april 2012

Photoshoot imorgen

Imorgen skal jeg på photoshoot, gleder meg veldig mye til det! Etter jeg har vært på photoshoot reiser jeg til Thomas, gleder meg.
På fredag var vi i bursdagsfesten til Ole, det var koselig. Tok dessverre ingen bilder, eller bildene som ble tatt er av meg og finefine Ina
Thomas er alltid så sjarmerende <3
nikiavero @ instagram, om du vil se bilder som ikke blir lagt ut på bloggen.
♥Vero

Spørsmål svar del 3

Mener å huske at du hadde piercing i nesevingen før. Om du hadde det; var det vondt å ta det?
- Det stemmer det, tok den når jeg var 9år og har den fortsatt. Mistet dobben for en god stund siden og har ikke somlet meg til å kjøpe ny.
Min personlige mening, nei det gjorde ikke vondt. Men jeg kan dessverre ikke svare på hvordan du kommer til å føle det, alle har forskjellig smerteterskel. Du må nesten ta det selv og gjøre opp din egen mening:) Fint gammelt bilde, fra da jeg hadde ring på siden av nesa.


Hvordan går det med angsten din? :)
- Det går mye bedre. Har jobbet mye med meg selv, fått hjelp av healer og psykolog. Men sliter jo fortsatt med noen småting, som f.eks jeg hater å ta tog, får helt panikk. Svetter, girer meg opp og tror jeg ikke kommer til å komme det stedet jeg skal eller komme av toget i det hele tatt.

Hva skjedde med deg og han du drev av med etter børre, Mads tror jeg han het (?)
- Vi bare sluttet og møtes. Når jeg var singel måtte jeg jo treffe nye og bli kjent med nye folk. Mats er en super fyr og han finner garantert en jente som er villig til å gi han det han fortjener:)

Hvor får du penger til å kjøpe ting fra?
- Sparer og får av foreldrene mine. Tro det eller ei, men jeg er faktisk veldig flink til å spare, har alltid vært flink med penger, dette har jeg arvet av pappa.

Hvordan går det på skolen ?
- Det går vel helt grei, er ganske skolelei, så lite motivasjon dessverre.

Kan for eks. en gang i uken lage et innlegg om et skjønnhetsprodukt du vil anbefale og skrive litt om det ?
- Kan jo prøve på det!:D Men tror det vil bli litt mer sjeldent enn det, har liksom ikke så mange produkter å anbefale. Men når jeg har noe å anbefale skal jeg skrive om det!

Kan du lage flere videoer om hvordan du fikser deg?
- Har prøvd å lage sminkevideo flere ganger, det bare funker ikke. Men kan heller prøve å lage sminke tutorial i bilder, sånn step for step ;) Flere forskjellige hårvideoer kommer jeg til å lage.

Kan du legge ut bilder av ting du kjøper, og skriver hvor de er kjøpt ?
- Jeg bruker jo å legge ut bilder av det jeg kjøper, men ja kan begynne å skrive hvor jeg kjøper ting :)

hvorfor er tanten din sånn ca like gammel som deg? :)
- Hvorfor ikke ? Andre velger og få barn senere enn andre, tanta mi er 1år eldre enn meg og onkelen min 6år eldre enn meg.

Kan du forklare hvordan du gikk fra mørk til lyst hår? ^^
- Hmm, vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det men. Jeg hadde jo rødt hår, dro til Thailand, badet masse,så kom sommeren til Norge. Gjorde det samme da, sola bleket håret mitt en del og hårfarge fader jo når man dusjer/bader osv. Så til slutt var fargen min rødbrun, men hadde fortsatt mye røde pigmenter i seg. I august en gang bleket jeg luggen min, den var jo svart. Så gikk rundt med en gul lugg en god stund. Så stripet jeg håret mitt og da ble det jo lysere også stripet jeg det enda en gang i desember (det er sist jeg stripet håret) og da ble det ganske lyst, endte opp med den fargen jeg har nå. Skal forhåpentligvis stripe det snart igjen. For å slite minst mulig på håret, har dette blitt en lang prosses, prøver jo å bli blond så er lang ifra ferdig.

kunne du lagt ut det bildet du la ut på nettby når du var yngre (13 år tror jeg?), der du var uten sminke? husker at du var så utrolig søt på det bildet :)
kunne du lagt ut andre bilder fra tiden på nettby? :)
- Klart jeg kan :)
Var super flink til å fikse øyenbryna mine da, uff..

