mars 2011

Poda island

Det har vært forferdelig dårlig vær her, harr hatt 5 strandværs dager på snart 2 uker. Som sikkert noen har fått med seg på nyhetene å sånn, så har det vært kraftig regnvær her nede. Hus som ligger under vann, jordras og veiene er full av vann. Men idag var det heldigvis fint vær så har vært på Poda island, det var super fint der ute. Så var det masse fisk, med en gang man går uti vannet svermer fisken seg rundt og biter for å teste om jeg er mat. De biter hardt også, kjennes ut som om noen klyper. Men jeg synes det er super koslig med fisk og hvertfall når de svømmer med deg sånn som de her gjore. Det dårlig været kom sånn rundt halv 4 tiden. Så nå sitter jeg på hotellet, fryser prøver å varme meg med to pledd.. Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra idag da.

Frokooost<333

Fisker, hihih :3

Nettet her er utrolig treig, men legger ut flere bilder i dette innlegget etterhvert, så bare hold dere oppdadert.
Bildene fra shoppingen i Phuket kommer også, men som sagt nettet her er helt bajs..
♥Vero

Ao nang krabi

Sånn da var vi tilbake til Krabi da, har vært strålende vær idag. Endelig skulle fin været komme, har jo nesten regna hele tiden mens jeg har vært her nede så. Håper det blir like fint vær imorgen, da blir det stranda så jeg får jobbet mer med brunfargen min. Jeg er jo omtrent like hvit nå som når jeg kom. Idag lå vi hvertfall på stranda i flere timer, super deilig. Vi reiste jo med båten fra Phuket 08:30 og var fremme til Krabi sånn ca 12 tror jeg. Tlfen min klarte å bli ødelagt imorgen pga det kraftige regnværet som var i Phuket. Det rant vann fra veska mi, skulle tro jeg hadde fylt en kopp med vann og helt i veska mi. Så da kan dere tenke dere hvor kraftig regnet var. Så ja tlfen min kan man vel si at drukna, så når jeg kommer hjem blir det ny tlf på meg. Noen som har noen bra tlfner å anbefale? tenkte jeg skulle by på litt strandbilder fra idag, ikke at jeg er så fan av å vise meg i bikini, derfor blir det lite av det.  Om noen er interessert i å se hva jeg handlet i Phuket, lager jeg et innlegg om det kanskje senere idag eller imorgen tidlig. Er jo ikke sånn super lenge til jeg skal legge meg heller tenker jeg.♥Vero

PhuketDet ble til at vi reiste til Phuket alikevell, vi kjørte minibuss hit. Været var mye bedre her, så idag ble det strandvær. Da har jeg blitt bittelitt brun hvertfall, ikke mye men litt. Så håper på like fint vær imorgen. Vi skal ta en tur inn til Phuket town og shoppe. Har faktisk ikke hatt tid til å kjøpe meg noe spessielt, kjøpte noen piercinger av de folkene som kommer rundt på stranda,det er alt. Så imorgen blir det masse mobilpynt og undertøys shopping. De har masse fint undertøy her nede, også har jeg funnet en del fine smykker og annet dill dall. Så om jeg får tid skal jeg ta bilde av det jeg shopper. Men nå må jeg nesten sove, er helt utslitt. Kl er vel sånn ca 10 her nede. Det er forresten en del som har lurt på om Børre er med meg til Thailand. Det er han dessverre ikke, savner han som bare det, har ikke ord en gang! skulle virkelig ønske han kunne vært med, da hadde dette helt klart vært den beste ferien jeg noen gang har vært på. Alt føles som ensomt uten han, men blir ekstra godt å komme hjem til Burre♥
♥Vero

regnregnregn

Sitter på hotellrommet akkuratt nå, det har regna helt siden jeg våkna idag som var kl6 og nå er kl nesten 9 på morran. Så idag aner jeg virkelig ikke hva vi skal finne på vis det skal fortsette sånn her resten av dagen. Vi hadde egentlig tenkt til å ta en lang mopedtur, altså reise inn til Phuket. Det tar ca 5 timer med stopp osv. For dere som ikke vet det så er jeg i Krabi. Må virkelig si at jeg liker Phuket tusen ganger bedre enn Krabi. Har ikke svidd av noe særlig med penger heller, er kjipt å gå rundt i shopping gatene i spurtregn men det er jo alt jeg kan finne på. Så tror det blir litt shopping idag. Får håpe det blir fint vær imorgen da, for  da kan vi reise inn til phuket.

