mai 2011

Outfit og sminke


Endelig husket jeg og ta bilder av meg selv, det inkluderer da outfitbilde. Om dere lurer på hvor tingene osv er fra, er det bare å spørre i kommentarfeltet. Også tok jeg bilde av sminkningen min. Igår kveld dusja jeg og sov med vått hår, da ender jeg alltid opp med super krøllete hår. Håret mitt er heller ikke så kort, men har satt det opp i en høy hestehale. Var jo en bitteliten tur i byn idag, var med Børre og kjøpte litt stæsj.
♥Vero

Dyrisk skjerfIdag var jeg med mamma en liten tur på sentret, der fant jeg et super fint sommerskjerf! Jeg er jo veldig glad i både leopard og zebra mønster, og her er det leopard mønster på den ene siden og zebra på den andre. Imorgen skal jeg på shopping med Børre, fant utrolig masse fine sommerklær og smykker. Bare håper jeg rekker å dra til banken vis ikke blir det ingen shopping. Uansett, var og så på tapet og maling til rommet mitt, som sagt så skal jeg jo pusse opp rommet mitt. Det kommer til å bli drit fint, gleder meg som en liten unge til å begynne. Til helgen som kommer skal jeg faktisk til tanta mi, hu er 1 år eldre enn meg og hu har hest, så vi skal ri. Wii det kommer til å bli koslig, savner Emilie og savner å ri også, det er jo super gøy.
♥Vero

On stranger tides

Igår var jeg og Børre på kino og så, pirates of the caribbean on stranger tides i 3D. Den var sykt bra synes jeg, håper virkelig det kommer en film til, kan jo aldri få nok av den fjollete captain jack sparrow. Så dere som ikke har sett den må få rævva i gir. Som noen av dere sikkert vet så er jo pirates of the caribbean mine favoritt filmer og det beste av alt, det er Disney, elsker Disney!


Btw, nå er foten min nesten helt bra wihuu!!
♥Vero

Stars and stripes


Her er da det jeg kjøpte meg, er super fornøyd med vesten! nesten så jeg har lyst til og sove med den om natta,høhø. Det må bare bli finvær igjen så jeg får brukt den, tror nok denne kommer til å være favoritten min i sommer. Ja tenkte å informere litt mer om såret mitt, har jo vært hos legevakta. Hadde heldigvis ingen blodforgiftning, bare en kraftig infeksjon, så må gå på antibiotika i en uke nå. Siden jeg også har forferdelig bihulebetennelse, vil nok forhåpentligvis antibiotikaen hjelpe på det også.
♥Vero

Facelook og legevakta


Ja'aa sånn her så jeg da ut på fredag, har ikke fått blogget noe i helgen fordi jeg har vært hos Børre.
Vi hadde det hvertfall super koslig, vi dro til Storo senteret for å shoppe og jeg fant den kule vesten!! skal legge ut bildene av den etterpå. Kjøpte også en super fin basic topp, den kommer til å bli mye brukt i sommer. Skal en tur på legevakta etterpå rundt kl 6. For sånn ca 2 uker siden klarte jeg å skade foten min i klesskapet til Børre. Han har sånn skyveklesskap som er inni veggen på en måte, og under der er jo kantene skarpe som barberblader. Uheldige meg klarte altså å få den derre siden nesten oppå lilletåa under der, det blødde som bare det. Var sånne store blodammer på hele soverommet hans, det stoppa nesten ikke å blø heller *-* det gjore super vondt, og det er som er problemet er at det gjør forferdelig vondt enda. Jeg klarer såvidt å gå på foten, det har spredd seg sånne røde hovene partier oppå fotbladet mitt. Det er altså veldig veldig betent, når mamma så det tenkte hu med en gang at jeg kanskje har fått blodforgifting? derfor skal jeg altså til legevakta for å finne ut hva det er. Håper på det beste.
♥Vero

Søte lesere!


Aww, blir så utrolig glad når jeg får sånne kommentarer! Det er super koslig å høre, får meg bare til å ville blogge enda mer. Alt i alt så får jeg veldig mange fine kommentarer på bloggen, takk alle lesere♥ men som sagt så er det noen kommentarer i blandt som utmerker seg veldig,  jeg blir superduper glad når jeg får høre sånn som denne kommentaren over! 


