Feelings shit

Jeg vet virkelig ikke hva som har skjedd med meg, føles ut som jeg har mistet alt som heter livsgnist. Jeg har virkelig ikke lyst til noenting lenger, jeg har verken ork eller lyst til noe. Det eneste jeg føler er at jeg ikke får til noe og ikke er bra nok. Er så utrolig lei av å føle det sånn her, men virker som om det aldri blir bedre. Før var det mer som en bergodalbane, noen dager føler jeg at alt er fantastisk, men i det siste har jeg ikke følt noe som helst form for at "livet er herlig". Jeg er utrolig skuffet over meg selv også, jeg har ikke vært på skolen på en uke. Jeg føler at jeg ikke får til å gjennomføre noe av det siste som er igjen. Jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre, vil bare bytte liv med noen. Føler at alt jeg har gjort hittil er gjort forgjeves. Føler ikke at noen setter pris på meg og det jeg gjør heller, kanskje mye av grunnen til at jeg har gitt opp. Føler jeg har gitt så mye av meg selv til mange og gjort ting jeg ville satt pris på om andre gjore til meg, men får ingen form for glede eller taknemmelighet tilbake. Vet ikke hva jeg skal gjøre, vil bare få lysten og gleden tilbake, føle at folk setter pris på meg for den jeg er og det jeg gjør.

♥Vero

18 søtinger

dina

07.06.2012 kl.14:44

Det er faktisk utrolig at det ikke bare meg som føler dette, haha jeg fikk tårer i øynene når jeg leste dette. Nå har du iallefall 1 person som føler det samme som deg:) det som jeg syntes er aller verst er at man gir så mye av seg selv til andre, bruker tid og energi osv, vanskelig å forklare såklart men det jeg også mener at man føler at man ikke blir satt ordentlig pris på eller at alle er nok glad i deg osv.

Sandra Berge

07.06.2012 kl.14:50

Awh, føler med deg... Har selv vært på det man kan kalle for ''bunnen''. Føles ikke som at jeg klarer å oppnå et eneste mål og bli ferdig med det jeg skal fram til sommeren. Jeg sitter bare hjemme og stenger meg inne. Det beste er at folk ikke engang merker det. Ellers hadde vært et helvete med mas.

Det lille og eneste vi kan gjøre er å bare ta det som det kommer. Tiden går passe fort i det siste, sommerferien nærmer seg og snart er skolen kategorisert som ''overstått 2011/2012''. Det er nok da følelsen av fri dukker opp. Akkurat nå er det jo bare fullt av kaos og styr. Bare ta den tiden du trenger, Vero. Karakterene er definitivt satt på plass nå hos dere også, så det er ikke så mye å bekymre seg om. Det er kun noen dager igjen, så kanskje du vil klare å åpne deg litt mer opp. Jeg er i alle fall veldig sikker på at sommerferien ikke starter med like følelser som nå. Husk også på at du har kjæresten din. Han kan du også støtte deg litt på. Filmkvelder og kos er det aldri nok av, eller hva? :') Denne perioden går nok over snart, det er sikkert og klart fina <3

waeraas

07.06.2012 kl.14:52

Du er ett av mine forbilder, og du gir meg utrolig mye av og være deg selv! Jeg elsker bloggen din, du er så inspirerende. du er hyggelig og grei, og har ett åpent syn på alle, noe som er en fantastisk egenskap. jeg ser virkelig opp til deg pga dette, og håper det hjelper deg litt at du får høre det :-) Jeg har snakket med deg på facebook og sån, og du hjelper meg, og du gir meg bedre selvtilitt på en måte.. Det er jeg veldig takknemmelig for! Tusentakk for at du er den du er , Veronika! <3

Linda Breivik

07.06.2012 kl.15:10

Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver! Jeg har slitt utrolig mye de siste årene og jeg har gitt opp nesten alt,men..Som det sises så order det seg alltid,selv om det tar litt tid så du må ikke miste håpet og heller ikke troen på deg selv:) Stå på <3

Antonio Banderas

07.06.2012 kl.15:18

Tycker synd om din kille som ska behöva läsa det där :P..

Ina

07.06.2012 kl.15:20

:((

kajsa

07.06.2012 kl.17:09

jag mår precis likadant. och vet inte vart det kommer ifrån, så jag förstår dig iallfall. <3

A

07.06.2012 kl.17:42

Du er ikke alene! føler det på akkurat samme måte akkurat nå, helt merkelig.. for noen dager siden gikk jeg helt i transe, lå på sofaen i 5 timer uten mat eller drikke og bare stirret inn i veggen. merker at jeg savner hvordan alt var før egentlig.. plutselig føler jeg at jeg mister alle jeg er glad i, selv om de fortsatt er der.. litt vanskelig å forklare egentlig..

aner ikke hva jeg skal finne på mer og det er egentlig jævlig kjipt, men håper jo det blir bedre :)

hjelper litt å lese dette innlegget og alle kommentarene, så vet jeg ihvertfall at jeg ikke er helt alene om dette!

