Mary Kay

Har noen av mine blogglesere hørt om Mary Kay?
For en uke siden var jeg på et hudpleier kurs for Mary Kay, det var veldig spennende faktisk!
Jeg fikk testet flere av produktene og fikk høre om bakgrunnen for merket, hvordan det ble til osv.
Vel, nå skal jeg starte som konsulent for dette merket, for dere som ikke helt forstår hva det innebærer skal jeg forklare det nå. Jeg skal altså begynne å jobbe med disse produktene, holde slike hudpleier kurs selv og selge disse fine produktene videre. Jeg har ikke fått prøvd ut produktene mer enn en uke, men kan allerede si at jeg er stor fornøyd. Huden min blir supermyk og kjennes utrolig ren ut av disse produktene. Ofte så kan man kanskje føle at det sitter igjen sminkerester på huden selvom man har vasket og renset, men slik føler jeg ikke med renseproduktene fra Mary Kay, føles som huden er helt ren!
Dere som har fulgt bloggen min en stund har sikkert fått med dere at jeg bruker ganske dyre hudpleier produkter som Decleor, har brukt det så lenge jeg kan huske. Har en mor som er utrolig opptatt av hud (mamma er utdannet hudpleier, men jobber ikke som det) - men det vil si at mamma kan masse om hud og har vært veldig opptatt av at jeg skal ta vare på min hud.
Jeg oppfordrer alle jenter der ute til å invistere i gode hudprodukter spessielt dere som bruker sminke, husk huden eldes og kan lett bli "ødelagt" derfor er det spessielt viktig å ta vare på huden vi har i ansiktet. Noen tror at kun en klut med litt vann på er bra for huden, men huden trenger noe mer, den trenger kremer som kan gi fukt, renseprodukter som er ekstremt viktig hvertfall om man bruker sminke. Dette er et must, jeg sier det virkelig jenter, det høres kanskje dyrt ut med en krem som koster 400kr eller gode renseprodukter til huden som koster 700-800kr ? Men tenk dere om, ansiktet vårt er noe vi ikke kan pakke bort og unnlate å vise til andre og oss selv for den del. Er du opptatt av hvordan du ser ut burde du være opptatt av gode produkter til huden din også. En invistering i gode hudprodukter er kun en invistering til å ta bedre vare på sitt yttre. Så kast sminkewipsene og kluten med vann, det er IKKE NOK!
Håper du fikk lyst til å ta bedre vare på huden din etter du leste dette innlegget.

Jeg vil bare si at jeg får veldig ofte komplimenter for min hud, at den er klar, null urenheter osv. Det er en grunn til at jeg har fin hud, det er fordi jeg tar vare på den med gode produkter, man får somregel det man betaler for. Så om det er noen som er interessert i å teste f.eks Mary Kay produktene jeg skal begynne å jobbe med er det bare å skrive meld til meg på facebook ellerno sånt, så kan jeg holde kurs for deg og dine venner/familie som du velger og invitere :D
Ikke et særlig pent bilde, her har jeg tatt bilde av meg i sterkt dagslys og som dere ser har jeg ikke mye urenheter osv? Såklart får jeg en kvise iblant, men det er veldig sjeldent.
Bildet er ikke redigert i det hele tatt, verken lys, glatting ut av hud ellerno, 100% rett fra kameraet, eneste jeg gjorde var å zoome mer inn på ansiktet.
Jeg har sminke på meg her, men vi hadde alikvell sett om jeg hadde dårlig hud selv med sminke. Skal ta å legge ut et bilde senere av huden min uten noe sminke om noen er interesserte.


