Blogg

Lever et litt for kjedelig livHei dere! ♥
Nå er det lenge siden sist, har jo null blogglyst eller motivasjon til bloggen. Jeg lever et for kjedelig liv rett og slett. Tenkt flere ganger på om jeg bare skal stenge ned hele bloggen, men så er det noe inni meg som ikke får meg til å gjøre det, har så mye gode minner å titte tilbake på. Har jo trossalt hatt denne bloggen i 4 år, tror jeg.

Det eneste som har skjedd i det siste er at jeg har svidd av sykt mye penger på shopping! Hahha, for et liv.
Har egentlig ikke en dritt å skrive, så dette blir nok et meningsløst innlegg. Det gjør vel egentlig ikke så mye, har jeg egentlig noen blogglesere igjen?
Nei men snakkes når livet mitt har blitt interessant.
♥Vero

WishlistLaget sammen en del ting jeg ønsker meg, får lønn om noen dager og da skal jeg shoppe, woopwoop.
Jeg beklager for at jeg ikke har så interessante oppdateringer for tiden, men blir jo ikke så mye spennende å opptare dere med når jeg stort sett sitter hjemme og spiser potetgull eller er på jobb.
Har hvertfall tenkt til  lage et innlegg med sminken jeg bruker i nermeste fremtid siden det er veldig etterspurt.
♥Vero

Orange eyeshadowHer om dagen testet jeg ut en ny sminkelook, elsker jo  eksperimentere med sminke.
Denne gangen ble det en orange/brun sminkelook, ble ganske fornøyd. Looken rettferdiggjør seg ikke helt på bilde, for det var mye sterkere farger i virkelighten. Fargene ser altså litt blassere ut på bildet.
Hva synes dere?
Vero♥

Bikini wantsSkal kjøpe meg disse fine bikiniene fra BikBok.
♥Vero

Lana Del Rey!Var på Lana konsert forrige uke, det var helt magiskt!♥
Jeg og Helene stod ute i kø i 4 timer i håp om å stå på første rad, noe vi ikke fikk så da fikk vi unne oss med plass rett bak de på første rad.
Jeg kan virkelig ikke beskrive med ord hvor mye den dama her inspirerer meg. Hun virker som en helt herlig person. Har aldri vært på en konsert der artisten/bandet viser at de setter så mye pris på fansen, hun var lenge ute i publikum, tok seg tid til å ta bilder med de fleste på første rad og gi de autograf til og med. Jeg stod nesten helt foran (stod kun en foran meg som da stod ved gjeret), jeg er så utrolig lei meg for at jeg ikke var en av de heldige som stod foran å fikk et bilde med henne. Jeg klarte å få tatt hun litt i håret og på brystet, ikke at det teller så mye. Liker egentlig ikke å beføle andre mennesker på den måten, men føles litt godt at jeg hvertfall har fått tatt på henne da, hehe. En av mine største drømmer er jo å få møtt henne en dag, jeg beundrer hun utrolig mye. Jeg er hvertfall veldig taknemmlig for at jeg fikk oppleve hun på scenen en gang til, så hun jo på Hove også som var utrolig bra. Da satt jeg med tårer i øyene og gåsehud igjennom hele konserten!! Var veldig tårevåt i øyene på konserten hennes i spektrum også, var så utrolig bra.

Har ikke hatt tid til bloggen i det siste, har jobbet en del og hatt fult opp med andre ting. Bloggen er ikke noe jeg føler mååå prioriteres så da tar jeg det heller når jeg føler at jeg har tid og ork. Skal svare på kommentarene deres imorgen, har lest igjennom de og har fått så mange fine kommentarer, dere er best!
Vero♥

2 mascara tips1. Når du påfører mascara på øyenvippene bruk sikk-sakk bevegelser da får du mascaraen jevnt fordelt utover øyenvippene, mascara lengst inn mot øyenvippene og ikke minst unngår klumper.
2. Aldri pump mascaren altså pumpe børsten oppi selve mascara holderen. Da presser man luft ned i mascaraen noe som gjør at den lett kan bli tørr og gir et klumpete resultat.

Til dere som lurer, så bruker jeg denne mascaren og er veldig fornøyd med den.

Dette var sikkert noen av dere som visste fra før, jeg ville bare dele det videre til dere som ikke var klar over det.
Dere får ha en god påske alle sammen! :D
♥Vero

Mary Kay

Har noen av mine blogglesere hørt om Mary Kay?
For en uke siden var jeg på et hudpleier kurs for Mary Kay, det var veldig spennende faktisk!
Jeg fikk testet flere av produktene og fikk høre om bakgrunnen for merket, hvordan det ble til osv.
Vel, nå skal jeg starte som konsulent for dette merket, for dere som ikke helt forstår hva det innebærer skal jeg forklare det nå. Jeg skal altså begynne å jobbe med disse produktene, holde slike hudpleier kurs selv og selge disse fine produktene videre. Jeg har ikke fått prøvd ut produktene mer enn en uke, men kan allerede si at jeg er stor fornøyd. Huden min blir supermyk og kjennes utrolig ren ut av disse produktene. Ofte så kan man kanskje føle at det sitter igjen sminkerester på huden selvom man har vasket og renset, men slik føler jeg ikke med renseproduktene fra Mary Kay, føles som huden er helt ren!
Dere som har fulgt bloggen min en stund har sikkert fått med dere at jeg bruker ganske dyre hudpleier produkter som Decleor, har brukt det så lenge jeg kan huske. Har en mor som er utrolig opptatt av hud (mamma er utdannet hudpleier, men jobber ikke som det) - men det vil si at mamma kan masse om hud og har vært veldig opptatt av at jeg skal ta vare på min hud.
Jeg oppfordrer alle jenter der ute til å invistere i gode hudprodukter spessielt dere som bruker sminke, husk huden eldes og kan lett bli "ødelagt" derfor er det spessielt viktig å ta vare på huden vi har i ansiktet. Noen tror at kun en klut med litt vann på er bra for huden, men huden trenger noe mer, den trenger kremer som kan gi fukt, renseprodukter som er ekstremt viktig hvertfall om man bruker sminke. Dette er et must, jeg sier det virkelig jenter, det høres kanskje dyrt ut med en krem som koster 400kr eller gode renseprodukter til huden som koster 700-800kr ? Men tenk dere om, ansiktet vårt er noe vi ikke kan pakke bort og unnlate å vise til andre og oss selv for den del. Er du opptatt av hvordan du ser ut burde du være opptatt av gode produkter til huden din også. En invistering i gode hudprodukter er kun en invistering til å ta bedre vare på sitt yttre. Så kast sminkewipsene og kluten med vann, det er IKKE NOK!
Håper du fikk lyst til å ta bedre vare på huden din etter du leste dette innlegget.

Jeg vil bare si at jeg får veldig ofte komplimenter for min hud, at den er klar, null urenheter osv. Det er en grunn til at jeg har fin hud, det er fordi jeg tar vare på den med gode produkter, man får somregel det man betaler for. Så om det er noen som er interessert i å teste f.eks Mary Kay produktene jeg skal begynne å jobbe med er det bare å skrive meld til meg på facebook ellerno sånt, så kan jeg holde kurs for deg og dine venner/familie som du velger og invitere :D
Ikke et særlig pent bilde, her har jeg tatt bilde av meg i sterkt dagslys og som dere ser har jeg ikke mye urenheter osv? Såklart får jeg en kvise iblant, men det er veldig sjeldent.
Bildet er ikke redigert i det hele tatt, verken lys, glatting ut av hud ellerno, 100% rett fra kameraet, eneste jeg gjorde var å zoome mer inn på ansiktet.
Jeg har sminke på meg her, men vi hadde alikvell sett om jeg hadde dårlig hud selv med sminke. Skal ta å legge ut et bilde senere av huden min uten noe sminke om noen er interesserte.


To pene flatterende bilder til  - uredigertFra hudpleier kurset jeg var på forrige uke kom jeg hjem med dette - Bodyloation - "mirakel settet" som består av rens og fuktighets krem - øyekrem - foundation

Fikk du lyst til å teste ut disse hudproduktene?
♥Vero

Born to die

 

Disse to sangene her har virkelig satt seg fast i hjernen min, så fine!
Cover versjonen av Born to die slår såklart ikke Lana sin, Lana er jo alleraller best ;)
Jeg er vilt trøtt fortiden aner ikke hva det kommer av, jeg er jo stup trøtt når k er 1 på dagen og idag måtte jeg sove til kl 2. Så var det jobb kl 4 til 9, men skjønner virkelig ikke hvorfor jeg er så trøtt nå når jeg sov så lenge idag... Skal hvertfall legge meg til å sove nå!!
♥Vero

Converse PlatformsKjøpte disse herlighetene av noen sko idag, Converse platforms! Ønsket meg disse skoene ganske lenge.
Ønsker meg Vans sine platforms med leopard også, de er så kule.
Var i Oslo med Lisa idag, super koselig som vanlig. Er så utrolig glad for at jeg har en så fantastisk venn som henne, hihi.
Tiden flyr jo avsted, vi er i mars allerede, jeg synes ikke det er så lenge siden det var jul og full rulle. Merker det er så deilig og ha lange lyse dager med sol, blir så glad og positiv av det. Så veldig godt å se at vi er på vei mot lysere tider igje, elsker vår og sommer.  Skal nyte sommeren som kommer fult ut, har masse planer. Hadde det ikke vært for at jeg og Thomas hadde en pause, hadde vi vært sammen i et år om 1mnd. Uansett så føler jeg at vi har vært sammen så lenge, jeg er så heldig som har en så god kjæreste!!


