januar 2011

Mine favoritt sko


Mine favoritt sko for øyeblikket, kjøpte de når jeg var i Göteborg. Har jo vært superlat, har ikke lagt ut bilder av noe av det jeg kjøpte der. Tror ikke jeg orker å gjøre det nå heller, om jeg har på meg noe av det jeg kjøpte i en outfit jeg legger ut sier jeg det heller da.Chica er linselus, hu skal alltid være med når jeg skal ta bilder, søt er hu da.
♥Vero

Konserten

Konserten på Rockehuset igår var superbra, første gang jeg hørte bandet til kjæresten min spilte! de var så flinke.
Var en del folk der og dere som ikke var der gikk virkelig glipp av noe. Legger ut flere bilder imorgen!

Så fantastisk digg min pus er<3 hihi, ilu..
♥Vero

Naturlig hårfarge igjen?


Har tenkt litt frem og tilbake, har tenkt litt på å kanskje få tilbake min naturlig hårfarge innen sommeren?
Hva synes dere, skal jeg fortsette å være rød en stund til eller skal jeg gå tilbake til brunt en liten stund? for tenkte at om jeg har fått tilbake min farge innen sommeren vil nok solen bleke det en del. Også kan jeg ta en del lyse striper og prøve å bli blond. Men ja som sagt er litt usikker, trives veldig godt med rødt hår men har veldig lyst til å prøve å bli blond. Så hva synes dere ?
♥Vero

Kanskje selge klær?

Ryddet litt i klesskapet mitt for en stund siden og da fant jeg masse klær fra den tiden jeg var mer "emo". Tenkte at det er bedre å selge de enn at de bare ligger hos meg å tar plass, aldri kommer til å bli brukt igjen og da kasta om noen år frem i tid. Så tenkte jeg skulle se om noen av dere var interesserte i det:)


-Pent brukt
- Pris: 200 minstepris eller den som byr høyest.


-Hell Bunny jakke, pent brukt.
- Pris:200 minstepris eller den som byr høyest.


-Emily the strange jakke, pent brukt.
- Pris: 200 minstepris eller den som byr høyest.


-Emily the strange topp, pent brukt.
-Pris: 100.


-Aldri brukt.
-Pris: 50.
Om du er interessert i noe av dette vært seriøst, kontakt meg på face eller send inboks meld på blogg om det er noe dere lurer på.
♥Vero

Rockehuset


Den 29.Januar altså på lørdag skal Børre og bandet hans MoneyShots spille på Rockehuset i Halden. Så folk kom kom kom.
♥Vero

Bilder♥Vero

Fiksa mobilen min litt

Fiksa mobilen min for noen dager siden, her er resultatet. Skal fikse litt mer på den da, siden det ikke ble dekket med diamanter helt til toppen. Ble ikke så fornøyd, men men. Bedre enn alle ripene og hakkene jeg hadde bak på dekselet. Og den dusken som henger på er super myk, elsker å sitte å kose på den hihi.
♥Vero

Eksplosjon


♥Vero

Bubblegum peeling


Bubblegum leppe peeling/scrub, man får super myke lepper av den også lukter den og smaker så utrolig godt. Den smaker nesten som julebrus på en måte bare enda søtere. Når jeg får litt av den i munn får jeg bare lyst til å spise den opp haha, er som å spise sukker med julebrus aktig smak. På vinteren får jeg altid tørre lepper og det ser utrolig stygt ut med lipgloss når man har sånn død hud som klumper til lipglossen, men denne tar det heldigvis bort og man får silke myke lepper.
♥Vero

Ferdig resultat av veska og fiksa negler.


