februar 2011

blablabla

Flere som har sagt at jeg må blogge nå, men føler ikke for  blogge når jeg ikke har noe og blogge om. Jeg blogger kun når jeg føler for det. Siden jeg ikke har noe spennende å fortelle dere. Kan jeg jo nevne at jeg nesten har vært sjuk i en uke, lå med spysjuken, feber og syke verkinger i kroppen. Også har jeg jo vært hos Børre i helgen, vi har stort sett bare spilt, fått helt hekta på å spille playstation igjen. Og nå ser jeg på top model, høhø.

slenger med et bilde av meg og Børre! Therese som tok det i en bursdagsfest vi var i for en stund siden.
♥Vero

Perfect!


Megan Fox, har ikke ord!


Triana Iglesias, nydelig!


Vikki Blows, perfekt kropp!

Disse folka er helt til å dø av, forguder de, hadde gjort mye for å fått et lite snev av utseendet dems.
♥Vero

Leopard negler

Siden det er noen som lurte på hvordan jeg laget leopard negler tenkte jeg at jeg skulle vise dere. Det finnes sikkert mange flere måter å gjøre det på, men jeg bruker denne metoden. Det du trenger er 3 forskjellige negelakker, negelpinne og litt papir. Jeg har valgt å bruke fargen grå, sølvglitter og svart.

1)Det du starter med er grunnfargen. Som grunnfarge valgte jeg grå, legger to lag med denne for å få best resultat.
2) Når du har lagt grunnfargen, lager du prikker med den valgte fargen din. Et tips for å få fine prikker så tar jeg det på en sånn pinne, tar pinnen igjennom negellakk kosten også prikker jeg med den spisse siden. litt dårlig forklart men.

3) Når du har lagt prikkene, bruker du pinnen til å legge fargen rundt prikkene. Jeg bruker fortsatt den spisse siden på pinnen og lager sånne former "(" ----> ")" noen ganger vis du føler at du prikket litt feil og det blir litt åpent et sted kan du bare lage noen prikker former med den samme fargen som du legger rundt prikkene. Håper jeg gjore meg forstått nå.

Sånn ble resultatet. Håper det hjalp dere om det var noen dårlige forklaringer får dere bare si ifra så skal jeg prøve å forklare bedre. Det er faktisk veldig enkelt, det kan se litt komplisert ut men det er det ikke.

Sånn her så neglene mine ut sist jeg fikset de, som jeg sa jeg skulle legge ut bilde av. Det tok litt tid men her kommer det hvertfall. Ganske dårlig bildet i grunn, er tatt med mobilkameraet så blir ikke heeelt sånn som det så ut i virkeligheten.
Hva synes du om leopardneglene?
♥Vero

Bildet med jakka på


Bildet med jakka på, man ser jo ikke helt 100% hvordan den egentlig er på. Men et bedre inntrykk enn når det bare ligger helt  flatt på bildet. Digger den jakka hvertfall! Sorry for alt rotet i bakrunnen, men har ikke vært hjemme på hundre år og ikke har jeg hatt tid til å rydde, haha. Også så forresten beina mine mye større ut enn hva de egentlig er, har tynnere bein ;p
♥Vero

Shoppingen fra torsdag


Jakka på nederte bildet ser ikke så fin ut på bildet der den ligger, er super fin på! så legger ut bilde av den etterpå der jeg viser den på meg, blir på en måte en slags outfit bilde da.
♥Vero

8mnder

For en utrolig dårlig blogger jeg er, unnskyld! Har vært med Børre og ville ha mest mulig tid med han siden vi hadde 8mnder på lørdag. Må virkelig si at tiden bare flyr av sted, føles nesten ut som om det var igår jeg så Børre på tv for første gang. Tror aldri jeg har hatt det så bra og åpent med en person før som nå, både jeg og Børre er jo ganske like så vi forstår hverandre bra og hva er bedre enn å føle seg forstått eller føle at man ikke trenger å forklare seg flere ganger enn èn. Uansett, elsker kjæresten min så utrolig masse! er virkelig den beste kjæresten som finnes. Så får jeg nesten slenge med et bilde av oss, det er ikke så veldig fint men er det nyeste bildet som er tatt. Er en uke gammelt eller no sånt.