Bestile meg også denne kule sekken idag, gleder meg til den kommer. Jeg har fått helt leopard dilla igjen, som dere sikkert legger merke til ;)
♥Vero

Egotime


Når tattoveringen min har grodd, skal jeg legge ut bedre bilder av den, til dere som er interessert i å se den bedre.
♥Vero

Summertime Sadness

Oh, som jeg elsker Lana Del Rey, hun er virkelig helt fantastisk!
Jeg liker så og si alle sangene hennes, Men Summertime Sadness er virkelig en av mine favoritter♥
Min største drøm og største ønske er å møte henne en dag, hun virker så utrolig jordnær og snill mot fansen!

Hvilken artist/band er din største drøm å få møtt ?
♥Vero

BikBok nailsHer har jeg fikset neglene mine med en av de nye negellakkene fra BikBok, tok først på en svart negellakk fra Depend også tok jeg den fargerike glitternegellakken over. Det ble super kult. Det ble ikke så bra på bilde, det ser bedre ut irl. Gleder meg veldig til å teste ut den sølvfarga også.Her er også de fine jakkene jeg kjøpte for noen uker siden, digger de! Så fine.
♥Vero

P3 MorgenPå fredag forrige uke ble jeg ringt opp av P3 morgen og er med i trekningen om å vinne Lana Del Rey billetter og Londontur.
Vinneren blir trukket nå på torsdag, jeg håper så inderlig at jeg vinner, dere får krysse fingrene og håpe jeg vinner!!
Jeg fikk hvertfall P3 t-skjorte og sånn nett da, *trøstepremie* om jeg ikke vinner.
Sier igjen KRYSS FIRNGENE FOR AT JEG VINNER, JEG HAR SÅ LYST TIL DETTE, OMGOMGOMG!!
♥Vero

Endelig er tattoo'en ferdigDa var tattooveringen min endelig ferdig, er superfornøyd!
Bildet er tatt på lørdag da den var ny tatt og super rød, bedre bilder kommer jeg til å legge ut senere, men her er hvertfall en smakebit,ehe.
Det kan jo hende at noen av dere allerede har fått det med dere men BikBok har begynt å selge sminke, hittil har det bare kommet parfyme, negellakker, negelsaker og lipglosser. Resten av sortimentet kommer i april, da kommer det sminkestativer fulle av øyenskygge, pudder og alt det der! Jeg har bare prøvd ut en av negellakkene, den var utrolig fin.
Så nå anbefaler jeg alle til å stikke innom BikBok en tur for å sjekke ut det nye som har kommet ;) ikke har vi bare fått inn en haug med kosmetiske produkter, vi har også fått inn sinnsykt mye fine klær. Jeg kommer jo til å bli totalt blakk når jeg får lønn igjen, for det er jo noe jeg vil ha hele tiden, har hengt av sånn tusen ting på bakrommet. Forrige uke kjøpte jeg de super kule jakkene fra jobben, skal legge ut bilde av de senere, også idag kom jeg hjem med en basic genser og den super kule skjorte vesten med hette!! Skal legge ut bilder av tingene imorgen.
Elsker hvertfall å jobbe på BikBok selvom jeg blir ruinert, haha.
♥Vero

New in; studdedbraÅåå, idag fikk jeg endelig tak i den fine naglebhen. Har jo ønsket meg den i evigheter, men den har vært utsolgt hver gang jeg skulle kjøpe den.
Også kjøpte jeg fluidline fra MAC, har hørt så mye bra om den så tenkte å teste den ut.
Møtte fine Amalie i Oslo idag, var superkoselig! Vi tok ingen bilder dessverre.
♥Vero

Hello FebruaryDet er helt sykt hvor fort tiden går, vi er i februar allerede. Det er godt at det nermer seg mot sommeren hvertfall, for jeg er dritlei kulde og snø.
På onsdag når jeg kom hjem, var det en superfin pakke som ventet på meg, full av fine øyenskygger *lykke*. Gleder meg ekstremt masse til å prøve de ut.
♥Vero

Ny tattoo
Tok ny tattovering på onsdag, er så fornøyd! Det er 4 nesten 5 mnder siden jeg bestilte time, Bjørn som har tatt den er jo en travel mann så da måtte jeg jo nesten bare vente.
På torsdag neste uke har jeg ny session, så gled dere til å se hvor fin armen min blir!!
♥Vero

Mennesker kan være så slemme

Noe som provoserer meg så ekstremt mye er når vi mennesker gjør alt vi kan for å dra ned andre. Jeg har aldri skjønt hvorfor det skal være så givende, jeg sier ikke at jeg er noe vidundermenneske som aldri dømmer, eller tenker stygt om noen (for det gjør jeg). Men det finnes grenser for hvordan man utrykker seg og hvor langt man faktisk velger å gå. Når jeg tenker noe om andre mennesker som ikke er positivt, kunne det aldri falt meg inn å slenge en kommentar som f.eks "så utrolig stygg du er", verken på nett eller i det virkeligliv. Noe jeg bruker å gjøre som heller ikke er hyggelig er f.eks om jeg ser en på tv som har stygg kropp,klær sminke and so on, kan jeg si høyt "æsj så stygg nese den personen hadde" men den personen fikk ikke vite at jeg synes eller sa det. Så poenget mitt er vi mennesker er dømmende eller tenker stygt om andre, men det finnes grenser for hvordan man utrykker det og det er akkurat det jeg skal frem til i dette innlegget.
Selv vet jeg hvor sårende det er når folk gidder å bruke tiden sin på å skrive slemme og stygge ting. Jeg har fått ekstremt mye dritt som jeg har måtte tatt imot både på nett og i virkeligheten. Med årene har jeg lært å prelle det av meg, rett og slett fordi jeg bryr meg fint lite om hva en fremmede person som har null relasjoner til meg mener om meg. Vi vet jo som oftest at stygge kommentarer på nett grunner av sjalusi eller personer med dårlig selvtillit. Det disse menneskene ikke forstår er faktisk hvor sårende det kan være, enkelte mennesker tar en stygg kommentar veldig ille opp, noe som egentlig er ganske normalt. Vi er mennesker med følelser, dårlig selvtillit og en trang til å føle at vi blir akseptert for den vi er, slik er så og si alle.

Mobbing er en stygg trend som florerer i samfunnet vi lever i idag, nettmobbing, trakkasering og mobbing i det virkeligliv. Noe jeg ikke kan forstå er hvorfor det aldri går an å gjøre noe med. Ingen mennesker liker å få stygge kommentarer verken på nett eller i virkeligheten.  Så hvorfor kan vi ikke heller begynne å leve etter "Har man ikke noe hyggelig å si, lar man være". Folk burde også tenker over hvor mye en liten hyggelig kommentar kan gjøre hele dagen til et menneske og omvendt. Vi vet svært sjeldent hvordan andre mennesker har det, hva slags problemer de har og hva de sliter med. Er utrolig mange som har det helt forferdelig med seg selv, det eneste de trenger kan være så lite som et smil, eller en hyggelig kommentar. Synes du hun jenta/gutten som sitter på bussen har fin jakke, hår, sko eller øyene, så si det! Du aner ikke hvor utrolig mye din kommentar kan være med på å gjøre dagen til noen. Selv prøver jeg så godt jeg kan å gi andre mennesker komplimenter ved utseendet, klær eller andre ting som er positivt. Her om dagen når jeg jobbet kom det en supersøt jente innom jobben og hun hadde ekstremt fin hårfarge, jeg nølte å tenkte "skal jeg si det eller skal jeg ikke?" men så tenkte jeg med meg selv hvor glad jeg hadde blitt om noen sa det til meg, så jeg mannet meg opp å ga hun komplimentet. Aner dere hvor glad hun ble, jeg så at hele hennes adferd endret seg og hun smilte fra øre til øre. Da vil jeg også legge til hvor utrolig god følelse jeg fikk inni meg av å se at hun ble så glad for noe jeg sa. Dette er noe jeg prøver å gjøre så godt jeg kan, fordi jeg vet med meg selv hvor viktig det er å gjøre andre glad og ikke minst den gode følelsen jeg får inni meg. Jeg kan garantere til dere der ute som er hissig på å slenge dritt til andre har god følese i noen få sekunder eller kanskje ikke oppnår en god følelse en gang. Så prøv heller å snu metoden deres og automatisk vil dere få en god følelse inni dere selv.