Dette er fra den ene øya vi reiste inn til med longtail båt, husker ikke hva den het men ;p hadde super fint vær, vannet var helt krystallklart, fiskene svømte rundt føttene mine og jeg ble solbrent ehe!! men dette var så mye bedre enn det pissværet vi har idag :((

Spiste stekt ris med kylling på stranda igår, det var super godt :3
Men nå tror jeg nesten at jeg skal ta meg en tur ut, er super sulten så skal se om jeg ikke finner noe digg mat jeg kan stappe i meg. Håper alle dere der hjemme har det fint.
♥Vero

Svar del 4

Hvordan vil du beskrive din egen personlighet?
- Hmm, snill, omteksom, sta og veldig bestemt, tror dette beskriver personligheten min ganske bra i grunn.
Hvor nært står du og Børre hverandre?
- Vi står hverandre veldig nært, er jo med han nesten hver eneste dag. Vi gjør nesten alt sammen og har det super koslig. Med en gang jeg drar fra han savner jeg han, hihi. Men det er jo sånn det skal være i et forhold.
Favoritt film?
- Elsker pirates of the caribbean filmene!


Hvordan forhold har du til foreldrene dine?
- Jeg har godt forhold til foreldrene mine jeg, mamma og jeg er ganske close er nesten som søstre, derfor kan det bli litt krangling iblandt. Men tipper de fleste krangler og er oppgitte over foreldrene sine iblandt.
Hva har du tenkt å gå neste år? :)
- Media og kommunikasjon.
hvilken hårkurer bruker du ? :D
- Bruker hårkur fra redken, fra extreme serien. Også hender det iblandt at jeg bruker en hårkur fra loreal.
kan du være så snill å legge ut bilde av hvordan du tapet ørene til chihuahua'n din? må tape ørene til min, men jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det! :)
- Du bruker maskreingsteip,så tar du teipbiten der øret begynner å vippe nedover så bare teiper du rundt, ikke teip stramt bare teip så øre står opp, så har du på teipen i ca en uke ikke no lenger enn det. Orker ikke bruke Chica som prøvekanin og fikse bilder. Men du kan få se et gammelt bilde. Du burde klare å se på bilde hvordan jeg har gjort det, det er ikke så avansert :) Lykke til!

e hotel cæsar favoritt serien?! :o

d e jo drit dårlig!

jaja, alle har jo sine meninger. :-D
- Haha, ja jeg digger hotel cæsar, har fulgt med på det i alle år. Men det er så dårlig at det er avhengihetsskapende.
Hva skjedde med deg og Kikky..? :/
- Det har ikke skjedd noe spessielt, vi har bare fått forskjellige interesser og gått hver til vårt. Å ingen av oss sitter spessielt mye på datan lenger slik som vi gjorde før.
Jeg har ett spm til: De capsene alle har. du har en som det står "high five på" kjøper dere di sånn ellr lager noen dem sånn. hvem lager dem?
- Det er band capsen til Shot at dawn, du kan bestille de på nettet eller kjøpe de på bodymap i Oslo. De har begynt å selge de der nå ;)

Da var alle spørsmålene besvart! håper dere er fornøyd og at svarene var gode nok.
♥Vero

 

