februar 2013

Egotime


Når tattoveringen min har grodd, skal jeg legge ut bedre bilder av den, til dere som er interessert i å se den bedre.
♥Vero

Summertime Sadness

Oh, som jeg elsker Lana Del Rey, hun er virkelig helt fantastisk!
Jeg liker så og si alle sangene hennes, Men Summertime Sadness er virkelig en av mine favoritter♥
Min største drøm og største ønske er å møte henne en dag, hun virker så utrolig jordnær og snill mot fansen!

Hvilken artist/band er din største drøm å få møtt ?
♥Vero

BikBok nailsHer har jeg fikset neglene mine med en av de nye negellakkene fra BikBok, tok først på en svart negellakk fra Depend også tok jeg den fargerike glitternegellakken over. Det ble super kult. Det ble ikke så bra på bilde, det ser bedre ut irl. Gleder meg veldig til å teste ut den sølvfarga også.Her er også de fine jakkene jeg kjøpte for noen uker siden, digger de! Så fine.
♥Vero

P3 MorgenPå fredag forrige uke ble jeg ringt opp av P3 morgen og er med i trekningen om å vinne Lana Del Rey billetter og Londontur.
Vinneren blir trukket nå på torsdag, jeg håper så inderlig at jeg vinner, dere får krysse fingrene og håpe jeg vinner!!
Jeg fikk hvertfall P3 t-skjorte og sånn nett da, *trøstepremie* om jeg ikke vinner.
Sier igjen KRYSS FIRNGENE FOR AT JEG VINNER, JEG HAR SÅ LYST TIL DETTE, OMGOMGOMG!!
♥Vero

Endelig er tattoo'en ferdigDa var tattooveringen min endelig ferdig, er superfornøyd!
Bildet er tatt på lørdag da den var ny tatt og super rød, bedre bilder kommer jeg til å legge ut senere, men her er hvertfall en smakebit,ehe.
Det kan jo hende at noen av dere allerede har fått det med dere men BikBok har begynt å selge sminke, hittil har det bare kommet parfyme, negellakker, negelsaker og lipglosser. Resten av sortimentet kommer i april, da kommer det sminkestativer fulle av øyenskygge, pudder og alt det der! Jeg har bare prøvd ut en av negellakkene, den var utrolig fin.
Så nå anbefaler jeg alle til å stikke innom BikBok en tur for å sjekke ut det nye som har kommet ;) ikke har vi bare fått inn en haug med kosmetiske produkter, vi har også fått inn sinnsykt mye fine klær. Jeg kommer jo til å bli totalt blakk når jeg får lønn igjen, for det er jo noe jeg vil ha hele tiden, har hengt av sånn tusen ting på bakrommet. Forrige uke kjøpte jeg de super kule jakkene fra jobben, skal legge ut bilde av de senere, også idag kom jeg hjem med en basic genser og den super kule skjorte vesten med hette!! Skal legge ut bilder av tingene imorgen.
Elsker hvertfall å jobbe på BikBok selvom jeg blir ruinert, haha.
♥Vero

New in; studdedbraÅåå, idag fikk jeg endelig tak i den fine naglebhen. Har jo ønsket meg den i evigheter, men den har vært utsolgt hver gang jeg skulle kjøpe den.
Også kjøpte jeg fluidline fra MAC, har hørt så mye bra om den så tenkte å teste den ut.
Møtte fine Amalie i Oslo idag, var superkoselig! Vi tok ingen bilder dessverre.
♥Vero

Hello FebruaryDet er helt sykt hvor fort tiden går, vi er i februar allerede. Det er godt at det nermer seg mot sommeren hvertfall, for jeg er dritlei kulde og snø.
På onsdag når jeg kom hjem, var det en superfin pakke som ventet på meg, full av fine øyenskygger *lykke*. Gleder meg ekstremt masse til å prøve de ut.
♥Vero

hits