Grunnen til at jeg kommer med et sånt innlegg er fordi jeg selv opplevde mange nedlatende og direkte slemme kommentarer på et bilde av meg på facebook, som sikkert noen av dere har sett. Av dere som er venn med meg på facebook. Jeg ble ikke lei meg av kommentarene, fordi jeg gir blanke faen i hva de menneskene mener om meg. Jeg har fantastiske venner, kjæreste og en super familie. Har man det hvorfor skal man da fokusere på stygge kommentar som noen tilfeldige person du ikke aner hvem er strør seg rundt med. Dette er som sagt ikke første gangen jeg opplever stygge kommentarer. For dere som har lest bloggen min en stund fikk sikkert også med seg den artikkelen jeg var med i om akkurat dette temaet, mobbing. Dere finner blogginnlegget mitt her og selve avis artikkelen her.  Saken min ble forresten den 5. mest leste saken i HELE 2012, jeg kom altså på 5.plass. Det sier litt om hvor viktig dette temaet er. Håper dere likte innlegget og fikk noe ut av det! Tusen takk til dere som orket å lese dere igjennom en haug med skrivefeil og vilt med punktum og komma, ehe.


♥Vero

Hva tenker dere?

Hei til mine kjære og trofaste lesere, som fortsatt klikker innom bloggen min med et lite håp om at jeg er kreativ og har kommet med et nytt innlegg. Det er dere som fortsatt holder blogglysten min oppe, selvom det bare finnes sånn 3-4 stk av dere. Tro det eller ei, men jeg skal faktisk prøve så godt jeg kan å oppdatere mye oftere. Her om dagen tenkte jeg utrolig mye, tenkte blant annet om jeg bare skulle starte med blanke ark å opprette en ny blogg. Jeg har også tenkt mye på om jeg skal bli en såkalt "Sminkeblogg" vi har jo altfor lite av kun skjønnhetsblogger. Nå er ikke jeg akkurat den mest kunnskapsrike, flinkeste og kreative innenfor sminke, men jeg har en stor lidenskap og en stor interesse som jeg en dag håper kan bli livsstilen min, det er sminke jeg vil jobbe med, virkelig!
Men tenker også på dere som leser bloggen fordi dere interesserer dere faktisk om MEG, om mitt liv og mine kjedelige dager. Jeg vet ikke, i bunn og grunn opprettet jeg denne bloggen for min egen del, fordi jeg synes det var gøy å lagre tusenvis av bilder fra andre sider og legge de ut som inspirasjon på min egen blogg, skrive om mine oppturer og nedturer fordi det gjorde noe med meg. Jeg har aldri vært en person som er så utrolig flink til å utrykke meg via tekst, jeg er mer en tenker, jeg tenker og grubler så mye at det er skummelt. Derfor har jeg heller aldri vært en blogger som skriver meterlange tekster fordi jeg selv hater å skrive, det skal jeg også ærlig inrømme, jeg er utrolig dårlig til å skrive og formulere meg. Føler nesten at folk som leser bloggen min bare irriterer seg over skrivefeil og at punktum og komma er plassert feil. Så derfor har jeg alltid fylt innlegg med bilder av ting som inspirerer meg og gjenspeiler veldig mye av mine tanker.
Så da lurer jeg på, hva er det egentlig dere få trofaste lesere som er igjen vil ha? Tror dere det hadde vært kult/bra om jeg startet å blogge om sminke, sminke'looks, sminketips og andre ting innenfor skjønnhet?


http://24.media.tumblr.com/tumblr_m61nepXkqJ1rt27hoo1_500.gif

♥Vero

Haalloooo, joda er her fortsattJeg er en utrolig dårlig blogger, kan nesten ikke kalle meg blogger en gang. Jeg jobber en del på BikBok den fine jobben min og sitter mye hjemme å koser meg med godis. Ellers går mye av tiden til å savne kjæresten som jeg mest sansynelig skal være med snart, spillegalskapen har nemmelig tatt han, så han er veldig opptatt, haha.
Og når jeg får lønna mi i slutten av mnd skal jeg kjøpe meg en del ny sminke også har jeg jo tattootimen min 30 januar og det føles ikke så lenge til lenger, til tross for  at det var  4mnder siden jeg bestilte timen. Da føltes det som en evighet siden. Thomas skal være med meg om han ikke skulle jobbe, da skal jeg få han til å ta noen bilder mens jeg får blekk på kroppen.
♥Vero 

Noen bilder fra kvelden


Her så vi jo dvejelske ut haha, men fy faen for en bra kveld/natt! Hadde det super fett.
Håper dette lover godt for året, eneste som mangla var at jeg ikke var med Thomas! Men men.
Også håper jeg dere hadde en like super kveld som meg, ønsker dere alle et godt nytt år.
♥Vero

Godt nyttår ellerno sånt


Slenger med et bilde fra photoshooten jeg var på for noen uker siden.

Jeg skal opp kl 7 imorra tidlig, kan ikke akkurat si at jeg gleder meg.
Men sånn er det når man skal jobbe, kom gjerne innom meg på Bik Bok på Vinterbro for å holde meg med selskap eller shoppe.
Også har jeg et stort luksusproblem, aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg, hvordan jeg skal sminke meg eller hva slags sko jeg skal ha på meg imorgen. I de siste ukene har jeg følt meg som en ruke med dritt uansett hva jeg har tatt på meg eller hvordan jeg har sminket meg.

Jeg skal hvertfall sørge for at 2013 blir et jævla bra år, i slutten av januar har jeg jo endelig tattoveringstimen min som jeg har ventet på i litt over 4mnder. Også har jeg tenkt veldig mye på å ta restylane, Crashdiet og Lana Del Rey konserten skal jeg på også blir det kanskje Hove! Null skole og bare jobb, tror nok det året her kommer til å bli mye bedre enn 2012!!

Dere får hvertfall ha et godt nyttår og kose dere masse imorgen!!
♥Vero

Pretty little liarsHar prøvd å spare de 4 siste episodene til 8 januar da episode 14 kommer ut, slik at jeg kunne se alle etter hverandre. Jeg klarte virkelig ikke vente lenger, så nå har jeg sett ferdig det som har kommet ut av sesong 3. Nå sitter jeg her å angrer på at jeg så de ferdig, herregud så spennende det er og nå blir jeg helt gal av å måtte vente helt til 8 januar. Tipper jeg ikke er den eneste som dør av spenning. Så nå er det bare å smøre seg med tålmodighet fremover skjønner jeg!
♥Vero

Photoshoot og shoppingVar på photoshoot idag, her er et polaroid bilde fra shooten.
Også var jeg å shopping idag også, har faktisk smålig vondt i sjela siden jeg har svidd av så mye penger.Her er det jeg endte opp med idag, veldig usikker på om jeg skal beholde den toppen med hodeskaller. Også fikk jeg endelig kjøpt meg de Jeffrey Cambpell skoene jeg har siklet på i en evighet nå. De er så sinnsykt fine, dør. Men som jeg sa over, har brukt så mye penger så jeg fikk mer vondt i sjela når jeg dro kortet for 1.600 for skoene enn jeg følte lykken strømme igjennom kroppen. Men jeg får vel unne meg dette etter jeg har jobbet og slitt for pengene selv, ehe. Men nå er jeg nesten blakk og det føles helt jævlig, jeg som liksom skulle spare så og si alt.
♥Vero

Svidd av litt ca$h
Hei dere ♥
Nå var det en stund siden sist, jeg har hatt ganske mye å gjøre i det siste og i grunn hatt veldig lite inspirasjon til å blogge. Det har blitt en del jobbing på meg, noe som jeg synes er utrolig positivt, er så utrolig glad for at jeg jobber på BikBok og med verdens herligste jenter, stortrives. Så på fredag fikk jeg med meg noen godbiter fra jobben, den hvite toppen synes utrolig dårlig på bildet, men den er så søt!
Også var jeg og Emilie (tanta mi) i Sverige en tur på tirsdag i forrige uke. Fy flate for en tur, vi hadde det så morsomt så tror all den latteren tar igjen for treninga jeg aldri kommer igang med, ehe. Da kjøpte jeg meg den fine toppen med tigeren på og en ny Dr.denim bukse(beste buksene) kjøpte også noen fine truser.Også var jeg en tur i Oslo idag med kjære Helenemin, det var utrolig koselig. Fikk kjøpt meg noen småting.
Superfint undertøy, 3 fine øyenskygger fra Make up store, dessverre så rettferdiggjør de seg ikke på bildet. Øyenskyggene heter, fra høyre - Pink Frost, Muffin og Cupcake. Og en pudderkost fra Bodyshop, den er så myk og deilig, så var jeg så heldig å få ny ansiktsrens av mamma fra Decleor. Etter Osloturen dro jeg å mamma en tur på senteret for å kjøpe noen julegaver, så da var endelig noen gaver unnagjort. Har fortsatt igjen til vennene mine og Thomas. Men jeg er alltid så treig og ender opp med å kjøpe lillejulaften, haha.
♥Vero

Ofte stilte spørsmål jeg får i virkelighetenTenkte faktisk og lage et innlegg om de spørsmålene jeg får mest av i virkeligheten. Det  ene kommer vel kanskje ikke som noe sjokk uansett.

