april 2011

Volda

Ikveld reiser jeg og Børre til Volda, så det blir en hærlig busstur på 10timer, digg! ehe, neida men jeg gleder meg endelig kan Børre vise meg rundt der hvor han kommer ifra. Så vi er fremme sånn ca 7-8 på morningen.
Var flere av dere som ville se den nye mobilen min, den er ikke akkuratt så veldig spessiel, men skal finne bilde av den til dere.

♥Vero

Påskeegg


Ja kanskje litt sent nå, men god påske! har jo ikke vært så mye på datan eller hatt tid til å blogge. Håper dere har hatt det fint i påsken da, det har hvertfall jeg. Her om dagen fikk jeg super stort påskeegg av mamma med masse gode greier oppi, det var mye mer der. Men har jo knasta opp en del av det. Var jo blandt annet en godtepose med masse smågodt. Fikk kjøpt meg mobil også, ikke akkuratt den mobilen jeg ønsket meg aller mest. Den fungerer hvertfall og jeg trengte en mobil, den er bedre enn ingen ting og utrolig søt!
♥Vero

Bilder og ny mobil.

Også et stort egobilde av meg selv!;) ehe..
Jeg lurte faktisk på om dere har noen bra telefoner og anbefale? Min telefon ble jo ødelagt i Thailand, så imorgen tenkte jeg at jeg skulle på mobiljakt.
♥Vero

Summer


Kjenner sommer i lufta mmmm♥
Nå skal jeg spise også stikker jeg til min kjære, skal lage middag til han siden han var så trist og da håper jeg han blir glad. For dere som lurte på hvilken film det var vi så på kino, vi så Rango. Den var super kul synes jeg, typisk sånn istid humor, sånn humor jeg elsker hihi. Også er det jo Johhny depp som har stemmen;) Da skal jeg bare informere dere om at det ikke blir noe blogging i de dagene som kommer fremover. Jeg skal jo til Børre og han har ikke internett, men skal blogge med en gang jeg kommer hjem.
♥Vero

Skoskosko


For en liten stund siden kjøpte jeg sko av Karoline, elsker de! Ikke at det er hverdags sko man får brukt til vanlig. De blir vel egentlig mest stående til pynt, men noen ganger kan det jo dukke opp anledninger, som de passer til. Synd jeg alltid faller for sko som er ubrukelige til hverdags eller vonde å gå med i lengden. Vil finne de perfekte skoene som er super hotte, gode å gå i og funker fett til hverdags!
Har du noen sko du elsker, men nesten er ubrukelige?
♥Vero

10mnder


Velger å legge ut et super heldig nydelig bilde av oss begge! haha.
Ja jeg og min Kjære har nå vært sammen i 10mnder. Vi tar aldri bilder sammen, det er virkelig noe vi må bli flinkere til. Uansett nå har jeg nesten fiksa meg ferdig, mangler bare håret. Skal møte Børre i byn så skal vi på kino wii. Gleder meg super masse. Åjoo forresten, dere suuuger til å kommentere bloggen min.. Er kjedelig å blogge når ingen av dere gidder å kommentere. Men si grattis til meg og pus nå♥
Elsker deg Burremin♥

♥Vero

Hjemme igjen+shopping bilder


Da var det en god stund siden dere har hørt noe fra meg. Men jeg har ikke hatt tid til å blogge. Kan jo starte med å fortelle hvordan flyturen hjem fra Thailand gikk. Jeg skulle jo egentlig vært hjemme på ettermiddagen på mandag, slik ble det ikke! Det ble til at vi satt på den trange lille flyplassen i Krabi i 14 timer, 14 TIMER.. Også ble vi kjørt til to forskjellige hotell. Først startet det med at de bare hadde en liten teknisk feil på flyet, så vi satt da å ventet på noen deler fra Bankok som skulle sendes ned til oss. V ible lagt inn på det første hotellet for å kunne sove, spise den kvalme buffet maten som smakte dritt. Så ble vi kjørt tilbake til flyplassen måtte igjen vente mange timer, også viste det seg at det var noe feil med motorene på flyet, så da ble vi atter en gang kjørt til nytt hotell. Eller små søte bungalow'er, de var super fine, badet var ekstremt stort og vi fikk faktisk super god mat. Etter all den ventingen var jeg helt utslitt, slokna tidlig og sov til langt utpå dagen. Vi fikk jo 2 dager ekstra, den ene dagen ble jo bare til at vi satt på den jævla flyplassen. Men den andre dagen fikk vi sol, bad og alt som var digg. Var ikke hjemme før på onsdags ettermiddag.  Har ikke ord for hvor mye jeg savnet Børre, det var super godt å se han igjen. Føltes som om vi møttes for første gang igjen, hihi. Uansett over her er det bilde av flere ting jeg kjøpte i Thailand, er utrolig fornøyd med alt det jeg kjøpte!
♥Veske i ekte skinn.
♥RayBan solbriller, fake såklart.
♥Fakevipper.
♥2 bodylotion'er fra Victoria's secret.
♥Ring.
♥Ed hardy parfyme.
♥Vero

Shopping fra Phuket


Dette er da shoppingen fra Phuket, ikke det beste bildet men dere ser jo hvertfall hva det er. Kjøpte ikke så mye, kjøpte kun ting jeg hadde veldig lyst på, er jo i grunn veldig fornuftig når det kommer til penger. Er hvertfall fornøyd, har jo kjøpt litt ting her i Krabi også, kan vise bilde av det imorgen, for jeg skal kjøpe litt til imorgen. Hadde super fint vær idag så ble stranda, nå er jeg solbrent og rød. Fiskene har bite store sår på beina mine så har vondt, ajj ajj...
♥Vero

hits