Også tenkte jeg at jeg kunne ramse opp litt ting som vi har gjort i helgen og sånt. På torsdag var vi jo på shopping som jeg sa i det tidligere innlegget at vi skulle. Kjøpte meg masse fint, er storfornøyd, legger ut bilder av alt imorgen. På fredagen skulle vi kose oss så da kjøpte vi med to filmer hjem så vi skulle se. Trolljegeren og Jalla Jalla. Trolljegeren var utrolig skuffendes syntes jeg, men Børre var vel litt mer begeistret enn meg siden de filma 400 meter fra huset hans, altså nesten hele filmen er filma i Volda, der hvor Børre kommer ifra. Så skjønner jo da at det ble litt spennende for han, men ja han synes ikke den var sånn super bra han heller. Jalla Jalla derimot var fantastisk morsom, så den anbefaler jeg dere å se. Det er samme som Farsan filmen, bare at den andre kom ut før? så om dere verken har sett Jalla Jalla eller Farsan burde dere se de. På Lørdag ble det kose dag, vi satt inne og så på tv, spiste godis. Senere på dagen dro vi ut en tur i byn, så spiste vi kebab mmm. Det var egentlig det eneste vi gjore da, skulle jo egentlig på kino men utsatte det til mandag altså imorgen eller som blir idag?? ehe..
Såja imorgen skal vi faktisk på kino og se Jeg reiser alene eller hva den het igjen, gleder meg, tror det kommer til å bli super koslig! Nå orker jeg ikke skrive mer, skal ringe Børre og legge meg.
♥Vero

Kort tur i byn og søke jobb


Jeg har nesten nettopp kommet hjem fra en liten tur i byn, var sammen med Børre. Vi bare titta litt rundt i butikker å sånn, siden han får lønn på torsdag og jeg skal ta ut penger av banken. Vi skal shoppe masse fint på torsdag, gleder meg super masse, fant masse fine smykker. Også tenkte jeg at jeg skulle søke jobb faktisk, for jeg er dritt lei av å ikke ha penger når jeg trenger dem og da er jobb et godt alternativ. Det som er mest aktuelt er Bik bok, de som trengte deltidsjobber noe som passer perfekt, får bare håpe jeg får jobb da! Så ikveld skal jeg sette meg ned å skrive CV, mamma skal jo hjelpe meg litt også da, så dette blir spennende.
♥Vero

Moneyshots osv

Sorry for utrolig dårlig oppdatering i det siste! men jeg har faktisk ikke hatt tid til å blogge. Det har heller ikke skjedd noe veldig spennende i det siste. På fredag var Burre hos meg, vi så på filme og stappa i oss store mengder med godis. Også var vi  i bursdagsfest til Amy på lørdag. Jeg og Burre var ikke der så lenge før vi stakk til Birger og koste oss hos han. Det ble litt masse for oss, så var deilig og bare slappe av oss tre hjemme hos han.
Det er faktisk mange som har lurt litt på bandet dems osv, tenkte jeg kunne legge ut en link til en av sangene dems så dere kan høre. Den er live og de er super flinke!Trykk her!!!! Forresten så ble gitaren litt ustemt inni der fordi Børre røyk en streng, men han redda seg sykt bra inn, flinke kjæresten min hihi.
Hva synes dere?


Jeg har faktisk blitt syk også, var så svimmel igår før jeg skulle legge meg, våkna tusen ganger på natta av at jeg svetta som en gris også holdt på å fryse ihjel er super tett i nesa og vondt i halsen, deilig. Noe jeg gleder meg utrolig masse til idag er, top model premiere. Noen andre som gleder seg eller skal se?
♥Vero

Fikser negler

Akkuratt nå sitter jeg faktisk å fikser neglene mine, vet ikke helt hvor fornøyd jeg er enda men. Skal ta bilde av de å legge ut imorgen. Også tenkte jeg senere at jeg skulle vise hvordan jeg lager leopard negler. Det er i grunn veldig enkelt, tar litt tid bare, siden alt skal tørke å sånn. Skal ta meg en rask dusj, fant ut for noen dager siden at jeg virkelig burde farge håret mitt snart har super lang og ekkel ettervekst også har fargen falma no sykt. Så ser ut som jeg har litt sånn orange aktig hår, vakkert. Grunnen til at jeg har latt etterveksten bli så stor er fordi jeg har tenk mye som sagt på om jeg skal få tilbake min naturlige farge, stripe den til sommeren osv og deretter bli ganske blond. Men er også litt usikker på det. Tenker så det knaker. Så kanskje jeg bare lar rødfargen bare forsvinne også bli brun og nærmere til sommeren blond.

♥Vero

hits