Her er da det ferdige resultatet av veska, fiksa nagler på begge sidene av lummene. Også fiksa jeg leopard negler, har fått helt hekta på å fikse neglene mine igjen, klarer ikke å gå uten negellakk. Jeg har ikke fått noe tid til å blogge i helgen siden jeg har vært hos Børre og vi har bare kost oss, nå er jeg hjemme og skal snart ta en dusj.
♥Vero

Masse nytt


Siden stipendet mitt rullet inn igår, ble det shopping idag. Veldig fornøyd med alt jeg kjøpte, skal kjøpe litt mer sminke imorgen tenkte jeg. Skal jo en tur inn til byn da også, er bedt på fest som jeg skal dra på sammen med Sara-Ros, vet ikke hvor lenge jeg blir og siden jeg ikke drikker drar jeg nok ikke så altfor sent hjem. Men det blir nok koslig uansett også skal jeg til Børre på lørdag noe jeg gleder meg super masse til. Siden det er så sent nå tenkte jeg at jeg skulle legge meg så jeg er opplagt til imorgen. Så dere som enda er våkene får sove godt når dere legger dere. Nattiii :D


♥Vero

 

Septum

Fikk et spørsmål angående septum. Og siden det er mange som har spurt før og kanskje noen nye lesere som også lurer tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om det. Jeg synes ikke det gjore spessielt vondt å ta septum, var mer ubehagelig. Jeg var også så uheldig at jeg måtte stikke min 2 ganger, siden hu dama som stakk på meg stakk feil første gangen så ringen stod helt skeivt. Og hadde det gjort så utrolig vondt hadde jeg nok ikke gått igjennom det samme igjen. Det er også litt vanskelig for meg å svare hva dere synes, alle har forskjellig smerteterskel så selvom jeg ikke synes det gjore vondt er det ikke noen garanti for at du/dere synes det samme. Dere må nesten gjøre det selv og kjenne selv på kroppen hvordan det føles, om det er godt, vondt, ubehagelig osv. Tviler nå på at noen synes det er godt meg. Prisene varierer vel også en del fra studio til studio. Jeg betalte vel 600 om jeg ikke husker helt feil, er jo over 2 år siden jeg tok min så akkuratt hva det kosta husker jeg ikke helt. Dere får sjekke ut nettisiden for studio der dere har tenkt til å ta det og sjekke prislister, eller stikke innom studioet. Det tok ikke spessielt lang tid før den hadde grodd, hadde ikke spessielt vondt i den heller. Den var vel øm i 5 dager ellerno, nesa mi var steinhard og jeg vrei på ringen en del ganger iløpet av dagen for at den ikke skulle "gro fast". Så rensa jeg morgen og kveld eller når jeg kjente at det var litt sårt der. Septum ble jo nesten rene revolusjonen i 2008, "alle" fikk det, til og med flere kjendiser som Scarlett Johansson, Kelis og Bill kaulitz fikk jo septum. Håper det var grei informasjon til dere som har lurt litt på rundt om kring det med septum. Er det noen flere spørsmål dere har som ikke ble besvart er det bare å kommentere i kommentarfeltet så svarer jeg.

♥Vero

Litt skuffa

Jeg ble så glad idag siden jeg fikk stipendet mitt og jeg tenkte jeg skulle dra å holde av de skoene så jeg kunne kjøpe de imorgen så viste det seg at de var utsolgt. Jeg har lett etter de i hele byn og de hadde de ingen steder så nå er jeg trist. Men skal kjøpe de på nettet og der var de enda billigere så er jo en fordel, det som er er vel bare at det kommer til å ta litt tid med frakt og sånn. Men uansett er verdt å vente på de deilige skoene. Idag har jeg jo vært med Sara-Ros i byn, vi gikk rundt og så på ting spiste på labaguette og hadde det bare super koslig.