Etterpå skal jeg, mamma og pappa på visning på et hus, det er drit fint! Håper vi får kjøpt det, ble helt forelska når jeg så det.. Men det er en del ting ute som må fikses, så huset blir på en måte et prosjekt arbeid, kommer til og koste mye penger og ta veldig mye tid. Vi får nå se hva det blir til, hadde hvertfall blitt glad om vi kjøpte det.
♥Vero

The living dead photoshoot


Erle ville at jeg skulle ta bort bildene, hu skal redigere de på nytt og fikse det bedre sa hun! Derfor tok jeg bort bildene, så da kan dere bare vente i spenning til bildene kommer på nytt!
Her er da enda flere bilder fra photoshooten. Som dere sikkert ser er vi redigert hvite og ganske zombie aktig. Synes det er ganske kult. I grunn så er jo jeg ganske brun og alle piercingene mine er redigert bort. Så synes det er veldig uvandt og se meg på denne måten, haha. Men må si at Erle er utrolig flink og jeg er veldig glad for at jeg fikk være med i prosjektet hennes. Jeg har jo heller ikke fått alle bildene tror jeg, så det kommer flere bilder etterhvert.
♥Vero

Luksusproblem

Ja, det store luksusproblemet mitt er at jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg imorgen. De fleste har det vel ganske enkelt, for de skal bare dra på seg en bunad. Er heller ikke helt sikker på hvordan været blir imorgen, tipper det blir sprutregn og iskaldt. Det er jo vanlig på 17.mai, alltid drittvær. Må nok rote igjennom alt jeg eier og har for å finne noe jeg kan ha på meg imorgen. Siden jeg ikke har farget håret mitt på en god stund, vært i Thailand, badet i saltvann osv. Så sier det seg selv at håret mitt har falma noe helt sykt, og har en stygg rødfarge med masse ettervekst. Iløpet av sommren skal rødfargen være borte, orker ikke mer ettervekst og stress. Vil ha tilbake brunt hår, selvom det er super kjedelig,  jeg føler meg som en liten unge som ser super uskyldig ut. Så imorgen er jeg veldig sikker på at jeg kommer til å føle meg som en dass, ingen spessielt fine klær og falma hår.
Dette ble vel det mest positive innlegget jeg har lagt ut på lenge hmm? ehe, nei ble vel litt negativt på slutten. Men man kan da ikke alltid være sprudlene og fornøyd med alt.

<- sånn farge kunne jeg godt tenkt meg på håret. Det er jo noe som aldri blir noe av, for det 1. det sliter utrolig mye på håret.Ogogog for det 2. koster mye penger og stripe/bleke. En positiv ting med sånn hårfarge er at det ikke gjør så mye med litt ettervekst, synes i grunn bare det er fint. Men som sagt blir nok aldri noe av, men går jo ann å ønske!

♥Vero
Inspirasjon; nails#1
Noe dere kanskje ikke viste,er at jeg er utrolig opptatt av negeldesign. Synes det er super gøy og fikse negler, men føler nesten aldri at jeg har tid til å fikse mine negler. Har ofte heller ikke de fargene jeg kunne tenkt meg, og når jeg er på shopping tenker jeg aldri på å kjøpe negellakker. Tenkte egentlig at jeg skulle bestille en pakke med masse forskjellige farger og negellakk med glitter i osv på nettet, det blir jo utrolig mye billigere.
Her er hvertfall bildene av noen negler jeg blir inspirert av.
♥Vero

Velkommen i klesbunken


Her om dagen var jeg jo på shopping, men rakk aldri ta bilde av tingene og legge ut. Derfor legger jeg det ut nå, vet jo at flere av dere liker å se hva jeg kjøper. Tenkte jeg skulle begynneog ta litt outfit bilder, har jo i grunn tenkt på det lenge. Men glemmer alltid å ta bilder når jeg er ferdig påkledd og stylet.
♥Vero

Parken


Igår var jeg,Chica og Børre i parken. Vi var i frognerparken, det blåste og var veldig kaldt så vi var ikke der så utrolig lenge. Jeg var jo hos frisøren igår og klippte litt slitte tupper. Håret mitt føles så mye bedre nå, ser veldig sunt ut også! Akkuratt nå er det jo helt forferdelig vær ute, hvor ble det av det super fine været som var her for noen dager siden? Når jeg tok bussen hjem fra byen istad hagla det og regna helt sykt. Jeg vil ha tilbake sommerværet, orker ikke at det skal være kaldt og regne, vil ha sool og varmeeee.
♥Vero