To pene flatterende bilder til  - uredigertFra hudpleier kurset jeg var på forrige uke kom jeg hjem med dette - Bodyloation - "mirakel settet" som består av rens og fuktighets krem - øyekrem - foundation

Fikk du lyst til å teste ut disse hudproduktene?
♥Vero

23 søtinger

Linda Breivik

12.03.2013 kl.01:43

Kult :) Jeg bruker maskara fra Mary Kay.

amalie

12.03.2013 kl.05:38

Åhh jaa, må bare skaffe meg en jobb først :(

Ina Gundersen

12.03.2013 kl.10:37

Har ganske mye frs Mary Kay siden stemammaen min også er konsulent! Gratulerer med ny jobb :D

12.03.2013 kl.11:44

Nope, de tester på dyr, så er ikke fristet. :)

anijanka

12.03.2013 kl.11:58

Men hud har mye med genetikk og kosthold å gjøre også o.o altså,gode produkter vil nok hjelpe en del,men alle har jo forskjellige forutsetninger ! O.o
Anonym: Dette er noe jeg søkte mye opp, snakket med hun ene hudpleier konsulenten jeg også handlet av. Jeg er ikke fan av produkter som er testet på dyr, dessverre er det utrolig mye av det. Men det som er med Mary Kay, de mener nå visst nok at det ikke skjer men de kan bare ikke fraskrive seg at det har skjedd ? slik jeg forstod det, merket oppstod jo for veldig mange år siden. Og de mener da at det kan ha skjedd under tiden der merket oppstod. Hadde det vært så ille, tviler jeg på at det hadde vært så populært som det er idag. Det er utrolig gode hudprodukter med generelt godt rykte.Noe jeg også glemte og skrive i blogginnlegget er at prdouktene er oljefri og parfymefri.

Nå også som dyretestet produkter har blitt forbudt ville jeg nå også tro at dette ville blitt det om det var så ille ? Jeg vil nå heller tro det er som jeg har fått høre, at de bare ikke kan fraskrive seg at det har skjedd en gang i tiden. Så vi får krysse fingrene og håpe på det beste! Jeg er jo dyreelsker nr 1!

Camilla

12.03.2013 kl.15:00

Produkter som er utviklet på bakgrunn av dyretesting FØR det ble ulovlig, blir ikke ulovlige å selge. De har ikke lenger lov til å teste på dyr - altså lage nye produkter med ingredienser som er testet på dyr, eller teste ferdige produkter på dyr. Synes likevel ikke man skal støtte merker som gjennom hele prosessen til firmaet sitt har valgt å la uskyldige dyr lide for din skjønnhet - bare fordi produktene er "sykt bra" og du tjener penger på det. Er en prinsippsak for dyreelskere. Jeg ville ikke støttet Loreal nå bare fordi de ikke kan teste på dyr lenger. Skaden er skjedd, og jeg vil ikke bruke ingredienser på min hud som dyr har lidd og dødd for. Når de lager NYE produkter (produsert ETTER 11. Mars - da kan de ikke lenger teste NOE på dyr) - kan jeg sikkert vurdere det. Men de produktene du selger nå er fortsatt fremstilt ved hjelp av dyr , og det synes jeg er respektløst. :) Rett og slett.
Camilla: Laget ikke dette innlegget for å skape store diskusjoner og debatter på bloggen.

