Spørsmål svar del 3

Mener å huske at du hadde piercing i nesevingen før. Om du hadde det; var det vondt å ta det?
- Det stemmer det, tok den når jeg var 9år og har den fortsatt. Mistet dobben for en god stund siden og har ikke somlet meg til å kjøpe ny.
Min personlige mening, nei det gjorde ikke vondt. Men jeg kan dessverre ikke svare på hvordan du kommer til å føle det, alle har forskjellig smerteterskel. Du må nesten ta det selv og gjøre opp din egen mening:) Fint gammelt bilde, fra da jeg hadde ring på siden av nesa.


Hvordan går det med angsten din? :)
- Det går mye bedre. Har jobbet mye med meg selv, fått hjelp av healer og psykolog. Men sliter jo fortsatt med noen småting, som f.eks jeg hater å ta tog, får helt panikk. Svetter, girer meg opp og tror jeg ikke kommer til å komme det stedet jeg skal eller komme av toget i det hele tatt.

Hva skjedde med deg og han du drev av med etter børre, Mads tror jeg han het (?)
- Vi bare sluttet og møtes. Når jeg var singel måtte jeg jo treffe nye og bli kjent med nye folk. Mats er en super fyr og han finner garantert en jente som er villig til å gi han det han fortjener:)

Hvor får du penger til å kjøpe ting fra?
- Sparer og får av foreldrene mine. Tro det eller ei, men jeg er faktisk veldig flink til å spare, har alltid vært flink med penger, dette har jeg arvet av pappa.

Hvordan går det på skolen ?
- Det går vel helt grei, er ganske skolelei, så lite motivasjon dessverre.

Kan for eks. en gang i uken lage et innlegg om et skjønnhetsprodukt du vil anbefale og skrive litt om det ?
- Kan jo prøve på det!:D Men tror det vil bli litt mer sjeldent enn det, har liksom ikke så mange produkter å anbefale. Men når jeg har noe å anbefale skal jeg skrive om det!

Kan du lage flere videoer om hvordan du fikser deg?
- Har prøvd å lage sminkevideo flere ganger, det bare funker ikke. Men kan heller prøve å lage sminke tutorial i bilder, sånn step for step ;) Flere forskjellige hårvideoer kommer jeg til å lage.

Kan du legge ut bilder av ting du kjøper, og skriver hvor de er kjøpt ?
- Jeg bruker jo å legge ut bilder av det jeg kjøper, men ja kan begynne å skrive hvor jeg kjøper ting :)

hvorfor er tanten din sånn ca like gammel som deg? :)
- Hvorfor ikke ? Andre velger og få barn senere enn andre, tanta mi er 1år eldre enn meg og onkelen min 6år eldre enn meg.

Kan du forklare hvordan du gikk fra mørk til lyst hår? ^^
- Hmm, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det men. Jeg hadde jo rødt hår, dro til Thailand, badet masse,så kom sommeren til Norge. Gjorde det samme da, sola bleket håret mitt en del og hårfarge fader jo når man dusjer/bader osv. Så til slutt var fargen min rødbrun, men hadde fortsatt mye røde pigmenter i seg. I august en gang bleket jeg luggen min, den var jo svart. Så gikk rundt med en gul lugg en god stund. Så stripet jeg håret mitt og da ble det jo lysere også stripet jeg det enda en gang i desember (det er sist jeg stripet håret) og da ble det ganske lyst, endte opp med den fargen jeg har nå. Skal forhåpentligvis stripe det snart igjen. For å slite minst mulig på håret, har dette blitt en lang prosses, prøver jo å bli blond så er lang ifra ferdig.

kunne du lagt ut det bildet du la ut på nettby når du var yngre (13 år tror jeg?), der du var uten sminke? husker at du var så utrolig søt på det bildet :)
kunne du lagt ut andre bilder fra tiden på nettby? :)
- Klart jeg kan :)
Var super flink til å fikse øyenbryna mine da, uff..

Det var de bildene jeg fant, har ikke så mange på denne pcen. Men skal lage et innlegg en dag med masse gamle bilder;)

er du fortsatt sammen med Børre?
- Nei, det er jeg ikke. Ble slutt for 5mnder siden.

fikk du virkelig lov til å ta nesepiercing av foreldrene dine når du var bare 9 år gammel?
-Det gjorde jeg, ellers hadde jeg jo ikke fått det. Pappa var veldig imot det, derfor tok jeg det når han var i USA. ;) haha.. Han snakka ikke med mamma på en uke ellerno sånt.

hvilken linje på skolen går du?
- Jeg går media.

hvilke andre blogger leser du?:)
http://.nyheter24.se/modette/billytilly/
http://glitterbox.blogg.se/
http://fabrettomartina.blogg.se/
http://www.murderotic.com/
http://h-e-r-o-i-n.tumblr.com/
http://www.lindahallberg.se/
http://kenzas.se/
http://lipsticksecrets.blogg.se/
http://kandylandy.se/
http://idahanley.blogg.no/
http://faintingspells.blogg.no/
http://inf3ct.blogg.no/
http://aeternum.blogg.no/
+++ Mange fler...
Leser egentlig ingen blogger, jeg ser bare på bilder. Er ikke tolmodig nok til å lese meter lange tekster. Åja, jeg er nesten bare innom svenske blogger, de er så mye mer inspirende enn norske bloggere.

