvtillit, selvbilde og alt som heter kropp og utseendet? Min mening er hvertfall at alt er fint. Jeg kan se på en person med mye former og synes de er kjempe vakre, i neste sekund kan jeg se på en jente med ikke fult så mye former og synes det er like fint. Akkuratt det samme mener jeg til folk som kommenterer tynne folk å sier, "spis, du er så tynn", man sier aldri til en feit person at "Ey, du er så feit, slank deg". Og det er ikke alltid man kan noe for at man er tynn, man skal aldri kommentere kroppen til hverandre på en negativ måte, for vi vet aldri hvordan forhold den personen har til sin kropp. Noen tynne folk vil legge på seg men får det ikke til, og  få en kommentar slengt i trynet om at man er så tynn at det er stygt,  er ikke særlig hyggelig da. Så vi burde virkelig tenke to ganger før vi kommenterer noen sin kropp. Uansett om du er formfull, tynn, tykk eller helt passe er det alltid noen som vil kommentere kroppen din på en negativ måte. Men så lenge du er fornøyd selv og trives, burde du aldri gjøre noe med kroppen din. Det viktigste er at du er fornøyd og trives, uansett om BMI kalkulator sier at du er 5kg overvektig, hva har det å si så lenge du har det bra med deg selv og det ikke går utover helsen din. Alle er forskjellige, ingen er lik som deg så føl deg unik!

Zebra eller Leopard?
-  Helt klart, Leopard♥

Juicy Cotoure eller LV?
- Juicy Couture.

Hva er din naturlige hårfarge?
- Askeblond. Vet nydelig bilde av meg, trutmunnen var allerede på plass i en alder av 10år.


Hvordan får du så jæææla fin hud?
- Nå i det siste har jeg faktisk ikke hatt så fin hud. Men får litt over 2år siden var jeg veldig plaget med store underjordiske kviser og masse nupper. Så begynte jeg på P-piller som heter Diane, de skal hjelpe mot dårlig hud. Når det hadde gått noen mnder, fikk jeg helt perfekt hud. Så de fungerte veldig bra på meg, så i starten av desember når jeg hadde det helt jævlig (kjærlighetssorg) glemte jeg helt bort pillene, så i slutten av Januar ble huden min helt forferdelig. Jeg fikk plutselig bare store sår i ansiktet og begynte å få tilbake en del av kvisene mine. Men ellers så bruker jeg veldig bra hudprodukter fra Decleor, har laget et innlegg om dette før det kan du finne her, men husk alle hudtyper er forskjellig, så vil anbefale deg å stikke innom en hudpleier så kan du finne de perfekte produktene for din hud.

er det noe mellom deg og thomas? :D
- Skateboardet er mellom oss, haha.
Driver du og thomas på?
- Vi er sammen♥
Guud, jeg er så heldig, sjekk det nydelige ansiktet!!


hvordan er forholdet mellom deg og børre nå?
- Vi har ikke noe kontakt i det hele tatt, har ikke snakket med han siden det ble slutt.

Hvilken musikk sjanger hører du mest på for tiden?
- Det er veldig mye forskjellig, er ikke en sånn person som bare hører på en sjanger.

Drikker du alkohol?
- Det gjør jeg, men det er veldig sjeldent. Har aldri vært full, så jeg drikker med måte;)

Har du tenk til å bli helt blond eller beholde fargen du har nå?
- Jeg har tenkt til å bli helt blond, det tar bare litt tid. Vil slite minst mulig på håret mitt, så tar dette som en lang prosses. Skal stripe det en gang til nå snart, så skal jeg la sola gjøre resten av jobben.

Fremtidige piercing og tattoo planer?
Vakre du ^.^
- Piercingene har jeg allerede svart på. Ja jeg har mange tattoo planer på lager, det er bare pengene som mangler;) Awe, taakk cutie;*

kor gammel var du når du fikk din første piercing, og kor var de?
- Jeg var 9år når jeg fikk min første piercing og det var nostril/nesevingen.

har du kontakt me børre?
-Nei!

Hvilken linje går du på? trivest du?
- Jeg går media på Noroff i Oslo og jeg trives veldig bra, liten skole plassert sentralt midt i Oslo med få elever.

Hva liker du best å gjøre i fritiden din?
- Shoppe, være med venner, slaske på soffaen og spise godis. Har liksom ingen intresser som f.eks spille fotball.

Hvor mye veier du?
- 40kg, går litt opp og ned iblandt men er rundt der.

Hva gjør du for å bli så tynn?
- Jeg gjør ingenting, gjør alt man ikke skal gjøre. Tilbringer mesteparten av dagene ved å sove, sitte foran datan, spise godis og drikke cola. Stapper rett og slett i meg alt som er usunt. Men nå skal jeg gjøre noe med det, skal nemmelig begynne å trene, da skal jeg også legge om kosten.

Hvor kjøpte du den svarte skinnvesken din ? :)
- Gina Tricot.

Yey. Nå fikk jeg muligheten til å spørre: hva heter han som har tattovert tattoveringen din og hvor jobber han? Er det Lucky 7, så isåfall hvilken av dem? :)
- Bjørn Holter heter han som tattooverte meg og han jobber på Symbolic ink de holdt til inne ved dragenshule før, men de flyttet. De flyttet til et annet sted i sentrum, men aner ikke hvor. Om du sjekker ut nettsiden, så står det garantert der n_n

Håper dere er fornøyd med svarene, det blir såklart en del2 den kommer imorgen! Så følg med :D
♥Vero

9 søtinger

Hennie Lyngstad

13.04.2012 kl.21:45

ELSKER rødfargen du hadde på et av bildene !

Mird

14.04.2012 kl.10:48

Bra svart! Er digg å vite at det er flere som har likt syn som meg på de tykk og tynn-bilene ^^,

▲ STINELIDA

14.04.2012 kl.13:13

har lyst till å ta enten på siden a leppa eller vertical labret , men føler liksom att vertical labret kommer till og se heeelt loka på meg, siden jeg er ganske "rund" i annisktet.^^

Susan Unicorn ~

14.04.2012 kl.23:24

fyfaen elsker bloggen din.. ogogog du er utrolig pen og jeg trodde jeg sku smelte når jeg så bildet av deg og thomas.. FYSØREN SÅ PERFEKTE SAMMEN :Q__♥♥♥

Sandra Jeanette

15.04.2012 kl.01:08

Vet spørsmålet kommer litt på ettertid av spørsmålsrunden, men hvor høy er du egentlig? :)

Caroline Tomlinson Payne ~

15.04.2012 kl.16:04

bra svart.

Luna

16.04.2012 kl.21:02

40 kg er vel å underdrive eller? jeg tror på 45-49. Kommer an på høyden din ofc. Du ser jo helt naturlig tynn og formet ut! Kjempe pen :)!
Luna: Hvorfor skal jeg lyve om hvor mye jeg veier ;p? Først nå dette året jeg har lagt på meg, veide 38kg i 3år. Og nå veier jeg 40kg og er 1.68cm høy, men jeg er naturlig tynn, kanskje derfor det ikke ser ut som jeg veier så lite? Ikke vet jeg. Men tusen takk for det, veldig koselig og høre n_n

luna

17.04.2012 kl.22:00

Tenkte du mente - Rundt 40. er lavere i høyden selv men har veid rundt 38-40, så bare beinete ut! Men selvfølgelig folk er helt forskjellig i kroppsbyggning også som alt annet :) Antageligvis, du er ikke så kantet i formene som mange raskt blir, som sagt kjempe pen ;)

Skriv en ny kommentar

hits