Weekday eventForrige uke var jeg og Therese på Weekday event eller hva man kaller det. Vi fikk weekday "posen" med et skjerf i inngangen når vi kom. Så delte de ut øl,vin,champagne og cider, så man kunne ta så mye drikke man ville. Det var en del folk der, faktisk noen kjendiser også, så blant annet Charlotte thorstvedt og de noen av de fra torsdagskveld fra nydalen + noen toppbloggere. Også klarte jeg og glemme igjen den fine hodeskalle ringen min på vasken på do etter jeg hadde vaska henda. Ser jeg en stygg hipster fitte et sted med ringen skal jeg brekke fingren hennes, ehehe... Det var jo favoritt ringen min :(((

Har også vært en del sammen med verdens fineste og beste kjæreste!<3
Jeg og Thomas var på Tusenfryd sammen på søndag, var utrolig koselig. Men herregud og dårlig Tusenfryd er, nesten bare karuseller for småbarn jo. Er ikke rart jeg bruker og reise til Liseberg, det er så mye bedre på alle mulig måter.
Imorgen skal jeg rundt og levere jobbsøknader, nå må jeg få meg en jobb. Trenger penger og kan virkelig ikke gå hjemme uten og ha en dritt å gjøre. Skal også på photoshoot imorra med Therese og Ina, det blir nicenice! Har også superlyst til og shoppe, så om jeg får tid skal jeg shoppe litt imorra. Har faktisk en del penger og svi av så ;)
♥Vero

Én søting

ann

29.08.2012 kl.10:54

går ikke du på skole i år ? :)

Skriv en ny kommentar

hits