- Er alt håret ditt ekte? tuller ikke når jeg sier at dette er et spørsmål jeg kan få opptil 3 ganger om dagen, om jeg er ute på shopping f.eks. Det er vel også et av de mest stilte spørsmålene på bloggen og facebook også. Så sier JA alt håret er mitt ekte hår, for dere som kanskje ikke hadde fått med dere det ;)

- Er det ikke vanskelig å snyte seg når du har septum? Haha, ja festlig spørsmål. Dette får jeg også veldig ofte fra fremmede mennesker jeg brått begynner å snakke med på bussen osv. Eller mennesker jeg nettopp har blitt kjent med. Husker jeg ble så satt ut første gangen noen spurte meg om det, for det var noe jeg aldri hadde tenkt på før. Men jeg har hvertfall ingen problemer med det, snyter meg utrolig sjeldent uansett.

Får du ofte noen morsomme/rare spørsmål i virkeligheten?
♥Vero

Runwaydreamz nr2Idag kjøpte jeg meg en ny Runwaydreamz shorts, er så fornøyd og glad!♥
Nå har jeg to stykker, for dere som har lest bloggen min en stund har nok allerede sett den, det er hvertfall den svarte voldemort modellen.
Synes definitivt dette er det fineste shortsene som finnes, de er så unike.
♥Vero

Nå er det nok!

Jeg skal komme meg ut av latskapsmodusen og virkelig begynne å trene. Så fra og med imorgen skal jeg ikke spise godis lenger i uka eller drikke brus. Var så flink og holdt meg unna godteri og brus i ukedagene  for noen år tilbake. Imorgen skal jeg komme meg opp i god tid jogge og trene styrke, greia er bare om jeg klarer å opprettholde treningslysten, skal prøve så godt jeg kan å trene hvertfall 3 ganger i uka. Dette blir virkelig en utfordring for meg, jeg som er så lat og har værre kondis enn en røyker. Trenger en treningspartner, en som kan sparke meg i rævva og dra meg opp fra soffan å trene med meg!!Kjøpte den toppen her igår, den er så kul! Armebåndet fikk jeg gratis:)
♥Vero

Må ha, ønskeliste!

Er så utrolig mye jeg har lyst på, ønskelista mi er lang! Godt det ikke er lenge til jul.
Her er noen av de tingene jeg VIRKELIG ønsker meg, Wildfox genserene er jo super dyre, men så verdt det. De er jo unike, ikke så mange som har sånne, så skal definetivt invistere i de to jeg har satt på ønskelisten min.
Hadde jo min første dag på jobb idag også, det gikk overraskende bra. Skal tilbake igjen imorgen, så da håper jeg alt det kasse styret setter seg i hode, var jo en del greier å sette seg inn i.
Er det noe du har på ønskelisten din, som du bare MÅ ha?
♥Vero

Effektiv dagIdag har jeg virkelig fått unnagjort mye, det føles så godt. Jeg var hos frisøren kl 1 og fikk klipt håret mitt, er 4mnder siden sist jeg klippet tuppene. Så nå var den endelig på tide. håret mitt føles så mye sunnere og friskere. Klippet 10cm av håret, så nå føler jeg nesten at jeg har kort hår, haha. Heldigvis så vokser det ut igjen!
Når jeg var ferdig hos frisøren fikk jeg fikset bankkort, ja bankkort gud så flaut, 18år og ikke fått bankort før nå. Hvertfall nå er det endelig gjort, kortet kommer i posten om noen dager. I samme slengen fikk jeg fikset skattekort. Fikk også ryddet i alle klærne mine på rommet, lå en haug med klær på gulvet, godt at jeg fikk bretta det sammen å lagt det på plass i skuffene.
Så får jeg besøk i kveld noe jeg gleder meg veldig til, Lisa kommer på besøk, har ikke vært ordentlig med henne på en evighet så dette blir kos.
Imorgen er også min første dag på jobb på BikBok, blir veldig spennende!!
♥Vero

Endelig fått jobb!!

Jeg er så utrolig glad, var på jobbintervju på mandag og dagen etter ble jeg ringt opp å spurt om jeg ville ha jobben. Såklart takket jeg ja, er så glad at jeg har ikke ord en gang.
Begynner allerede på fredag, skal ha opplæring fredag,lørdag og mandag. Supert, gleder meg veldig! Siden jeg ikke har noen bilder og oppdatere dere med, tenkte jeg og legge ut ting fra BikBok som jeg kunne tenkt meg:D

Gleder meg veldig til deler fra julekolleksjonen til BikBok kommer ut, kommer noen sykt fine bralet's som jeg har siklet på i evigheter.
Er forresten på BikBok jeg har fått jobb!
♥Vero

Vippene jeg bruker

Søte Sandra spurte om  jeg kunne lage et innlegg om løsvippene og limet jeg bruker. Klart jeg kan, hun har dessverre lagt ned bloggen sin :(
Jeg bruker for det meste vippene fra Ardell nr 105, de er egentlig ganske ekstreme fordi de er veldig lange og fyldige. Jeg bruker de aldri til vanlig, jeg bruker de kun når jeg skal på photoshoots, fest eller føler for å pynte meg litt ekstra. Vil man ha noen som er litt mer naturlige anbefaler jeg nr 116 fra Ardell. Etter jeg var i London kjøpte jeg jo vippene fra Katy Perry, så har brukt de en del og er super fornøyd. Man får kjøpt de blant annet på Nelly.com
Limet jeg bruker kjøpte jeg på Cubus, synes det fungerer ganske bra så jeg er hvertfall fornøyd med det.
♥Vero

Spør meg?Kjeder meg og tenkte om noen av dere har noen spørsmål så sett igang og spør. Det blir ikke en stor spørsmålsrunde, tenkte bare om det var noe dere lurte på som jeg ikke har svart på eller noe dere er interessert i å vite. Kanskje spørsmål som jeg kan svare litt utfylde på, ikke spørsmål som "hvorfor begynte du og blogge?"
Dere kan lese tidligere spørsmålsrunder her.
Skal også svare på kommentarene deres, har vært så sløv på det i det siste, unnskyld!
♥Vero

Jeffrey Campbell wantSå disse Jeffrey Campbell skoene idag når jeg var på senteret, døde litt. De er insane fine og enda finere irl. Vil virkelig ha disse skoene, er i grunn sykt mye jeg har lyst på fortiden. Skal legge ut alt jeg ønsker meg i et innlegg imorgen. Jeg trenger og bli rik!!
Hva synes du om disse skoene?
♥Vero

London, Shopping og Reckless Love konsertJeg er jo treig som vanlig jeg, her kommer hvertfall bildene fra London.
Har ikke akkurat så mye og skrive, hadde hvertfall en super koselig tur og vil helt klart tilbake senere en gang:DLitt egoilder og sånn, ble utrolig lite bilder, så sorry for det folkens.Også dro vi spontant på Reckless Love konsert i Camden, de var utrolig bra live. Det beste med det hele var at vi kom inn gratis og kom backstage i tillegg. Det var en morsom opplevelse!Her er da shoppingen, det er vel det de fleste av dere ville se ;) Kjøpte ikke så mye synes jeg, pluss at jeg kjøpe en bukse som ikke ble med på bildet, fordi jeg har glemt den igjen hos Thomas. Men dere får sikkert se den en annen dag om dere er interesserte. Kjøpte også parfyme på flyplassen, Miss Dior Chèrie, min favoritt parfyme som jeg har brukt siden jeg var 11 år gammel <3

Photoshoot med KevinFotograf: Kevin Borgli
Igår tok jeg bilder med Kevin til skoleoppgaven hans. Ja, vet at det har blitt mye bilder med photoshoots i det siste, men håper jo selfølgelig at dere liker det. Jeg synes hvertfall jeg har utviklet meg masse siden første shoot jeg hadde.
♥Vero

Makeup looksI det siste har jeg testa ut mange nye sminkelooks. Jeg har begynt og ta bilde av de sminkelookene jeg blir mest fornøyd med. Er utrolig morsomt og teste ut nye ting med sminke, jeg drømmer jo om å bli makeup artist en gang i fremtiden. Kommer sikkert til og legge ut fler etterhvert, så følg meg på Instagram (Nikiavero) for å se fler sminkelooks i fremtiden.
Kanskje jeg etterhvert kan begynne og lage ønskede sminkelooks, dere kan komme med forslag om hvilke farger osv jeg skal bruke, hva synes dere om det;)?
♥Vero

Jofama by Kenza 10Her er da skinnjakken jeg kjøpte meg for noen uker siden, det er ekte skinn med fake pels for de som lurte på det. Merket er Jofama by Kenza og nr på jakken er 10 og det er årets modell. For dere som har lest bloggen min en stund har sikkert fått med seg at jeg har fjordårets modell nr 9, som jeg kjøpte i februar-mars en gang. Den er uten pels og har litt samme stil, sånn biker stil. Elsker begge jakkene, den med pels er litt mer classy. Nr 9 bruker jeg jo så og si hver eneste dag. Desidert de fineste skinnjakkene som finnes ute på markedet etter min mening, skinnet er også utrolig mykt! Så er du på utkikk etter ny skinnjakke anbefaler jeg virkelig en av disse.
Hva synes dere om jakken?

