Anbefalinger/tips

MAC fluidline

Nå er det en evighetsiden jeg har blogget igjen, jeg har faktisk savnet å blogge!
Jeg har utrolig mye jeg har lyst til  dele med dere, så jeg skal skjerpe meg, virkelig. Jeg er utrolig sliten, så blir ikke noe stort spennende innlegg idag, skal jobbe hele denne uka og neste. Imorgen skal jeg åpne, så har ikke tid til å ta bilder av de seneste innkjøpene osv nå. Men skal komme med innkjøps innleggene etterhvert. Idag tenkte jeg å bare komme med en anbefaling.
For en stund siden kjøpte jeg MAC fluidline, er så utrolig fornøyd at jeg bare mååå dele det med dere som ikke har testet den. Jeg har faktisk alltid slitt med å få den perfekte eyeliner streken over øyet, men med den her blir det helt perfekt og den er så enkel å påføre. Så det er virkelig en anbefaling til dere som sliter med eyeliner som smitter av på øyenskyggen, drar seg utover eller blir grå iløpet av kort tid. Denne holder seg på plass hele dagen, blander seg ikke med øyenskygge eller får gråtone, så løp og kjøp!!!
Btw, til denne må man ha en tynn kost til å påføre med.


♥Vero

Barbersaker og kremerHar noen barbersaker og kremer som jeg tenkte jeg skulle tipse dere om.
Disse barbersakene er utrolige gode, barberhøvelen har ekstra beskyttelse så du unngår kutt. Jeg er utrolig flink til å kutte meg når jeg barberer meg, noe som er veldig ubehagelig. Har enda ikke kuttet meg en eneste gang med denne høvelen. Barberskummet som fulgte med er rosa og lukter veldig godt. Når det er sånne småting som det, synes jeg nesten det gjør barberingen litt mer morsom. Så om du er lei av dine barbersaker, kunne tenkt deg og prøvd ut no nytt anbefaler jeg dette settet, du unngår kutt også noe som er veldig positivt. Det er vel flere som har opplevd at det nesten kjennes ut som du skal rive av huden når du barberer deg eller ender opp med en haug av småkutt som blør og svir. Har ikke opplevd noe av det etter jeg begynte med dette barbersettet.
Du kan bestille det her.

Dette er en krem og en salve som jeg bruker, begge er fra apoteket.
De fungerer hvertfall utrolig godt på huden min, salven er veldig feit så den bruker jeg kun hvis jeg er veldig tørr i huden, den brude du brukes før du legger deg. For det er virkelig ikke deilig og skal dra på seg en bukse eller genser etter du har tatt på salven. Når du da har sovet med den iløpet av nattet er huden helt silkemyk når du våkner. Den ander er bare en vanlig krem jeg bruker etter jeg har dusja eller er smålig tørr i huden. De er tilsatt uten parfyme, så veldig fint for dere som ikke tåler parfymerte kremer. Er du en person som liker pyntekremer som lukter godteri kan du heller smøre på dette etter kremen/salven har tørket inn. Bruker og gjøre det iblant, er en stor fan av godteri kremer med shimmer. Ulempen med det er at de ikke gir så mye fuktighet. Derfor bruker jeg sånne "pyntekremer" over disse.
♥Vero

Redken anti-snap


Jeg bare elsker dette hårproduktet her. Jeg er helt avhengi! Det gjør håret glatt, gjør håret mindre brusete og må ikke glemme den helt vinduerlige gode lukta. Den lukter så godt, får nesten bare lyst til å spise håret mitt. Jeg har jo krøller naturlig, så håret mitt er jo veldig brusete, denne vil jeg virkelig tipse til dere som sliter med brusete hår!
Har du prøvd Redken anti-snap?
Hva synes du?
♥Vero

Anbefaling.

Om du er irritert over at sminken ikke holder seg like godt hele dagen eller øyenskyggene blander seg feil i hverandre.
Jeg vil hvertfall anbefale Mac fix+, den er sykt bra.
Jeg synes sminken holder seg mye bedre og man blir ikke blank i ansiktet av den, altså ser ut som man er svett eller no.
Og vis du sliter med og jevne ut foundationen er det bare å spraye på en sprut så det blir som et godt unnerlag.
Den er også bra til og få øyenskygger til og sitte lenger eller få frem glansen/gløden i øyenskyggen.
Den gjør også så øyenskyggene ikke blander seg i hverandre og du får ikke markerte streker etter du har blunka om du skjønner. Øyenskyggen sitter på plass liksom.
Så det jeg pleier å bruke den til er og fremheve glansen/gløden i øyenskyggene å spraye den på helt til slutt når jeg har sminka meg ferdig så sminken skal sitte bedre.
img2874

Forresten så skal jeg bare fortelle dere en liten ting, jeg har klart og ikke spise godis i hverdagene. Jeg spiser bare i helgene og jeg er stolt av meg selv hoho.

Også har jeg laget en ny kategori på bloggen. Tenkte jeg skulle begyne å anbefale ting.
anbefalinger
Har du testet Mac fix+?
♥Vero

hits