Håper du vet at medisiner også er testet på dyr ? Greit det er livsnødvendig og kosmetikk er kun for å forbedre ytre - altså ikke nødvendig i den forsvand. Det er så mye grusomt som skjer her i verden og skal man kun velge å fokusere på det hele tiden, kan man like så godt grave sin egen grav mener nå jeg. Alt vi mennesker stort sett lever av idag er fremstilt ved hjelp av dyr, skal man pirke på at dette er respeklst fordi det en gang i tiden kan ha vært testet på dyr, burde man nesten gjennomføre alt helt. Altså først og fremst slutte å spise kjøtt, ikke eie gjenstander og møbler av skinn og heller bo i et telt i skogen. For tenk huset du bor i ødelegger masse for dyrene, vi river ned skog altså bostedet til dyrene og de får mindre plass å leve på, mens vi mennesker hogger ned skog og sprenger fjell fordi vi skal kunne bygge drømmehuset vårt. Vet at dette ikke har noe med dyretesting og gjøre, men i prinsipp sak mener jeg om man skal være så engasjert for dyrene sine rettigheter kan man ikke styre unna 1 ting, når man da kanskje holder med 20 ting som er like ille og nesten værre. Selv er jeg utrolig glad i dyr, hater meg selv og mennesker generelt fordi vi er så egoistiske å bare tenker på oss selv. Jeg har skinnsoffa i huset, skinnjakker, skinnsko og eier andre matrialer av skinn, spiser kylling,bor i et hus som sikkert har kostet mange dyr livet. Det jeg skal frem til er at om man skal være så nazi på dette, burde man være nazi på alt. For det hjelper ikke å støtte en sak men alikevell gjøre andre ting som går ut på det samme, det blir dobbelmoral. Men er såklart veldig fint at man prøver å kutte ned på ting som er skadelig for dyr og omvigelsene rundt oss, det er et stort pluss, håper hvertfall du skjønte hva jeg mente og hvor jeg vil hen :)

12.03.2013 kl.16:27

Legg ut bildet uten sminke på huden? da ser man det bedre:)

Meea

12.03.2013 kl.18:43

Sykt fin hud du har, Veronika! Er Decleor bra?

Og kan jeg spørre om hvilke sminke du bruker til huden av foundation og blush? Hadde så fin glød i huden <3 Heldig!

Mia

12.03.2013 kl.21:11

Jeg bruker The Body Shop Tea Tree toner for å fjerne sminkerester. Funker kjempe bra og de dagene jeg slurver blir huden min fæl!

Har hørt om Mary Kay, men har aldri prøvd det ;) Akkurat nå har jeg ikke behov da produktene jeg bruker funker kjempe fint på huden min :)

Camilla

12.03.2013 kl.23:12

Godt mulig du ikke laget inlegget for å skape diskusjoner, men det kan jo fort bli sånn uansett når man legger ut meningene sine på nettet. Ikke alle kan dele din mening.

Og jeg mente aldri å si at du ikke er glad i dyr - jeg kjenner deg ikke, og uttaler meg ikke om ting jeg ikke vet noe om. Kommentaren min var ment informativt, ikke for å angripe noen. Og når du skriver alt dette ang. huset jeg bor i og om jeg spiser dyr (som jeg ikke gjør) - så er det å sette ting LITT på kanten. Spesielt ang. huset mitt. Det finnes ting som er nødvendig - og ting som er unødvendig. Husly og medisiner er nødvendig for at vi skal overleve - det er the hightligts av at mennesker er øverst i næringskjeden. Når det kommer til ting som pels og - som denne samtalen går ut på - dyretesting, er dette unødvendige ting som ingen TRENGER. Det er rett og slett å missbruke vår "makt" som øverst i næringskjeden. Du kan ikke si at det er ok å bruke sminke som er testet på dyr bare fordi andre der ute gjør ting som du synes er "værre" eller like ille. Forstår du? Jeg mente rett og slett at selvom Mary Kay ikke lenger kan teste produktene sine på dyr, er det du kjøper allerede kostet dyr livet - defor ville jeg ikke kjøpt det. Jeg delte bare min mening, og det er lov. :) Synes det er unødvendig å dra inn hus og medisiner og shit bare fordi jeg prøvde å fortelle deg hvordan den nye loven fungerte, siden du virket usikker. :P

Camilla

12.03.2013 kl.23:13

Og ja - er mye grusomt som skjer i verden - og i fare for å virke frekk, det er akkurat den innstillingen du har om at "Det er så mye grusomt som skjer her i verden og skal man kun velge å fokusere på det hele tiden, kan man like så godt grave sin egen grav mener nå jeg." - som gjør at det grusomme fortsetter. Jeg fokuserer ikke på alt som er grusomt "hele tiden" bare fordi jeg velger å ikke la dyr dø og bli torturert unødig for at jeg skal se bedre ut.