Jeg kom hjem fra England-London på fredag. Jeg kommer til og legge ut litt bilder som jeg tok der nede og av shoppingen. (tok veldig lite bilder og shoppet sjokkerende lite)
♥Vero

Bilder fra Photoshoot og England-London
Var på photoshoot på tirsdag, her er bildene om dere er interesserte. Fotograf: Remi ZoDz
På mandag reiser jeg til England-London, skal først på en øy uttafor London også er jeg i London på onsdag-fredag og tidlig på fredag reiser jeg hjem. Gleder meg så utrolig masse, skal shoppe som en gærning. Har egentlig flere ting jeg skulle blogget om, kjøpte meg verdens fineste jakke på tirsdag også. Den skal jeg se om jeg rekker og blogge om ikveld eller så blir det imorgen.
♥Vero 

Lana Del Rey


Lana Del Rey må være den beste dama jeg vet om, hun er min største inspirasjonskilde på alle mulig måter. Utseendet hennes er fantastisk spessielt og unikt, sangene, stemmen, sangtakstene og rett og slett alt. Jeg har heller aldri likt så mange sanger av en artist, jeg liker så og si alle sangene hennes. Kan høre på henne i flere timer, om det så er en sang kan jeg høre på den gang på gang, går rett og slett ikke lei. Når jeg så henne live på Hove festivalen var det som en stor drøm som gikk i oppfyllelse, satt der med tårer i øyenen og gåsehud fordi hu sang så fantastiskt fint live. Dere som sier hu suger live, dere er det virkelig noe rart med, hun synger jo helt likt.
Min største girlcrush, Lana Del Rey♥
♥Vero

Photoshoot 2
Her er bildene fra photshooten, selv er jeg utrolig fornøyd med bildene, spessielt det med murveggen som bakgrunn.
Jeg får også snart nytt design på bloggen, vet ikke helt når enda, men gled dere til det !!
Hva synes dere om bildene?
♥Vero

I just wanted you to know, that baby you're the best!

Igår kom Thomas på besøk til meg. Så tok vi masse bilder, tror ikke jeg har ledd så mye noen gang når jeg har tatt bilder. Gud, for et mongo kjærestepar jeg og Thomas er, så mye stygge bilder haha.
Men plukket ut de fineste bildenene som jeg da har lagt ut. Så søt bby er med snus smil ♥
Så kom endelig den ene delen av bursdagsgaven til Thomas, han fikk tank top der det står "zombies" den synes dessverre ikke så godt på bildet, men den er drit fet og passa han perfekt. Så da venter jeg bare på den andre delen av gaven hans, han hadde jo bursdag for over 1 mnd siden, snakk om å være treig med å fikse gave da, ehe..
Jeg var på photoshoot idag, så skal legge ut bildene på bloggen når jeg får de, gled dere ;)
♥Vero

PhotoshootFotograf: Remi ZoDz
Her er noen av bildene fra photoshooten som var på onsdag. Jeg er veldig fornøyd med de få bildene jeg har fått hittil. Legger ut resten på bloggen når jeg får de.
Hva synes dere?
Vero♥

Runwaydreamz

Igår var jeg så økonomisk og invisterte i en Runwaydreamz shorts, ble 1.200kr fattigere. Men helt klart verdt det. For den kommer jeg til og bruke myemyemye fremover. Allerede en favoritt, jeg kjøpte modellen som heter Voldemort, elsker den. Var også på photoshoot igår med Ina og Therese, var veldig morsomt. Legger såklart ut bildene med en gang jeg får de, så gled dere!! Stjelte noen bilder som Ina og Therese tok av meg mens jeg ble fotografert, så ja en liten sniktitt får dere.
♥Vero

Weekday eventForrige uke var jeg og Therese på Weekday event eller hva man kaller det. Vi fikk weekday "posen" med et skjerf i inngangen når vi kom. Så delte de ut øl,vin,champagne og cider, så man kunne ta så mye drikke man ville. Det var en del folk der, faktisk noen kjendiser også, så blant annet Charlotte thorstvedt og de noen av de fra torsdagskveld fra nydalen + noen toppbloggere. Også klarte jeg og glemme igjen den fine hodeskalle ringen min på vasken på do etter jeg hadde vaska henda. Ser jeg en stygg hipster fitte et sted med ringen skal jeg brekke fingren hennes, ehehe... Det var jo favoritt ringen min :(((

Har også vært en del sammen med verdens fineste og beste kjæreste!<3
Jeg og Thomas var på Tusenfryd sammen på søndag, var utrolig koselig. Men herregud og dårlig Tusenfryd er, nesten bare karuseller for småbarn jo. Er ikke rart jeg bruker og reise til Liseberg, det er så mye bedre på alle mulig måter.
Imorgen skal jeg rundt og levere jobbsøknader, nå må jeg få meg en jobb. Trenger penger og kan virkelig ikke gå hjemme uten og ha en dritt å gjøre. Skal også på photoshoot imorra med Therese og Ina, det blir nicenice! Har også superlyst til og shoppe, så om jeg får tid skal jeg shoppe litt imorra. Har faktisk en del penger og svi av så ;)
♥Vero

SwagFotograf og redigering: Danarki

Her er da noen av bildene fra photoshooten igår, kommer til og legge ut noen fler bilder her på bloggen. Jeg er utrolig fornøyd med shooten. Fikk så mange bra bilder at jeg har nesten problem med og plukke ut hvilke bilder jeg vil bruke.
Nå må jeg egentlig kjappe meg litt,  komme meg i dusjen og begynne å fikse meg. Skal nemmelig en tur på senteret og levere jobb søknader. Dette er noe jeg skulle gjort for lengst, så nå kan jeg ikke drøye det lenger. Har egentlig super lyst til og være med Thomas, men han er jo opptatt stort sett hele tiden, noe som er utrolig trist. Så håper hvertfall at jeg får vært med han snart.

♥Vero

Friends are like potatoes, if you eat them, they die!
Var med fine Therese igår, så da tok vi såklart noen bilder. Mest for at jeg skulle øve litt på posering og sånn, siden jeg var nemmlig på ordentlig photoshoot idag i Gamlebyn i Oslo. Bildene så ut til å bli utrolig bra, så gleder meg veldig til å få de. Da skal jeg såklart legge ut på bloggen så dere får se.
♥Vero

Today I thought of you, and not much else

♥Vero

Egobilder og negelfiksingIdag har jeg virkelig ikke gjort noenting, bortsett fra og stå timesvis på badet,fikse neglene mine og ta bilder av meg selv. Så ok, har jo gjort noe, men jeg burde vel egentlig rydda rommet og lagt klær til vask. Jeg utsetter alltid sånne ting, vil heller ligge på soffan og spise godis.


Sånn ble neglene, ble faktisk ganske fornøyd!
♥Vero

Bilder fra Photoshoot
Fotograf: Tom Bråten
Her er noen av bildene fra photoshooten jeg hadde på fredag.
Om det skulle dukke opp noen spørsmål, nei jeg røyker ikke, røyken var kun for bildet:)

123


Da reiser jeg til Thomas, det blir koselig!
♥Vero

Bare velstandIgår var jeg på photoshoot, var veldig gøy, håper jeg får noen bra bilder. Legger ut på bloggen med en gang jeg får bildene. Også møtte jeg kjære Helene igår, hun har akkurat kommet hjem fra Arizona, så var hu så snill og kjøpte med fine ting fra Victoria's Secret til meg pluss masse kool-aid, er super fornøyd. Alt satt perfekt og bikini trusa var smashing, hater bikini trusene til h&m, gina osv. De er så lange i rumpa så ser ut som om man har rumpa langt oppover etter ryggen. Den her bikini trusa var veldig lav i livet og satt perfekt i rumpa. Fikk også sånn katalog med nyhetene fra VS, gud så mye fint. Skal bestille den leopard bhen jeg tok bilde av og noen fine truser +++ fler bher.Slik så sminken min ut igår!Var også en liten tur ut på byn igår, møtte mange herlige mennesker jeg ikke har sett på en stund. Hadde hvertfall en veldig koselig kveld!
♥Vero