Svar del 3

Hvordan i all verden holder du håret ditt så sunt og naturlig langt?
- Jeg er veldig forsiktig med håret mitt, kurer det masse. Også har jeg aldri farget håret mitt masse osv, retter håret mitt ganske sjeldent og når jeg retter det bruker jeg varmebeskyttende spray.
Hva spiser du gjennom en dag ?
- Altså det varierer jo fra dag til dag. Spiser som regel frokost, middag og kveldsmat. Når jeg er på skolen bruker jeg å spise lunsj også. Mens andre ganger småspiser jeg masse gjennom dagen og andre dager spiser jeg ingen ting.
Trener du ?
- Nei det gjør jeg ikke. Men har tenkt en del på å begynne å trene, trenger å stramme opp litt også er det jo sunt å trene. Jeg er bare veldig lat og trenger motivasjon;)
Hvordan fikser du håret ditt ?
- Var det en spessiell frisyre du mener? for jeg fikser håret mitt ganske forskjellig fra dag til dag. Har hvertfall tenkt til å lage hårvideo, så skal vise hvordan jeg lager stort hår med masse volum.
er du flink til og synge ? :-)
- Hahah, selv så synes jeg ikke det. Men Børre har faktisk sagt at jeg ikke er så værst, selvom jeg tror han bare sier det for å være snill;)
Jeg må bare si jeg er drit sjalu på kroppen din, er du fornøyd med den selv?
- Nthåw, takk eller hva jeg skal si! Nei, jeg er i grunn ikke så veldig fornøyd med kroppen min.
Har du noen spessielle interesser bortsett fra å være med venner ogsånn?
- Shoppe, elsker å shoppe. Men har ingen sånne interesser som f.eks ri eller spille fotball.
Hvordan liker du best å sminke deg?
- Elsker å eksprimentere med sminke. Har liksom ingen favoritt sminkning, noen dager vil jeg ha eksrem sminke mens andre dager helt naturlig. Kan ta bilder av noen av sminkningene mine å vise dere!
Har du noen tips til hvordan å gå ned i vekt?
- Har aldri slanka meg, så nei. Men har hørt fra andre at trening og sunt kosthold skal hjelpe.
Er du overtroisk?
- Ja jeg er veldig overtroisk, facineres veldig av det som ikke kan forklares, finnes så masse mellom himmel og jord. Og jeg synes det er super spennende.
Hva syns du om at endel tror du er overlegen?
- Synes bare det er morsomt, det sier bare at dem ikke kjenner meg ;)
Er du fornøyd med utseendet ditt?
- Nei, men er jo ikke noe jeg kan gjøre med det.
Om du kunne sett ut som hvem som helst, hvem ville du sett ut som?
- Oi vanskelig, finnes så mange pene mennesker. Men hadde ikke hatt noe imot å sett ut som Megan Fox.

