MAC fluidline

Nå er det en evighetsiden jeg har blogget igjen, jeg har faktisk savnet å blogge!
Jeg har utrolig mye jeg har lyst til  dele med dere, så jeg skal skjerpe meg, virkelig. Jeg er utrolig sliten, så blir ikke noe stort spennende innlegg idag, skal jobbe hele denne uka og neste. Imorgen skal jeg åpne, så har ikke tid til å ta bilder av de seneste innkjøpene osv nå. Men skal komme med innkjøps innleggene etterhvert. Idag tenkte jeg å bare komme med en anbefaling.
For en stund siden kjøpte jeg MAC fluidline, er så utrolig fornøyd at jeg bare mååå dele det med dere som ikke har testet den. Jeg har faktisk alltid slitt med å få den perfekte eyeliner streken over øyet, men med den her blir det helt perfekt og den er så enkel å påføre. Så det er virkelig en anbefaling til dere som sliter med eyeliner som smitter av på øyenskyggen, drar seg utover eller blir grå iløpet av kort tid. Denne holder seg på plass hele dagen, blander seg ikke med øyenskygge eller får gråtone, så løp og kjøp!!!
Btw, til denne må man ha en tynn kost til å påføre med.


♥Vero

5 søtinger

Hilde

16.05.2013 kl.15:22

Naijs! har hatt lyst å prøve denne! Nå må eg nesten kjøpe den!! :) hehe

19.05.2013 kl.14:37

må kjøpes !

Tine

19.05.2013 kl.23:15

Du bør prøve den fra kryolan også, tror den er litt billigere, men samme variant :) (Visage)

Emily

21.05.2013 kl.13:17

Stod rett bak deg på Bring Me The Horizon-konserten, men turte ikke si hei.. Helt sykt at du er like pen i virkeligheten o.o
Emily: Awe <3 så skjønn du er, takk for super fint kompliment!! Du skulle kommet å sagt hei, hadde vært så koselig!

Skriv en ny kommentar

hits