Det var de bildene jeg fant, har ikke så mange på denne pcen. Men skal lage et innlegg en dag med masse gamle bilder;)

er du fortsatt sammen med Børre?
- Nei, det er jeg ikke. Ble slutt for 5mnder siden.

fikk du virkelig lov til å ta nesepiercing av foreldrene dine når du var bare 9 år gammel?
-Det gjorde jeg, ellers hadde jeg jo ikke fått det. Pappa var veldig imot det, derfor tok jeg det når han var i USA. ;) haha.. Han snakka ikke med mamma på en uke ellerno sånt.

hvilken linje på skolen går du?
- Jeg går media.

hvilke andre blogger leser du?:)
http://.nyheter24.se/modette/billytilly/
http://glitterbox.blogg.se/
http://fabrettomartina.blogg.se/
http://www.murderotic.com/
http://h-e-r-o-i-n.tumblr.com/
http://www.lindahallberg.se/
http://kenzas.se/
http://lipsticksecrets.blogg.se/
http://kandylandy.se/
http://idahanley.blogg.no/
http://faintingspells.blogg.no/
http://inf3ct.blogg.no/
http://aeternum.blogg.no/
+++ Mange fler...
Leser egentlig ingen blogger, jeg ser bare på bilder. Er ikke tolmodig nok til å lese meter lange tekster. Åja, jeg er nesten bare innom svenske blogger, de er så mye mer inspirende enn norske bloggere.

har du brukt redken extreme sjampo og balsam? Så du hadde brukt kuren derfra, så jeg lurer på hva du synes om produktene, og hva det koster og hvor du får tak i dem? :)
- Jeg elsker Redken produktene! Selv har jeg brukt all soft, smooth down, real control og extreme. Kommer helt anpå hvordan håret mitt er, så mikser og trikser mellom de. All soft og extreme er veldig bra og kombinere om du har veldig tørt/slitt hår. Redken får du tak i på de fleste frisørsalonger og en del nettbutikker. Redken produktene er veldig dyre i frisør salonger, der koster vel shampooen 260-70 mens balsamen 280-90. Men om du bestiller på f.eks blivakker er det mye billigere.

Hvorfor nevner du bare faren din, og ikke moren din på bloggen? :) ( har ikke lest den så lenge..)
- Egentlig så nevner jeg ingen av de i bloggen så ofte. Men du har nok vært innom bloggen min rundt da pappa kom hjem fra USA og da ble det jo til at jeg skreiv pappa en del fordi jeg gledet meg til å se han igjen og ikke minst se hva som befant seg i kofferten;)

Hvor høy er du?
- 1.68 sist jeg sjekket, kan jo for all del ha krympet eller vokst for alt jeg vet.

hvor mange sex partnere har du hatt?
- Jøss, føler ikke at dette er noe leserne mine har behov for å vite. Litt privatliv er fint!

hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?
- 15.

Hva er ditt yndlingsband?
- Æh, jeg klarer ikke helt å ha en favoritt. Finnes så mye bra. Så jeg vet egentlig ikke :(

Beste musikksjanger?
- Hah, klarer ikke bestemme meg. Liker så mye forskjellig, kommer veldig anpå humøret mitt også.