Favoritt plass og kjøpe klær?
- Kommer egentlig anpå hva jeg skal ha, men er veldig glad i Bik Bok, Gina Tricot og H&M. Så klarer ikke bestemme meg, kanskje H&M siden de har aaalt!
Kjøper du klær på noen 'alternative' butikker lengre eller bare kjede butikker?
-  Er vel bare kjedebutikker det går i.
Hvor mye penger bruker du på klær/ sminke i mnd ca?
- Det er umulig å svare på, for noen mnder shopper jeg masse mens andre mnder ikke en dritt;p
Hvem er ditt forbilde?
- Har ikke noe forbilde tror jeg, henter litt inspirasjon overalt av alle.
Hva liker du best med deg selv, kan du si tre negative og positive?
- Mener du utseendet eller personlighetenen? Det jeg liker best ved meg selv utseendemessig er vel kanskje håret mitt. Det beste ved personligheten min, er vel at jeg er ganske omtenksom.
Hvor lenger har du og din kjæreste vært i lag nå?
- Vi har vært sammen i 9mnder<3
krangler dere mye?
- Nei faktisk ikke, krangler aldri.
Kan du starte å legge ut otfit bilder ofte?
- Ja skal prøve å bli flinkere til det!
Hvordan er det mulig at du er 94, da du ser ut som en 20 åring, hørt det ofte, fordi det gjør du!!
- Kan ikke skjønne hvorfor det er flere som sier det O.o jeg ser jo ikke så gammel ut, men jeg tar det som et kompliment. Å hvordan det er mulig det aner jeg virkelig ikke, for selv så synes jeg at jeg ser ganske ung ut.
Bruker du noe hårkurer eller noe på håret ditt?
- Bruker hårkur fra redken, fra extreme serien.
Hvordan ville du beskrevet deg selv?
- Vil beskrive meg selv som en veldig snill person. Omtenksom, veldig bestemt og sær på en god måte vil jeg si. Tror kanskje dette var en grei beskrivelse ;p
kossen musikk hører du på?
- Hører på alt mulig, liker veldig mye forskjellig.
Har du exstentions?
- Jeg har extensions ja, men bruker ikke. Eller bruker ikke extensions for å få lenger eller tykkere hår. Bruker bare extensions for å få litt liv i det. Så det svarte som er i lengden på håret mitt er extensions.
Når ble jomfrudommen din tatt? og av hvem?
- Det synes jeg er et ganske privatspørsmål, så velger å ikke svare på det. Dere har ingen hensikt av å vite det.
Har du hatt lesbesex?
- Nei det har jeg ikke.
hvilken sko størrelse bruker du ? :-D
- Bruker 36 og 37, kommer litt anpå ossen sko jeg skal ha og hvilken skobutikk de er fra.
Ikke rart du får mange spørsmål om du er anakoretisk, når du legger ut slike innlegg om "den perfekte kroppen". Synst det var dårlig "forbilde" for alle som leser bloggen din, så du får minus fra meg der. Trodde ikke du var så overfladisk som faktisk kalte innlegget for "Skinn and bones". Hahaha, latterlig og patetisk. Etter et slikt innlegg må jeg bare spørre da, har du anoreksi? Slik du med mat, sia synet på den perfekte kroppen din er så skadet?
- Jeg får faktisk ikke mange spørsmål om jeg er anorektiker. Altså, jeg må da få blogge om akkuratt det jeg vil, dette er min blogg, der jeg legger ut min inspirasjon og mine meninger. Liker ikke du det får du slutte å lese bloggen min og finne blogger som er mer deg. Er jeg overfladisk fordi innlegget heter skin and bones, det er faktisk tatt fra en sang jeg liker. Å jeg elsker fremtredene bein, hvorfor skal jeg legge skjul på hva jeg synes er vakkert? Å hvorfor er det alltid greit å rakke ned på folk som er tynne? Det er frekt å si til andre seriøst slank deg du er overrvektig, man bruker ikke si sånt til folk. Men hvorfor kan man si til tynne folk spis, du er for tynn. Herregud du er så tynn har du spiseforstyrrelser eller? det sårer faktisk like mye. Så du burde kanskje tenke på hva du sier også. Min kropp er ikke skadet i det hele tatt, jeg spiser alt jeg skal, slanker meg ikke jeg har bare veldig høy forbrenning og det er noe jeg vil si at jeg er heldig som er født med. Å en annen ting hvorfor skal ikke jeg få blogge om min definasjon på hva jeg synes er perfeksjon når andre blogger om dems drømmekropp og ting de synes er vakre. Er mange som blogger om kropper som har former osv, er ikke alle som er i stand til å få former så skal man begynne å si til de at de gir andre dårlig selvtillit osv fordi de blogger om det de synes er vakkert?? nei man kan ikke det, for uansett hvilken kropp man blogger om eller nevner som man selv anser som fin vil nok noen føle seg ille. Så jeg får nesten si til folk som rett og slett får problemer vis de hører om andre kropper, da får de slutte å se på tv, slutte å være på internett og slutte å lese blader! Ånei jeg har ikke anoreksia eller andre former for spiseforstyrrelser.