♥Vero

Liten update yey

Har ikke hatt noe å blogge om de siste dagene, kameraet mitt er tom for strøm atm, har kke hatt tid til å lade det. Eller orka fiske frem laderen og plugge den i, er vel heller det som har vært greia. Uansett nå ligger hvertfall batteriet til lading og da blir det forhåpentligvis litt bilder snart. Har fiksa den nye veska jeg kjøpte også, ble super fornøyd med den, legger ut bilder av den imorgen. Imorgen skal jeg en tur inn til byn for å møte Sara-Ros noe som kommer til å bli veldig koslig, har ikke vært med henne siden jeg kan huske. Har en liten nyhet da, Børre skal flytte inn i huset ved siden av meg det er jo vårt hus så der skal han få bo. Så da kommer vi til å bo ved siden av hverandre, tipper det kommer til å bli sånn at jeg "bor" der haha, neida men hvertfall være der utrolig mye. Han flytter forhåpentligvis inn i midten av februar. Jeg har også vært super lat med å svare på kommentarene dere, men skal svare på de imorgen. Også som noen av dere kanskje ser så har jeg fiksa litt på designet mitt, ikke no store greier bare litt. Vet ikke helt om jeg ble fornøyd, men trengte liksom en forandring og kommer nok til å små fikse på den litt fremover.
Hva synes du om de små endringene på designet?
♥Vero

Venter på stipend penger!

Nå får jeg snart stipendet mitt noe jeg gleder meg veldig til. Har skrivd en liste over en del ting jeg ønsker meg.
Noe jeg vet og skal ha er dr.martens sko, de er så sykt kule og har funnet noen som er svarte med knallrosa lisser, søm og rosa spot bak på skoen. De koster nesten 2000, veldig dyrt men det er verdt det! Også skal jeg kjøpe en del sminke fra makeup store, er ikke noe mer på listen foreløpig men det kommer nok. Jeg er jo veldig flink til å finne ting så jeg får brukt mest mulig penger, haha.

♥Vero

Sminke shopping


Det ble ingen tur til Ikea alikevell, Ikea bussen kom nemmelig aldri. Eller vi stod ute sånn ca et kvarter å venta. Det var superkaldt og blåste så vi orka ikke stå der å vente mer. Men jeg fikk heldigvis med meg litt godsaker hjem. Sminke er alltid bra! Nå skal jeg og Børre kose oss med sjokolademelk, bamsepotetgull og film! dere får ha en fin lørdagskveld videre eller skal jeg kanskje si natt;)
♥Vero

litt bilder


Sånn her er det bilde av mini rettetanga mi, her ser dere ordentlig hvor liten og søt den er!
Også tok jeg bilde av de fine ringene til Børre. Nå skal vi snart en tur på Ikea også skal jeg kjøpe litt sminke.
Håper dere alle får en koslig dag, kommer nok til å blogge mer ikveld.
♥Vero

Veske og litt stæsj!


Da har jeg vært på shopping, nå sitter jeg hjemme hos Børre, er super trøtt. Har mest av alt bare lyst til å sove litt, men han har jo bedt en hel gjeng med folk hit, han skal ha mini fest og vise den nye baren sin haha. Skal hvertfall fikse litt på veska da. Kjøpte mere greier også, kan legge ut bilde av det senere ikveld.
Noen som kan tenke seg hva jeg skal gjøre med veska?
♥Vero

Silikon eller naturlig?


Ja, dette har jeg lurt på en stund, hva synes mine lesere? forestrekkere dere naturlig pupper eller silikon pupper?
Selv har jeg ingen ting imot silikon, synes det er et veldig fint alternativ for folk som er missfornøyd og har lyst til å endre på det. Jeg er ikke like mye for å operere overdrevent store meloner som ser ut som skal eksplodere. Synes det er penest når man får et resulatat som passer til kroppen. Hva liker du best?
Silikon eller naturlig? naturlig små pupper eller naturlig store?
♥Vero

Dette ønsker jeg meg, virkelig!!
Åh, må bare blogge en siste gang før jeg går å legger meg! kom nemmelig på en ting. Noe jeg har ønsket meg en god stund nå, men som jeg har glemt bort litt bare kommet på når  jeg har gått forbi frisørsalonger å sett det i vinduene på utstilling. Jeg ønsker meg det GHD midnight collection settet. Boksene som følger med er utrolige fine å se på og kan derfor stå på baderomsinnredningen eller vasken da. Det er jo rå lekkert sett, tror resten av julepengene mine forsvinner til dette. Trenger ny rettetang som er større enn minirettetanga jeg fikk til jul, min begynner jo å bli litt gammel og funker litt dårlig på håret mitt. Og jeg har aldri hatt en hårføner som ser litt fancy ut, har alltid hatt hårfønere som ja, ikke er dirkete stygge men ikke så pene å se på heller. Så ja dette er noe jeg virkelig vil ha!