Har du hatt piercing i øyenbrynet? I tilfelle: var det veldig vondt (på en skala fra 1-10)? Og kan du legge ut et bilde av det?
- Det har jeg, tok den når jeg var 12 så grodde den ut når jeg var 13? Nei, jeg synes ikke det var vondt. Jeg har veldig høy smerteterskel, sier som jeg sa litt lenger opp. Jeg kan ikke svare for deg/dere om det er vondt. Alle mennesker har forskjellig smerteterskel, men må nesten igjennom det selv og gjøre opp sin egen mening. Fra skal 1-10 må det har vært en 3 kanskje, det var jo ikke behagelig men det gikk fort så, med en gang dobben var satt i var alt glemt.


Hvor vi du være om 10 år?
- Hater egentlig sånne spørsmål, jeg lever i nuet og tenker egentlig ikke så mye på fremtiden. Selvom jeg vet at man må det, men jeg klarer virkelig ikke se for meg selv gammel og begynne et seriøst liv.
Vil hvertfall ikke bo i Norge i resten av mitt liv, har veldig lyst til å bo i et annet land men mest av al reise rundt og oppleve verden. Håper hvertfall jeg er sammen med verdens beste prins, bor i en stor fin leilighet, har mange fine dyr og jobber som makeup artist ^^

Hva er det du vil bli "når du blir stor"?
- Lykkelig!

Hvordan har du det akkurat nå?
- Jeg har det egentlig helt fantastisk, jeg har verdens beste kjæreste, snart ferdig på skolen og bare ser frem til en lang fin sommerferie med mye kos og nye opplevelser!

Da var siste del på spørsmålsruden besvart, håper dere er fornøyd med alle svarene og at svarte utfyllende nok for dere.
Holder aldri det jeg lover merker jeg, men jeg ble lenger enn planlagt hos Thomas og da ble det jo ingen blogging. Den uka her har bare vært stress, masse tentamen og dritt, siste tentamen imorgen som er engelsk, ønsk meg lykke til!
♥Vero

Video fra skolen

video:film fra 19


Veldig seriøse på skolen da, ehe..

♥Vero

Spørsmål svar del 2

er du lykkelig? hvorfor/hvorfor ikke?
- Helt ærlig, så nei jeg er ikke lykkelig. Hvorfor, det er ikke så lett å svare på? Men en gang i livet mitt skal jeg bli lykkelig.

hvor mye penger bruker du på klær, sko og andre ting i måneden?
-  Det varierer jo veldig fra måned til måned, har ikke en eksakt sum. Men sånn som i det siste har jeg brukt ganske mye penger, må prøve å bli flinkere til å spare.

har du planer om flere tatoveringer i fremtiden? hvor vil du ha de?
- Har mange planer om fler tattiser, det eneste som mangler er pengene og litt uferdige ideer. Plasseringene vet jeg, skal ha på magen ved hoftebeina, fingeren, noe mer på armene,nakken og ribbeina. 
hvilke hårprodukter bruker du?
- I alle år har jeg brukt Redken produktene, all soft, extreme og real control. Har bytta på litt, når håret mitt har vært veldig tørt/slitt har jeg kombinert extreme og all soft. Nå i det siste har jeg brukt produkter fra Sebastian, er super fornøyd så vil anbefale både Redken og Sebastian!


Hva skjedde mellom deg å Børre, hvorfor slo dere opp?:( omg, dere var SÅ søte ilag.<3
- Han var utro, det skjedde, mer detaljert enn det gidder jeg ikke gå innpå.

Har du noe kjæreste elns nå?
Bare så du vet det, du er dritfin.
- Ja det har jeg, jeg er så heldig som er sammen med Thomas! Awii, tusen takk for det<3


Hvor ofte shopper du?
- Varirer jo veldig, men kjøper kanskje noe hver uke? Enten så er det et smykke, klær eller sminke.

Er det viktig for deg å ha få påfyll av materielle goder ganske ofte(klær,sko,sminke osv)?
- Er i grunn det, jeg går jo lei av klæra mine med en gang og de får jo inn noe fint hele tiden. Sminke, hudprodukter og bra hårprodukter er vel det viktigste jeg må ha påfyll av.