Nå orker jeg ikke svare på flere spørsmål, så resten av spørsmålene kommer imorgen. Det blir den siste delen, så om du følte at spørsmålene dine ikke var besvart er de garantert besvart imorgen.
♥Vero

Thailand here I comeeee


Idag er det kjedesegdag! Tenkte jeg kunne prøve å gjøre meg ferdig med spørsmålsrunden, jeg hadde jo vært ferdig for lengst, hadde det ikke vært for at datan min klikka sånn 4 ganger når jeg var ferdig. Så jeg skal prøve å svare ferdig idag, jeg skal jo ikke noe spessielt heller så har god tid. Forresten så reiser jeg til Thailand på søndag noe jeg gleder meg helt sykt til, komme bort fra kalde Norge. Bade, sole seg og bli bruuun. Tror ikke det blir noe blogging på to uker da, kanskje jeg tar med pcen og blogger på kvelden. Vil jo egentlig ikke sitte noe særlig på datan når jeg reiser bort, men på kveldene før jeg skal legge meg går det jo fint. Så alle dere får kose dere her hjemme i super varme Norge;)ehe. Skal tenke på dere når jeg bader og sprader rundt i bikini høhø.
♥Vero

Sorry for at det tok sin tid

Har helt glemt bort den "hemmligheten" som jeg egentlig skulle ha fortalt for en god stund siden.
Grunnen til at jeg ikke ville si det med en gang var fordi jeg var usikker om jeg ville takke ja eller nei.
På denne tiden hadde jeg egentlig veldig mye nedgang, hadde ikke så veldig lyst til å være rundt mennesker. Hadde store sosiale problemer, hadde liksom mest av alt lyst til å være helt for meg selv. Derfor ble det ikke noe av, jeg orket ikke å stille opp sånn når alt var på bånn. Hadde jeg vært mye mer positiv og hatt mer selvtillit, hadde jeg såklart stilt opp. Angrer på en måte litt på at jeg ikke takket ja, men ville ikke utsette meg for det når jeg på en måte vet at jeg ikke hadde taklet det.  Hele greia var at jeg skulle være med i verdensmesterskap for hår og være modell for frisørsalongen. Det var for Leslie frisørsalong. Det er jo ikke hver dag man får et slikt tilbud, men forhåpentligvis er det ikke siste gang. Jeg elsker å bli tatt bilder av, så om jeg hadde vært litt sånn hobbymodell hadde vært super morsomt.

♥Vero

Kjøpe en hettejakke?
Karoline trenger penger, så spurte hun så pent om jeg ville hjelpe henne.
Så om du er interessert kontakt henne ^-^


En unik varm hettegenser med veldig bra skjellet design, man ikke finner ofte.

Brukt ett par ganger. Bud starter på 400. Kjøper betaler porto.
Ikke si at du vil ha den også ombestemmer du deg, eller gi bud om du faktisk ikke har penger.
Er det noe du lurer på kan du sende mail til; Karolinet@live.no
♥Vero

Svar del 2

hvor gammel var du når du fikk din første piercing? og hvor hadde du den?
- Jeg var 9år, tok på nesevingen altså på siden av nesa.
Hva liker du best ved Børre?
- Gaah, vanskelig å velge, liker liksom alt han har bra personlighet og utseendet.
Hvorfor er du så føking awzm perfekt?????????
-Nthåw, takk eller hva jeg skal si:o Det har jeg ikke noe svar på, jeg ble bare skapt sånn.
hva var første inntrykket ditt på meg?
- Søt og koslig!:)
hvilke farger har du farga håret ditt i?
- Aner ikke hva den heter, det er gjort hos frisør.
svare på video?
- Nei dessverre, orker ikke lage video med masse spørsmål tar så utrolig lang tid og redigere. Men jeg kommer hvertfall til og lage en hårvideo om ikke så altfor lenge :)
hvor gammel var du da du tok din første piercing?
- 9år.
hadde du hatt noe imot å blitt bedre kjent med meg og kanskje funnet på noe sammen en dag?
- Det hadde bare vært super koslig, digger og bli kjent med nye folk, så bare å ta kontakt :D
Er du og Kikky enda bestevenner? hvor ofte snakker dere egentlig?
- Vi snakker aldri sammen mer.
Hvem er dine beste venner?
- Isabell og Therese, liker egentlig ikke å favoritisere vennene mine, har så utrolig mange gode venner!
Hvilken Linje går du?
- Gikk design & håndtverk.
Trener du, eller er du bare normalt tynn?
- Trener ikke nei, har bare veldig høy forbrenning.
Hvor lang tid tokk det å spare håret ditt så langt som det er nå?
- Aner faktisk ikke, for jeg gikk aldri inn for å spare til langt hår. Så har hatt langt hår så lenge jeg kan huske.
Har du noen søsken?
- Nei, er enebarn.

