mai 2010

Nytt design, yeah.

Yoo, nå har jeg endelig fått rævva i gir å endra litt på designet mitt. Var dritt lei det og fant ut at det trengte litt forandringer, ble litt fornøyd, men det er enda ikke helt sånn som jeg vil ha det. Men som sagt jeg blir jo aldri fornøyd så haha. Jeg begynner å føle meg mye bedre, feber og verkinga i kroppen har dratt sin vei og nå er det bare snørr, nysing og hosting som sitter igjen. Det forsinner vel snart det også får jeg håpe, orker ikke snørre hele sommer'n. Jo jeg kom forresten ikke opp i noe i denne omgangen, så på torsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i og det blir jo spennende. Imorgen stikker jeg til Oslo, det gleder jeg meg til!♥
Siden blogg er vrang og ikke vil legge ut bilder får dere nøye dere mer et innlegg uten bilder, dessverre.
Har helt hekta på den sangen her:

Hva synes du om det nye designet?
Kom du opp i eksamen denne omgangen?
♥Vero

Åhhhh, klage.Faen, jeg hater å være sjuk ass. Jeg orker ikke mat, har verking i kroppen og har egentlig bare lyst til å dø litt nå haha.Og imorgen får jeg vite hva jeg kommer opp i på muntlig eksamen, det blir gøy ass eller bare ikke. Og siden jeg ikke har matlyst og har spist på en stund viser det seg at jeg har gått ned i vekt, jeg som heller hadde trengt å gå opp. Jeg føler meg helt jævlig nå, bare skinn og bein. Føler at ansiktet mitt har blitt helt inskrumpa, gosh. Men det blir vel bedre når jeg begynner å spise normalt igjen håper jeg. Får stappe i meg litt bergene nøtt så blir jeg nok feit og fin høhø. Nei nå har jeg ikke mer å skrive, har vel egentlig aldri noe spennende å skrive. Så hasta la vista, ellerno .

♥Vero

Syk, mjaa.

Seriøst hva er det med meg, igår begynte stemmen min sakte men sikkert og bli hes. Jo senere det ble jo mindre stemme fikk jeg, idag våknet jeg opp til så og si null stemme, bare en sånn svak pipe lyd.  Og jeg har vist feber, og når jeg reiser meg er jeg så svimmel som bare det, gud hva er det som skjer.  Denne lørdagen blir nok en av de kjedligste lørdagene på lenge, men men alt kan ikke bare være gøy hele tiden. Jeg hadde det hvertfall utrolig koslig igår♥ awii!
Forresten beste reklamen som sendes på tv, ehe♥

Og sånn her ser jeg ut når den kommer på tv:

♥Vero

Glad glad glad glad!

Tjaa, bloggen min er sikkert kjedelig for tiden. Men jeg er så glaaad, haha. Har sånne sommerfugler i magen hele tiden for at jeg er så glad *u* det er hærlig og det skal bli så digg med sommerferie, det er jo ikke lenge til i det hele tatt.
Også gleder jeg meg sånn kjempe masse til imorgen, hoho.


håper ikke sånne innlegg kjeder dere, men som sagt har ikke noe sånn veldig spennende å blogge om, så da blir det bilder jeg liker å se på.

♥Vero

Jeg er så glad*u*

Ja, som overskriften sa.
Jeg er GLAD!

♥Vero

Matte eksamen, æsj.

Ja bare om noen timer nå så skal jeg ha eksamen i matte, det kommer jo til å gå rett i dass. Men får prøve så godt jeg kan, å håpe det hjelper litt. Også kommer kanskje Christopher til meg når jeg er ferdig, så da skal han sikkert se på meg sove ehe. Neida, han klarer nok å holde meg våken.
Men jo jeg gleder meg sykt til onsdag, gah. Kan det ikke bare bli onsdag nååå.


Forresten rip Paul Gray♥
♥Vero

omg, alt jeg har å si.

Jeg har sett han her på flere blogger, jeg hadde egentlig bestemt meg for og ikke se på den. Men når jeg så hvor mange som hadde blogget om den, ja da må det være no spessielt. Så jeg bestemte meg for å se på den alikevell, og nå gjør jeg som mange andre bloggere, nemmelig blogger om den. Åja, han er sykt flink ble nesten satt ut. Beundrer mennesker med talent og han her er bare 13 år. Orker ikke tenke på hvor bra det blir om noen år en gang :(

Hva synes du?
♥Vero

Bilder fra shoppingrunden*u*

Som de fleste andre av Norge sin befolkning har jeg også fulgt med på PH, haha.
Grattis til Tine og Carl som vant Paradise.
Tine er søt, jeg synes hu var en verdig vinner, Carl er jeg nå ikke så sikker på. Synes egentlig Tine og Nikas skulle stått sammen, men det er min mening øhøh.