11mnder


Igår hadde jeg og Børre vært sammen i 11mnder. Tiden går utrolig fort, nå som sommeren har kommet føler jeg meg nesten nyforelsket. Vi var jo på photoshoot igår også, dette er et av bildene som ble tatt. Synes det ble veldig fint, når jeg får flere bilder skal jeg legge ut de. Temaet er "Horror" jeg var jo egentlig halshugget, men Erle har redigert det bort på dette bilde. Gled dere til flere av bildene kommer, var sykt mange bra bilder!
♥Vero

Solet i hele dag, digg!Er så deilig med finvær, har vært ute å sola meg i hele dag. Nesten nettopp kommet inn, nå skal jeg holde meg inne resten av kvelden og se på tv. Jeg begynner jo å få farge, er nok Thailands pigmentene som hjelper til med brunfargen. Som noen av dere sikkert har sett i det innlegget under så vil jeg jo begynne på betakaroten også. Vil ha brunfarge som holder lenge, ikke bare forsvinner med en gang. På torsdag skal forresten jeg og Børre på photoshoot med Nathalia. Hu skal lage sånn horror serie greie, så vi blir jo såklart med. Gleder meg super mye, tror det kommer til å bli kjempe kult.
♥VeroBetakaroten


Vel, jeg har tenkt en god stund på at jeg skal begynne på betakaroten. Jeg er jo ikke så spessielt fan av og være likbleik, liker og være litt gyllen. Og er jo aldri feil med litt ekstra underlag så man har enda lettere for å bli brun. Jeg har ligget ute og sola meg i hele dag. Det er jo super deilig vær, nå skal jeg faktisk ut å fortsette med brunfargen så blogger senere, hihi.
Har du prøvd betakaroten?
Hva synes du om betakaroten?
♥Vero

Pakke!


Mens jeg var borte hadde jeg vist fått pakken min! Dette var masse nødvendige saker som jeg trenger, bruker jo alt av dette daglig. Må snart bestille litt sminke på nett også, må bare få litt mer penger først.
♥Vero

Reiser ikveld

Ikveld reiser jeg og Børre hjem igjen til Oslo, vi er hjemme 7-8 på morningen, bussturen vil ta ca 10 timer. Får håpe jeg får sove denne gangen, på vei ned til Volda fikk jeg nesten ikke sove i det hele tatt. Jeg har hvertfall hatt det super koslig, vi var på noen turer rundt omkring igår. Var blant annet en tur i Ørsta og titta litt på senteret der og gikk rundt. Også fant jeg og Børre noen hester vi mata og koste masse med, det var koslig. Siden jeg ikke hadde med meg kameraet hit ble det ingen bilder, har bare noen tullete cam bilder av meg og Børre, det er vel ikke akkuratt så spennende. Kunne jo alltids tatt noen bilder med mobilen min rett før jeg drar, ikke at de blir så bra men kanskje bra nok. Når jeg kommer hjem (til Børre)  imorgen skal jeg sove litt også møte Isabell kusina mi, vi skal bare surre rundt i byn, reise hjem til meg og foreldrene mine.

Sånn da skal jeg spise middag og pakke ferdig siste rest!
♥Vero

Fortsatt i Volda

Sorry for at jeg suger til å blogge, men har liksom ingen inspirasjon for tiden. Føler liksom at innlegg som handler om hva jeg har gjort igjennom en dag, er ganske uinteressant og kjedelig. Vil heller blogge om noe som føles litt interessant. Kan hende jeg tar feil, kanskje det er noen av dere som liker å høre hva jeg spiser igjennom en dag og hvor mye godis jeg og Børre propper i oss. Hadde tenkt til å blogge igår men var super sliten etter bussturen, hadde bare mest av alt lyst til å sove, noe som jeg gjore. Idag hadde jo Børre egentlig tenkt til å vise meg rundt i Volda, noe som ikke ble noe av, siden stakkars Burre nå ligger med nesten 40 i feber. Får håpe han er frisk imorgen så han kan vise meg rundt, det hadde vært veldig koslig. Jeg har jo aldri vært på vestlandet før, har i grunn ikke opplevd så mye av det Norge har å by på. Btw noen som vet om en H&M i nærheten? eller må man inn til Ålesund?fine bilder!!!!
♥Vero

hits