Tusen takk for at dere finnesFøler det har vært veldig mye depping på bloggen min i det siste. Vet det ikke er noe positivt for dere lesere og komme inn på en blogg med negative innlegg gang på gang. Men helt ærlig så er dette min blogg og jeg føler at jeg vil ikke skjule noe fordi det ikke passer seg. Det er en grunn til at jeg faktisk har denne bloggen. Det hjelper ofte og få skrivd ned det jeg føler. Og i det siste føler jeg at det har kommet så mye negativt på en gang. Føles nesten ikke som om jeg skal ha det bra. Jeg prøver så godt jeg kan å tenke postivt og tenke på små postive ting som skjer i fremtiden. Det beste med det er at jeg får så utrolig mye støtte og positive kommentarer, jeg er så utrolig glad for at dere viser at dere bryr dere! Både på bloggen og facebook er det lange tekster med fine ord, jeg blir så glad av dere, tusen takk for at dere finnes når jeg trenger dere som mest. Og kjenne at folk som ikke en gang kjenner meg, legger ned så mye tid på og skrive og snakke med meg gjør meg lykkelig!♥
♥Vero

18 søtinger

caroline - din hverdagshelt

17.06.2012 kl.20:46

<3

Saif Malik

17.06.2012 kl.20:52

Du er fin! :o) men sjekk ut min blogg http://saifmalik.blogg.no

Tina Angelica

17.06.2012 kl.20:54

Hvor er zombie toppen fra?

Tina Eriksen

17.06.2012 kl.21:10

Bildene av deg var de fineste her :)

Klart du skal skrive akkurat det du ønsker på DIN blogg! Jeg har en låst blogg som jeg skriver i uansett humør,følelser eller tanker.. Den er veldig personlig da siden jeg har låst den,men hadde jeg ikke hatt en datter som jeg ønsker å beskytte mot det offentlige nette hadde den garanter vært helt åpen for alle.. Men jeg har også en åpen blogg som er litt mindre personlig. Skjønner godt at det funker for deg å skrive ned tanker og følelser, det hjelper jo rett og slett på å holde orden på alt som foregår i hodet...

Håper hverdagen din snart blir litt bedre, og ting kan begynne å lyse opp litt! Det fortjener du.. Og, kjærligheten kommer som regel dukkene opp når du minst venter det.
DU HAR EN SYKE KROPP *o* jeg ville og kunne død for den ♥

susan.

17.06.2012 kl.21:49

Jeg elsker bloggen din, no matter what, og jeg kommer alltid til å være din fasteleser♥ du er sinnsykt pen og blogg om det du føler for å blogge om ♥♥♥ loveu xx

Ida Marie Lafton Berntsen

17.06.2012 kl.22:55

Utrolig fin & inspirerende blogg! :-)

Det ser ut som at du aldri går tom for ideer. :-)

Håper alt er bra med deg nå, vet selv hvordan det er å være deppa.

Stå på og ikke mist motet!

Svovel

17.06.2012 kl.23:16

Håper ting går bedre med deg, du er i hvert fall ikke alene. <3 "Everything will be okay in the end - if it's not okay, it's not the end."

Btw, du er utrolig pen og har sinnssyk kropp! :)

aeternum

18.06.2012 kl.09:07

Bildene dine er alltid like nydelige!

Er jo din blogg, så forstår ikke hvorfor folk skal lage drama for hva du selv velger å skrive på din egen blogg.

aeternum

18.06.2012 kl.09:09

Isåfall gjør de det fordi det er en del yngre bloggere som ser opp til deg fordi du er såpass fullført som du er, men det eneste du gjør er jo å bevise at du også er et menneske, og det er igrunn bare positivt :)

Ønsker deg god bedring :3

Gopbi Osaki

18.06.2012 kl.17:11

Håper du får det bedre ganske snart, for det er ikke morsomt å gå rundt og være deprimert. Håper du vet at du kan snakke med meg, forstår godt om du ikke vil, men av og til kan det være godt å pøse ut med "problemene" sine til en fremmed :)

Har troen på deg, Vero. Og du er ikke alene ♥

AIAIAIIAIAI

18.06.2012 kl.17:23

Du har serr fin kropp! Jeg er ei jente (ikke lesbisk) bare veldig sjalu! :O Serr du har lissom drømmekroppen til dritmange + at du er veldig pen ;)

Andy

18.06.2012 kl.20:45

Du kommer nok til å innse at dette er en periode som de fleste går igjennom en eller annen gang. Alt suger og bare negative ting skjer, men så kommer du over dette stadiet og finner ut at det egentlig bare var bagateller.

Gjør noe nytt, og få noen nye opplevelser. Du vil bli overrasket over hvor mye små ting kan forandre saker og ting.

Du er super pen, ?17-18? år og har så mye fantastisk og oppleve i fremtiden! Gled deg! (:

Det er, hva du gjør det til ;)

Eline

18.06.2012 kl.22:38

"vi fortsetter å gjøre de samme feilene til vi lærer noe av dem" lær fra dine feil og du slipper å bli sammen med de samme type guttene om og om igjen c: håper du finner noen som er bedre!!

Hennie Lyngstad

19.06.2012 kl.00:46

Elsker bloggen din uansett hvor mye negativt du skriver. Har fulgt deg siden du hadde nettby og kalte det for billlover, tror du var rundt 14 år eller noe. Jeg har sett opp til deg flere ganger, både bloggingen, stilen og ikke minst det vakre ansiktet ditt. Fy flate, du har virkelig fått Guds gave. Selv er jeg 19 år gammel og har opplevd slike situasjoner som du er i nå. Føles virkelig som at hele verden raser sammen og alt er grusomt. Men til slutt glemmer man alt det som har vært før, å klarer å bygge seg opp! Stå på, å aldri slutt å blogg!

Henriette

19.06.2012 kl.12:39

Hei! Jeg har fulgt bloggen din i evigheter, uten å kommentere. Men nå føler jeg det er til pass! Etter å ha sett alle oppturene og nedturene dine, samt de følelsene du sitter med nå, virker det som om du trenger en forandring. Har du vurdert å ta et år i utlandet, kanskje USA eller noe? Travel is the only thing you buy that makes you richer, det ligger så mye sannhet i det utsagnet. Jeg har aldri hatt det så bra som etter at jeg begynte å reise, iallefall! Håper du gir det en tanke, det gir deg så mye :)

YOLO!

25.06.2012 kl.00:42

Hvilket kamera bruker du?!:D
Anonym: Bruker Canon 450d ^-^

Skriv en ny kommentar

hits