januar 2013

Ny tattoo
Tok ny tattovering på onsdag, er så fornøyd! Det er 4 nesten 5 mnder siden jeg bestilte time, Bjørn som har tatt den er jo en travel mann så da måtte jeg jo nesten bare vente.
På torsdag neste uke har jeg ny session, så gled dere til å se hvor fin armen min blir!!
♥Vero

Mennesker kan være så slemme

Noe som provoserer meg så ekstremt mye er når vi mennesker gjør alt vi kan for å dra ned andre. Jeg har aldri skjønt hvorfor det skal være så givende, jeg sier ikke at jeg er noe vidundermenneske som aldri dømmer, eller tenker stygt om noen (for det gjør jeg). Men det finnes grenser for hvordan man utrykker seg og hvor langt man faktisk velger å gå. Når jeg tenker noe om andre mennesker som ikke er positivt, kunne det aldri falt meg inn å slenge en kommentar som f.eks "så utrolig stygg du er", verken på nett eller i det virkeligliv. Noe jeg bruker å gjøre som heller ikke er hyggelig er f.eks om jeg ser en på tv som har stygg kropp,klær sminke and so on, kan jeg si høyt "æsj så stygg nese den personen hadde" men den personen fikk ikke vite at jeg synes eller sa det. Så poenget mitt er vi mennesker er dømmende eller tenker stygt om andre, men det finnes grenser for hvordan man utrykker det og det er akkurat det jeg skal frem til i dette innlegget.
Selv vet jeg hvor sårende det er når folk gidder å bruke tiden sin på å skrive slemme og stygge ting. Jeg har fått ekstremt mye dritt som jeg har måtte tatt imot både på nett og i virkeligheten. Med årene har jeg lært å prelle det av meg, rett og slett fordi jeg bryr meg fint lite om hva en fremmede person som har null relasjoner til meg mener om meg. Vi vet jo som oftest at stygge kommentarer på nett grunner av sjalusi eller personer med dårlig selvtillit. Det disse menneskene ikke forstår er faktisk hvor sårende det kan være, enkelte mennesker tar en stygg kommentar veldig ille opp, noe som egentlig er ganske normalt. Vi er mennesker med følelser, dårlig selvtillit og en trang til å føle at vi blir akseptert for den vi er, slik er så og si alle.

Mobbing er en stygg trend som florerer i samfunnet vi lever i idag, nettmobbing, trakkasering og mobbing i det virkeligliv. Noe jeg ikke kan forstå er hvorfor det aldri går an å gjøre noe med. Ingen mennesker liker å få stygge kommentarer verken på nett eller i virkeligheten.  Så hvorfor kan vi ikke heller begynne å leve etter "Har man ikke noe hyggelig å si, lar man være". Folk burde også tenker over hvor mye en liten hyggelig kommentar kan gjøre hele dagen til et menneske og omvendt. Vi vet svært sjeldent hvordan andre mennesker har det, hva slags problemer de har og hva de sliter med. Er utrolig mange som har det helt forferdelig med seg selv, det eneste de trenger kan være så lite som et smil, eller en hyggelig kommentar. Synes du hun jenta/gutten som sitter på bussen har fin jakke, hår, sko eller øyene, så si det! Du aner ikke hvor utrolig mye din kommentar kan være med på å gjøre dagen til noen. Selv prøver jeg så godt jeg kan å gi andre mennesker komplimenter ved utseendet, klær eller andre ting som er positivt. Her om dagen når jeg jobbet kom det en supersøt jente innom jobben og hun hadde ekstremt fin hårfarge, jeg nølte å tenkte "skal jeg si det eller skal jeg ikke?" men så tenkte jeg med meg selv hvor glad jeg hadde blitt om noen sa det til meg, så jeg mannet meg opp å ga hun komplimentet. Aner dere hvor glad hun ble, jeg så at hele hennes adferd endret seg og hun smilte fra øre til øre. Da vil jeg også legge til hvor utrolig god følelse jeg fikk inni meg av å se at hun ble så glad for noe jeg sa. Dette er noe jeg prøver å gjøre så godt jeg kan, fordi jeg vet med meg selv hvor viktig det er å gjøre andre glad og ikke minst den gode følelsen jeg får inni meg. Jeg kan garantere til dere der ute som er hissig på å slenge dritt til andre har god følese i noen få sekunder eller kanskje ikke oppnår en god følelse en gang. Så prøv heller å snu metoden deres og automatisk vil dere få en god følelse inni dere selv.