Hva tror du er meningen med livet?
- Tror meningen med livet bare er at vi skal lære. At vi liksom har fått et oppgave i dette livet som vi skal fullføre. Kan ta et eksepel, man kan ta en bilulykke der noen kjører i 30km og havner i grøfta og dør, så kan noen i 80km kræsje med en trailer men alikevel overleve. Da tror jeg på en måte oppgaven den personen fikk i det livet her er løst, og derfor forlater jorda uansett om det er en ung person. Og om oppgaven ikke er løst er man ikke klar for å forlate jorda og derfor overlever. Er jo så mange som har overlevd på måter man ikke skulle tro gikk ann, mirakler altså. Så som dere da kanskje forstod, så tror jeg på et liv etter døden.

Hva tror du skjer når vi dør?
- Kroppen dør, mens sjelen lever videre. Tror vi blir gjenfødt senere, synes alt med døden og alt etter døden er forferdelig spennende. Har sett på mange dokumentarer med folk som husker ting fra tidligere liv. Litt skummelt på en måte men utrolig facinerende. Synes det virker rart om sjelen dør selvom kroppen gjør det, kroppen er bare et skall mens sjelen er energi. Jeg har hatt "ut av deg selv opplevelse" flere ganger, til dere andre som har hatt det også, skjønner kanskje hva jeg snakker om? Da kjennes det ut som sjelen flyr ut av kroppen og lever sitt eget liv, man føler seg så varm og lett. Utrolig rar/god følelse, vet nesten ikke helt hvordan jeg skal forklare det.

Hva vil du bli når du blir stor?
- Makeup artist er den store drømmen!

Hvilken religion/livssyn liker du best/praktiserer du?
- Jeg er vel i grunn ateist, orker ikke bry meg så mye om religion. I mine øyne er det jeg som er gud, ingen som hersker over meg eller er med hellig, haha.
Men buddhismen er den religionen jeg synes er best, er den religionen jeg er mest enig i, eller hva jeg skal si.

Har du en favoritt tv-serie?
- Egentlig ikke, ser utrolig lite på tv. Men åndenes makt er mitt favoritt program, egentlig alt som har med det paranormale interesserer meg. Så om det går noe sånt på tv, er det det jeg ser på.

Filosoferer du mye?
- Ja, jeg gjør jo egentlig det.

Er du og Kikky noe sammen for tiden?
- Nei det er vi ikke.

Hvordan ordner du håret ditt? (:
- Retter det, grer det, tupperer det og woop ferdig. Kan heller lage en video nå i nermeste fremtid, er liksom ikke å lett å forklare.

hva syntes du om tcmn.blogg.no ? :)
- Har ingen formening om henne.

Hvorfor mistet du og Kikky kontakten?
- Vet ikke egentlig, vi ble vel forskjellig og "vokste" fra hverandre. Men vi har faktisk snakket litt da og da i det siste.

Hva og hvor mye spiser du i løpet av en dag for å holde deg så tynn?
- Forskjellig fra dag til dag, jeg spiser ganske mye egentlig. Jeg er avhengi av frokost så det spiser jeg hver dag, lunsj, middag og noen ganger kveldsmat. Også spiser jeg flere mellom måltider, en frukt, yoghurt osv. I helgene kan det hende at jeg bare spiser et måltid om dagen + masse godteri, det er bare fordi jeg bruker å sove til 3-4 om dagen haha. Og for å holde meg tynn, gjør jeg alt man ikke skal gjøre. Spise godteri, sitte i soffaen og slaske foran datan og bare dytte i meg alt fra kaker og det jeg vil ha.

Hva er din yndlingsnettbutikk?
- Hmm, kommer egentlig anpå hva jeg skal ha. Men kanskje H&M siden de har alt.

