april 2010

Prøve muntlig i eksamen.

Nå er det nesten en time siden jeg kom hjem fra skolen, vi skal nemmelig ha prøve muntlig i eksamen imorgen.
Jeg kom opp i naturfag og tema "veier til god helse". Jeg ble egentlig ganske fornøyd, det var noe av det beste jeg kunne få. Jeg var jo 100% sikker på at je  Men jeg gruer meg en del forde, siden jeg er ikke så stor fan av og holde muntelige foredrag. Så nå skal jeg spise for jeg er ganske sulten, kl 15:30 skal jeg på sånn konferansetime, det blir spennende det, haha. Nå har jeg ikke noe mer og si, så hejdå.

♥Vero

Hjelp meg?

Et spørsmål til dere som har ipod touch/iphone. Jeg lurte på om dere vet om de selger helt gjennomsiktig hardt deksel til ipod. Isåfall om de gjør det, hvor mye koster det og hvor får man tak i det, om du vet det?^-^ Jeg har lett etter det, men har ikke funnet det noen steder, enten så har jeg bare lett på feil sted eller så selger de det ikke.

♥Vero

Nettby!?!??!

Seriøst hva er det Nettby driver med egentlig? Ikke for å klage altså, men det nye designet var veldig irriterende. Det er sikkert noe man må vende seg til. Synes det skulle vært en knapp eller noe, så man kunne valgt selv om man vil ha det nye designet eller det gamle. Men siden det ikke er det, får jeg vel bare vende meg til det da.


Aww, Chica er så nysjerrig, men det er bare søtt.

Hva synes du om det nye designet?
♥Vero

Greier fra Thailand.

Endelig har jeg fått rævva i gir og fått tatt bilder av det jeg kjøpte i Thailand.
Jeg tok ikke bilde av alt jeg kjøpte, men noe av det så håper dere blir glade nå, søte lesere ^-^
Også var jeg på shopping med en gang jeg kom hjem fra Thailand, tenkte jeg skulle ta bilde av det jeg kjøpte da og legge ut det også, men det gjør jeg ikke før imorgen.♥Vero

BlaahblaahGaah.

Jeg skal legge ut bilde av det jeg kjøpte i Thailand folk, jeg har ikke glemt det. Men en del av klæra ligger til vask, så venter til noe av det er rent og pent. Og nå prøver jeg å fikse på det teite designet mitt, men jeg har så dårlig fantasi og det blir bare stygt, gah.

♥Vero

Skulle vært rik nå.

Det er så mye jeg har lyst på at jeg blir gal, men når jeg får penger igjen skal jeg kjøpe masse nytt. Og det på bildet skal jeg hvertfall få kjøpt, hihi. Hvorfor er det alltid sånn at når jeg har lyst på en hel haug med ting,så har jeg ikke penger???


Vero♥

Hjemme fra Thailand.

Jeg kom hjem fra Thailand natt til onsdsag, var vel hjemme 5 på natta eller noe rundt der.
Så jeg orket ikke blogge noe igår, for jeg var utrolig sliten etter flyturen. Flyturen var på 13 timer, vi mellomlandet i et sånt araberland som het Sharjah tror jeg det var. Men nå er dere vel nysjerrige på hvordan jeg har hatt det, ehe?
Jeg hadde det atlfor bra, det er seriøst den beste ferien jeg har vært på noen gang. Jeg anbefaler virkelig folk til å dra dit, man blir tatt veldig godt imot der nede?
Det blir nok kjedelig for dere lesere om jeg skriver de lange avhandlingene av hva jeg har gjort, så da tar jeg bare å skriver et kort sammendrag av det jeg gjore når jeg var i Thailand.

Jeg var i en sånn dyrepark der, det er det værste dyreplagerie jeg har sett på lenge. Dyrene hadde drit møkkete bur, vannet var helt grønt, burene var så trange at de hadde så vidt plass til å røre seg. Også gikk det ann å ta bilder sammen med tigere der.De vaktene stod å stakk den lille tiger ungen med en pinne for at den skulle se søt ut på bilder. Etter folk hadde tatt bilde med den nusselige lille tiger bebisen kasta de den inn i et bittelite bur, jeg begynte nesten å grine. Det var et jævlig syn. Elefantene var lenka til bakken, de kunne så vidt røre seg, den kjettingen de hadde rundt beine var så kort så de fikk bare ta et skritt.Så dere som drar til Thailand aldri dra til sånne dyreparker, hadde jeg vist hvordan det var hadde jeg aldri kjøpt billett for å støtte den dyreparken enda mer.

Jeg var for det meste på stranda også leide vi mopeder så vi kjørte litt rundt til mange forskjellige strender. Også kjørte vi bare rundt for å se på ting, det var spennende. Jeg shoppa jo også en del, tenkte jeg skulle ta bilde av det jeg shoppa å legge ut på bloggen om noen er interesserte?
Haha må le litt, guttene der nede var helt gale etter meg. Mamma og pappa var så dritt lei av og gå med meg siden vi kom oss aldri av sted, vi ble stoppa overalt siden det var så mange som snakket til meg.Til og med jentene der stoppa meg å sa oh beautiful, sexy og wow å sånt. I Norge er det langt fra sånn, synes noen jenter her i Norge at noen er pene blir det mer sånn her " åh fy faen hu er så stygg, hater hu " osv. Og den ene dagen klarte jeg å surre meg bort i en homse gate, det var fult av sånne homse barer og strippeshow. Og flere av de trodde jeg var modell eller skuespiller i Norge, så morsomt. Flere av de sa " Du har alt, kropp og ansikt" også sa de at jeg kunne gjort det stort her i Thailand om du hadde blitt modell. Han ene viste om et sånt modellbyrå greier i Bankok og han sa at jeg hadde tjent drit mye penger. Det var utrolig søtt, men jeg stoler såklart ikke helt på det.Så tok han ene å kyssa meg på hånda fulgte meg inn til et bord og satte seg sammen med meg og mamma, hihi.  Men jeg  må bare si at jeg elsker virkelig folkeslaget der nede, de er så utrolig søte,snille og hjelpsomme.
Når jeg skulle dra hjem ble jeg bombandert med lapper med mail, facebook og tlf nr. Synes det var så koslig hihi.
Så nå kan jeg snakke med mange thai folk :D wii.


Åjo, for dere som lurer på hvor  i Thailand jeg var så var jeg i Phuket, bodde på et sted som het Kathu det ligger 5-10 min med tuk tuk/moped til Patong Beach og Phuket Town ^-^
Dette ble kanskje et litt langt innlegg, men men håper det går greit. Forresten så legger jeg inn flere bilder senere.
Vero♥
hits