februar 2012

Need a breakSkal bare informere dere om at jeg tror det kan bli litt lite blogging fremover.
Jeg er i en ganske dårlig periode nå, trenger tid for meg selv. Alltids koselig om dere slenger igjen kommentarer, for selvom jeg ikke blogger, kommer jeg til å sjekke bloggen!
♥Vero

Instagram


nikiavero@instagram, følg meg om dere er interessert i å se fult av matbilder og random egobilder av meg selv!
♥Vero

New in


Shoppa litt nytt idag da. Elsker de buksene, de sitter så tight at jeg nesten ikke får puste, det er den beste følelsen man kan få, for da vet man at buksene er perfekte! Buksene passer perfekt sammen med den nye skinnjakka jeg kjøpte også, nå har jeg så mye fint, gladgladgladglad!!!!Så nesten helt blond ut når sola skinte på håret mitt.

♥Vero

Before I die


plussplusspluss så mye mer!!
Noe av det samme du skal/vil oppleve før du dør?
♥Vero

Jofama by Kenza


De fleste hadde rett i forrige innlegg, det er en biker skinnjakke fra Jofama by Kenza. Dette er et av mine beste kjøp noensinne. Jeg er super fornøyd den sitter som smack, alle detaljene er helt supre og jeg bare elsker det blonde stoffet som er inni jakka. Er helt i lykkerus jeg og det som er så fint er at skinnet på jakka er helt mykt, den er så behagelig å ha på seg. Bedre bilder med den på kommer til å komme! Jeg vurderer også å kjøpe skinnshortsen fra sammen merke, har laget et innlegg om shortsen tidligere, det finner du her.
Hva synes du om skinnjakka?
♥Vero

2700kr fattigere


Hva har jeg kjøpt nå da tro;)?
Kommer bedre bilder senere ikveld, skal på egon med en veninne, da skal jeg ta flere bilder.

Jeg er hvertfall overlykkelig nå, wohooo! Synes forresten dere har blitt sykt dårlig til å kommentere, jeg blir jo så glad når jeg får kommentarer.
♥Vero

Makeup


For noen dager siden kom farmoren min hjem fra Thailand og da fikk jeg sminke. Såklart er det ikke ekte mac, det er fake. Men øyenskyggene var faktisk ganske bra pigmenterte og var fine på, så da gjør det egentlig ingenting. Er så glad i å eksprimentere med sminke så var gøy med litt nye farger. Testet ut en lilla/rosa look, man ser ikke helt på bildet hvordan det ble. Nå må jeg nesten bli ferdig med å fikse meg så jeg kommer meg avsted, har i grunn ganske dårlig tid. Skal kjøpe noe superduper fint etterpå, så gled dere til å se!!;))
Ha en fin helg alle søte!
♥Vero

Wants from Gina Tricot


Trenger en jobb merker jeg.....
♥Vero

Bearing Key


Stilte opp som "modell" for Jonathan og klessmerket hans Bearing Key.
Må si at den toppen passet meg perfekt, med tanke på drømmefangeren.
Anbefaler alle dere og stikke innom hjemmsiden hans og se på alt han har laget.
http://www.bearingkeyclothing.com/ dere må også like på fb http://www.facebook.com/Bearingkeyclothing
Sandra som er over.

Jonathan han som lager klærne, check out nooow!!
♥Vero

Duckface


Som de fleste sikkert har fått med seg, så var jeg med Thomas idag :D
Seeee, han stjeler posen min haha. Men det er greit siden det er Thomas.


♥Vero

Bilder fra photoshooten


Her er to bilder fra photoshooten idag! Forhåpentligvis får jeg fler bilder, skal ringe inn og høre imorgen.
Både jeg og Thomas ble fikset av makeup artist osv, det var stas det, hvertfall når Thomas fikk pudret nesen;)
Bildene er så fine, ble super fornøyd.
Hva synes dere?
♥Vero

Photoshoot


Imorgen skal jeg være modell sammen med han fine her!
Får bare krysse fingrene for at jeg ikke kommer til å ødelegge alle bildene da, høhø. Neida, forhåpentligvis skal det nok gå bra. Tok sjangsen med å slenge med et egobilde av meg selv også, jeg er så bad.
Dere får ønske oss lykke til:D
♥Vero

Ice dream


Dette er til en skoleoppgave. Må virkelig si at det så fristende ut, eller hva? Jeg er faktisk fornøyd med bildene, jeg har alltid slitt med å ta bilder av desserter, mat osv og få det til å se delikat ut. Så har stått ute i kulda i flere timer for å få disse bildene. Ikke nok med det, måtte jo lage dette greiene også, hele meg lukter søtt og sjokolade nå.
♥Vero

Makeup


Får ofte spørsmål om hvordan jeg sminker meg til vanlig. Det er faktisk ikke noe avanserte greier, orker som regel ikke masse øyenskygge osv når jeg skal på skolen. På huden min bruker jeg, pudder fra Bareminerals,solpudder fra too faced og rouge varier litt fra dag til dag. Ellers er det øyenbrynene som er et must, mascara og den "cat eye" jeg gjør med en dipliner. Så hender det iblandt at jeg bruker de øyenskyggene jeg har på meg på bildet over. Det er bare hvis jeg har tid til overs, noe som er uhyre sjeldent, på morran skulle man tro jeg var laget av sirrup.

En litt mer "naturlig" versjon av sminkelooken. Skal begynne og gjøre sånn oftere, for det er ekstremt fint.
Skal øve meg mye mer med sminke generelt, vil bli supergod og gjøre masse fine fargerike sminke'looks!!!
Hva synes dere?♥Vero

Damn you

Idag møtte jeg Simen og den søte kjæresten hans, har ikke sett Simen på snart 2år? Var hvertfall utrolig koslig og se han igjen. Vi satt på kafe og koste oss, jeg spiste oreo kake mmm, den er så god at jeg dør. Har ikke så mye å informere dere om, bortsett fra at jeg har det utrolig bra for tiden! Så dette var et litt meningsløst innlegg, men tenkte dere hadde lyst til å se noen fine egobilder osv av meg,ohoh..
♥Vero

That feeling


Imorgen skal vi til kongsberg med klassen, blir gøy og nerde rundt på twintip japppp.. Om jeg ikke ombestemmer meg og tar med rumpeakebrett istedet da, får se hva det blir, ehe.
♥Vero

hits