Grunnen til at jeg kommer med et sånt innlegg er fordi jeg selv opplevde mange nedlatende og direkte slemme kommentarer på et bilde av meg på facebook, som sikkert noen av dere har sett. Av dere som er venn med meg på facebook. Jeg ble ikke lei meg av kommentarene, fordi jeg gir blanke faen i hva de menneskene mener om meg. Jeg har fantastiske venner, kjæreste og en super familie. Har man det hvorfor skal man da fokusere på stygge kommentar som noen tilfeldige person du ikke aner hvem er strør seg rundt med. Dette er som sagt ikke første gangen jeg opplever stygge kommentarer. For dere som har lest bloggen min en stund fikk sikkert også med seg den artikkelen jeg var med i om akkurat dette temaet, mobbing. Dere finner blogginnlegget mitt her og selve avis artikkelen her.  Saken min ble forresten den 5. mest leste saken i HELE 2012, jeg kom altså på 5.plass. Det sier litt om hvor viktig dette temaet er. Håper dere likte innlegget og fikk noe ut av det! Tusen takk til dere som orket å lese dere igjennom en haug med skrivefeil og vilt med punktum og komma, ehe.


♥Vero

Hva tenker dere?

Hei til mine kjære og trofaste lesere, som fortsatt klikker innom bloggen min med et lite håp om at jeg er kreativ og har kommet med et nytt innlegg. Det er dere som fortsatt holder blogglysten min oppe, selvom det bare finnes sånn 3-4 stk av dere. Tro det eller ei, men jeg skal faktisk prøve så godt jeg kan å oppdatere mye oftere. Her om dagen tenkte jeg utrolig mye, tenkte blant annet om jeg bare skulle starte med blanke ark å opprette en ny blogg. Jeg har også tenkt mye på om jeg skal bli en såkalt "Sminkeblogg" vi har jo altfor lite av kun skjønnhetsblogger. Nå er ikke jeg akkurat den mest kunnskapsrike, flinkeste og kreative innenfor sminke, men jeg har en stor lidenskap og en stor interesse som jeg en dag håper kan bli livsstilen min, det er sminke jeg vil jobbe med, virkelig!
Men tenker også på dere som leser bloggen fordi dere interesserer dere faktisk om MEG, om mitt liv og mine kjedelige dager. Jeg vet ikke, i bunn og grunn opprettet jeg denne bloggen for min egen del, fordi jeg synes det var gøy å lagre tusenvis av bilder fra andre sider og legge de ut som inspirasjon på min egen blogg, skrive om mine oppturer og nedturer fordi det gjorde noe med meg. Jeg har aldri vært en person som er så utrolig flink til å utrykke meg via tekst, jeg er mer en tenker, jeg tenker og grubler så mye at det er skummelt. Derfor har jeg heller aldri vært en blogger som skriver meterlange tekster fordi jeg selv hater å skrive, det skal jeg også ærlig inrømme, jeg er utrolig dårlig til å skrive og formulere meg. Føler nesten at folk som leser bloggen min bare irriterer seg over skrivefeil og at punktum og komma er plassert feil. Så derfor har jeg alltid fylt innlegg med bilder av ting som inspirerer meg og gjenspeiler veldig mye av mine tanker.
Så da lurer jeg på, hva er det egentlig dere få trofaste lesere som er igjen vil ha? Tror dere det hadde vært kult/bra om jeg startet å blogge om sminke, sminke'looks, sminketips og andre ting innenfor skjønnhet?


http://24.media.tumblr.com/tumblr_m61nepXkqJ1rt27hoo1_500.gif

♥Vero

Haalloooo, joda er her fortsattJeg er en utrolig dårlig blogger, kan nesten ikke kalle meg blogger en gang. Jeg jobber en del på BikBok den fine jobben min og sitter mye hjemme å koser meg med godis. Ellers går mye av tiden til å savne kjæresten som jeg mest sansynelig skal være med snart, spillegalskapen har nemmelig tatt han, så han er veldig opptatt, haha.
Og når jeg får lønna mi i slutten av mnd skal jeg kjøpe meg en del ny sminke også har jeg jo tattootimen min 30 januar og det føles ikke så lenge til lenger, til tross for  at det var  4mnder siden jeg bestilte timen. Da føltes det som en evighet siden. Thomas skal være med meg om han ikke skulle jobbe, da skal jeg få han til å ta noen bilder mens jeg får blekk på kroppen.
♥Vero 

Noen bilder fra kvelden


Her så vi jo dvejelske ut haha, men fy faen for en bra kveld/natt! Hadde det super fett.
Håper dette lover godt for året, eneste som mangla var at jeg ikke var med Thomas! Men men.
Også håper jeg dere hadde en like super kveld som meg, ønsker dere alle et godt nytt år.
♥Vero

hits