februar 2010

Dette gjore jeg i ferien + litt til.

Siden det har blitt lite blogging i ferien tenkte jeg at jeg kunne skrive litt nå om hva jeg har gjort, siden jeg har vært så opptatt.
Sara kom hvertfall til meg forje søndag og dro på fredag, det var utrolig koslig vi hadde det kjempe gøy.
Vi bakte muffins, dansa på sånn dansematte, spilte eyetoy, var i Oslo og ski.
Muffinsene vi bakte ble kjempe gode og store, har tatt bilde av dem, men orker ikke legge over bilder nå så dere kan få se senere.
Jeg savner hvertfall Sara utrolig masse, det må ikke bli lenge til jeg ser hu igjen.
På fredag når vi var på flyplassen i Rygge fant vi plutselig ut av flyet var forsinket, ordendlig bajs til sammen var vi på flyplassen i over 3 timer og Sara var jo der enda lenger stakkars siden hu måtte jo vente på flyet å det der. Det var nemmelig noen tekniske problemer med flyene. Når flyet kom måtte jeg si hejdå til søteste snilleste Sara♥
Når vi hadde fulgt Sara til flyet eller hva jeg skal si dro vi for å hente Isabell kusina mi på båten så ble hu med meg hjem, det var kjempe koslig at jeg ikke ble helt alene i helgen.

På lørdag var vi i Oslo, der møtte vi først Nichlas. Det er kjempe lenge siden jeg hadde sett Nichlas så det var  koslig å få vært med han igjen. Så møtte vi Dimitris og Johannes, de var vi med lenge på Sub og bare babla om alt mulig rart. Også kom til slutt Amy og jeg må bare legge til at jeg ELSKER latteren hennes.
Dette var egentlig et kort sammendrag av det jeg har gjort i ferien, det er sikkert ikke så utrolig spennende å lese det.


Nå er vinterferien over for iår, usch.
Så gi meg sommer og ferie nå, kanskje jeg blir lykkelig♥

Imorgen må jeg hvertfall fikse neglene mine. Så om jeg rekker å fikse de imorgen skal dere få se bilde, de kommer til å bli dailiggg.
Nå har jeg ikke mer å skrive, så hade for denne gang.
♥Vero

Shutter Island.

Igår var jeg og Sara i Oslo, vi møtte på en del folk og når kl var 9 bestemte vi oss plutselig for å dra på kino.
Siden Amy og Chris spurte, hihi.Det var koslig det da, vi så forresten Shutter Island.
Filmen var sykt forvirrende skjønte ikke alt før på slutten + litt forklaring fra andre, ehe.
Men joda den var vel helt grei.

Men nå skal vi bake cupcakes, så hejdå.
♥Vero

yeah.


Perfekt bilde!
♥Vero

Videoblogg fra humac i ski.

video:film fra 22022010 kl 1848

Her kommer en liten videoblogg fra humac i ski, vi høres sikkert helt dumme ut og jeg kommer nok til å slette den når jeg kommer hjem så pass på å se på den nå:´D eheheehe. 
forresten så slenger vi med noen bilder også, nyt det.

♥Vero

Sara kommer snart.

Nå er  det ikke lenge til Sara(pånni) kommer , gud som jeg gleder meg*-*
Flyet hennes lander kl 7 i rygge, så da skal jeg hente hu.
Men nå må jeg få somla meg til å rydde rommet, så det ikke ser ut som et bomba horehus når jeg får besøk, ehe.

Se så søt hu er da♥
♥Vero

Gjett hva ?

Jeg er SYK igjen, jeg må virkelig si at immunforsvaret mitt suger alt som kan suges.
Inatt rundt halv fem tiden vokna jeg av forferdelig verking  kroppen, jeg hadde så vondt at jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg + at jeg var iskald og hadde feber, herlig ikke sant?
Nesa mi var så tett istad at jeg fikk ikke puste, men nå har jeg knarka nese spray så det holder.
Jeg hadde også bestemt meg for at jeg skulle på skolen idag, men neida jeg hadde så vondt så jeg har bare liggi og slappa av.

Over til noe annet, nå er det bare to dager til PÅNNI(Sara) kommer om jeg ikke teller med den idag da, ehe. Hu kommer på fredag og jeg gleder meg som en hest. Vi skal bake muffins og brownies, nomnononomnnm♥
Men så gruer jeg meg også en del til fredag, siden da skal jeg borre igjen. Jeg hadde jo 3 eller 4 hull i tennene og jeg har borra to. Jeg blir alltid dårlig etter jeg har borra, for jeg tåler ikke sprøyta jeg hovner skikkelig opp i ansiktet å sånn.
Så håper jeg ikke er syk resten av fredagen når pånni kommer.