Liten oppsumering


På tirsdag var jeg med mange fine mennesker, for en fantastisk dag!
Også på onsdag kom søte Thomas på spontan besøk til meg om man kan kalle det det, var hvertfall utrolig koselig. Så da sov han over, var så godt og sove med han igjen!, lykkelig♥
Føler egentlig at jeg bare skriver masse unyttig bullshit som interesserer dere midt i rævva. Men dette interesserer meg, så jeg bare skriver til jeg føler jeg ikke har mer å skrive.
Kom jo hjem fra Stockholm på mandag, vet ikke om  noen er interessert i å se hva jeg shoppa? shoppa overraskende lite egentlig, til at jeg hadde fått nesten 8000 i bursdagspenger. Men jeg fant rett og slett veldig lite som var i min smak. Og gidder ikke kjøpe en haug med dritt som jeg ikke bruker. Så da får jeg heller spare pengene til det dukker opp noe jeg har super lyst på. Skal hvertfall innom MAC i Oslo og hamstre inn litt ny sminke, da forsvinner det jo en del penger. Imorgen eller idag altså fredag, om det blir fint vær skal jeg på phtoshoot. Det blir nice, elsker og få fine bilder! Vet at jeg har vært utrolig dårlig til å svare på kommentarer i det siste, men føler at blogg har dødd litt? Jeg sitter jo for det meste bare på Tumblr for å finne inspirasjonsbilder, har jo aldri vært så fan av å lese meter lange tekster. Derfor jeg som regel skriver veldig lite selv, siden jeg ikke interesserer meg for å lese følrer jeg at ingen andre gjør det heller. Derfor skal jeg hvertfall prøve og få litt bedre bilder og oppdatere dere med, iphone bilder kan bli litt tamt i lengden. Siden jeg har blogget minimalt i sommer, vil jeg hvertfall si at jeg har opplevd masse fint til tross for det dårlig sommerværet. Håper dere har kost dere og nytet det lille solværet vi har hatt her i lille Norge. (Orker ikke rette på skrivefeil, komma feil osv, det får dere bare leve med, ehe)
♥Vero

Shopping

Shoppet no smågreier for en uke siden ca, veldig fornøyd. På onsdag har jeg bursdag, da blir jeg gammel dame, høhø. Også reiser jeg til Stockholm på fredag med Therese og mamma, det blir superkos, da skal jeg på storshopping, så det blir bra. Jeg har hatt besøk av søte Sara i en uke nå hu er fra Steinkjer, hu reiser hjem imorgen og det blir trist. Så imorgen må vi finne på noe bra sammen før hu reiser hjem igjen!

Fotograf: Tom Bråten
Redigering: Tom Bråten
♥Vero

Hell is empty, all the devils are here


Fotograf: Tom Bråten
Redigering: Tom Bråten

Glad jente, som har fått fine bilder!
Det var koselig og ha besøk av Tom og i tillegg at han var så snill og gadd å ta bilder av meg, jeg er jo litt håpløs, ehe.
Flere bilder kommer i et annet innlegg, må dele det opp litt vett. Kan ikke gi dere alle godbitene på en gang, eller hva?
Og nå tror jeg nesten at jeg er på vei til og bli syk, hei Norge for en fin sommer, elsker at det bare er fint vær, kniiiz.
Forresten, god helg søtiser!
♥Vero

Photoshoot igjen imorgen
Fotograf: Tom Bråten

Æh, han er så flink til og ta bilder. Synd jeg ødelegger alle bildene med mine tullete ansiktsutrykk og annet tull, ehe.
Må også si mesteparten av håret mitt ligger på ryggen, slik at dere ikke tror at jeg har mista alt håret mitt eller brått fått tynt hår.
Håret mitt var kranglete igår også, det ville ikke fikse seg sånn som jeg ville ha det. Løping til bussen gjorde ikke saken noe bedre.
Imorgen får jeg faktisk besøk av Tom han som tok bildene, og da skal vi fikse kul photoshoot også skal vi se på film! Det blir superkos, gleder meg.
♥Vero

Modell for Bodymap
Fotograf: Kathrine Viddal bloggen hennes finner dere her.
Redigering: meg

Her er bildene fra photoshooten, alt er fra Bodymap bortsett fra strømpene og skoene.
Løp og kjøp, de har masse kule klær og andre dingser der.
♥Vero

Gult er kult
Imorgen skal jeg på photoshoot for Bodymap, jeg gleder meg, woho!!
♥Vero

Hove
Yeah, superfine iphone bilder!
Jeg hadde det superkult på Hove, det var dritbra. Var der bare fra onsdag og litt utover dagen på torsdag, merka det var mer enn nok for meg. Var helt utslitt og det var utrolig deilig og komme hjem til senga si å få ro. Tenker på alle dere andre som allerede hadde vært der i noen dager, hvordan holder dere ut. Jeg gledet meg vilt til å se Lana del rey, alle har jo bablet om at hu synger så drøyt dårlig live, så jeg hadde i grunn ganske lave forventninger. Når selveste Lana del rey kom ut på scenen og begynte å synge, reiste hårene på armene seg. Hu sang jo sick bra live, jeg satt der med gåsehud og tårevåte øyne. Var utrolig mange som stoppet meg og ga meg komplimenter hvor enn jeg gikk, så søte mennesker, blir så glad. Var også en stor jentegjeng jeg møtte som visste hvem jeg var og sa at jeg hadde den kuleste stilen av alle på hele festivalen, utrolig kult! Var også en full idiot som kom bort til meg, Therese og Marit og begynte å slenge mye dritt, at vi var emoer og hørtes ut som vi gikk på heroin og masse mer bullshit. Ikke nok med det han stjelte også min kjære high five caps, utrolig nedtur, jeg var så glad i den capsen! Han løp så utrolig raskt så var umulig og ta han igjen..Men håper jeg kan få tak i en ny high five caps.  Har egentlig ikke så utrolig mye mer og si enn det, synes synd på dere andre som ikke var på Hove.
♥Vero

Want
Skal til Stochokholm i juli en gang, da håper jeg virkelig og komme hjem med noen av disse godsakene +++ mye annet fint!
♥Vero

Tusen takk for at dere finnesFøler det har vært veldig mye depping på bloggen min i det siste. Vet det ikke er noe positivt for dere lesere og komme inn på en blogg med negative innlegg gang på gang. Men helt ærlig så er dette min blogg og jeg føler at jeg vil ikke skjule noe fordi det ikke passer seg. Det er en grunn til at jeg faktisk har denne bloggen. Det hjelper ofte og få skrivd ned det jeg føler. Og i det siste føler jeg at det har kommet så mye negativt på en gang. Føles nesten ikke som om jeg skal ha det bra. Jeg prøver så godt jeg kan å tenke postivt og tenke på små postive ting som skjer i fremtiden. Det beste med det er at jeg får så utrolig mye støtte og positive kommentarer, jeg er så utrolig glad for at dere viser at dere bryr dere! Både på bloggen og facebook er det lange tekster med fine ord, jeg blir så glad av dere, tusen takk for at dere finnes når jeg trenger dere som mest. Og kjenne at folk som ikke en gang kjenner meg, legger ned så mye tid på og skrive og snakke med meg gjør meg lykkelig!♥
♥Vero

Broken, just want you


Det var fint så lenge det varte!
Aner ikke om Thomas kommer til å lese dette, men jeg håper virkelig en gang i fremtiden når han har fått tenkt igjennom saker og ting, at han kanskje vil prøve på nytt. Jeg er hvertfall villig til det. Og jeg er utrolig glad i han, kjennes ut som en del av meg har dødd.
♥Vero

Shopping og Hove


Var på litt shopping igår da, så kom hjem med dette.
Ikveld skal jeg og Katinka se på Hovebilletter, skal forhåpentligvis på Hove!
♥Vero

Summer sadnessTakk for mange fine og støttende kommentarer i forrige innlegg. Det føles virkelig godt at så mange viser at de bryr seg. I tillegg er det mange av dere som også nevnte at dere følte det slik, da er det utrolig godt av vi har hverandre og støtte oss på. Hjelper litt og se at man ikke er den eneste, jeg føler meg ofte så ensom og rar. Det er jo veldig sjeldent at mennesker plapler rundt om depprisjoner og psykiske problemer. Er ikke noe jeg selv heller bruker å gjøre, men når jeg virkelig er nede, hjelper det også og få skrivd ned hvordan jeg føler saker og ting.


Over til noe annet, imorgen skal jeg til frisøren og stripe håret mitt. Gleder meg ganske masse til det, eller er mer spent. Håper jeg blir veldig blond i håret og at mye av det røde i håret går bort. Om dere ser på bildene over så har jeg mye mer røde pigmenter i håret på venstre side. På høyre side er jeg allerede ganske lys. Blir bra å få bort etterveksten og få det lyse mot ansiktet igjen. Akkurat nå har jo etterveksten tatt over helt og det føles som jeg har supermørkt hår på grunn av den. Reiser også til Thomas imorgen, det blir utrolig koselig! Jeg trenger en stor klem av han, en så stor klem at jeg nesten ikke får puste. Skal få tatt bilder imorgen og legge ut på bloggen så dere får se hvordan håret blir, håper dere er like spent som meg.
♥Vero 

Feelings shit

Jeg vet virkelig ikke hva som har skjedd med meg, føles ut som jeg har mistet alt som heter livsgnist. Jeg har virkelig ikke lyst til noenting lenger, jeg har verken ork eller lyst til noe. Det eneste jeg føler er at jeg ikke får til noe og ikke er bra nok. Er så utrolig lei av å føle det sånn her, men virker som om det aldri blir bedre. Før var det mer som en bergodalbane, noen dager føler jeg at alt er fantastisk, men i det siste har jeg ikke følt noe som helst form for at "livet er herlig". Jeg er utrolig skuffet over meg selv også, jeg har ikke vært på skolen på en uke. Jeg føler at jeg ikke får til å gjennomføre noe av det siste som er igjen. Jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre, vil bare bytte liv med noen. Føler at alt jeg har gjort hittil er gjort forgjeves. Føler ikke at noen setter pris på meg og det jeg gjør heller, kanskje mye av grunnen til at jeg har gitt opp. Føler jeg har gitt så mye av meg selv til mange og gjort ting jeg ville satt pris på om andre gjore til meg, men får ingen form for glede eller taknemmelighet tilbake. Vet ikke hva jeg skal gjøre, vil bare få lysten og gleden tilbake, føle at folk setter pris på meg for den jeg er og det jeg gjør.