SERRR JEG KLIKKER!!! det er 3 gangen jeg har svart hel ferdig så klikker det..... Å dette var det eneste som var igjen av alt jeg hadde svart på nå gir jeg opp.. Dere får nøye dere med de få svarene her for gidder ikke at det skal klikke enda en gang. Nå har jeg skrivd drit lenge så går alt til helvete.. Får heller prøve på nytt en annen dag, for idag er rett og slett ikke min dag merker jeg. Beste bildet som beskriver sutuasjonen akkuratt nå.. Nå legger jeg fra meg datan en stund før jeg smadrer  hele dritten...
♥Vero

 

Forslag til spill?

Igår hadde jeg svart på nesten alle spørsmålene fra spørsmålsrunden, også klikka datan så ble alt sletta. Gaah, så får bare sette igang og svare på nytt, stress men må jo få det gjort. Så iløpet av kvelden kommer nok resten av spørsmålene tenker jeg. Jeg og Børre har jo fått helt hekta på å spile ps2 så nå har vi runda to spill. Også lurte jeg på om dere lesere hadde noen forslag til kule spill, noe lignende Ty og ratchet and clank. Sånn historie aktig spill med oppdrag, det er så utrolig gøy. Hadde vært kult om dere viste om noen lignende spill.

♥Vero

Egotime


Siden jeg aldri legger ut bilder av meg selv, tenkte jeg at jeg kunne legge ut et nå.
Jeg har også tenkt til å fikse hårvideo til dere, så det kommer om ikke så veldig lenge.
Har ikke noe å blogge om, fantasien min er helt død for tiden. Har spist fastelavensboller idag da, mamma som bakte til meg mm.
♥Vero

Svar del 1

Bruker du hudkremer? Isåfall hvilke, og hjelper de?
- Har laget et innlegg om hudprodukter og sånn som jeg bruker. Innlegget finner du her.
Hvilke hårfarger har du hatt 'gjennom tidene'?
- Jeg har i grunn ikke gjort så mye med håret mitt. Har jo hatt, svart, brunt, mørkebrunt, brunt med blondt, mørkebrunt med litt rosa og nå rødt med svart.
Hvilken hårfarge var du mest fornøyd med?
- Jeg trivdes veldig godt med min naturlig brunfarge med blondt i, men ble veldig lei og trengte en forandring å farget det rødt noe jeg ble super fornøyd med. Er mest fornøyd med min naturlig med blondt i og det røde med svart i!