KesiaMagnusson

07.06.2012 kl.18:23

Du er fantastisk Veronika, aldri glem det!

Trist å høre at du har det sånn, fantastiske du:(

Tro meg, ting blir bedre, har vært der så mange ganger før, å selv om det tar tid så blir ting gradvis bedre!

Du er ikke alene, ønsker deg alt godt videre <3

Husk at du er sterkere enn du tror!

<3 lots of love

michelle / mird

07.06.2012 kl.18:27

Du er ikke alene som føler det slik, for å si det slik. Det kommer nok til å bli bedre, men hvor lang tid det tar er det nok ingen som vet...

Aly

07.06.2012 kl.19:17

I feel you, hatt og har det mye sånn i år selv.

Prøv å komme deg vekk fra de samme rutinene, finn på nye ting, finn spenning i livet ditt. Og ikke minst, prøv å sett pris på de små tingene i livet..

Husk også at alt du gjør, gjør du for deg selv. Du gjør det ikke for menneskene rundt deg, men for deg selv. Du er sjefen over livet ditt, og det er helt opp til deg hvordan du har lyst å leve det. Om du trengte den uken fri (gjorde akkurat det samme selv sist uke), så kan ingen si noe på deg. Det å bare koble av litt kan være bra det også.

Another thing, jeg er ganske sikker på at du føler at ingen skjønner situasjonen din eller klarer å forstå det du føler. Ingen vil selvfølgelig forstå nøyaktig hva du føler ettersom de må gå gjennom det selv; men det finnes mange mennesker som går gjennom det samme og faktisk enda verre ting.

Så kom deg vekk litt fra rutinene, finn ut hva det er som gjør deg lykkelig, og husk - det er snart sommerferie.. Da kan du nyte friheten så mye du vil. Aldri glem at det er du som bestemmer over livet ditt og menneske du slipper inn i livet ditt - og lev nå. Ikke dra frem fortid om det ikke gjør deg happy. Heller ikke tenk frem i tid, for den tiden kommer kanskje aldri. Du lever nå, og det skal du prøve å nyte så godt som mulig.

Live your life to the fullest, og mitt favoritt sitat:

''It's up to you to find beauty in the ugliest days.''

<3

susanShitface.

07.06.2012 kl.21:05

Know the feeling.. håper det blir bedre ♥

LilleKoda

07.06.2012 kl.21:43

Det er ikke bra at du føler det sånn. Håper ting blir bedre for deg!

Har hatt det sånn mesteparten av livet mitt, har det fortsatt sånn.

Ha en fin kveld! =)

Sandra Jeanette

08.06.2012 kl.13:19

Alt kommer nok til å bli bedre etterhvert, du må bare ikke gi opp.

malinva

08.06.2012 kl.19:25

føler det slik noen ganger jeg også.. det suger.

anijanka

10.06.2012 kl.00:52

"we're all in the same game just diffrent levels, dealing with the same hell just diffrent devils". Håpe den hjelper litt i allefall :/ alle mennesker må dessverre igjennom noen værre perioder for å kunne oppleve noe godt. Dersom vi ikke hadde hatt disse to kontrastene kunne vi tross alt ikke skilt godt og vondt. Så ikke gi opp, ting blir bedre etterhvert. Man vet aldri hva som skjuler seg bak neste sving hvis man gir opp! :)

Emilie

13.06.2012 kl.00:20

Har slike dager jeg også snupp! Går veldig opp og ned og etter at jeg ble syk ble det bare værre:( men det hjelper å komme seg ut. Det beste for meg er bare å ta en tur med Grom alene:) Da kommer man seg ut, har det gøy og ønsker man å si noe så er det ingen som svarer, selv om man ikke er helt alene:) Du må komme mer til meg, bli med i stallen og bare rusle rundt med hestene. Det er så koselig :)

Lene Alice

14.06.2012 kl.13:36

Jeg vet ikke hva du synes, men selv hater jeg når folk sier "du er ikke alene". Da virker det som at det som gjelder deg ikke er noe spesielt lenger, for det er jo så mange andre som føler det akkurat sånn.

En annen ting er jo om du kommer til å føle det sånn over lengre tid eller ikke.. jeg vil anbefale å bestille time med psykolog og/eller time med fastlegen din. Da jeg endelig tok meg til mot å ta kontakt med noen så var det litt lettere. Å dele slikt med en person man over hode ikke kjenner er litt deilig, fordi du må fortelle det fra scratch eller hva jeg skal si.

Håper du får gleden tilbake, for det er virkelig ikke gøy å ha mistet alt mot. Det vet jeg alt om. Aldri ta det for gitt.

Skriv en ny kommentar

hits