Hvor gammel var du da du begynte å tegne på brynene dine?
- 13år, tror jeg det var :) Da hadde jeg jo shavet bort brynene mine helt og tegnet på alt, helt ærlig det var ikke så fint, men da var jeg ikke så flink til å tegne de heller. Så lot jeg de vokse ut og bare fylte inn de brynene jeg hadde og det gjorde jeg til jeg var sånn 16. Og nå har jeg shavet bort den siste delen av brynet så jeg kan regulere høyden slik jeg vil.

Hvor handler du helst klær?
- Blir bare de vanlige kjedebutikkene som H&M, Gina Tricot, Bik Bok og Carlings.

Hva er (som oftest) din daglige hår rutine?
- Gre ut alle flokene, rette det, ta i hårpulver, tuppere, gre ned og hårspray til slutt tadaaa!;)

Bruker du extensions eller er alt ekte hår?
-
Bruker extensions iblant, kun for å få mer liv i det altså ikke får å få lenger hår. Extensionsene er mye kortere enn mitt hår og bruker de ikke hver dag heller.
Bildet til venstre, alt mitt hår null extensions.Hva er favorittplagget i skapet ditt?
- Klarer ikke å bare velge ut et plagg :o

likte du ørsta og volda når du var her ? :D
- Det gjorde jeg, synes det var veldig fint. Synd jeg ikke fikk sett mer :(

trener du? isåfall hva?og hvor ofte?
jeg elsker virkelig utsene og kroppen din:)
- Nei, men jeg skal begynne å trene nå snart. Kan legge ut hva jeg gjør fornoe da og hvor ofte det blir Nthåw, tusen takk for det, blir smigret!!^-^

Sorry for at det ble veldig forsinket, men jeg har vært veldig syk så har rett og slett ikke orket.
Det kommer en del 3 også iløpet av uka.
♥Vero

Spørsmål svar del 1


Hvem hårfarger har du hatt?
- Har faktisk ikke hatt så utrolig mange. Når jeg sånn ca 11-12år hadde jeg min naturlig hårfarge med svart i tuppene altså dip dye. Hadde det før det ble poppis, har desserre ingen bilder av det. Men om jeg finner skal jeg legge ut.Har du lyst på noen flere piercinger?
- Det har jeg, har planer om å ta nå i nermeste fremtid. Har tenkt til å ta ut piercingen i leppa og ta vertical labret også skal jeg ha micro dermals ved kragebeinet.


Noen spesielle artister du liker?
- Kommer ikke på så mange artister er vel fler band, men det er kanskje det samme? Liker Lana Del Rey veldig godt!

Hvilken sminke bruker du?
- Spørsmålet skulle vært litt mer konkret. Mener du merke eller foundation, pudder osv. Uansett så er dette veldig forskjellig, hvertfall når det kommer til merker. Kommer veldig anpå hva det er jeg skal ha også, synes jo maybelline sin mascara funker superbra, men sånn alt i alt er mine favoritt sminkemerker MAC og makeup store! Min vanlige sminke rutine er litt foundation, solpudder, rouge, mascara, eyeliner og øyenbrynspenn, om jeg har litt tid til overs bruker jeg øyenskygge.


Hvor mange piercinger har du?
- Om jeg teller med de jeg har i ørene har jeg 9 piercinger.

Bruker du extensions?
- Noen ganger, men det er ikke for å få lenger hår. De helt blonde som er i lengden på innsiden av håret er extensions, de er faktisk kortere enn håret mitt også.