12.03.2013 kl.23:33

du er nydelig.
Camilla: Orker ikke at dette innlegget skal bli det lange diskusjonforumet. Såklart vet jeg at alle har delte meninger, men jeg velger hvertfall veldig ofte å bare overse ting jeg ikke er enig i nettopp for å slippe diskusjoner når man ikke er ute etter det. Jeg mente ikke setningen med å spise kjøtt og huset direkte til deg, var kun info til alle som leste. Selvom hus er livsnødvendig er det veldig mange som overdriver, skal ha huset på en spessiel plass som f.eks koster mange dyreliv, fordi det enten er der de holder til som bosted eller har klart å finne mye av maten sin. Men ja som sagt orker ikke sitte og forklare hver minste detalj hva jeg mente, trodde egentlig du ville forstå det. Jeg er jo såklart ikke for dyretesting og synes det er helt forferdelig, når vi har så mange bra produkter som klarer seg så bra uten og teste på dyr, burde andre produkter også klare det. Men jeg kan ikke sitte her og virke perfekt når jeg for det første har mange produkter som er testet på dyr, noe jeg ikke visste(før jeg anskaffet meg de). Hårproduktene jeg tydeligvis bruker fra sebastian, joico og redken er visst testet på dyr og favorittsminke merket mitt makeup store er dessverre testet på dyr. Dette er såklart noe jeg burde gjort research på før jeg gikk i anskaffelse av produktene.

Du kan såklart svare om du føler du har enda mer på hjerte, men jeg er hvertfall ferdig med diskusjon om dyretesting, for det var ikke det dette innlegget handlet om eller den retningen innlegget skulle ta veien.

Peace

Camilla

13.03.2013 kl.09:24

Mente det ikke som en diskusjon, som jeg sa, ville bare gi min mening og forklare deg den nye loven om dyretesting, rett og slett. :) Var ikke ment frekt, synes du virker som en opplagt og smart jente - var ikke for å virke negativ. Forstår godt hva du mener, håper du forstod hva jeg sa og. Uansett så er dyretesting nå forbudt, og det er jo flott :)

Isabell

14.03.2013 kl.01:29

Fristende, ja!

Malene Hovden

14.03.2013 kl.13:41

http://awfuleyebrows.tumblr.com/post/29869000196 kom over denne her.. ._. Teit av dem, for jeg liker bryna dine!

Linn

14.03.2013 kl.23:33

Du är seriöst den vackraste personeb jag sett! Önskar jag hade lika perfekt hy och långt hår haha :/

Lina

15.03.2013 kl.15:08

Har bare hørt dritt og skrekkhistorier om Mary Kay, så det er ikke fristende, nei.

michelle / mird

17.03.2013 kl.16:45

Brukte litt Mary Kay før, men ikke nå lengre (er ikke noen spesiell grunn, btw :-P). Har også prøvd dyre produkter når det gjelder kremer og renseprodukter, men nå bruker jeg en slags mikrofiberklut som er laget for å fjerne sminke og det eneste man trenger er å tilsette vann. Kjøpte den av en konsulent, bare ikke for Mary Kay da, hehe. Ren hud uten stoffer og ingredienser :-D

Christina Pe N

26.03.2013 kl.00:29

Elsker MK produktene!! :):) Og bare sånn btw til de som kommenterte om dyretesting så har Mary Kay en egen produktserie som selges i Kina, og Kina krever dyretesting av hudpleie produkter. Denne serien selges ikke i andre land. Så de produktene som selges i resten av verden er ikke testet på dyr :)

kristen

03.04.2013 kl.14:04

Hey :) Huden din ser bra ut, er litt misunnelig hehe :p fordi jeg får veldig lett kviser. Drikker jeg mye brus for eksempel, ser jeg kvisene allerede dagen etter :(

Du er også utrolig flink til å sminke deg. Fargene du bruker osv matcher stilen din. Det synes jeg er kult. :) :)

Skriv en ny kommentar

hits