Hva synes du om dette settet?
♥Vero

InspirasjonSiden jeg ikke har noen spessielle nyheter å komme med, legger jeg ut litt ispirasjonsbilder!
Nå skal jeg gå å pusse tenner, ringe Børre og legge meg.
♥Vero

7 mnderElsker deg♥♥♥♥
♥Vero

Spørsmål.

Det gjentar seg en del spørsmål i kommentarfeltet ser jeg, så tenkte jeg skulle svare på de i et innlegg.

Hvordan får du rundte kanter rundt bloggen?

- Istede for å ha et bilde som header laget jeg en sånn avrundet sak i ps og brukte den som header. Det finnes helt sikkert en kode for det også, men den har dessverre ikke jeg så da får dere søke litt rundt etter koder så finner dere den helt sikkert :)

Hvilken rødfarge brukte du når du farga håret?

- Jeg aner ikke hva den heter, farget håret mitt hos frisør og vi blandet to forskjellige rødfarger med begge er veldig lett å finne på fargekartet. Om du bruker bildet av håret mitt eller no å tar med bildet vil nok en god frisør kunne se med en gang hvilke farger som er brukt på håret mitt, lykke til folkens^-^

Kan du lage sminkevideo?

- Jeg har prøvd tusen ganger før, det går rett vest hver gang jeg prøver. Men siden det er nytt år og alt, skal jeg faktisk prøve igjen. Er ikke sikkert det blir noe av, får se!

Hva er den hemmeligheten?

- Ja, det er veldig mange som fortsatt lurer på det. Får inboksmeldinger på blogg, kommentarer i kommentarfeltet og folk som skriver til meg på FB å spør hva det er. Sorry men jeg vil ikke si det før alt sammen er klart, vet at dere har ventet lenge osv. Jeg har faktisk begynt å tvile på om jeg takker ja til det så ja får se :)

Jeg har jo vært hos Børre i det siste og han har hatt en sang han skulle øve på som ble spilt om og om igjen. Og har alltid funnet den sangen litt fengende og nå har jeg fått litt hekta på den, nynner på den litt innimellom hihi.


♥Vero

 

Fikse neglene mine.


Sånn da skal jeg fikse neglene mine. Har nettopp tatt på den negellakken helt til venstre, den skal styrke neglene og gi vitaminer. Har den på ca 30 min også kan jeg bare dra den av, den blir som et sånt tynt lag som man bare kan dra av, veldig praktisk. Da slipper man å styre med negellakk fjerner. Nå tenkte jeg at jeg skulle ta en varm dusj, er utrolig trøtt så jeg tar kvelden hvert øyeblikk. Så sov godt alle mine søte lesere! Svarer på kommentarer osv fra de andre innleggene imorgen, orker nemmelig ikke nå sorryy..
♥Vero

I love shopping!


Sorry for lite blogging i det siste, men har vært hos Børre å litt sånn. På torsdag var jeg utrolig lei meg å ja alt var bare drit i grunn, men så tok søtesøte Børre meg med på peppes og shopping. Så her er resultatet av shoppingen.
Har ikke så veldig mye mer å si, om jeg får tid etterpå tenkte jeg at jeg skulle legge ut bilder fra shoppingen i Göteborg.
♥Vero

Mini rettetang!


Idag fikk jeg minirettetang noe jeg har ønska meg utrolig lenge faktisk. Er drittlei av å brenne meg i panna på den store rettetanga mi så det skal bli digg å endelig klare å rette ut underhårene av luggen som stort sett alltid er småbølgete innover siden jeg ikke kommer til med den store rettetanga mi. Er jo ekstremt praktisk å bare slenge med seg den her i veska på en regnværsdag eller en fuktig dag. Er også fin å ha med seg når man skal reise, tar liten plass og praktisk. Det eneste som er en ulempe med den mini rettetangen, er at om jeg har tenkt til å rette hele håret mitt med den, kommer det til å ta utrolig lang tid, haha. På bildet ser forresten den rettetanga litt stor ut, men det er den ikke. Kan ta bilde av den når jeg holder den, så kan dere se hvor bitteliten og søt den er. Dette er forresten en forsinket julegave, fikk det av Kamilla, utrolig snilt. Den sprayen som jeg fikk med er på måte hårkur på spray, veldig kjekt å ha det også. Tusen takk Kamilla♥
♥Vero

Hår spørsmål.