Hvordan fikser du håret ditt om morgenen, og hvilke hårprodukter klæsjer du i det? :)
- Det varierer jo ganske mye fra dag til dag, tupperer håret mitt uansett hvilken frisyre jeg skal ha, det er et must! Er det mer slaske dager slenger jeg bare på meg en lue. I det siste har jeg brukt mye bandana. De produktene jeg bruker daglig er dust it fra osis og hårspray fra bed head;D
Har du noen gode og fancy hårfrisyre tips, enkle og lette? n_n
- Om man har dårlig tid men likevel vil se litt fin ut, hell litt dust it her og der, også tupper det litt så har man hvertfall volum. Ellers finnes det jo alltid lue så kan man bare lage en flette på siden, det synes hvertfall jeg er fint også tar det super kort tid. Kan lage noen frisyrer som jeg synes er fint, legge ut bilde eller vise hvordan jeg gjør det som er lett og tar kort tid.
Åssen fikser du øyenbrynene dine, og evt. produkter?
- Jeg bruker bare øyenbrynspenn fra h&m faktisk, så bare tegner jeg de slik jeg vil ha de. Har ganske tynne øyenbryn også er de lyse i tillegg, napper de en sjelden gang og noen ganger finner jeg plutselig på å barbere bort halve øyenbrynet mitt, haha.
Hvorfor blogger du?
- Fordi jeg liker å dele ting med andre, inspirasjonsbilder å vise hvordan jeg fikser neglene mine osv. Så ja synes i grunn det bare er gøy og liker å få tilbakemeldinger på ting :)
Favoritt musikk for øyeblikket?
- Oh, vanskelig! Jeg vet faktisk ikke, hører nesten på alt mulig jeg.
Hvilken skole/linje går du på? :]
- Jeg gikk på Vestby, design & håndtverk. Men har slutta nå siden jeg fant ut at det ikke var noe for meg, så et år bortkasta, skal prøve meg på noe nytt til høsten da.
Hva synes du er viktigst i et forhold?
- Kunne stole på hverandre,helt klart! også er det viktig og være open om ting.
Har du noen ting du _må_ gjøre før det er for sent?
- Hmm, nei det tror jeg faktisk ikke.
Hva synes du om bloggen min, om du har vært borti den? c:
- Jeg synes bloggen din er veldig ryddig og har kult design,liker den. Er innom den iblandt :D
Du har alltid så flott volum i håret! er det kun tuppering og hår pudder? eller har du bare veldig tykt hår?
- Tusen takk :3 Ja det er jo det, har veldig tykkt hår ja, så har jeg skjært det opp masse på toppen for å få mer volum og for at det skal være lettere å tuppere.
Hva vil du bli når du blir stor?
- Makeup artist er min store drøm!
Hva liker du å spise?
- Det varierer, er ganske kresen. Liker da pizza, taco og kebab. Tror nesten kebab er favoritten.
Kan du legge ut en hårvideo en gang?
- Jeg skal prøve å få det til, har ikke sånn super bra filmkamera men hårvideo tror jeg faktisk det er store sjangser for at kommer om ikke så veldig lenge :D
Hvor høy er du?
- 1.66 sist jeg målte meg som er en stund siden.
Spiser du lite?
- Det varierer, noen dager kan jeg glemme helt å spise mens andre dager spiser jeg super masse. Også er jeg veldig glad i godis, har hendt mange ganger at jeg har spist meg mett på godis og ikke orket noe mat.
Favorittsang?
- Jeg klarer ikke velge, vet om så mange bra sanger!
Favorittartist
- Har ingen for øyeblikket, finnes så mye bra.
Kan du legge ut bilde, oversiktsbilde, av rommet ditt?
- Klart jeg kan:D
piercingen du har i/under leppa... er den sann at du kan ta den ut og inn hele tiden, sånn som øredobber lizm??
- Ikke helt, tar jeg den ut og går uten den i 2 dager kan det godt være at den har trekt seg ganske masse sammen slik at jeg må stikke den opp igjen. Tar den heller aldri ut så sant jeg ikke skal bytte smykket.
Har du alltid hatt langt hår?
- Så lenge jeg kan huske, i 6 klasse klippet jeg håret mitt til skuldrene men det vokste ut på et år. Så håret mitt vokser veldig fort.
Blir ikke håret ditt slitt noen ganger ?
- Såklart, men er ganske forsiktig med håret mitt. Kurer det masse, bruker varmebeskyttende, retter håret mitt ganske sjeldent, føner det ALDRI og klipper tuppene hver 6.uke.Håret mitt er ikke sånn super slitt nei, men litt nederst i tuppene er det litt flisete.
Hvordan får du så ren hud ?
- Jeg bruker veldig bra hudprodukter, bruker mineral sminke og ja tar generelt godt vare på huden min. Men etter jeg begynte på p piller fikk jeg mye jevnere hud, istede for å få mange kviser på en gang får jeg kun èn og de er bittemså.
Hvor høy er du og hvor mye veier du ?
1.66 og veier 38-40 kommer litt anpå hvor mye jeg har spist og tid på døgnet, men ligger rundt der.
Hvordan sminkemerker liker du best?
- Det kommer anpå hva jeg skal ha, liker best øyenskygger fra mac og makeup store. Pudder fra ID. Går mest sminke i mac og makeup store :)
Hvor lang tid bruker du på å ordne deg til skolen?
- Sammenlagt, sminke, fikse håret, spise og kle på meg brukte jeg 2 timer.
Hvor ofte møtes du og Børre? Synes du det er mye, passe eller for lite?
- Stort sett hver eneste dag, på onsdager har han bandøving så er ikke alltid jeg får møtt han på onsdager. Og heller ikke på mandager for da går han skole. Jeg synes vi møtes passe, kan aldri bli for masse.
Hvordan går det med den lille hunden din som er så søt?
- Det går veldig bra:D
Hva hadde du gjort om du hadde blitt gravid nå? Hvordan hadde du/dere taklet det?
Hadde det ikke vært forsent hadde jeg tatt abort. Jeg er rett og slett altfor ung, den ungen hadde  ikke fått det noe bra. Om jeg skal ha barn vil jeg heller vente til jeg har jobb og utdannelse klart, slik at barnet får det bra og føler seg velkommen. Men hadde det vært slik at det var forsent å ta abort, så måtte jeg jo fått den og fårhåpentligvis fått masse hjelp, jeg tror jeg hadde taklet det svært dårlig. Men man vet jo aldri før man selv er oppi en sånn situasjon så er vanskelig å si.
hva er dine favoritt tv serier?
- Hotel cæsar.
Er du flink på skolen?
- Ikke spessielt, kommer litt anpå hvilket fag vi snakker om også.

