mars 2012

New shiiitVar på shopping her om dagen, kom hjem med det dere ser bilde av. Slenger i tillegg med et bilde av meg selv.
Har egentlig ikke noe å si, så kos dere med bildene dere...
♥Vero

I need you here, but you're always so far away.


Hadde en liten photoshoot idag da, Therese som har tatt bildene.
Har flere bilder, men skal dele de opp så de kommer senere i noen andre innlegg. Imorgen kommer det til og komme flere innlegg med folk jeg har tatt bilder av ,og hatt et lite "intervju" med. Dette er i forbildelse med skoleoppgaven min. Det skal legges ut offentlig på en blogg, så da tenkte jeg hvorfor ikke bruke den jeg allerede har. Tenkte kanskje dere kunne synes det vært litt spennende å se hva jeg holder på med på skolen også.
Hva synes dere om bildene forresten, liker dere at jeg lager slike innlegg som dette :D?
♥Vero

Sleeping my day awayHumøret mitt er utrolig rart for tiden, går fra og ha det fantastiskt til helt rævva. Føler at jeg ikke får til det jeg skal eller oppfyller kravene til de rundt meg. Hater at det er sånn, vil bare at alt skal være bra å føle at jeg er bra nok. Men neida, sånn er det langt ifra. Det eneste jeg har følt idag er et hode som verker og en kropp som er sliten. Jeg orker ikke mer, jeg orker så utrolig lite for tiden. det eneste jeg vil er å sove, ja sove. Kanskje jeg endelig kan føle hvordan det er og være utvilt og fornøyd. Nå skal jeg faktisk sove, så godnatt!

♥Vero

Bilder fra de siste dagene

Sorry for litt dårlig blogging i det siste, jeg som hadde tenkt til å bli flink. Jeg har hvertfall vært flink til å ha med meg kamera hvor enn jeg beveger meg, så har en del bilder og dele med dere. Ikke dårlig iphone bilder for en gangs skyld.

Har fått meg en ny venn da, høhø. Han er så festlig at jeg dør av latter bare jeg ser på han, god egenskap!;)

WARNING!!!! for en haug med nydelige ansiktsutrykk!hahah....
Dette har jeg drevet med i det siste.

Og litt mer av dette....Håret mitt var veldig fint akkurat der, hadde hoppa på trapoline da vett!

og enda mer av dette
 

Så i grunn, har jeg egentlig bare vært med bby,prrr<3Øyenbrynene mine har virkelig blitt et diskusjonstema. Jeg bryr meg veldig lite om hva dere sier, jeg liker å eksprimentere, derfor har jeg veldig forskjellig øyenbryn fra dag til dag. Liker dere de ikke, nei da er det synd for dere. Jeg fikser meg ikke for noen andre enn meg selv. Så uansett hva dere sier så har det ingen innvirkning på hvordan jeg fikser meg. Endrer jeg øyenbrynene mine, er det kun fordi jeg selv vil det, ikke fordi at noen synes de er jævlig stygge. Så dere kan egentlig bare slutte og kommentere at jeg hadde vært så mye finere uten de og de øyenbrynene. Man kan uansett aldri gjøre noen fornøyd, så det har jeg bare slutta å prøve på. Skulle jeg endra på det alle hadde kommentert med meg, lurer jeg virkelig på hvordan jeg skulle sett ut. Uansett så er det ALLTID noen som vil finne noe å klage på. Det sier jeg til dere søte der ute også, vær dere selv, ikke la noen andre sin kommentar/mening endre deg, du er du og det er det som gjør deg spessiel! Takk for meg, peace!
♥Vero

Must have


Blir shopping imorra da!! Har planer om og komme hjem med dette og kanskje noe annet småtteri.
♥Vero

Nerdynerd


Fant noen nerdebriller når jeg var hos Thomas, må ærlig si at jeg kler og se litt nerdete ut haha.
Skal besøke Thomas igjen imorgen, wii gleder meg. Han skal spille med bandet sitt et sted, så skal være med å se. Akkurat nå er jeg så trøtt at jeg bare skal dusje også legge meg, tenkte jeg! Har fortsatt ikke fått fiksa den dritten på bloggen min, hater at det er der. Gjør så jeg mister lysten på å blogge, noen må hjelpe meg :(((!!
Sorry for et litt kjedelig og uinteressant innlegg med dårlig iphone bilder av meg selv.
♥Vero

Hva faen har skjedd med min blogg???