I det siste har jeg fått masse spørsmål angående håret mitt. Håret mitt er ekte altså ikke noe tull og fanteri som extensions. Alt det røde og svarte i luggen er mitt ekte hår. Litt tull og fanteri har jeg faktisk i håret mitt da. Det som er extensions er det svarte jeg har i lengden på håret. De extensionsene er kortere enn mitt ekte hår, fikk de nemmelig av Børre noe som var veldig snilt. Føler meg litt heldig som slipper å være avhengi av extensions for å få langt tykkt hår. Bruker bare extensions for å lage litt liv i mitt eget hår, sånn at det ikke blir så kjedelig. Har også fått en del spørsmål om håret mitt er tykkt, åja kan ikke akkuratt si at håret mitt er tynt. Har skjært det opp ganske masse på toppen, så har en del forskjellige lengder på håret mitt. Gjore det for at det skal være lettere for å få volum i håret. Så er det mange som spør hvordan jeg får så stort hår. Enkelt jeg bare tupperer.

Bruker denne saken her for å få volum i håret og som hjelper tupperingen til å holde lenger.

For å gjøre så ikke hårstrå står til alle kanter, eller at luggen deler seg bruker jeg denne hårsprayen.

Dette hår serumet bruker jeg etter jeg har dusja. Tar i en del når håret er vått.


Bruker kun shampoo, balsam og hårkur fra Redken. Det er 3 forskjellige typer jeg varierer med å bruke, kommer anpå hvordan håret mitt er. Extreme sin hårkur er hvertfall veldig bra å bruke på mitt hår om sommeren og hårkuren fra all soft er veldig bra for mitt hår om vinteren. Sånt varierer. Akkuratt nå for tiden bruker jeg shampooen real control og balsamen all soft.


Bruker varmebeskyttende spray fra trevor sorbie, den lukter super godt.
Fant ikke bilde.
Sånn håper flere av hårspørsmålene deres er besvart, om det er mere dere lurer på skriv en kommentar og jeg svarer.
♥Vero

Julegaver og outfit.


Litt av mine julegaver, fikk masse penger og litt smykker og sånn. Orka ikke finne frem alt jeg fikk, så fant frem noe av det. Har heller ikke fått alle julegavene mine enda fra venner og sånn. Fikk veldig masse penger og Göteborg tur, veldig fornøyd med mine gaver.
Outfit og facelook fra julften!Sorry for at det ble litt sent, men som sagt har ikke hatt tid til å fikse bilder før nå. Håper dere er fornøyde, noe dere lurer på angående outfiten eller no så er det bare å spørre. Nå er det sent, får nesten gå å pusse tenner og legge meg, det skal bli deilig. Imorgen skal jeg møte Børre, også skal vi ta en tur på Ikea for å kjøpe bar krakker å litt sånt stæsj.
♥Vero

Happy new year!

Godt nytt år mine kjære lesere! Håper dere hadde en like god start på året som meg, jeg var med familien min, naboen min og verdens beste kjæreste. Hadde det utrolig koslig, vi spiste god mat, masse godis og dessert. Også gikk vi en runde rundt nabolaget, viste Børre litt rundt å så på andre som fyrte opp raketter.
Btw, sorry for veldig lite blogging i det siste, men jeg har vært hos Børre og han har ikke internett så jeg får dessverre ikke blogga når jeg er hos han. Men et av mine nyttårsforsett er å bli en bedre blogger! Det er sikkert skolestart for mange imorgen, men heldigvis ikke for meg. Vi har planleggingsdag, super digg.

♥Vero

hits