Liten oppsumering






På tirsdag var jeg med mange fine mennesker, for en fantastisk dag!
Også på onsdag kom søte Thomas på spontan besøk til meg om man kan kalle det det, var hvertfall utrolig koselig. Så da sov han over, var så godt og sove med han igjen!, lykkelig♥
Føler egentlig at jeg bare skriver masse unyttig bullshit som interesserer dere midt i rævva. Men dette interesserer meg, så jeg bare skriver til jeg føler jeg ikke har mer å skrive.
Kom jo hjem fra Stockholm på mandag, vet ikke om  noen er interessert i å se hva jeg shoppa? shoppa overraskende lite egentlig, til at jeg hadde fått nesten 8000 i bursdagspenger. Men jeg fant rett og slett veldig lite som var i min smak. Og gidder ikke kjøpe en haug med dritt som jeg ikke bruker. Så da får jeg heller spare pengene til det dukker opp noe jeg har super lyst på. Skal hvertfall innom MAC i Oslo og hamstre inn litt ny sminke, da forsvinner det jo en del penger. Imorgen eller idag altså fredag, om det blir fint vær skal jeg på phtoshoot. Det blir nice, elsker og få fine bilder! Vet at jeg har vært utrolig dårlig til å svare på kommentarer i det siste, men føler at blogg har dødd litt? Jeg sitter jo for det meste bare på Tumblr for å finne inspirasjonsbilder, har jo aldri vært så fan av å lese meter lange tekster. Derfor jeg som regel skriver veldig lite selv, siden jeg ikke interesserer meg for å lese følrer jeg at ingen andre gjør det heller. Derfor skal jeg hvertfall prøve og få litt bedre bilder og oppdatere dere med, iphone bilder kan bli litt tamt i lengden. Siden jeg har blogget minimalt i sommer, vil jeg hvertfall si at jeg har opplevd masse fint til tross for det dårlig sommerværet. Håper dere har kost dere og nytet det lille solværet vi har hatt her i lille Norge. (Orker ikke rette på skrivefeil, komma feil osv, det får dere bare leve med, ehe)
♥Vero

9 søtinger

Stine

03.08.2012 kl.00:47

Du er så pen:) sett deg fler ganger i oslo, å du er like pen i virkeligheten!

Caroline Haukås

03.08.2012 kl.00:48

så koslig :))

Carina Chanel

03.08.2012 kl.00:54

enig! du er veldig pen :)

Hanne Slette

03.08.2012 kl.00:57

omfg.. du å ina er så jævlig pene!

Susan.

03.08.2012 kl.17:13

fiiine ♥♥

Jeanette Rasmussen

03.08.2012 kl.18:22

du og Ina, dere er så fin.
Stine: Awii, så koselig og høre, tusen takk <3 Om du ser meg en annen gang hadde det vært koselig om du kom å sa hei, da hadde jeg blitt glad!

Ina

04.08.2012 kl.17:31

hihi, kos å se deg igjen kjære <3

Charlotte

06.08.2012 kl.16:19

haha, kommer snart til å banke deg og ina.. dere er så fucka pene !! kutt ut !

men elsker bloggen din<3

og driter i om du skriver lite eller ikke <3

Skriv en ny kommentar

hits