Hva synes du om at Tine og Carl vant Paradise Hotel 2010?
Var det noen andre du heller ville sett i finalen?

♥Vero

Kesha.

Ja nå har Kesha kommet med en ny musikkvideo, sikkert flere som allerede har sett den siden den har vært ute en stund.Helt ærlig synes jeg ikke musikkvideoen var sånn kjempe bra, den var grei. Men den kunne vært bedre og mer spennende, min mening. Sangen derimot er veldig fengende og jeg liker den!:D

Hva synes du om videoen?
Liker du sangen?
♥Vero

Gjett hva jeg kom opp i da?

Det kunne virkelig ikke vært bedre, jeg kom jo såklart opp i MATTE. Matte av alle ting, det jeg er minst flink i av alt. Ja men er det ikke typisk, jeg er så uheldig så jeg var egentlig ganske forbredt på at det var matte jeg kom til å komme opp i. Å tok jeg feil, nei? haha. Ting går bare rett i dass for hver dag som går, så  nå synes jeg snart det skal skje noe bra.

Sorry for at det tar så tid med bilder av shoppingrunden fra Sverige, men har vært ganske opptatt i helgen å sånn, har hatt besøk så har ikke fått tid som sagt. Men jeg tenkte jeg skulle gå å ta bilde av det nå. Så sorryysorrysorry♥

Akkuratt nå har jeg lyst på sånn seng, den ser så koslig ut! Og snart skal jeg bytte rom med mamma og pappa så jeg får større rom, så skal vi pusse det opp. Det gleder jeg meg til, det skal blir bræ forhåpentligvis.

Hva kom du opp i, ble du fornøyd/skuffa?
♥Vero

PANIKKKKKK

OMG, jeg og Isabell satt jo her i soffaen så plutselig kommer det et tusenbein krypende. Jeg dør, den bare freste av gårde, tenk om vi har drivi og rulla oss på den, jeg spyr jeg blir helt gal. Jeg hater krypdyr, det værste med at det blir varmere i været er at de krypene lusker seg frem. Så bare rulla den ned i teppe og forhåpentligvis klarte vi å skvise den med et glass. Men vi er ikke sikre siden vi ikke tørr å løfte på glasse i tilfelle at den bare spreller av sted :((( Nå er jeg redd.
Dette ble vel kanskje et kjedelig innlegg, men jeg bare måtte få ut panikkannfallet mitt, finner heller ikke et passende bildet til dette innlegget. Jeg legger ikke ut bilde av tusenbein, siden jeg får helt angst bare av å se på de. Så dere får nøye dere med et kort panikk innlegg med masse skrivefeil og null bilder.

Hva synes du om krypdyr?
♥Vero

Shoppingrunde, sykt sliten.

Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra en stor shoppingrunde i Sverige, er sykt sliten.
Tenkte jeg skulle legge ut bilde av det jeg har kjøpt etterpå eller imorgen, for jeg orker nemmelig ikke ta bilde akkuratt nå:) Kjøpte masse godis også, ehe skal spise meg feit jeg nå.

♥Vero

Ingen overskrift.
Siden jeg elsker å se på bilder og får masse inspirasjon.


  


Det skjer jo ikke noe spessielt for tiden, derfor blir det lite å blogge om.
Så jeg har ikke mye å si, ehe.
Tiden går hvertfall ganske fort, nå har jeg snart hatt Chica altså hunden min i et halvt år, eller i juni da.
Hu har jo blitt stor, eller "stor" blir vel feil ord å bruke siden hu er jo knøtt liten. Men jeg sier stor i forhold til hva hu var når jeg fikk hu, nå er det jo noe å ta i. Når jeg fikk Chica var det bare en bitteliten pelsklump man måtte passe på så man ikke trampa hu ihjel. Det er litt sånn enda, men har blitt vandt til det og tar hensyn, ingen uhell har skjedd enda høhø.
Det var alt jeg hadde å si, utrolig spennende ikke sant :3? nei.
Sorry for stygt bilde, men er det eneste bilde jeg har av meg og Chica. Og siden folk har spurt etter bilde med meg og hu så her.

♥Vero

Jeg lever.

Jeg har ikke slutta å blogge for dere som lurer, jeg bare har ingen ting å blogge om så da gidder jeg ikke og skrive en hel haug med masse piss som verken interesserer meg eller dere^-^
♥Vero
hits