juni 2010

Skal bestilles!


Dette skal jeg bestille, gladgladglad!!!!
Forresten besøk denne utrolig søte jenta her sin blogg http://irmelinrg.blogg.no/ ^-^
♥Vero

Tannlege og shopping.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byn, har vært hos tannlegen og shoppa masse fint, mjau.
For en del år tilbake slo jeg skal av den ene fortanna mi, når jeg tryna på sykkel. Så idag fiksa jeg endelig på det, ble utrolig fornøyd. Skal ta bilde av det jeg shoppa etterpå, men orker ikke nå fordi jeg er så sliten høhø.

♥Vero

Blablabla.


Hei alle søte!♥

Siden jeg ikke har blogget på noen dager,så er vel dere veldig nysjerrig å lurer på hva som har skjedd i livet mitt? haha neida jeg bare tuller, men jo dere skal få høre litt av hva som har skjedd. Lørdagen var jeg hos Kamilla, det var veldig koslig. Therese var også der. Vi eller skal jeg si Kamilla laget pizza og vi spiste oss feite på masse godis fra Sverige. Forresten alle dyra hennes digga meg, virkelig. Også så vi på film, det ble Bare Bea, har sett den en gang for lenge siden men hadde glemt alt så det føltes nesten ut som å se en film jeg aldri hadde sett før.

På søndag kom det en søt trønder på besøk, nemmelig Karoline(dysphoria @nettby) som jeg var litt med i Oslo. Også skjedde det faktisk noe litt flaut, vi skulle på do på burger king, vi klarte å gå inn på guttedassen, ehe*flaut*.
For jeg holdt også på å tisse på meg, hver gang Karoline tok i døra og vi skulle gå ut, begynte jeg å le og måtte sette meg ned, så tok sin tid før vi kom ut derfra for å si det sånn. Joda så stakk jeg og Børre hjem til han og så filmer, det var veldig koslig, hihi! selvom jeg nesten sovna, stakkars. Får besøk så skal besøket bare sove, jeg er hyggelig å ha på besøk ja.

Igår dro jeg til Ski for å møte Therese, kjøpte et par småting, orker ikke ta bilde av det var ikke så veldig interessant.
Vi var hvertfall der i en del timer og det var koslig for jeg møtte Stianpus som jeg har savna utrolig masse. Jeg ble glaadGLADgladGLADGLADglad. Therese overnatta hos meg til idag, vi så film og sola oss litt idag. Sånn dette er det som har skjedd i det siste.
♥Vero

Endelig!

Jeg kan nesten ikke tro det, men det er faktisk sommerferie nå! helt sykt digg. Nå sitter jeg her å koser meg med en bolle.Nå er jeg lykkelig, fint vær sommerferie og alt, det kan virkelig ikke bli bedre.
Ble vist ikke no bytur på meg alikevell, siden jeg var så sliten og er enda. Stikker tidlig inn imorgen da.
kooos dere videre idag søtinger♥

♥Vero

Mjau.Mjau, gleder meg til imorgen prr♥
♥Vero

Min nye mobil, hihi.


Forresten dette er min nye mobil, er sykt fornøyd med den.
Det er drit deilig å skrive meld med den, bra kamera og bildene blir i fin kvalitet og det liker jeg:3
Snart tenkte jeg at jeg skulle pimpe den med diamanter og fine duskemobilpynt greier.

♥Vero

Bilderrr*u*


Elsker bilder, så nå blir det bildetid.
♥Vero

Musikkens dag og Tusenfryd:3

Sorry for lite blogging, men jeg har hatt veldig mye å gjøre i det siste. Helgen var helt superduper.
På lørdag var det musikkens dag så det var masse liv i Oslo. Therese overnatta jo hos meg så vi reiste inn til byn sammen, der møtte vi Christopher, Maria, Sarah og Børre. Også kom det jo til slutt bare mer og mer folk det var koslig det. De fleste som har sett på barne tv vet vel hvem Jonna Støme? Therese dasna ganske så tett med han, det så gøy ut haha og hu koste seg masse så det ut som. Jaa9 som rapper med onkel p kom bort til Therese å sa at hu var flink til å danse, de snakka ganske masse han lurte på hvor hu var fra å masse greier haha. Også så vi Victoria fra Paradise Hotel og folk ropte "fitte, hore osv" til hu, det var nå litt drøyt men men*-*
På lørdag var jeg på Tusenfryd med Børre, Birger, Sofie og Helena. Det er kjempe lenge siden jeg har vært på Tusenfryd så det var gøy å ta seg en tur igjen. Og den spinspider greia var sjuuukt kul, det har helt klart blitt min nye favoritt! Så alle som skal til Tusenfryd må prøve den. Orker ikke skrive sånn veldig detaljert hva jeg har gjort det blir bare en laang teks som ingen orker å lese, vet at de fleste liker best å se på bilder så jeg skal legge ut bilder!:) mjau,

Har du hatt en fin helg?
♥Vero

Gruer meg til imorgen.

Jeg gruer meg faktisk til imorgen, har virkelig ikke lyst til å ha muntlig eksamen. Kommer jeg opp i matte igjen, da henger jeg meg, haha. Jeg er sykt skole lei, tror ikke jeg kan få sagt hvor lykkelig jeg kommer til å være når alt dette skole styret er over, og jeg kan ta en lang sommerferie, det skal bli så altfor digg digg digg! Nå har jeg nettopp fikset neglene mine, hater å gå uten negellakk, føler liksom at neglene ser møkkete ut. Også kan det hende at jeg stikker til Oslo imorgen, får håpe jeg får tid til det!:3
Ååå herregud, hu der var ikke lite pen daD:

♥Vero
hits