♥Vero

Kjedsomhet og bilder.

Siden jeg kjeder meg litt nå, tenkte jeg at jeg skulle legge ut litt ego bilder av meg selv.
Også ser jeg på svenske Hollywood fruer, hihi. Men nå skal jeg snart gjøre litt lekser, bajs.

♥Vero

Finfin gave<3

Idag fikk jeg en fin gave av farmora mi♥
Jeg ble så glad når jeg så at jeg fikk MAC mascara, MAC er jo mitt yndlings sminkemerke, så det passa perfekt.
Og hello kitty kjedet er utrolig søtt, har et sånt i stort også.
Det er også alltid kjekt med en ekstra lommebok, så det var fint med det.
Håper de leppegreiene funker på leppene mine for har litt tørre lepper nå, ehe.
Fuck hele vinteren, som tørker ut hår, hud,lepper og alt ._.


♥Vero

Frisørtime og harrytur til Sverige.

På lørdag, altså igår var jeg hos frisøren for å ta litt striper i håret. Er utrolig lei av å ha så mørkt hår, egentlig så vil jeg ha enda lysere hår enn det jeg har nå.
Men tar litt av gangen så håret mitt ikke skal bli så slitt, som sikkert noen har fått med seg så er jeg utrolig redd for håret mitt, derfor jeg nesten ikke gjør noe med det.
Men jeg ble fornøyd, jeg ser hvertfall at det er lysere, det eneste jeg ikke ble så fornøyd med var luggen min, hu klippet den utrolig rart. Såå det første jeg gjore når jeg kom hjem var og stusse den en god del.

Nesten rett etter jeg var ferdig hos frisøren dro jeg, mamma og pappa på harrytur til Sverige, haha.
Vi var på det store shopping sentret på Nordby.  Jeg fikk shoppa en god del og jeg som er manisk depprisiv som mamma kaller meg , blir jeg ordentlig lykkelig hver gang jeg er på shopping.
Også fikk jeg kjøpt masse tyggis, godis og cola bokser nammii<3
Jeg elsker å shoppe undertøy, fint undertøy. Ikke at det er så mange som ser undertøyet mitt. Jeg føler meg så mye freshere med pent undertøy, hihi.

Det er sikkert noen som også lurer på hvordan fargen på håret mitt ble, så her får dere et bilde.
Det ble litt annerledes pga lyset på bilde, men skal snart ta flere bilder så kanskje man ser det bedre der ^^
For på det bildet her, ser det nesten ut som håret mitt er orange, men det er det ikke.

♥Vero

Shopping igjen.

Jeg var på en liten shoppingrunde idag, det var en del ting jeg hadde behov for å kjøpe så ^-^
Også ble jeg utrolig glad på skolen idag når jeg fant øredobbene mine som jeg har lett etter en god stund, jeg trodde de var borte for alltid jeg, men neida de lå i en jakke jeg ikke har hatt på meg på lenge.
Men siden jeg var så positiv over, må jeg nesten bare slenge med en liten negativ ting, jeg har fått en liten prikk under øyet som gjør Fitte vondt, jeg tror ikke det er kvise, det er bitteliten rød prikk. Der tok jo den positive Veronika over, ehe.
Men joda imorgen blir det en tur i isahallen å stå på skøyter istede for å ha skole, og det gleder jeg meg til.
Det er sykt lenge siden jeg har stått på skøyter, så vi får se om det er det samme som sykle teknikken, har man først lært og sykle glemmer man det aldri, vi får nå se om det er slik med min skøyte teknikk.
Ønsk meg lykke til, om jeg er heldig kommer jeg vel hjem med bare et brekt bein, ehe.
Så flink jeg er a, klarte og blogge to ganger idag, ikke værst. Eller om noen få min passerer jo kl 00 så kanskje jeg ikke rekker alikvell :((

Om du ikke ser på bilde hva jeg har kjøpt, så kan jeg fortelle det.
En hettejakke, strømpeholder, leggvarmere og et skjerf.
♥Vero

Emilie Autumn konserten.

