mars 2013

2 mascara tips1. Når du påfører mascara på øyenvippene bruk sikk-sakk bevegelser da får du mascaraen jevnt fordelt utover øyenvippene, mascara lengst inn mot øyenvippene og ikke minst unngår klumper.
2. Aldri pump mascaren altså pumpe børsten oppi selve mascara holderen. Da presser man luft ned i mascaraen noe som gjør at den lett kan bli tørr og gir et klumpete resultat.

Til dere som lurer, så bruker jeg denne mascaren og er veldig fornøyd med den.

Dette var sikkert noen av dere som visste fra før, jeg ville bare dele det videre til dere som ikke var klar over det.
Dere får ha en god påske alle sammen! :D
♥Vero

Mary Kay

Har noen av mine blogglesere hørt om Mary Kay?
For en uke siden var jeg på et hudpleier kurs for Mary Kay, det var veldig spennende faktisk!
Jeg fikk testet flere av produktene og fikk høre om bakgrunnen for merket, hvordan det ble til osv.
Vel, nå skal jeg starte som konsulent for dette merket, for dere som ikke helt forstår hva det innebærer skal jeg forklare det nå. Jeg skal altså begynne å jobbe med disse produktene, holde slike hudpleier kurs selv og selge disse fine produktene videre. Jeg har ikke fått prøvd ut produktene mer enn en uke, men kan allerede si at jeg er stor fornøyd. Huden min blir supermyk og kjennes utrolig ren ut av disse produktene. Ofte så kan man kanskje føle at det sitter igjen sminkerester på huden selvom man har vasket og renset, men slik føler jeg ikke med renseproduktene fra Mary Kay, føles som huden er helt ren!
Dere som har fulgt bloggen min en stund har sikkert fått med dere at jeg bruker ganske dyre hudpleier produkter som Decleor, har brukt det så lenge jeg kan huske. Har en mor som er utrolig opptatt av hud (mamma er utdannet hudpleier, men jobber ikke som det) - men det vil si at mamma kan masse om hud og har vært veldig opptatt av at jeg skal ta vare på min hud.
Jeg oppfordrer alle jenter der ute til å invistere i gode hudprodukter spessielt dere som bruker sminke, husk huden eldes og kan lett bli "ødelagt" derfor er det spessielt viktig å ta vare på huden vi har i ansiktet. Noen tror at kun en klut med litt vann på er bra for huden, men huden trenger noe mer, den trenger kremer som kan gi fukt, renseprodukter som er ekstremt viktig hvertfall om man bruker sminke. Dette er et must, jeg sier det virkelig jenter, det høres kanskje dyrt ut med en krem som koster 400kr eller gode renseprodukter til huden som koster 700-800kr ? Men tenk dere om, ansiktet vårt er noe vi ikke kan pakke bort og unnlate å vise til andre og oss selv for den del. Er du opptatt av hvordan du ser ut burde du være opptatt av gode produkter til huden din også. En invistering i gode hudprodukter er kun en invistering til å ta bedre vare på sitt yttre. Så kast sminkewipsene og kluten med vann, det er IKKE NOK!
Håper du fikk lyst til å ta bedre vare på huden din etter du leste dette innlegget.

Jeg vil bare si at jeg får veldig ofte komplimenter for min hud, at den er klar, null urenheter osv. Det er en grunn til at jeg har fin hud, det er fordi jeg tar vare på den med gode produkter, man får somregel det man betaler for. Så om det er noen som er interessert i å teste f.eks Mary Kay produktene jeg skal begynne å jobbe med er det bare å skrive meld til meg på facebook ellerno sånt, så kan jeg holde kurs for deg og dine venner/familie som du velger og invitere :D
Ikke et særlig pent bilde, her har jeg tatt bilde av meg i sterkt dagslys og som dere ser har jeg ikke mye urenheter osv? Såklart får jeg en kvise iblant, men det er veldig sjeldent.
Bildet er ikke redigert i det hele tatt, verken lys, glatting ut av hud ellerno, 100% rett fra kameraet, eneste jeg gjorde var å zoome mer inn på ansiktet.
Jeg har sminke på meg her, men vi hadde alikvell sett om jeg hadde dårlig hud selv med sminke. Skal ta å legge ut et bilde senere av huden min uten noe sminke om noen er interesserte.


To pene flatterende bilder til  - uredigertFra hudpleier kurset jeg var på forrige uke kom jeg hjem med dette - Bodyloation - "mirakel settet" som består av rens og fuktighets krem - øyekrem - foundation

Fikk du lyst til å teste ut disse hudproduktene?
♥Vero

Born to die

 

Disse to sangene her har virkelig satt seg fast i hjernen min, så fine!
Cover versjonen av Born to die slår såklart ikke Lana sin, Lana er jo alleraller best ;)
Jeg er vilt trøtt fortiden aner ikke hva det kommer av, jeg er jo stup trøtt når k er 1 på dagen og idag måtte jeg sove til kl 2. Så var det jobb kl 4 til 9, men skjønner virkelig ikke hvorfor jeg er så trøtt nå når jeg sov så lenge idag... Skal hvertfall legge meg til å sove nå!!
♥Vero

Converse PlatformsKjøpte disse herlighetene av noen sko idag, Converse platforms! Ønsket meg disse skoene ganske lenge.
Ønsker meg Vans sine platforms med leopard også, de er så kule.
Var i Oslo med Lisa idag, super koselig som vanlig. Er så utrolig glad for at jeg har en så fantastisk venn som henne, hihi.
Tiden flyr jo avsted, vi er i mars allerede, jeg synes ikke det er så lenge siden det var jul og full rulle. Merker det er så deilig og ha lange lyse dager med sol, blir så glad og positiv av det. Så veldig godt å se at vi er på vei mot lysere tider igje, elsker vår og sommer.  Skal nyte sommeren som kommer fult ut, har masse planer. Hadde det ikke vært for at jeg og Thomas hadde en pause, hadde vi vært sammen i et år om 1mnd. Uansett så føler jeg at vi har vært sammen så lenge, jeg er så heldig som har en så god kjæreste!!


Bestile meg også denne kule sekken idag, gleder meg til den kommer. Jeg har fått helt leopard dilla igjen, som dere sikkert legger merke til ;)
♥Vero

hits