Nå orker jeg ikke svare på mer spørsmål i denne omgangen, men kommer en del 2 om ikke så lenge kanskje ikveld. Nå skal jeg ta en tur i dusjen og fikse meg. Håper svarene ble greit nok besvart:)
♥Vero

Tattoo

Jeg har sykt lyst på tatovering, har hatt lyst på det veldig lenge. Men i det siste har jeg sett på en del bilder å fått masse inspirasjon. Siden jeg er ganske redd for nåler, sprøyter osv har jeg jo litt noia for at en nål skal drive å dirre rundt i huden min. Derfor har jeg tenkt på en liten idè som kanskje virker søt, fin og litt diskre i starten. Nemmlig tattovering på fingeren, jeg synes det er super fint. Så det er nok ikke så lenge til jeg har tattoo på fingren, må bare finne noe perfekt, noe som virkelig passer meg. Her er hvertfall noen bilder, drit i hva som står eller hva det er, selve ideen jeg tenker på.Hva synes du om ideen?
♥Vero

Skin & BonesMin definasjon på perfeksjon, lange slanke armer og bein, flate mager og fremtredende bein, spessielt kragebein og hoftebein. Hadde gjort masse for å fått sånn kropp! Ikke glem spørsmålsrunden på bloggen min, spørsmålene kan du stille i innlegget under :)
Hva er drømmekroppen for deg?
♥Vero

Spørsmåls runde igjen

AVSLUTTET
Siden det stadig ruller inn spørsmål å slikt, tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang enda en spørsmålsrunde. Er sikkert en del nye lesere som lurer på ting og sikkert de som spør også. Merker at veldig mange spørsmål går igjen så tenkte derfor å ta alt samlet så flere får det med seg, sånn at jeg slipper og svare 10 ganger til hver enkelt :)
Så sett igang spør om det du lurer på, alt fra hår til hvordan dusjsåpe jeg bruker ehe.

♥Vero

hits