mai 2012

Fantastisk dagFotograf: Ina Gundersen http://inagundersen.blogg.no/
Redigering: Meg

Stile opp for den ene skoleoppgaven hennes, hu er så flink til å ta bilder!
Jeg er solbrent på halsen, derfor jeg har den flekken der, haha.

Dette har helt klart vært den beste dagen på lenge!!
På skolen idag satt jeg bare ute og slikka sol og spiste mc flurry med oreo. Så kom verdens beste Amalie til Oslo, så da var jeg litt med henne, guud hu er så skjønn, dere kan finne bloggen hennes her. Også dro jeg til Moss for og være med Thomas, da dro vi til stranda. Var med super koselig folk, solte oss og i grunn så var hele stemningen bare på topp. Jeg har det så fantastisk bra sammen med Thomas, han er virkelig verdens beste. Så har jeg har blitt ganske solbrent, spessielt på halsen. Det klør og svir, skjønner at jeg må skjerme halsen for sola litt fremover.
Håper dere har hatt en like hærlig dag som meg. Elsker virkelig det deilig sommerværet, alt er perfekt!
♥Vero

Want

Åååh, skulle ønske jeg var rik! Må seriøst få meg en jobb.
Nå skal jeg komme meg i dusjen, har vært ute å sola meg i mange timer, har fått litt farge wii!!
♥Vero

Bildurr


Her er da de bildene jeg har å by på fra 17.mai og helgen, vært med Thomas i fra kvelden på 17.mai til igår altså søndag.
Har det så utrolig fint sammen med Thomas, så i det siste har alt bare vært velstand *gladgladglad*
Vet at jeg har vært forferdelig dårlig til å svare på kommentarer i det siste, skal skjerpe meg og bli flink til det igjen! Så bare og kommenter masse nå søtnoser.
♥Vero

17.Mai allerede imorgen

Det er 17.mai allerede imorgen, tiden går så utrolig fort. Jeg sitter her med det luksus problemet, jeg aner nemmelig ikke hva jeg skal ha på meg imorgen. Blir sikker til at jeg drar ut alt jeg eier og har i kleskapet å prøver alle mulig kombinasjoner og blir sånn halveis fornøyd. Håper også det blir oppholdsvær imorgen, for da bærer turen inn til kjære Oslo med grilling og drikking i parken. Skal være så flink å ha med meg kamera til og med, skal jeg prøve å få tatt masse bilder.


♥Vero

Beste dagene

Har hatt de 3 beste dagene på super lenge, fra lørdag-mandag. Thomas kom nemmelig på besøk til meg. Var på filmkveld hos Katinka på lørdag også dro vi til Tusenfryd på søndag, mandag ble det bare kose dag. Det beste jeg vet er og sovne i armene til verdens beste kjæreste og våkne opp til å bli kysset på av finefine Thomas!!
Nok en gang glemmer jeg bort kameraet totalt, utrolig synd for dere og i grunn for minnenes skyld. Men skal skjerpe meg og begynne å ta bilder av ting som skjer.
Kom heller ikke opp i noe til eksamen, lykkelykke♥

♥Vero

Body inspirationHar egentlig ikke noe spennende å si. Savner Thomas altfor masse, vil bare legge meg i dvale.
Joda, jeg har begynt å trene da. Håper på resultater snart, utolmodig som jeg er. Må virkelig ha fin kropp til sommeren!


Inspirasjon; da slenger man fort bort sjokoladen og potetgullposen, og har lyst til å trene for harde livet. Hvertfall, dette jeg får motivasjon av.♥Vero

LeopardÅh, denne fine her skal bli MIN!
♥Vero

Miss my boy Fine kjæresten reiser til Bergen idag, noe som vil si at dette blir en litt trist helg. Er ikke noe annet jeg har mer lyst til enn å være med Thomas. Helgene er til for kjærestekos og ikke sove alene.
Åh, forrige helg så jeg og Thomas en veldig bra film, the haunting in connecticut, den er basert på en sann historie, det gjør alltid filmer ekstra spennende og bra synes jeg. Anbefaler denne filmen til alle som liker ekle/skumle filmer.

♥Vero

For en dårlig blogger jeg er1.Mai allerede, utrolig hvor fort tiden går. Synes liksom ikke det var lenge siden det var jul og hele den pakka, og nå kommer sommeren snikende på. Idag har det vært strålende vær, bra start på mnden. Håper det lover bra og har tenkt til å holde seg sånn her fremover.
Bloggen min suger ræv for tiden, men jeg har vært hos kjæresten min fra fredag til idag, så sier seg selv at jeg heller vil ha tid med han enn å være nerd og sitte på blogg.
Skal prøve å bli flink til å ta med kamera så jeg får tatt fine bilder, for da blir bloggingen litt mer spennende når jeg først blogger. Kjedelig med dårlig iphone bilder hele tiden.
Fikk digg oreokake og jordbær dyppet i sjokolade istad, Katinka feiret bursdagen sin og er jo aldri feil med sånne godsaker, jeg takker hvertfall ikke nei.
♥Vero

hits