Som sikkert en del av dere som leser bloggen min har fått med seg, at jeg var jo på konsert på lørdag.
Det var utrolig koslig, når jeg kom inn til Oslo møtte jeg Sara-Ros og Oda. Det var første gang jeg møtte Oda og hu var kjempe grei! Så  vi dro til Mc donalds på østbanehallen å spiste sånn chicken nuggets del med venner eller hva det nå enn heter.
Så satt vi kursen mot Sub Scene, der Emilie Autumn skulle spille. I køen møtte jeg Kim som jeg ikke har sett på en god stund, det var koslig å se han igjen. Siden køen var lang og det var litt kaldt ute bestemte vi oss for å snike, hihi. Så vi sneik oss helt foran i køen og kom ganske fort inn. Det første vi gjore når vi kom inn var å fikse på sminken og håret, kjempe sjokkerende ikke sant? haha.
Etter vi hadde fikset oss en stund, gikk vi inn til scenen og vi fikk plass helt foran, det var veldig bra. Det som ikke var fult så bra var at det tok en god stund før hu kom på scenen, så jeg fikk sykt vondt i beina eller det var nok ikke bare meg, sikkert alle andre jenter med høyhelte sko fikk det også.
Så ettervert kom Angelica og vennen hennes, så da stod vi med de helt til Angelica svimte av stakkars *-* men det gikk heldigvis bra.
Har egentlig ikke no mer å skrive om konserten bortsett fra at den var bra og jeg elsker sceneshowet de lager.
Også klarte jeg ikke gå derfra uten å bruke litt penger da, ehe. Så jeg kjøpte en skikkelig kul trøye eller hva jeg skal kalle det.
Her får dere hvertfall se bilde:
Slang også med et bilde av Sara-Ros, Oda og meg^^ svette vi er, haha.
Orker ikke legge ut flere bilder, hihi.
♥Vero

Emilie Autumn konsert imorgen.


Ja som overskriften sier skal jeg på Emilie Autumn konsert imorgen,
jeg gleder meg utrolig masse til det.
Det kommer sikkert til å bli kjempe gøy, jeg skal være med Sara-Ros og noen av hennes venner.
Jeg har vært på konsert med Emilie Autumn en gang før, da hadde de signering så da fikk jeg autografen hennes og til de andre jeg ikke husker hva heter *-* haha.
Men jeg har et problem, jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg. Sansyneligvis har heller ingen av dere rota i mitt klesskap så dere kan hjelpe meg med det problemet.
Også irriterer jeg meg fortsatt over den kvisa jeg har på kinnet eller like ved nesa da, nå er den nesten borte bare en sånn skorpe igjen. Men jeg håper den er helt borte til imorgen, hater virkelig kviser. Føler meg sånn ekstra stygg med det.

Istad var jeg inne på Metaltown sin hjemmeside og jeg ble kjempe glad når jeg så at Bullet for my valentine skulle dit, wiii. Jeg har så utrolig lyst til å dra på Metaltown til sommeren igjen, håper bare onkelen min er så snill og vil dra med meg igjen,Vegard(a)? hihi.

Akkuratt nå kjeder jeg meg utrolig masse, venter på mat og siden Scary Movie snart kommer på tv, tenkte jeg at jeg skulle se den selvom jeg har sett den hundre ganger før.
Nå har jeg ikke mer å si, så hejdå.
♥Vero

Slutt å kopier fra bloggen min.

Jeg hadde bestemt meg for å bare overse den tragiske lille dritten som kopierer fra bloggen min og mange andre sin blogg. Men dessverre så klarte jeg ikke det, nå er jeg så irritert.
Hu har kopiert flere av innleggene jeg har skrevet, hu kopierer de rett av endrer bare om til sitt navn.
Ikke bare kopierer hu innleggene mine, men designet mitt å, er det virkelig mulig å ha et så lite liv og en så dårlig fantasi?
Hu har også hatt mange blogger, men sletter og lager nye hele tiden.
På den ene bloggen hu hadde laget hu et "unskyld" innlegg til alle hu kopierte fra, men likvel fortsatte hu bare å kopiere, hva faen er problemet hennes, da tro?
Seriøst, slutt å kopier fra meg er dritt lei.
Her er bloggen hennes http://electrocute.blogg.no/
♥Vero

Jeg gleder meg til vinterferien.

Nå er det ikke så lenge igjen til vinterferie, endelig.
Og jeg gleder meg kjempe masse, fordi da kommer søte Sarapånni fra Steinkjer å besøker meg.
Da tenkte jeg at jeg skulle vise henne litt rundt i Oslo, så skal vi nok til Sandvika fordi de har det digre sentret der.
Og noe mer enn det aner jeg ikke hva vi skal gjøre, jeg er utrolig dårlig til å finne på ting, så Sara du får bare si hva du har lyst til å gjøre.

Å som jeg sikkert har sagt tusen ganger før, jeg har egentlig ingen ting og blogge om, ehe.
Også er jeg utrolig irritert siden jeg har fått en kvise på kinnet, den irriterer meg så sykt og den gjør vondt.
Er det noe jeg virkelig hater så er det kviser, sånn seriøst kan ikke de bare dø.

Siden det er en del folk som vil at jeg skal legge ut musikk, så gjør jeg det :)

Sånn da håper jeg dere er fornøyd ^-^
♥Vero
hits