Svar på spørsmålene

Jeg har fulgt bloggen din lenge, så lenge jeg faktisk kan huske, til og med da nettby fantes fulgte jeg deg :) Å jeg har alltid lurt på hvordan du har greid å få så langt hår uten å klippe mye av det? Elsker håret ditt! :3
- Hvordan jeg har greid og få så langt hår vet jeg ikke, har vært flink til og ta vare på det, kurer det ofte og prøver minst mulig og slite på det. F.eks så prøver jeg og bli blond, men det er en laaang prosses, har tatt meg nesten et år og komme til den lysfargen jeg har nå og enda lysere skal det bli. Åjo, jeg klipper faktisk en del av håret mitt når jeg klipper det. Er vel kanskje en av grunnene til at det har blitt langt, for istedefor at håret blir så slitt og bare knekker, klipper jeg det så det holder seg sunt! Tusen takk :D

vet du hvordan det går med bearingkeyclothing forresten? det går ikke ann og trykke på woman eller man..
- Vet faktisk ikke, jeg fikk hvertfall til og trykke på woman og man. Kanskje det bare var en feil når du var inne :)

Du er utrolig vakker! Er du modell? Litt ny leser av bloggen din, men vil du skal blogge mer:D Så lurer jeg på hvor gammel du er? Ser så voksen ut:D
- Nthaw, tusen takk for det! Jeg er ikke hva jeg vil kalle en ordentlig modell, jeg er ikke under et modellbyrå som gir meg jobber osv. Men jeg blir jo på en måte modell, for er jo modell for fotografene som tar bilder av meg. Tjener ikke penger på jobbene, så er mest for gøy og få fine bilder! Jeg er 18, tusen takk, tar det som et stort kompliment :D og skal prøve og bli flinkere til å blogge.

snuser du?
- Nei, det gjør jeg ikke!

har du piercing i tunga?
- Ja, det har jeg.

hva bruker du å drikke på fest?
- Stort sett Bacardi med melon/ananas og appelsin. Jeg er egentlig ikke spessielt glad i alkohol, så skal jeg drikke må det være søtt!


favoritt alkoholisert drikke?
- Søte drinker.

søsken?
- Nei, jeg er enebarn.

kan vi få se rommet ditt?
- Har allerede lagt ut bilde av det, her, det var når det var nyoppusset så jeg har mye mer detaljer, har tv og mye stæsj på den svarte benken.

hvilken shampoo og balsam bruker du?
- Bytter mellom Redken og Sebastian.

favorittbutikk?
- Vet faktisk ikke.

Hva tenker du om rå mat? Er dette noe du er kjent med? Om ikke, vil du finne ut mer om det, og kanskje prøve deg på en oppskrift?

Jeg har lest på noen kommentarer som handlet om at du har silikonpupper, så jeg lurte litt på om dette var sant, om det er det lurte jeg litt på hva grunnen var til at du valgte det? Hvordan syns du operasjonen gikk og hvordan var tiden etter operasjonen?
- Vet ikke hva du mener med rå mat, om du tenker rå grønnsaker eller rått kjøttt og fisk. Jeg er en person som faktisk aldri har vært spessielt glad i kjøtt, så kunne aldri testet og spist rått kjøtt. Tror ikke jeg ville prøvd og lage noe selv, med tanke på at det skal tilbredes på en spessiel måte, vil jeg nok helst kjøpe på et sted som er kjent for å ha gode råvarer. Sushi er noe jeg har veldig lyst til og smake, men aldri turt med tanke på at jeg brekker med meg en gang jeg får smaken av fisk i munnen. Men vil så absolutt utvide matvanene mine og venne meg til nye smaker!
Har bestemt meg for å ikke ta noe om det på bloggen, eneste jeg kan svarer på er at ja jeg har tatt det, men kommer ikke til og svare på noen flere spørsmål utover det på bloggen. Er det noe spessielt du/dere lurer på angående inngrepet svarer jeg på melding på facebook. Ellers om det bare er av ren nysgjerrighet vil jeg si at man finner masse informasjon på nettet og andre som har fortalt sine historien gjennom før og etter operasjonen.

Hvorfor slo du og Thomas opp først, og hvorfor og hvordan skjedde det at dere ble sammen igjen?
- Helt ærlig så vet jeg ikke, om jeg har forstått alt rett vil jeg tro mye var missforståeleser. Vi begynte bare og snakke igjen, bestemte oss for og møtes, det ene førte til det andre. Og tror vi begge innså at vi har det utrolig fint med hverandre og vil være sammen!♥Hvor mye tjener du i mnd?
- Tjener ingenting med tanke på at jeg ikke har jobb.

Har du jobb?
- Dessverre så har jeg ikke det. Men håper virkelig jeg får en jobb snart, jeg trenger penger. Skal faktisk på jobbintervju imorgen, så dere får krysse fingerene for meg å håpe at jeg får jobben.

