Svidd av litt ca$h
Hei dere ♥
Nå var det en stund siden sist, jeg har hatt ganske mye å gjøre i det siste og i grunn hatt veldig lite inspirasjon til å blogge. Det har blitt en del jobbing på meg, noe som jeg synes er utrolig positivt, er så utrolig glad for at jeg jobber på BikBok og med verdens herligste jenter, stortrives. Så på fredag fikk jeg med meg noen godbiter fra jobben, den hvite toppen synes utrolig dårlig på bildet, men den er så søt!
Også var jeg og Emilie (tanta mi) i Sverige en tur på tirsdag i forrige uke. Fy flate for en tur, vi hadde det så morsomt så tror all den latteren tar igjen for treninga jeg aldri kommer igang med, ehe. Da kjøpte jeg meg den fine toppen med tigeren på og en ny Dr.denim bukse(beste buksene) kjøpte også noen fine truser.Også var jeg en tur i Oslo idag med kjære Helenemin, det var utrolig koselig. Fikk kjøpt meg noen småting.
Superfint undertøy, 3 fine øyenskygger fra Make up store, dessverre så rettferdiggjør de seg ikke på bildet. Øyenskyggene heter, fra høyre - Pink Frost, Muffin og Cupcake. Og en pudderkost fra Bodyshop, den er så myk og deilig, så var jeg så heldig å få ny ansiktsrens av mamma fra Decleor. Etter Osloturen dro jeg å mamma en tur på senteret for å kjøpe noen julegaver, så da var endelig noen gaver unnagjort. Har fortsatt igjen til vennene mine og Thomas. Men jeg er alltid så treig og ender opp med å kjøpe lillejulaften, haha.
♥Vero

5 søtinger

mabelfabel

20.12.2012 kl.00:29

Kjempefint innkjøp!

malins

20.12.2012 kl.15:04

Kjempefine!! Du burde ta bilde med klærne på:) Tipper shortsen er kul på!

julie

20.12.2012 kl.22:57

nå er de lenge siden as, har savnet deg!!

kule innkjøp ;)
Malins: Tusen takk n_n tja, kanskje, men tviler på at jeg gjør det siden jeg er så lat. Synd den er litt for stor bare, ellers sitter den kjeme fint!

Julie: Aw, veldig koselig og høre :D

Anna

23.12.2012 kl.18:53

hvor er trusene fra? de var utrolig kule:)

Skriv en ny kommentar

hits