Hva plager deg mest i dagens samfunn?
- Egentlig ganske mye, men skal nevne en ting.
Vi lever i 2012 og folk har enda ikke lært seg å akseptere at alle er forskjellig. Jeg mener det er bilder overalt på nettet der bilder er satt sammen så man kan sammenligne en jente som er formfull og en jente som ikke er fult så formfull, altså veldig tynn. Teksten til bilde er slik " Former er fint, dette er stygt". Er det rart jenter nå til dags sliter med selvtillit, selvbilde og alt som heter kropp og utseendet? Min mening er hvertfall at alt er fint. Jeg kan se på en person med mye former og synes de er kjempe vakre, i neste sekund kan jeg se på en jente med ikke fult så mye former og synes det er like fint. Akkuratt det samme mener jeg til folk som kommenterer tynne folk å sier, "spis, du er så tynn", man sier aldri til en feit person at "Ey, du er så feit, slank deg". Og det er ikke alltid man kan noe for at man er tynn, man skal aldri kommentere kroppen til hverandre på en negativ måte, for vi vet aldri hvordan forhold den personen har til sin kropp. Noen tynne folk vil legge på seg men får det ikke til, og  få en kommentar slengt i trynet om at man er så tynn at det er stygt,  er ikke særlig hyggelig da. Så vi burde virkelig tenke to ganger før vi kommenterer noen sin kropp. Uansett om du er formfull, tynn, tykk eller helt passe er det alltid noen som vil kommentere kroppen din på en negativ måte. Men så lenge du er fornøyd selv og trives, burde du aldri gjøre noe med kroppen din. Det viktigste er at du er fornøyd og trives, uansett om BMI kalkulator sier at du er 5kg overvektig, hva har det å si så lenge du har det bra med deg selv og det ikke går utover helsen din. Alle er forskjellige, ingen er lik som deg så føl deg unik!

Zebra eller Leopard?
-  Helt klart, Leopard♥

Juicy Cotoure eller LV?
- Juicy Couture.

Hva er din naturlige hårfarge?
- Askeblond. Vet nydelig bilde av meg, trutmunnen var allerede på plass i en alder av 10år.


Hvordan får du så jæææla fin hud?
- Nå i det siste har jeg faktisk ikke hatt så fin hud. Men får litt over 2år siden var jeg veldig plaget med store underjordiske kviser og masse nupper. Så begynte jeg på P-piller som heter Diane, de skal hjelpe mot dårlig hud. Når det hadde gått noen mnder, fikk jeg helt perfekt hud. Så de fungerte veldig bra på meg, så i starten av desember når jeg hadde det helt jævlig (kjærlighetssorg) glemte jeg helt bort pillene, så i slutten av Januar ble huden min helt forferdelig. Jeg fikk plutselig bare store sår i ansiktet og begynte å få tilbake en del av kvisene mine. Men ellers så bruker jeg veldig bra hudprodukter fra Decleor, har laget et innlegg om dette før det kan du finne her, men husk alle hudtyper er forskjellig, så vil anbefale deg å stikke innom en hudpleier så kan du finne de perfekte produktene for din hud.

er det noe mellom deg og thomas? :D
- Skateboardet er mellom oss, haha.
Driver du og thomas på?
- Vi er sammen♥
Guud, jeg er så heldig, sjekk det nydelige ansiktet!!


hvordan er forholdet mellom deg og børre nå?
- Vi har ikke noe kontakt i det hele tatt, har ikke snakket med han siden det ble slutt.

Hvilken musikk sjanger hører du mest på for tiden?
- Det er veldig mye forskjellig, er ikke en sånn person som bare hører på en sjanger.

Drikker du alkohol?
- Det gjør jeg, men det er veldig sjeldent. Har aldri vært full, så jeg drikker med måte;)

Har du tenk til å bli helt blond eller beholde fargen du har nå?
- Jeg har tenkt til å bli helt blond, det tar bare litt tid. Vil slite minst mulig på håret mitt, så tar dette som en lang prosses. Skal stripe det en gang til nå snart, så skal jeg la sola gjøre resten av jobben.

Fremtidige piercing og tattoo planer?
Vakre du ^.^
- Piercingene har jeg allerede svart på. Ja jeg har mange tattoo planer på lager, det er bare pengene som mangler;) Awe, taakk cutie;*

kor gammel var du når du fikk din første piercing, og kor var de?
- Jeg var 9år når jeg fikk min første piercing og det var nostril/nesevingen.

har du kontakt me børre?
-Nei!