Hva utdanner du deg til?
- Vet ikke, gikk media, men makeup artist er drømmen ^^

Hvordan fikser du øyenbrynene dine? (utrolig fine btw!)
- Jeg tegner over mine øyenbryn, lager den formen jeg vil ha (bruker øyenbrynspenn fra h&m, light brown) så tar jeg den kosten på korken og børster mer inn i øyenbrynene så fargen skal jevne seg ut, slik at det ser mer naturlig ut. Deretter bruker jeg en øyenbrynsskygge for og legge inn der hvor det er mindre farge. Er litt dårlig til og forklare, men håper du ble litt klokere. Tusen takk!!

Jeg husker at du har hatt mange piercinger, har du mange arr etter de?
- Har da ikke hatt så mange, hatt i øyenbrynet som jeg har tatt ut. Fikk såklart to små prikker som arr, ikke det værste arret jeg kunne fått. Også har jeg tatt ut piercingen i leppa og har nå såklart et hull der, men det blir jo bedre med tiden. Ellers har jeg fortsatt piercingen i tunga, septum, nostril/nesevingen og navelen.

Hva inspirerer deg?
- Lana Del Rey og bilder jeg finner på tumblr, we heart it osv.


liker du nakenhet?
-  Det gjør jeg, synes det er utrolig pent. Og for folk som ikke forstår det, så går det en grense mellom porno nakenhet og kunst som nakenhet. Er såklart kunst nakenheten jeg liker og synes er vakkert.

dit STØRSTE forbilde?
- Har faktisk ikke et forbilde.

hva gleder du deg til?
- Gleder meg hver gang til jeg skal være med Thomas, gleder meg til jeg skal ta tattoo i januar også gleder jeg meg til jul.

hvorfor tattoverte du en drømmefanger på hånden? (den er så pen)
- Den er ikke på hånden men innsiden av overarmen. Jeg tok den fordi jeg alltid har likt drømmefangere og har hatt mye mareritt som liten. Drømmefangere står for noe fint  og er fine å se på!
Takk :D

var det vondt?
- Min personlig mening, det var ikke spessielt vondt og ikke spessielt godt. Men var langt ifra like vondt som jeg trodde det skulle være. Dette er da min mening, alle har forskjellig smerteterkel og oppfatter smerte forskjellig.

bor du alene i en leilighet?
- Nei, bor hjemme sammen med mamma og pappa.

Har hørt at du sliter med håravfall? Altså, at du røyter en del. I så fall, jeg sliter med akkuratt det samme! Og når man har langt hår er det så ekkelt, havner overalt! Vil jo beholde alt håret mitt :( Har du noen tips eller erfaringer?
- Håravfall er vel ikke rette ordet, er bare det at jeg røyter og siden jeg har ekstremt langt hår ser det ut som jeg mister mer hår enn folk med kort hår. Siden hårene krøller seg sammen og det ser ut som det er mye fler hårstrå, men så kan det brått bare være et hårstrå. Det har jeg dessverre ikke, men husk nå at det er normalt å miste 100-150 hårstrå HVER DAG!

Hvor har du piercing og hvorfor har du så mange? (eg elsker piercing, derfor eg lurer)
- Tunga, navelen, septum og nostril/nesevingen, nettopp tatt ut den i leppa. (også har jeg 2 hull i hvert øre) Mange og mange, kommer vel anpå hvem som ser på det. Selv synes jeg ikke at jeg har så mange piercinger. Grunnen til at jeg har de jeg har, er jo fordi jeg liker piercinger og liker plasseringene.

Har du sluttet på vgs?
- Nei, var bare veldig skolelei så tok meg et friår og skal jobbe istedet. Så håper jeg får jobb snart, men skal mest sansynelig begynne på skolen til høsten igjen.

Hvilket sminkemerke er favoritten din?
- Makeup store helt klart, men er også ganske fan av Mac!

hva er ditt syn på hasj, og narkotika generelt?
- Hasj går greit, men er ikke noe jeg vil prøve eller holde på med. Andre stoffer er jeg hvertfall ikke fan av, folk som driver med det er idioter i mine øynene.

♥Vero

6 søtinger

Tonje

28.10.2012 kl.21:59

Det her høres kanskje teit ut, men jeg synes det er utrolig bra at du har forstørret brystene dine så de passer til kroppen din :) noen overdriver skikkelig med det, men på deg ser det flott ut!

28.10.2012 kl.22:08

Ät min fis

28.10.2012 kl.23:48

brae svar ! syns tattoveringen din er pen !!

Caroline Emilie

29.10.2012 kl.12:52

En ting skal du ha Vero, du svarer ordentlig på spørsmål. Det er så mange bloggere som svarer på spørsmål og bare "lol :P" eller noe, så du er virkelig flink sånn sett. Synes du har blitt veldig flink til å blogge i det siste, fortsett sånn! :D

29.10.2012 kl.19:20

tipper du angrer på at du tok så lite gram i brystene når du først tok silikon.

01.11.2012 kl.20:34

Du har helt perfekt kropp, både med og uten silikon. Jeg ønsker selv silikon, og jeg lurte bare på om hvor mange gram du la inn i hvert bryst?, kunne selv tenke meg rundt samme størrelse som deg, (håper du ikke tar dette feil) :)

Skriv en ny kommentar

hits