Ja hva faen er det som har skjedd med min blogg, over headeren er det masse skrift.

Jeg har ikke vært inne på rediger design også plutselig idag dukker den der opp? Noen som vet hva det er? når jeg går inn på rediger design finner jeg heller ikke noe som heter det slik at jeg får tatt det bort. Hadde vært fint med litt hjelp :((((<3
♥Vero

Hey baby, cuddle time?!


Når jeg setter livet mitt på vent, skulle jeg ønske verden stod stille og ventet med meg.
♥Vero

I just want you


Bruker ALDRI og ta bilder der jeg ser rett i kameraet, bruker alltid og være sånn halveis i profil.
Så en vinkel man sjeldenst ser meg i på bilder, forresten mine ekte krøller også, men må si jeg er altfor glad i rettetanga mi.. Topp kvalitet også da.♥Vero

Outfit and facelook
Fotograf: Ayla Engebrethsen
Redigering: Meg
Hva synes dere?
♥Vero

Bra dag igår


Gikk laaaang tur igår, til slutt var jeg så iskald at jeg trodde jeg skulle ende opp med frostskader. Da er det godt jeg har gode varme bby som kunne varme meg!♥Vero

Boller og brusVar på fest igår da, det var koselig. Komme seg litt ut og møte søte folk.
Får dere kose dere med å se på de nydelige bildene, haha. Men må si jeg har blitt flink til å legge ut mine egne bilder i det siste, skal prøve og få tatt outfitbilder iblandt siden det er veeeldig mange som spør om det.
Nå skal jeg dusje og ut for å jobbe med en fotooppgave til skolen. Ha en fin helg videre, dere søte lesere!
♥Vero

Orgasm


Shoppa noen smågreier her om dagen. Har lenge hatt lyst på denne rougen orgasm fra Nars. Den er sykt fin, tror den kommer til å bli enda finere på sommeren. Med tanke på at det er litt shimmer i den, det kommer jo bedre frem når solen skinner. Også blir den sikkert ekstra fin på når man er litt gyllen i huden.
Tror jeg skal prøve å komme litt i gang med bloggingen igjen, det har skjedd mye siden sist, selvom det ikke er så forferdelig lenge siden jeg blogget.

Takk til søte snille Tai som tok bilder av meg, han er så flink!!:D
♥Vero

NettmobbingSom sikkert noen av dere fikk med dere, så var jeg i intervju i starten av uken. Saken ble vel postet på tirsdag om jeg ikke husker feil. Har fått utrolig mange fine positive tilbakemeldinger, det er godt og se at så mange likte saken. Synes det var en veldig viktig sak og stille opp for. Det er så mange som går inn for å være slemme med hverandre og skrive dritt. Det er sikkert mange som bare slenger igjen en dritt kommentar her og der, men ikke tenker over at den personen på andre siden av skjermen faktisk har følelser, akkuratt som du som kommenterer. Så tenk dere nøye om der ute før dere strør dere om med negative kommentarer. En positiv kommentar kan faktisk redde dagen til enkelte mennesker, føles det ikke mye bedre at vi kan få hverandre glad?

Tusen takk for alle fine kommentarer på saken! Også takk for de fine kommentarene i forrige innlegg, dere lesere er best♥

Om du ikke har lest saken men har lyst til å lese den, kan du trykke her
♥Vero

hits