Lana Del Rey!Var på Lana konsert forrige uke, det var helt magiskt!♥
Jeg og Helene stod ute i kø i 4 timer i håp om å stå på første rad, noe vi ikke fikk så da fikk vi unne oss med plass rett bak de på første rad.
Jeg kan virkelig ikke beskrive med ord hvor mye den dama her inspirerer meg. Hun virker som en helt herlig person. Har aldri vært på en konsert der artisten/bandet viser at de setter så mye pris på fansen, hun var lenge ute i publikum, tok seg tid til å ta bilder med de fleste på første rad og gi de autograf til og med. Jeg stod nesten helt foran (stod kun en foran meg som da stod ved gjeret), jeg er så utrolig lei meg for at jeg ikke var en av de heldige som stod foran å fikk et bilde med henne. Jeg klarte å få tatt hun litt i håret og på brystet, ikke at det teller så mye. Liker egentlig ikke å beføle andre mennesker på den måten, men føles litt godt at jeg hvertfall har fått tatt på henne da, hehe. En av mine største drømmer er jo å få møtt henne en dag, jeg beundrer hun utrolig mye. Jeg er hvertfall veldig taknemmlig for at jeg fikk oppleve hun på scenen en gang til, så hun jo på Hove også som var utrolig bra. Da satt jeg med tårer i øyene og gåsehud igjennom hele konserten!! Var veldig tårevåt i øyene på konserten hennes i spektrum også, var så utrolig bra.

Har ikke hatt tid til bloggen i det siste, har jobbet en del og hatt fult opp med andre ting. Bloggen er ikke noe jeg føler mååå prioriteres så da tar jeg det heller når jeg føler at jeg har tid og ork. Skal svare på kommentarene deres imorgen, har lest igjennom de og har fått så mange fine kommentarer, dere er best!
Vero♥

Én søting

Caroline Tomlinson Payne ~

17.04.2013 kl.19:49

Den konserten var rett og slett ren perfeksjon, elsker henne så utrolig høyt.. og musikken hennes, ikke minst!

Skriv en ny kommentar

hits