har du brukt redken extreme sjampo og balsam? Så du hadde brukt kuren derfra, så jeg lurer på hva du synes om produktene, og hva det koster og hvor du får tak i dem? :)
- Jeg elsker Redken produktene! Selv har jeg brukt all soft, smooth down, real control og extreme. Kommer helt anpå hvordan håret mitt er, så mikser og trikser mellom de. All soft og extreme er veldig bra og kombinere om du har veldig tørt/slitt hår. Redken får du tak i på de fleste frisørsalonger og en del nettbutikker. Redken produktene er veldig dyre i frisør salonger, der koster vel shampooen 260-70 mens balsamen 280-90. Men om du bestiller på f.eks blivakker er det mye billigere.

Hvorfor nevner du bare faren din, og ikke moren din på bloggen? :) ( har ikke lest den så lenge..)
- Egentlig så nevner jeg ingen av de i bloggen så ofte. Men du har nok vært innom bloggen min rundt da pappa kom hjem fra USA og da ble det jo til at jeg skreiv pappa en del fordi jeg gledet meg til å se han igjen og ikke minst se hva som befant seg i kofferten;)

Hvor høy er du?
- 1.68 sist jeg sjekket, kan jo for all del ha krympet eller vokst for alt jeg vet.

hvor mange sex partnere har du hatt?
- Jøss, føler ikke at dette er noe leserne mine har behov for å vite. Litt privatliv er fint!

hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?
- 15.

Hva er ditt yndlingsband?
- Æh, jeg klarer ikke helt å ha en favoritt. Finnes så mye bra. Så jeg vet egentlig ikke :(

Beste musikksjanger?
- Hah, klarer ikke bestemme meg. Liker så mye forskjellig, kommer veldig anpå humøret mitt også.

Har du hatt piercing i øyenbrynet? I tilfelle: var det veldig vondt (på en skala fra 1-10)? Og kan du legge ut et bilde av det?
- Det har jeg, tok den når jeg var 12 så grodde den ut når jeg var 13? Nei, jeg synes ikke det var vondt. Jeg har veldig høy smerteterskel, sier som jeg sa litt lenger opp. Jeg kan ikke svare for deg/dere om det er vondt. Alle mennesker har forskjellig smerteterskel, men må nesten igjennom det selv og gjøre opp sin egen mening. Fra skal 1-10 må det har vært en 3 kanskje, det var jo ikke behagelig men det gikk fort så, med en gang dobben var satt i var alt glemt.


Hvor vi du være om 10 år?
- Hater egentlig sånne spørsmål, jeg lever i nuet og tenker egentlig ikke så mye på fremtiden. Selvom jeg vet at man må det, men jeg klarer virkelig ikke se for meg selv gammel og begynne et seriøst liv.
Vil hvertfall ikke bo i Norge i resten av mitt liv, har veldig lyst til å bo i et annet land men mest av al reise rundt og oppleve verden. Håper hvertfall jeg er sammen med verdens beste prins, bor i en stor fin leilighet, har mange fine dyr og jobber som makeup artist ^^

Hva er det du vil bli "når du blir stor"?
- Lykkelig!

Hvordan har du det akkurat nå?
- Jeg har det egentlig helt fantastisk, jeg har verdens beste kjæreste, snart ferdig på skolen og bare ser frem til en lang fin sommerferie med mye kos og nye opplevelser!

Da var siste del på spørsmålsruden besvart, håper dere er fornøyd med alle svarene og at svarte utfyllende nok for dere.
Holder aldri det jeg lover merker jeg, men jeg ble lenger enn planlagt hos Thomas og da ble det jo ingen blogging. Den uka her har bare vært stress, masse tentamen og dritt, siste tentamen imorgen som er engelsk, ønsk meg lykke til!
♥Vero

11 søtinger

michelle / mird

26.04.2012 kl.18:22

Lykke til!

26.04.2012 kl.18:55

Så fine bilder av deg ^^ lykke til med tentamen!

victoria

26.04.2012 kl.20:52

Var ikke det hun kitty mallow? :)

susan derpface unicorn

26.04.2012 kl.22:37

peeeeeeeeeeeeeeeeen. amg♥♥♥♥

bra svart ogog good luck!

Charlotte Scar

27.04.2012 kl.12:19

ååh, du er så søt på det bildet uten sminke! :) elsker også måten du sminker deg på.

Hennie Lyngstad

27.04.2012 kl.12:39

du er så pen!!

Andrea

27.04.2012 kl.20:47

Har du vert gravid?
Victoria: Jo, det er Kitty Mallow ^^

Andrea: Nei, det har jeg ikke.

adwhoreable

02.05.2012 kl.19:26

JEG VET DU LESER NUDLERBLOGGEN MIN
Amalie: Jaa, faaen jeg leser bloggen din Glemte å nevne den sorry babe<33

Eliza

08.05.2012 kl.18:46

hvor lang tid tok det før håret ble så langt?

Skriv en ny kommentar

hits