januar 2012

Beste helgen

En oppsumering fra når Sandra var her, vi tok masse bilder men bare noen av de ble brukbare.
Dette er virkelig den beste helgen på lenge, kan ikke huske jeg har hatt det så bra som nå. Var forferdelig trist når Sandra reiste igår, jeg felte noen tårer på vei til skolen. Forhåpentligvis reiser jeg til Sandra i februar.
Savner henne så mye at jeg dør, kom tilbakeeee nååå!!! hihi..

Sandra sminket meg; ble superduper fornøyd, hun er så flink!

Hahaha guud, dør når jeg ser disse bildene! Jeg og Sandra var på narvesen, så kommer disse to gutta plutselig bort og bare "Vi har ventet på dere, kom bort hit da" Sanda og jeg ser på hverandre og bare høø øøø hvaa hææ??? haha, de bare "kom igjen aaaa!! Vi spanderer drinker" etter mye uummhh huuh høø, om og men ble vi til slutt med. Så da satt vi på en bar og drakk limedrinker.

Har hatt det best med perfektis Sandra, klarer ikke vente til neste gang jeg ser hu. Det er fler bilder, men dette for holde, så kanskje det kommer noen fler innlegg etterhvert med fler bilder.
♥Vero

Black And White


Her er noen cam bilder av meg og Sandra, vi har tatt utrolig mange bilder. Det kommer senere, har ikke så mye tid til å blogge, siden jeg vil tilbringe mest mulig tid med henne. Kan ta en liten oppsumering: Vi har vært i Oslo, shoppet masse fint, sett film, spist utrolig mye godis og god mat mmm! Nå håper jeg dere ble glad for dette lille innlegget med fine bilder, Sandra er så syk fin at jeg døøøøør*-*
♥Vero 

Gleder meg så sykt


Endelig imorgen, da kommer denne vakre skapningen til meg. Sandra er beeeest, klarer nesten ikke vente fordi jeg gleder meg sånn. Vet at flere av dere blogglesere også gledet dere til Sandra skulle komme. Det ble jo avlyst når hun egentlig skulle komme fordi hun ble syk. Og som jeg lovte dere kommer det bilder, vidioer og masse kult! Jeg må bare si det igjen, jeg gleder meg så utrolig mye, har ikke gledet meg så mye til noe på lenge, det kommer til å bli den beste lang helgen noensinne♥
♥Vero

Overlykkelig


Denne nydelige saken kom i posten nå, gjett om jeg er glad?
Dette er julegaven min fra mamma og pappa. Skal straks ned på elkjøp å fikse microsim og beskyttelse til den. Kan nesten ikke vente med å få satt igang å fikle med den, det blir gøy!
♥Vero

One teaspoon
Drømme shortsene mine, skal kjøpe inn noen før sommeren er her. Den med leopard er definitivt min favoritt, den til solbrune bein og høye sko, det blir killer.
♥Vero

Fredag var bra!Takk til søte snille Anders som tok meg med, hadde det super koslig!
(Håper folka synes det er greit at jeg la ut bildene, hvis ikke kontakt meg så sletter jeg)
♥Vero

Mermaid


Var modell for Therese idag, hun går på Adam og Eva skolen, følte jeg satt mange begrensninger for henne stakkars, siden jeg er så utrolig redd for håret mitt. Hun tok minicolor på det å stusset tuppene. Jeg skulle være en havfrue, her ser man dessverre ikke det så god. Følte meg sånn passe ukomfertabel der jeg satt halvnaken og beina helt klistra sammen, i noe man bokstaveligtalt kan kalle pølseskinn. Sminken er det også Therese som har gjort, hun er så flink! Tenkte bare og si ifra at jeg ble faktisk fornøyd med håret, da blir du glad om du leser dette Therese, vet du var veldig nervøs for å røre håret mitt.
♥Vero

1000kr fattigere


Men så jævlig verdt det!! Den er laget av ekte skinn, noe som vil si at kvaliteten er mye bedre enn en plastikk veske. Og til at vesken er laget av ekte skinn, synes jeg ikke 1000kr var så mye å gi for den. Denne vesken kommer til å bli mye brukt fremover.  Er helt forelska i den, haha.
♥Vero

New makeup


Igår handlet jeg inn dette. Too faced sjokoladepudderet har helt klart blitt min favoritt. Så fint og jevnt resultat har jeg aldri fått av et solpudder før. Og det beste med pudderet er at det passer like fint om vinteren som på sommeren!
Har aldri testet ut den tingen fra Garnier før, men har hørt utrolig mye positivt om den. Så tenkte at jeg måtte teste den ut. Det er vel en farget dagkrem/primer som skal gjøre huden jevnere og gi litt farge, den lukter forresten himmelskt. Og idag etter skolen kjøpte jeg verdens fineste veske, legger ut bilde av den senere ikveld, gled dere til å se!
♥Vero

Fine topper


Her tok jeg bilde med to superfine topper som jeg fikk til jul. Hadde egentlig tenkt til å lage et innlegg der hvor jeg tok bilde av alt jeg fikk. Men jeg bare glemte det helt. Forresten det fine kjedet jeg har på meg fikk jeg også til jul, det er fra gulldsmeden.
♥Vero

Dette har skjedd..

Nå tenker dere sikkert, at siden jeg har vært så dårlig til og blogge på starten av året. Så skal det fortsette slik? Men nei virkelig ikke, et av mine nyttårsforsetter var nemmelig og bli flinkere til å blogge. Jeg har bare gjort så utrolig mye bra i det siste, at jeg har ikke hatt tid til bloggen. Må bare bli flinkere til å ta bilder når jeg gjør ting, er bare det at jeg alltid glemmer kameraet mitt. Her skal dere få en liten smakebit:

Ikke beste kvaliteten på bildene, men det gjør da ingenting!
♥Vero

hits