♥Vero

Sminke og fine kjærestenTestet ut en ny sminkelook, den er ikke helt lik på bildet som i virkeligheten. Den var litt blåere innerst og mye mer glittrete.


Fineste kjæresten og Chica, de beste som finnes ♥

Thomas sov hos meg fra lørdag til søndag, savner han allerede jeg!
Jeg er så heldig som har Thomas, han er virkelig verdens beste♥
På lørdag skal jeg stripe håret mitt igjen, gleder meg. Da blir jeg forhåpentligvis mye lysere, målet mitt var jo egentlig at jeg skulle være super blond til sommeren. Er fortsatt en del igjen til jeg er der, har flere mørke partier i håret, forhåpentligvis går mye av det bort denne gangen når jeg skal stripe det. Også virker håret mitt mye mørkere nå på grunn av den lange etterveksten.
♥Vero

Want to be good enough for you


♥Vero

Word

♥Vero

Fantastisk dagFotograf: Ina Gundersen http://inagundersen.blogg.no/
Redigering: Meg

Stile opp for den ene skoleoppgaven hennes, hu er så flink til å ta bilder!
Jeg er solbrent på halsen, derfor jeg har den flekken der, haha.

Dette har helt klart vært den beste dagen på lenge!!
På skolen idag satt jeg bare ute og slikka sol og spiste mc flurry med oreo. Så kom verdens beste Amalie til Oslo, så da var jeg litt med henne, guud hu er så skjønn, dere kan finne bloggen hennes her. Også dro jeg til Moss for og være med Thomas, da dro vi til stranda. Var med super koselig folk, solte oss og i grunn så var hele stemningen bare på topp. Jeg har det så fantastisk bra sammen med Thomas, han er virkelig verdens beste. Så har jeg har blitt ganske solbrent, spessielt på halsen. Det klør og svir, skjønner at jeg må skjerme halsen for sola litt fremover.
Håper dere har hatt en like hærlig dag som meg. Elsker virkelig det deilig sommerværet, alt er perfekt!
♥Vero

Want

Åååh, skulle ønske jeg var rik! Må seriøst få meg en jobb.
Nå skal jeg komme meg i dusjen, har vært ute å sola meg i mange timer, har fått litt farge wii!!
♥Vero

Bildurr


Her er da de bildene jeg har å by på fra 17.mai og helgen, vært med Thomas i fra kvelden på 17.mai til igår altså søndag.
Har det så utrolig fint sammen med Thomas, så i det siste har alt bare vært velstand *gladgladglad*
Vet at jeg har vært forferdelig dårlig til å svare på kommentarer i det siste, skal skjerpe meg og bli flink til det igjen! Så bare og kommenter masse nå søtnoser.
♥Vero

17.Mai allerede imorgen

Det er 17.mai allerede imorgen, tiden går så utrolig fort. Jeg sitter her med det luksus problemet, jeg aner nemmelig ikke hva jeg skal ha på meg imorgen. Blir sikker til at jeg drar ut alt jeg eier og har i kleskapet å prøver alle mulig kombinasjoner og blir sånn halveis fornøyd. Håper også det blir oppholdsvær imorgen, for da bærer turen inn til kjære Oslo med grilling og drikking i parken. Skal være så flink å ha med meg kamera til og med, skal jeg prøve å få tatt masse bilder.


♥Vero

Beste dagene

Har hatt de 3 beste dagene på super lenge, fra lørdag-mandag. Thomas kom nemmelig på besøk til meg. Var på filmkveld hos Katinka på lørdag også dro vi til Tusenfryd på søndag, mandag ble det bare kose dag. Det beste jeg vet er og sovne i armene til verdens beste kjæreste og våkne opp til å bli kysset på av finefine Thomas!!
Nok en gang glemmer jeg bort kameraet totalt, utrolig synd for dere og i grunn for minnenes skyld. Men skal skjerpe meg og begynne å ta bilder av ting som skjer.
Kom heller ikke opp i noe til eksamen, lykkelykke♥

♥Vero

Body inspirationHar egentlig ikke noe spennende å si. Savner Thomas altfor masse, vil bare legge meg i dvale.
Joda, jeg har begynt å trene da. Håper på resultater snart, utolmodig som jeg er. Må virkelig ha fin kropp til sommeren!


Inspirasjon; da slenger man fort bort sjokoladen og potetgullposen, og har lyst til å trene for harde livet. Hvertfall, dette jeg får motivasjon av.♥Vero

LeopardÅh, denne fine her skal bli MIN!
♥Vero

Miss my boy Fine kjæresten reiser til Bergen idag, noe som vil si at dette blir en litt trist helg. Er ikke noe annet jeg har mer lyst til enn å være med Thomas. Helgene er til for kjærestekos og ikke sove alene.
Åh, forrige helg så jeg og Thomas en veldig bra film, the haunting in connecticut, den er basert på en sann historie, det gjør alltid filmer ekstra spennende og bra synes jeg. Anbefaler denne filmen til alle som liker ekle/skumle filmer.

♥Vero

For en dårlig blogger jeg er1.Mai allerede, utrolig hvor fort tiden går. Synes liksom ikke det var lenge siden det var jul og hele den pakka, og nå kommer sommeren snikende på. Idag har det vært strålende vær, bra start på mnden. Håper det lover bra og har tenkt til å holde seg sånn her fremover.
Bloggen min suger ræv for tiden, men jeg har vært hos kjæresten min fra fredag til idag, så sier seg selv at jeg heller vil ha tid med han enn å være nerd og sitte på blogg.
Skal prøve å bli flink til å ta med kamera så jeg får tatt fine bilder, for da blir bloggingen litt mer spennende når jeg først blogger. Kjedelig med dårlig iphone bilder hele tiden.
Fikk digg oreokake og jordbær dyppet i sjokolade istad, Katinka feiret bursdagen sin og er jo aldri feil med sånne godsaker, jeg takker hvertfall ikke nei.
♥Vero

Photoshoot imorgen

Imorgen skal jeg på photoshoot, gleder meg veldig mye til det! Etter jeg har vært på photoshoot reiser jeg til Thomas, gleder meg.
På fredag var vi i bursdagsfesten til Ole, det var koselig. Tok dessverre ingen bilder, eller bildene som ble tatt er av meg og finefine Ina
Thomas er alltid så sjarmerende <3
nikiavero @ instagram, om du vil se bilder som ikke blir lagt ut på bloggen.
♥Vero

Video fra skolen

video:film fra 19


Veldig seriøse på skolen da, ehe..

♥Vero

Spørsmåls runde

AVSLUTTET! Svarene kommer iløpet av helgen.

Tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde igjen, er velt 1år siden sist jeg hadde det. Har jo fått en del nye lesere siden da, og det dukker stadig opp spørsmål, ofte de samme.
Men ja da kan dere sette igang, spør om det dere lurer på. Jeg skal prøve og svare så bra som mulig.

♥Vero

Victoria SecretTusen takk pappamin!♥
Pappa kom jo hjem fra USA idag, da hadde han jo såklart med noen godsaker til lille prinsessa? høhø.
Jeg er utrolig glad og fornøyd, jeg skal jo begynne å trene. Så dette var jo helt supert. Tightsen sitter smack og er så behagelig, ikke nok med det men så ser den jo smashing ut?
Skoene er jo nydelige, rosa og svarte det kan jo virkelig ikke bli bedre det her. Nei nå er jeg helt i skyene til tross for at sykdomen tar knekken på meg. Tror jeg snart hoster ut invollene mine, hjernen renner ut av nesa og kroppen min verker! Jeg er alltid så heldig at jeg blir drittsjuk i feriene, håper dere misunner meg ehe...
Tok sjangsen å slang med et egobilde av meg selv, på en rar måte føler jeg meg veldig naturlig på det bilde. Kanskje fordi den eneste øyensminken jeg har på meg er mascara.
♥Vero

Vest


Seeee, den fine her hadde mamma kjøpt med til meg igår eller når det var, ble superglaaad, den er såå fiiin!!!
Imorgen skal jeg faktisk til tanta mi å ri, gleder meg. Jeg har ikke så mye spennende å oppdarere dere med, jeg er egentlig syk, drit forkjøla kanskje no influensa greier? så jeg sitter inne og synes synd på meg selv og knasker halstabletter.
♥Vero

God påske og outfitVar i bursdags fest på fredag, da så jeg sånn her ut. Vet jeg er forferdelig dårlig til å pyntepynte meg. Jeg lever etter "hver dag er en fest" så jeg føler jeg pynter meg hver eneste dag, derfor ser jeg ikke no særlig annerledes ut når jeg skal noe spessielt. Jeg skal forresten begynne å trene, jeg trenger og bli fit/tight til sommeren. Nå for tiden har jeg latskaps kropp. Forresten, God påske alle sammen!! Kos dere og håper dere skal spise like mye godis som meg.
♥Vero

New shiiitVar på shopping her om dagen, kom hjem med det dere ser bilde av. Slenger i tillegg med et bilde av meg selv.
Har egentlig ikke noe å si, så kos dere med bildene dere...
♥Vero

I need you here, but you're always so far away.