Hvilken linje går du på? trivest du?
- Jeg går media på Noroff i Oslo og jeg trives veldig bra, liten skole plassert sentralt midt i Oslo med få elever.

Hva liker du best å gjøre i fritiden din?
- Shoppe, være med venner, slaske på soffaen og spise godis. Har liksom ingen intresser som f.eks spille fotball.

Hvor mye veier du?
- 40kg, går litt opp og ned iblandt men er rundt der.

Hva gjør du for å bli så tynn?
- Jeg gjør ingenting, gjør alt man ikke skal gjøre. Tilbringer mesteparten av dagene ved å sove, sitte foran datan, spise godis og drikke cola. Stapper rett og slett i meg alt som er usunt. Men nå skal jeg gjøre noe med det, skal nemmelig begynne å trene, da skal jeg også legge om kosten.

Hvor kjøpte du den svarte skinnvesken din ? :)
- Gina Tricot.

Yey. Nå fikk jeg muligheten til å spørre: hva heter han som har tattovert tattoveringen din og hvor jobber han? Er det Lucky 7, så isåfall hvilken av dem? :)
- Bjørn Holter heter han som tattooverte meg og han jobber på Symbolic ink de holdt til inne ved dragenshule før, men de flyttet. De flyttet til et annet sted i sentrum, men aner ikke hvor. Om du sjekker ut nettsiden, så står det garantert der n_n

Håper dere er fornøyd med svarene, det blir såklart en del2 den kommer imorgen! Så følg med :D
♥Vero

Spørsmåls runde

AVSLUTTET! Svarene kommer iløpet av helgen.

Tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde igjen, er velt 1år siden sist jeg hadde det. Har jo fått en del nye lesere siden da, og det dukker stadig opp spørsmål, ofte de samme.
Men ja da kan dere sette igang, spør om det dere lurer på. Jeg skal prøve og svare så bra som mulig.

♥Vero

Victoria SecretTusen takk pappamin!♥
Pappa kom jo hjem fra USA idag, da hadde han jo såklart med noen godsaker til lille prinsessa? høhø.
Jeg er utrolig glad og fornøyd, jeg skal jo begynne å trene. Så dette var jo helt supert. Tightsen sitter smack og er så behagelig, ikke nok med det men så ser den jo smashing ut?
Skoene er jo nydelige, rosa og svarte det kan jo virkelig ikke bli bedre det her. Nei nå er jeg helt i skyene til tross for at sykdomen tar knekken på meg. Tror jeg snart hoster ut invollene mine, hjernen renner ut av nesa og kroppen min verker! Jeg er alltid så heldig at jeg blir drittsjuk i feriene, håper dere misunner meg ehe...
Tok sjangsen å slang med et egobilde av meg selv, på en rar måte føler jeg meg veldig naturlig på det bilde. Kanskje fordi den eneste øyensminken jeg har på meg er mascara.
♥Vero

Vest


Seeee, den fine her hadde mamma kjøpt med til meg igår eller når det var, ble superglaaad, den er såå fiiin!!!
Imorgen skal jeg faktisk til tanta mi å ri, gleder meg. Jeg har ikke så mye spennende å oppdarere dere med, jeg er egentlig syk, drit forkjøla kanskje no influensa greier? så jeg sitter inne og synes synd på meg selv og knasker halstabletter.
♥Vero

God påske og outfitVar i bursdags fest på fredag, da så jeg sånn her ut. Vet jeg er forferdelig dårlig til å pyntepynte meg. Jeg lever etter "hver dag er en fest" så jeg føler jeg pynter meg hver eneste dag, derfor ser jeg ikke no særlig annerledes ut når jeg skal noe spessielt. Jeg skal forresten begynne å trene, jeg trenger og bli fit/tight til sommeren. Nå for tiden har jeg latskaps kropp. Forresten, God påske alle sammen!! Kos dere og håper dere skal spise like mye godis som meg.
♥Vero

hits