Hadde en liten photoshoot idag da, Therese som har tatt bildene.
Har flere bilder, men skal dele de opp så de kommer senere i noen andre innlegg. Imorgen kommer det til og komme flere innlegg med folk jeg har tatt bilder av ,og hatt et lite "intervju" med. Dette er i forbildelse med skoleoppgaven min. Det skal legges ut offentlig på en blogg, så da tenkte jeg hvorfor ikke bruke den jeg allerede har. Tenkte kanskje dere kunne synes det vært litt spennende å se hva jeg holder på med på skolen også.
Hva synes dere om bildene forresten, liker dere at jeg lager slike innlegg som dette :D?
♥Vero

Sleeping my day awayHumøret mitt er utrolig rart for tiden, går fra og ha det fantastiskt til helt rævva. Føler at jeg ikke får til det jeg skal eller oppfyller kravene til de rundt meg. Hater at det er sånn, vil bare at alt skal være bra å føle at jeg er bra nok. Men neida, sånn er det langt ifra. Det eneste jeg har følt idag er et hode som verker og en kropp som er sliten. Jeg orker ikke mer, jeg orker så utrolig lite for tiden. det eneste jeg vil er å sove, ja sove. Kanskje jeg endelig kan føle hvordan det er og være utvilt og fornøyd. Nå skal jeg faktisk sove, så godnatt!

♥Vero

Bilder fra de siste dagene

Sorry for litt dårlig blogging i det siste, jeg som hadde tenkt til å bli flink. Jeg har hvertfall vært flink til å ha med meg kamera hvor enn jeg beveger meg, så har en del bilder og dele med dere. Ikke dårlig iphone bilder for en gangs skyld.

Har fått meg en ny venn da, høhø. Han er så festlig at jeg dør av latter bare jeg ser på han, god egenskap!;)

WARNING!!!! for en haug med nydelige ansiktsutrykk!hahah....
Dette har jeg drevet med i det siste.

Og litt mer av dette....Håret mitt var veldig fint akkurat der, hadde hoppa på trapoline da vett!

og enda mer av dette
 

Så i grunn, har jeg egentlig bare vært med bby,prrr<3Øyenbrynene mine har virkelig blitt et diskusjonstema. Jeg bryr meg veldig lite om hva dere sier, jeg liker å eksprimentere, derfor har jeg veldig forskjellig øyenbryn fra dag til dag. Liker dere de ikke, nei da er det synd for dere. Jeg fikser meg ikke for noen andre enn meg selv. Så uansett hva dere sier så har det ingen innvirkning på hvordan jeg fikser meg. Endrer jeg øyenbrynene mine, er det kun fordi jeg selv vil det, ikke fordi at noen synes de er jævlig stygge. Så dere kan egentlig bare slutte og kommentere at jeg hadde vært så mye finere uten de og de øyenbrynene. Man kan uansett aldri gjøre noen fornøyd, så det har jeg bare slutta å prøve på. Skulle jeg endra på det alle hadde kommentert med meg, lurer jeg virkelig på hvordan jeg skulle sett ut. Uansett så er det ALLTID noen som vil finne noe å klage på. Det sier jeg til dere søte der ute også, vær dere selv, ikke la noen andre sin kommentar/mening endre deg, du er du og det er det som gjør deg spessiel! Takk for meg, peace!
♥Vero

Must have


Blir shopping imorra da!! Har planer om og komme hjem med dette og kanskje noe annet småtteri.
♥Vero

Nerdynerd


Fant noen nerdebriller når jeg var hos Thomas, må ærlig si at jeg kler og se litt nerdete ut haha.
Skal besøke Thomas igjen imorgen, wii gleder meg. Han skal spille med bandet sitt et sted, så skal være med å se. Akkurat nå er jeg så trøtt at jeg bare skal dusje også legge meg, tenkte jeg! Har fortsatt ikke fått fiksa den dritten på bloggen min, hater at det er der. Gjør så jeg mister lysten på å blogge, noen må hjelpe meg :(((!!
Sorry for et litt kjedelig og uinteressant innlegg med dårlig iphone bilder av meg selv.
♥Vero

Hva faen har skjedd med min blogg???

Ja hva faen er det som har skjedd med min blogg, over headeren er det masse skrift.

Jeg har ikke vært inne på rediger design også plutselig idag dukker den der opp? Noen som vet hva det er? når jeg går inn på rediger design finner jeg heller ikke noe som heter det slik at jeg får tatt det bort. Hadde vært fint med litt hjelp :((((<3
♥Vero

Hey baby, cuddle time?!


Når jeg setter livet mitt på vent, skulle jeg ønske verden stod stille og ventet med meg.
♥Vero

I just want you


Bruker ALDRI og ta bilder der jeg ser rett i kameraet, bruker alltid og være sånn halveis i profil.
Så en vinkel man sjeldenst ser meg i på bilder, forresten mine ekte krøller også, men må si jeg er altfor glad i rettetanga mi.. Topp kvalitet også da.♥Vero

Outfit and facelook
Fotograf: Ayla Engebrethsen
Redigering: Meg
Hva synes dere?
♥Vero

Bra dag igår


Gikk laaaang tur igår, til slutt var jeg så iskald at jeg trodde jeg skulle ende opp med frostskader. Da er det godt jeg har gode varme bby som kunne varme meg!♥Vero

Boller og brusVar på fest igår da, det var koselig. Komme seg litt ut og møte søte folk.
Får dere kose dere med å se på de nydelige bildene, haha. Men må si jeg har blitt flink til å legge ut mine egne bilder i det siste, skal prøve og få tatt outfitbilder iblandt siden det er veeeldig mange som spør om det.
Nå skal jeg dusje og ut for å jobbe med en fotooppgave til skolen. Ha en fin helg videre, dere søte lesere!
♥Vero

Orgasm


Shoppa noen smågreier her om dagen. Har lenge hatt lyst på denne rougen orgasm fra Nars. Den er sykt fin, tror den kommer til å bli enda finere på sommeren. Med tanke på at det er litt shimmer i den, det kommer jo bedre frem når solen skinner. Også blir den sikkert ekstra fin på når man er litt gyllen i huden.
Tror jeg skal prøve å komme litt i gang med bloggingen igjen, det har skjedd mye siden sist, selvom det ikke er så forferdelig lenge siden jeg blogget.

Takk til søte snille Tai som tok bilder av meg, han er så flink!!:D
♥Vero

NettmobbingSom sikkert noen av dere fikk med dere, så var jeg i intervju i starten av uken. Saken ble vel postet på tirsdag om jeg ikke husker feil. Har fått utrolig mange fine positive tilbakemeldinger, det er godt og se at så mange likte saken. Synes det var en veldig viktig sak og stille opp for. Det er så mange som går inn for å være slemme med hverandre og skrive dritt. Det er sikkert mange som bare slenger igjen en dritt kommentar her og der, men ikke tenker over at den personen på andre siden av skjermen faktisk har følelser, akkuratt som du som kommenterer. Så tenk dere nøye om der ute før dere strør dere om med negative kommentarer. En positiv kommentar kan faktisk redde dagen til enkelte mennesker, føles det ikke mye bedre at vi kan få hverandre glad?

Tusen takk for alle fine kommentarer på saken! Også takk for de fine kommentarene i forrige innlegg, dere lesere er best♥

Om du ikke har lest saken men har lyst til å lese den, kan du trykke her
♥Vero

Need a breakSkal bare informere dere om at jeg tror det kan bli litt lite blogging fremover.
Jeg er i en ganske dårlig periode nå, trenger tid for meg selv. Alltids koselig om dere slenger igjen kommentarer, for selvom jeg ikke blogger, kommer jeg til å sjekke bloggen!
♥Vero

Instagram


nikiavero@instagram, følg meg om dere er interessert i å se fult av matbilder og random egobilder av meg selv!
♥Vero

New in


Shoppa litt nytt idag da. Elsker de buksene, de sitter så tight at jeg nesten ikke får puste, det er den beste følelsen man kan få, for da vet man at buksene er perfekte! Buksene passer perfekt sammen med den nye skinnjakka jeg kjøpte også, nå har jeg så mye fint, gladgladgladglad!!!!Så nesten helt blond ut når sola skinte på håret mitt.

♥Vero

hits